Bedrijfsfotografie

Een hele krachtige foto zegt veel meer dan 1000 woorden! Het is een veelgehoord cliché, maar het is daadwerkelijk zo. Als u zich afvraagt of bedrijfsfotografie essentieel is, dan is het antwoord absoluut ja!

Brand awareness

Brand awareness is een Engelse term die staat voor merkbekendheid waarin klanten zich een merk kunnen herinneren of herkennen onder verschillende omstandigheden.

Content marketing

Content marketing is een veelgebruikte online term.
Maar wat betekent dit begrip nou eigenlijk?

Een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm kunt zien als een middel om te communiceren. U heeft als bedrijf vast de ambitie om de winst én omzet te verhogen. Dit kan uitstekend bewerkstelligd worden door een bedrijfsfilm te laten maken.

Facebook

Facebook is een sociaal platform met veel verschillende mogelijkheden. Vertel waar je mee bezig bent, waar je van houdt, maak er nieuwe vrienden en onderhoud contact met bekenden over de hele wereld.

Google

Grote kans dat u via Google hier terecht bent gekomen, maar wist u dat Google in 1998 opgericht werd door twee studenten. Vandaag de dag is Google overal te vinden. Google is namelijk een zoekmachine op het internet en kan je een zoekopdracht ingeven om u vervolgens verschillende links te zien naar websites die overeenkomen met de zoekopdrachten.

Google Ads

Google Ads is het advertentieprogramma van verreweg de grootste zoekmachine Google. Door hier namelijk gebruik van te maken adverteert u op zoektermen, wat inhoudt dat uw advertentie alleen gezien wordt door internetgebruikers die al op zoek zijn naar uw product of dienst.

Google afbeeldingen

We hebben het allemaal wel eens gedaan toch? Een foto zoeken van onszelf via Google Afbeeldingen. De naam zegt het al, het is een specifieke zoekpagina voor alleen afbeeldingen.

Google maps

Hoe vaak bent u al verkeerd gereden? Google Maps brengt heel de wereld in kaart met plattegronden en foto's. Dit is natuurlijk handig om adressen te zoeken en routes te plannen.

Google trends

Google Trends, misschien een onbekende term in de oren. Dit is namelijk een gratis tool van Google waarmee je de trends en populariteit kan inzien van zoekwoorden in een land, regio of taal.

Guerrilla Marketing

Kent u het filmpje "Push the button to add drama"? Deze video is het perfecte voorbeeld van guerilla marketing.

Huisstijl

Bij de kleur denkt u misschien aan de McDonald's, bij de kleur rood misschien sneller aan Coca-Cola en bij de kleur blauw denkt u aan de Albert Heijn. Dit zijn allemaal voorbeelden van verschillende huisstijlen.

Influencer

Anna Nooshin, Enzo Knol en Nikkie de Jager zeggen deze namen u iets? Dit zijn namelijk de grootste influencers op dit moment in Nederland

Internet

U heeft onze website gevonden op het internet. Dit is namelijk een netwerk dat verschillende computers wereldwijd met elkaar verbindt, en scholen, overheden, bedrijven of personen met elkaar laat communiceren of informatie laat delen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van servers, kabels, satellieten, software en natuurlijk computers.

KPI

Hoeveel likes wilt u bij een Instagram post? Hoeveel shares, hoeveel views en hoeveel websitebezoeken? Dit zijn allemaal voorbeelden van KPI’S, maar wat is het nou precies?

Kassakoopjes

U ziet ze altijd liggen, die lekkere kleine chocolade repen of dat lekkere zakje snoep bij de kassa. Dit zijn de kassakoopjes.

Keyword

Heeft u weleens op het internet gezocht naar een nieuwe fiets, dan zoekt u niet op 'nieuwe fiets kopen met een zwarte zadel in Utrecht', u zoekt veel eerder alleen het zoekwoord 'fiets'. De meeste mensen zoeken niet via Google met volledige zinnen, vaak wordt er alleen op een specifiek zoekwoord gezocht.

Klanten

Een reiziger, passagier, patiënt, cliënt, gast, bouwheer en opdrachtgever. Dit zijn allemaal termen voor een klant, maar wat is een klant nou precies?

LinkedIn

U heeft er vast al over gehoord LinkedIn. LinkedIn is een social media platform gericht op professionals. U kan hier je portfolio delen, netwerken met andere en uzelf online zichtbaar maken.

Online marketing

Online Marketing is in principe het verkopen van een dienst of product op internet, simpel toch?!

Snapchat

Snapchat is een mobiele app voor zowel Android als iOS-apparaten. Via Snapchat kan je leuke foto' en filmpjes maken en opslaan.

Social media

Social media is een verzamelnaam voor verschillende online platformen zoals Facebook, Instagram en Twitter waarop de gebruikers de inhoud verzorgen.

Voor ons altijd handig als geheugen steuntje. Alle begrippen die wij gebruiken. En niet onbelangrijk, handig voor onze SEO haha.

Wat is?