top of page
bedrijfsfilm team

Werven in de hedendaagse snelle zakenwereld is gewoon gigantisch moeilijk. Vandaar dat wij ons er ook op gericht hebben en met succes. We hebben al vele bedrijven geholpen met hun recruitment marketingstrategie. Een van de belangrijkste aspecten voor ons succes is het maken van een recruitmentvideo.

Vraag je je af wat succesvolle recruitmentvideo kan betekenen voor jouw bedrijf in de? Aarzel niet en maak snel een afspraak. We staan klaar om je te informeren over de beschikbare kansen!

Recruitmentvideo laten maken?

Waarom kiezen om een recruitmentvideo bij ons te laten maken?

Het wervingslandschap is geëvolueerd en video laten maken voor recruitment is naar voren gekomen als een krachtig middel om voorop te blijven lopen op de concurrentie. Je trekt betere kandidaten aan, doordat je laat zien wat voor bedrijf je echt bent. Je cultuur kun je echt naar voren laten komen, waardoor mensen eerder gaan solliciteren.

Waarom een Recruitment video zo top is

Een recruitmentvideo is een video dat zich focust om jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een potentiële werknemer. Het laat de sfeer zien van jouw bedrijf.

Wat is een recruitmentvideo?

01

Voordat we je een offerte kunnen geven, willen we graag meer te weten komen over jouw wensen en verwachtingen. Dingen zoals de opnametijd, de eventuele inzet van drones en de benodigde tijd voor de nabewerking zijn allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de uiteindelijke prijs voor jouw video.

 

De oplossing? Juist, een gezellig kopje koffie drinken. Wanneer we elkaar beter leren kennen, kunnen we precies begrijpen wat we van elkaar kunnen verwachten!

Wat zijn de kosten van een recruitmentvideo?

02

Verbinding

 

Een recruitmentvideo is als de verhalenverteller van jouw wervingsproces. Met de juiste mix van ingrediënten laten we jouw boodschap sprankelen en verbinden. Trek potentiële kandidaten op de meest betoverende manier aan!

 

Merkversterking

 

Een recruitmentvideo is de ultieme gamechanger om jouw merk te versterken en jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever te positioneren. Het onthult niet alleen de cultuur en de mensen achter de schermen, maar doet dat op een luchtige manier. Je kunt zelfs kiezen voor het gebruik van een vleugje humor. Hiermee bouw je het vertrouwen van toekomstige kandidaten op tot ongekende hoogten en geef je jouw bedrijf en merk een stevige boost!

 

Betrokkenheid

 

Video's hebben de magnetische kracht om kijkers te boeien. Mensen delen ze met enthousiasme op sociale media en blijven geboeid kijken. Dit resulteert niet alleen in meer online zichtbaarheid voor jouw wervingsinspanningen, maar plaatst ook jouw bedrijf in de schijnwerpers. 

Waarom een recruitmentvideo?

03

Wat voor recruitmentvideo's maken jullie dan?

Waarom onze recruitmentvideo kiezen?

Dankzij onze snelle teamcommunicatie hoef je bij ons nooit te verdwalen in eindeloze wachtmuziek. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bij ons komen we meteen in actie!

Korte communicatielijnen

01

online marketing

Bij ons krijg je geen overbodige tierlantijntjes. Wij geloven in recruitmentvideo's die voor zichzelf spreken en een onvergetelijke indruk achterlaten. Geen tijd verspillen aan onnodige zaken, maar volledige focus op wat er echt toe doet: het resultaat. Dat is waar wij voor staan!

Resultaat

02

Als je een recruitmentvideo wilt laten maken, hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Camerabeelden, een editor en zelfs special effects, je vindt het allemaal bij ons. Geen gedoe, gewoon puur gemak!

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Ongeacht de omvang van je bedrijf of de specifieke doelen die je hebt voor je recruitmentvideo, bij ons begint alles met een gezellig kopje koffie. Laten we eerlijk zijn, de meeste succesverhalen ontplooien zich met een goed gesprek en een smakelijk bakkie, nietwaar?

02

Videostrategie.

Direct de camera's aanzetten? Dat is nog een stap te snel. Bij ons geloven we in het leggen van een stevige basis, dus nemen we de tijd om ideeën uit te werken. Wat wil je precies overbrengen? Welk verhaal wil je vertellen? We beantwoorden al deze vragen en meer om ervoor te zorgen dat jouw recruitmentvideo het beste resultaat oplevert!

03

De recruitmentvideo maken.

Is het concept klaar? Dan begint het avontuur pas echt. Camera, set, en... actie! Op de opnamedag komt alles magisch samen. Ons team staat scherp en volgt een strakke planning. Iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht, en we laten niets aan het toeval over!

04

Editing.

Nadat de opnames zijn gemaakt, is het nu tijd om de video te monteren. Monteren is als het leggen van een ingewikkelde puzzel. Welke beelden passen het beste bij elkaar? Welke geluidseffecten brengen de boodschap op de meest levendige manier over? En hoe kunnen we zorgen voor een vloeiende en perfecte overgang?

05

Wordt gezien!

De recruitment is voltooid, maar we gaan nog een stap verder met de promotie. We zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient, of het nu op je website, op sociale media, of elders is. Wij brengen jouw video onder de aandacht van het publiek dat het verdient. Zo wordt jouw boodschap niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Wil je nou echt nieuw personeel? Een video waar je trots op kan zijn? Denk dan eens aan ons voor je recruitment marketing video.

We hebben alles in huis om jouw grootste probleem op te lossen. Het vinden van personeel in deze markt. Neem eens contact op, is volledig vrijblijvend!

Recruitment video

bedrijfsfilm team

Veelgestelde Vragen over een recruitment video

Waar kan je een wervingsvideo delen?

Overal maar denk vooral aan je website, je social media of misschien wel met een online campagne. De content die wij maken zijn trouwens sowieso overal deelbaar en geheel voor eigen gebruik. Geen rare contracten of iets dergelijks.

Wat zijn de voordelen van een recruitmentvideo?

Het inzetten van recruitmentvideo's biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele wervingsmethoden. Hier zijn enkele cruciale voordelen van het gebruik van wervingsvideo's:

  1. Trekt de aandacht: Video's hebben een hogere attentiewaarde dan tekstadvertenties. Door visuele elementen, geluid en beweging te integreren, kunnen potentiële kandidaten worden geboeid, waardoor hun interesse wordt gewekt.

  2. Versterkt employer branding: Een goed geproduceerde wervingsvideo kan op een authentieke wijze de cultuur, waarden en werkomgeving van een bedrijf tonen. Dit draagt bij aan het opbouwen van een krachtig employer brand.

  3. Verhoogt de betrokkenheid: Video's hebben de kracht om emoties op te roepen en een persoonlijke band te creëren. Potentiële kandidaten kunnen zich gemakkelijker identificeren met het bedrijf en de mensen die er werken. Dit draagt bij aan een verhoogde betrokkenheid van de kijkers.

Waarom een recruitmentvideo?

Een recruitmentvideo vormt een krachtig instrument om potentiële kandidaten aan te trekken en te overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Het biedt een effectieve benadering om de aandacht van getalenteerde professionals te trekken en hen een authentiek en boeiend beeld te geven van jouw organisatie. Met een doeltreffende wervingsvideo kun je het volgende bereiken:

  1. Nieuwe sollicitanten: De aantrekkelijke presentatie in de wervingsvideo kan nieuwe sollicitanten aantrekken, wat essentieel is voor het aantrekken van vers talent naar jouw organisatie.

  2. Trotse werknemers: Een goed gemaakte wervingsvideo kan bestaande werknemers trots maken op hun betrokkenheid bij het bedrijf. Dit gevoel van trots kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en teamspirit.

  3. Een betere reputatie: Een overtuigende wervingsvideo kan positieve indrukken creëren bij potentiële werknemers en de algehele reputatie van het bedrijf verbeteren. Een sterke reputatie is waardevol in het aantrekken van talent en het behouden van een positieve bedrijfsuitstraling.

bottom of page