top of page

Online marketing Breda

Online marketing is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Door middel van online marketing bent u namelijk in staat om uw bedrijf echt op de kaart te zetten. Kunt u wel wat hulp gebruiken met uw Online Marketing in Breda dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Dankzij onze ervaring weten wij wat ervoor nodig is om uw online marketing op de juiste manier onder handen te nemen.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Het online marketing bureau in Breda

Voordat we ingaan op de diensten voor de Online Marketing in Breda is het handig om even in te zoomen op ons bedrijf. Waarom zou u namelijk voor ons team moeten kiezen?

Er zijn een aantal voordelen die wij te bieden hebben ten opzichte van andere bedrijven.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor ons kiezen

U staat centraal

Wij denken altijd aan uw behoeftes als klant zijnde. Ons team gaat net zolang door totdat het resultaat aansluit bij wat u al die tijd al voor ogen had. Dit maakt het mogelijk om de Online Marketing in Breda op de beste manier uit handen te geven.

Een frisse blik

Wij kijken altijd met een frisse blik naar uw Online Marketing in Breda. Door deze frisse blik weet je zeker dat we met unieke oplossingen komen die bijdragen aan uw doelstellingen. Tijdens het gehele proces denken we mee met jou als klant zijnde om het best mogelijke resultaat neer te kunnen zetten.

Korte lijntjes

Wij staan direct voor u klaar en zijn dan ook uw enige contactpunten. Geen gigantisch team, maar 2 gasten met direct daadkracht. Wel fijn voor een ondernemer als u.

Uw website is tegenwoordig uw visitekaartje.

Het spreekt voor zich dat wij ook voor u klaarstaan als het aankomt op de web development. Het hebben van een goede site is van groot belang om de juiste resultaten te boeken binnen uw eigen zaak.

Alleen met een goede site bent u in staat om een hoge mate van autoriteit uit te stralen en om de klant binnen te halen. Daar komt bij dat wij ook nog eens helpen om uw site volledig up and running te krijgen. Geen gedoe met storingen, maar een site die het altijd goed zal doen.

Waar kijkt u het meeste naar, tekst of foto's?

Om uw bedrijf van relevante content te voorzien gaan wij aan de slag om deze content te maken. Door middel van de juiste content zorgt u ervoor dat uw de klant van informatie kunt voorzien die van belang kan zijn bij het maken van een keuze.

Wij maken echt graag content, het is een van de belangrijkste factoren voor online resultaat naar onze mening. Onderschat dit dan ook niet! Door middel van onze professionele uitrusting, maken wij enorm strakke content, waardoor uw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.

Wie zit er tegenwoordig niet op?

Social media, misschien wel de grootste ontwikkeling in de laatste jaren.

Toch spelen er nog veel bedrijven te weinig op in naar onze bescheiden mening.

Begrijpelijk, een goede social media strategie kost tijd en levert niet heel snel geld op. Echter wanneer het goed wordt gedaan, levert het wel degelijk geld op.

Al onze diensten samen kunt u in principe samenvatten in 1 woord: Reclame. Dit is waar we dan ook altijd. voor gaan, de beste reclame voor uw bedrijf.

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen.

Het is vandaag de dag van cruciaal belang dat je site goed opvalt in Google. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om de klant binnen te halen. Wij kunnen voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat je site over een hoge SEO en SEA waarde beschikt.

Dit brengt met zich mee dat je site een hoge positie zal krijgen binnen de zoekmachines. Door deze verbeterde positie wordt het echt een stuk makkelijker om uw online omzet te verhogen.

05

Reclame

04

Social media

03

Content creatie

02

Google Optimalisatie

01

Website Ontwikkeling

Op naar online resultaat

01

Content is king

Content is de weg naar online resultaat, en wat ons betreft altijd stap 1.

02

Creatie

Ook wel belangrijk dat er dan ook gecreëerd wordt. Of het nou gaat om een webshop of een bedrijfsfilm, wij regelen het.

03

Resultaat

Meten is weten. Das het leuke van online marketing, alles is te meten.

Online marketing in Breda

Klanten blijven onze klanten, en daar zijn me maar wat trots op.

Daadwerkelijk begonnen in Breda. Tijdens onze opleiding ondernemerschap zijn wij al vroeg in aanraking gekomen met online marketing.

Na onze opleiding was de stap dan ook klein om hierin verder te gaan groeien.

Wat wij snel merkten is dat er enorm veel vage beloftes worden gedaan door de grotere online marketing bureau's, waar bedrijven eigenlijk niks aan hebben.

Dit doen wij wel degelijk anders.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op online resultaat

Bij ons ligt de focus volledig op online resultaat voor uw bedrijf in Breda.

Wij vinden dat logisch, maar helaas is dat niet altijd zo.

Een website moet scoren, en het design moet daarbij helpen.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Breda

Wat zijn de kosten van online marketing?

Bieden jullie alles aan?

Kijk das een goede vraag en een hele logische ook. Helaas doen wij hier van te voren eigenlijk geen uitspraken over.. We zouden graag willen, maar het is per klant zo ongelofelijk verschillend, dat we toch eerst een lekker bakkie komen doen.

Eigenlijk wel, we werken veel samen met freelancers die weer expert zijn op hun gebied. Vandaar dat we alles op hoog niveau kunnen aanbieden. Wel zo lekker voor u.

bottom of page