Online marketing Breda

Online marketing is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Door middel van online marketing bent u namelijk in staat om uw bedrijf echt op de kaart te zetten. Kunt u wel wat hulp gebruiken met uw Online Marketing in Breda dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Dankzij onze ervaring weten wij wat ervoor nodig is om uw online marketing op de juiste manier onder handen te nemen.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Het online marketing bureau in Breda

Voordat we ingaan op de diensten voor de Online Marketing in Breda is het handig om even in te zoomen op ons bedrijf. Waarom zou u namelijk voor ons team moeten kiezen?

Er zijn een aantal voordelen die wij te bieden hebben ten opzichte van andere bedrijven.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Waar kijkt u het meeste naar, tekst of foto's?

Om uw bedrijf van relevante content te voorzien gaan wij aan de slag om deze content te maken. Door middel van de juiste content zorgt u ervoor dat uw de klant van informatie kunt voorzien die van belang kan zijn bij het maken van een keuze.

Wij maken echt graag content, het is een van de belangrijkste factoren voor online resultaat naar onze mening. Onderschat dit dan ook niet! Door middel van onze professionele uitrusting, maken wij enorm strakke content, waardoor uw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient.

Wie zit er tegenwoordig niet op?

Social media, misschien wel de grootste ontwikkeling in de laatste jaren.

Toch spelen er nog veel bedrijven te weinig op in naar onze bescheiden mening.

Begrijpelijk, een goede social media strategie kost tijd en levert niet heel snel geld op. Echter wanneer het goed wordt gedaan, levert het wel degelijk geld op.

Al onze diensten samen kunt u in principe samenvatten in 1 woord: Reclame. Dit is waar we dan ook altijd. voor gaan, de beste reclame voor uw bedrijf.

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen.

Het is vandaag de dag van cruciaal belang dat je site goed opvalt in Google. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om de klant binnen te halen. Wij kunnen voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat je site over een hoge SEO en SEA waarde beschikt.

Dit brengt met zich mee dat je site een hoge positie zal krijgen binnen de zoekmachines. Door deze verbeterde positie wordt het echt een stuk makkelijker om uw online omzet te verhogen.

05

Reclame

04

Social media

03

Content creatie

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Op naar online resultaat

01

Content is king

Content is de weg naar online resultaat, en wat ons betreft altijd stap 1.

02

Creatie

Ook wel belangrijk dat er dan ook gecreëerd wordt. Of het nou gaat om een webshop of een bedrijfsfilm, wij regelen het.

03

Resultaat

Meten is weten. Das het leuke van online marketing, alles is te meten.

Online marketing in Breda

Klanten blijven onze klanten, en daar zijn me maar wat trots op.

Daadwerkelijk begonnen in Breda. Tijdens onze opleiding ondernemerschap zijn wij al vroeg in aanraking gekomen met online marketing.

Na onze opleiding was de stap dan ook klein om hierin verder te gaan groeien.

Wat wij snel merkten is dat er enorm veel vage beloftes worden gedaan door de grotere online marketing bureau's, waar bedrijven eigenlijk niks aan hebben.

Dit doen wij wel degelijk anders.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Breda

Wat zijn de kosten van online marketing?

Bieden jullie alles aan?

Heb ik als klein bedrijf ook seo nodig?

Kijk das een goede vraag en een hele logische ook. Helaas doen wij hier van te voren eigenlijk geen uitspraken over.. We zouden graag willen, maar het is per klant zo ongelofelijk verschillend, dat we toch eerst een lekker bakkie komen doen.

Eigenlijk wel, we werken veel samen met freelancers die weer expert zijn op hun gebied. Vandaar dat we alles op hoog niveau kunnen aanbieden. Wel zo lekker voor u.

Ja, ieder bedrijf, dus ook die van u, zou moeten investeren in zoekmachine optimalisatie. SEO zorgt namelijk voor meer bezoekers, zonder dat u moet betalen per klik. Met een betaalde PPC campagne kost iedere klik u geld. Wanneer uw website hoger in Google komt door seo, zorgt dat voor meer organisch - en gratis - verkeer naar uw website dat niet ophoudt zodra de betaalde advertenties stop worden gezet. Met seo zorgt u dus voor 24/7 zichtbaarheid.