Website laten maken Den Bosch

U wilt een website laten maken in Den Bosch? Altijd een goed idee. De onlinewereld is enorm aan het groeien en een goede website kan uw bedrijf enorm ondersteunen.


Maar zo ver was u waarschijnlijk al, anders had u ons niet gevonden.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Een website op maat

Wij zijn Wolf Online Marketing. Een online marketingbureau gericht op online resultaat voor uw bedrijf.

We zitten dan wel in Goes, Zeeland, maar dat maakt voor ons niet uit. We komen graag buiten de provincie en vinden Den Bosch ook een topstad!

Bovendien houden we echt van de Brabantse gezelligheid.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom uw website laten maken door ons?

Korte lijntjes

Waar een klein team groot in kan zijn. Klein maar fijn. Nog wat open deuren? Voor ons is communicatie het belangrijkst. En dat kan alleen met een klein team. We huren wel mensen in waar nodig, maar dat merkt u niet. 1 aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Resultaat

75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van uw bedrijf op uw website. U kan uw website zien als een online visitekaartje. Potentiële klanten beslissen op basis daarvan of u het waard bent dat ze naar u toe komen.

Voor ons spelen er zoveel meer elementen een belangrijke rol bij het website laten maken! We creëren daarom de beste website voor u, uw bedrijf of uw merk.

Totaal pakket

1 Bureau, alle diensten. Jazeker, voor content bent u ook bij ons aan het juiste adres. Sterker nog, aan het beste adres. Al zeggen we het zelf.

Eigenlijk het belangrijkste aspect als u het ons vraagt. Wat enorm veel gebeurt is dat bedrijven een mooi webdesign hebben, maar dan zelf de foto’s gaan maken met bijvoorbeeld een telefoon. De hele professionaliteit van de website is weg.

Mensen zien dat direct. In principe lezen mensen maar zo’n 20 procent op een website en scannen ze het vooral door. Waar ze het meest naar kijken? Foto’s, video’s en koppen. Grote kans dat ik dit dus typ voor Jan met de korte achternaam.

Even een tekstje op de website zetten? Nee, hoor! Niet bij ons. We creëren krachtige content en SEO-teksten op basis van een gedetailleerd keywordonderzoek. Dat betekent bij ons: strategisch schrijven maar tegelijkertijd een content van hoge kwaliteit produceren. Content kan niet willekeurig op een website worden geplaatst. Content moet goed doordacht en tactisch gecreëerd zijn. Content moet de juiste doelgroep aanspreken. Wij zijn creatief en creëren content die inspireert en die uw website goed laat scoren in de Google-resultaten

Standaard webdesign? Templates? Niet bij ons! Bij Wolf Online Marketing ons zal het webdesign van uw website net zo uniek zijn als uw bedrijf in Den Bosch. U wilt immers nieuwe klanten winnen met uw (nieuwe) website. En dat kan alleen als u zichzelf onderscheidt van de massa. Daarom maken wij een webdesign voor uw website dat precies bij u past.

Is er iets wat uw concurrentie online beter kan dan u? Dan gaan we nog een stapje verder en zetten het nog beter om. Want dat wat uw concurrenten kunnen, kunt u ook. Alleen veel beter. Met ons aan uw zijde. We analyseren uw concurrenten en maken een lijst van hun sterke en zwakke punten ten opzichte van uw bedrijf om uw concurrentievoordeel te bepalen. Wij implementeren deze punten op uw website op onze manier dat u 100% succes zult boeken.

U wilt met uw website bovenaan in de zoekresultaten hebben staan? Slim! We verbeteren en optimaliseren fouten en maken uw website succesvol! U wilt een website laten maken in Den Bosch die precies dit doel moet bereiken? Dan zijn wij de juiste mensen voor u!

05

Website laten maken en altijd een stapje verder zijn dan de concurrentie

04

Website laten maken met een buitengewoon webdesign

03

Optimalisatie

02

Website laten maken en rekening houden met Google

01

Website laten maken met professionele foto’s en video’s

Stappen

01

Meeten

02

Website laten maken

03

Optimalisatie

Overtuigd? Laat uw website maken door Wolf Online Marketing.

In Den Bosch wonen meer dan 150.00 mensen. Hier zitten meer dan 18.300 bedrijven. Wilt u een website laten maken in Den Bosch die deze mensen bereikt en opvalt tussen alle bedrijven? Wolf Online Marketing ondersteunt u om uw doelgroep te bereiken, te overtuigen, te binden en te boeien. Wij creëren een website op maat en houden rekening met uw doelgroep. Wilt u uw website laten maken door echte specialisten? We komen heel graag langs bij u in Den Bosch!

Wolf Online Marketing. Wij hadden zelf ook niet gedacht dat we online marketing zo leuk zouden vinden. Afgestudeerd in ondernemerschap en nu helpen we enorm veel bedrijven online resultaat te behalen. Bent u de volgende?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op resultaat

In Den Bosch wonen meer dan 150.00 mensen. Hier zitten meer dan 18.300 bedrijven. Wilt u een website laten maken in Den Bosch die deze mensen bereikt en opvalt tussen alle bedrijven? Wolf Online Marketing ondersteunt u om uw doelgroep te bereiken, te overtuigen, te binden en te boeien. Wij creëren een website op maat en houden rekening met uw doelgroep. Wilt u uw website laten maken door echte specialisten? We komen heel graag langs bij u in Den Bosch!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms