top of page
website laten maken

Website laten maken Den Bosch

Je wilt een website laten maken in Den Bosch? Altijd een goed idee. De online wereld is enorm aan het groeien en een goede website kan ujow bedrijf enorm ondersteunen.


Maar zo ver was je waarschijnlijk al, anders had u ons niet gevonden.

Waarom jouw website laten maken door ons?

Korte lijntjes

Waar een klein team groot in kan zijn. Klein maar fijn. Nog wat open deuren? Voor ons is communicatie het belangrijkst. En dat kan alleen met een klein team. We huren wel mensen in waar nodig, maar dat merk je niet. 1 aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Resultaat

75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van jouw bedrijf op jouw website. Je kan jouw website zien als een online visitekaartje. Potentiële klanten beslissen op basis daarvan of je het waard bent om naar toe te komen.

Totaal pakket

1 Bureau, alle diensten. Jazeker, voor content ben je ook bij ons aan het juiste adres. Sterker nog, aan het beste adres. Al zeggen we het zelf.

Eigenlijk het belangrijkste aspect als je het ons vraagt. Wat enorm veel gebeurt is dat bedrijven een mooi webdesign hebben, maar dan zelf de foto’s gaan maken met bijvoorbeeld een telefoon. De hele professionaliteit van de website is weg.

Mensen zien dat direct. In principe lezen mensen maar zo’n 20 procent op een website en scannen ze het vooral door. Waar ze het meest naar kijken? Foto’s, video’s en koppen. Grote kans dat ik dit dus typ voor Jan met de korte achternaam.

Even een tekstje op de website zetten? Nee, hoor! Niet bij ons. We creëren krachtige content en SEO-teksten op basis van een gedetailleerd keywordonderzoek. Dat betekent bij ons: strategisch schrijven maar tegelijkertijd een content van hoge kwaliteit produceren.

Standaard webdesign? Templates? Niet bij ons! Bij Wolf Online Marketing zal het webdesign van jouw website net zo uniek zijn als jouw bedrijf in Den Bosch. U wilt immers nieuwe klanten winnen met jouw (nieuwe) website. En dat kan alleen als jij je onderscheidt van de massa. Daarom maken wij een webdesign voor jouw website dat precies bij u past.

Is er iets wat uw concurrentie online beter kan dan jij? Dan gaan we nog een stapje verder en zetten het nog beter om. Want dat wat jouw concurrenten kunnen, kan jij ook. Alleen veel beter. Met ons aan jouw zijde. We analyseren jouw concurrenten en maken een lijst van hun sterke en zwakke punten ten opzichte van jouw bedrijf om jouw concurrentievoordeel te bepalen. Wij implementeren deze punten op jouw website op onze manier dat je 100% succes zult boeken.

Je wilt met jouw website bovenaan in de zoekresultaten hebben staan? Slim! We verbeteren en optimaliseren fouten en maken jouw website succesvol! Je wilt een website laten maken in Den Bosch die precies dit doel moet bereiken? Dan zijn wij de juiste mensen voor jou!

05

Dat stapje verder

04

Website laten maken met een buitengewoon webdesign

03

Optimalisatie

02

Website laten maken en rekening houden met Google

01

Website laten maken met professionele foto’s en video’s

Stappen

01

Meeten

02

Website laten maken

03

Optimalisatie

Jouw website laten maken in Den Boch

Goed, als je tot hier bent gekomen heb je dus wel genoeg gelezen ondertussen. Elk bureau zegt ongeveer hetzelfde en is fantastisch. We kunnen je het beste overtuigen tijdens een lekker bakkie in Den Bosch.

We komen graag in Den Bosch. Dus hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op resultaat

In Den Bosch wonen meer dan 150.00 mensen. Hier zitten meer dan 18.300 bedrijven. Wil je een website laten maken in Den Bosch die deze mensen bereikt en opvalt tussen alle bedrijven? Wolf Online Marketing ondersteunt je om jouw doelgroep te bereiken, te overtuigen, te binden en te boeien. Wij creëren een website op maat en houden rekening met jouw doelgroep. Wil jij jouw website laten maken door echte specialisten? We komen heel graag langs bij jou in Den Bosch!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Den Bosch

Hoe lang duurt het voordat Google de nieuwe website opneemt in de zoekresultaten?

Hoe zorg ik dat mijn website up-to-date is en blijft?

Wanneer je een website laat maken, wil je natuurlijk ook dat deze gevonden en gezien kan worden. Hoe snel de site bij Google te vinden is, hangt af van verschillende factoren. Was jouw oude website al goed te vinden, dan zal het maar kort duren. Voor een geheel nieuwe website kan dat een paar dagen duren, maar soms ook wel een paar weken. De ervaring leert ons dat het proces sneller verloopt wanneer je de website wordt aangemeld bij de zoekmachines en wanneer je social media gebruikt voor het delen van links naar de nieuwe site. Wij kunnen je trouwens ook uitstekend helpen voor het krijgen van meer bezoekers op jouw website.

De beste website is een website die regelmatig wordt geüpdate. Updaten is belangrijk om jouw bezoekers steeds iets nieuws te kunnen bieden bij een website bezoekje, maar ook omdat Google en andere zoekmachines een sterke voorkeur hebben voor actieve websites. Websites waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, komen hoger in Google. Bij het bouwen van onze websites maken we daarom gebruik van een krachtig content management systeem.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde