top of page

Een website laten maken in de buurt van Den Bosch? Top idee! We hebben al talloze bedrijven geholpen aan een prachtige nieuwe website. Korte lijntjes, een gezellig klein team en bovenal: verbluffend resultaat! Wij hebben dat allemaal in huis.

Website laten maken Den Bosch

Niet alleen maar websites

Een website laten maken in de buurt van Den Bosch? Top idee! We hebben al talloze bedrijven geholpen aan een prachtige nieuwe website. Korte lijntjes, een gezellig klein team en bovenal: verbluffend resultaat! Wij hebben dat allemaal in huis.

Een website laten maken in de buurt van Den Bosch door ons?

Zit je te denken om ons jouw website te laten bouwen in de buurt van Den Bosch? Dan hebben we een advies: laat een paar bedrijven op gesprek komen en zie met welk bureau het beste klikt! Je gaat toch een serieuze relatie aan met je website-maker, dus zorg dat het goed voelt! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Scroll dan gerust verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Al onze websites zijn maatwerk. Wij geloven dat dit de manier is om het beste resultaat te behalen met jouw website.

Een website op maat

Nu denk je misschien: "Waarom zou ik voor hen kiezen om mijn website te maken?" Tja, er zijn inderdaad genoeg bedrijven die websites bouwen, dat hoef ik jou niet te vertellen. Maar wat ons onderscheidt? Wij zijn bewust een klein team gebleven, zo houden we de lijnen kort en krachtig. En alsof dat nog niet genoeg is, werken we nauw samen met een groep geweldige freelancers die ons bijstaan met hun superkrachten. Dat alles voor jouw ultieme website-ervaring!

Waarom een website in Den Bosch bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan die grote vraag: "Wat kost dat geintje nou?". Tja, da's een goeie! Het laten maken van een website kan je een paar duizend euro kosten of zelfs een paar ton, afhankelijk van van alles en nog wat. Het is en blijft maatwerk, dus onder het genot van een lekker bakkie gaan we dat samen met jou bespreken. Wij willen namelijk dat je online knettert van succes!

Natuurlijk is budget ook belangrijk, maar zie het niet als kosten, maar eerder als een investering in jouw online toekomst! Iedere euro die je in je nieuwe website steekt, krijg je dubbel en dwars terug!

Wat zijn de kosten van een website in Den Bosch?

02

klant voor een website

En geloof het of niet, maar we bieden álles aan om jouw website-droom waar te maken! Niet alleen het bouwen van je site, maar ook het verzorgen van betoverende content. En wacht, er is meer! Bedrijfsvideo's, fotografie en content schrijven? Wij hebben het allemaal in huis.

Bieden jullie alles aan voor een website in Den Bosch?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de buurt van Den Bosch? We begrijpen het belang van goede communicatie als geen ander! En hoe kun je beter communiceren dan met een klein team en korte lijntjes? Geen gedoe met eindeloos wachten of van het kastje naar de muur gestuurd worden! Bij ons krijg je een team dat glashelder en rechttoe rechtaan met je communiceert.

Korte lijntjes.

01

online marketing

Een website die alleen maar geld slurpt zonder resultaten te boeken? Nee, dat is niet ons ding! Ons doel is jouw bedrijf vooruit te helpen met een website die écht werkt. Geen toeters en bellen die nergens toe leiden, maar een site die jouw onderneming een flinke boost geeft. Bij ons staat het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf op nummer één!

Resultaat.

02

Een goede website vraagt om veel puzzelstukjes die naadloos in elkaar moeten passen: foto's, video's, campagnes, social media en ga zo maar door. Veel bedrijven bieden slechts een deel van deze puzzel aan, maar bij ons vind je ze allemaal onder één dak. Zo krijgt jouw website de kwaliteit en uitstraling die het verdient!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Voordat we met het web-avontuur beginnen, nemen we eerst rustig de tijd voor een gezellig kopje koffie. Want zonder duidelijke doelstellingen bouwen we geen website! We willen alles weten over jouw wensen en doelen, zodat we een vrijblijvende offerte kunnen opstellen voor jouw droomwebsite.

02

Online marketingstrategie.

Een website maken is serious business! We laten niets aan het toeval over en duiken in het onderzoek om kansen voor jouw bedrijf te ontdekken. Op basis daarvan leggen we een solide strategisch ontwerp neer, dat als leidraad dient tijdens het hele proces. Geen geheimen, jij weet precies wat we aan het doen zijn!

03

Aan de slag

Met onze uitgebreide kennis en kunde gaan we aan de slag om jouw website technisch en functioneel top-notch te maken. We zwoegen met passie, zodat jouw bedrijf online kan groeien als nooit tevoren. Let the magic happen!

04

Bijsturen

Natuurlijk zijn we superbenieuwd naar jouw oordeel! Samen wandelen we door de website en checken we de inhoud. Als er nog wat fine-tuning nodig is, draaien we daar onze hand niet voor om. We willen immers een solide website neerzetten, waar jij zelf ook gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. We're in this together!

05

Het resultaat!

Als jij happy bent, dan zijn wij happy! Tijd om de gloednieuwe website de wereld in te sturen. We zetten 'm over naar de live omgeving en alle links worden netjes doorgeschakeld naar de nieuwe site. Jouw klanten zullen versteld staan! Met behulp van Google Analytics houden we de resultaten nauwlettend in de gaten. Jij? Jij kunt achterover leunen en wachten tot je eerste klanten zich melden. Cheers to success!

Goed, als je tot hier bent gekomen heb je dus wel genoeg gelezen ondertussen. Elk bureau zegt ongeveer hetzelfde en is fantastisch. We kunnen je het beste overtuigen tijdens een lekker bakkie in Den Bosch.

We komen graag in Den Bosch. Dus hopelijk tot snel!

Jouw website laten maken in Den Boch

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Den Bosch

Hoe lang duurt het voordat Google de nieuwe website opneemt in de zoekresultaten?

Hoe zorg ik dat mijn website up-to-date is en blijft?

Wanneer je een website laat maken, wil je natuurlijk ook dat deze gevonden en gezien kan worden. Hoe snel de site bij Google te vinden is, hangt af van verschillende factoren. Was jouw oude website al goed te vinden, dan zal het maar kort duren. Voor een geheel nieuwe website kan dat een paar dagen duren, maar soms ook wel een paar weken. De ervaring leert ons dat het proces sneller verloopt wanneer je de website wordt aangemeld bij de zoekmachines en wanneer je social media gebruikt voor het delen van links naar de nieuwe site. Wij kunnen je trouwens ook uitstekend helpen voor het krijgen van meer bezoekers op jouw website.

De beste website is een website die regelmatig wordt geüpdate. Updaten is belangrijk om jouw bezoekers steeds iets nieuws te kunnen bieden bij een website bezoekje, maar ook omdat Google en andere zoekmachines een sterke voorkeur hebben voor actieve websites. Websites waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, komen hoger in Google. Bij het bouwen van onze websites maken we daarom gebruik van een krachtig content management systeem.

bottom of page