top of page

Online Marketing Bureau Goes

Op zoek naar een partner voor uw online marketing in Goes? Gevonden! Wij zijn Wolf Online Marketing. Specialisten in marketing op het internet, zodat uw bedrijf online kan groeien.

Oja, en we zijn buren. Wel zo makkelijk toch?

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

Online marketing in Goes

Om uw online marketing tot een succes te maken, hebben we zo onze eigen manieren. Een unieke en doordachte marketingstrategie die zichzelf in de praktijk al heeft bewezen. Diverse bedrijven in en rond Goes vertrouwen dan ook op onze kennis op het gebied van online marketing.

Bent u benieuwd hoe ook voor uw bedrijf in Goes online marketing allerlei kansen biedt? Klik even door naar de cases van uw voorgangers.
 

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Geen poespas

De manier waarop bedrijven zichzelf online presenteren is veranderd. Wolf Online Marketing helpt bedrijven in Goes online marketing in te zetten op een manier die écht resultaat oplevert. Wij geloven daarbij in een recht door zee aanpak. Niemand zit te wachten op allerlei ingewikkelde technobabbel en vage beloften. Toch?

De drijvende krachten achter ons bedrijf houden het graag duidelijk. We willen uw bedrijf goed leren kennen en werken met realistische, meetbare marketingdoelen. Dankzij de korte lijntjes binnen ons bureau weet u altijd precies wat voor uw bedrijf in Goes online marketing oplevert

Gebrand op resultaat

Veel likes en volgers op sociale maakt uw online marketing niet direct succesvol. Wat levert voor uw bedrijf marketing op internet eigenlijk op? Wat levert een betaalde advertentie op internet uw bedrijf op? Zorgt het écht voor meer sales? 

Al uw marketing uitingen op internet zijn meetbaar. We stellen daarom duidelijke online marketing doelen voor uw bedrijf.. Door een proces van planning, uitvoering, meten en finetuning van de campagne werken we stap voor stap naar online resultaat.

Full-service

De manier waarop bedrijven internet hebben omarmd, biedt tig nieuwe mogelijkheden op het gebied van online marketing voor bedrijven uit Goes en omstreken.. 

Het optimaliseren van websites (SEO) en adverteren in Google (SEA), maar ook social media marketing en niet te vergeten e-mailmarketing, zijn inmiddels niet te missen onderdelen in een geslaagde marketing campagne. Allemaal eilandjes binnen de wereld van de digitale marketing, maar uiteindelijk met hetzelfde doel. Met online marketing uw bedrijf definitief op de kaart zetten.

Benieuwd hoe we vanuit ons kantoor in Goes online marketing voor uw bedrijf opzetten? Een samenwerking begint altijd met een goed gesprek. Optimaal resultaat is namelijk alleen te halen wanneer onze neuzen dezelfde kant opstaan. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf en uw doelstellingen.

Met de marketingstrategie als blauwdruk gaan we aan de slag. Sociale media, online-advertenties, e-mails naar uw klanten of een nieuwe website voor uw bedrijf in. Zelf meer klanten in uw winkel of showroom in Goes. Online Marketing stelt ons in staat om stap voor stap naar het geplande resultaat toe te werken.

In heel Nederland of alleen voor Goes: online marketing draait om de cijfertjes. Bezoekersaantallen, conversie ratio’s, sessieduur, cost per lead. Zomaar enkele van de nummertjes waarop wij uw campagne sturen. Wanneer het nodig is, maken we tussentijds aanpassingen voor optimaal resultaat.

Het behalen van de gestelde doelen heeft een positief effect op uw bedrijf. Door een ijzersterke strategie werken we stapsgewijs naar het bedoelde resultaat toe. Wat zijn voor uw bedrijf in Goes online marketing doelen?

Zodra wij weten wat u wilt en wat er van ons verwacht wordt, stropen wij de mouwen op. Er wordt een koers uitgestippeld naar het gewenste doel. Het vertrekpunt is Goes, online marketing resultaat de eindbestemming.

05

Voordeel

04

Bijschaven

03

Van start

02

Aanpak bepalen

01

Goed gesprek

De stappen naar resultaat

01

Heldere doelen

Grotere merkbekendheid, meer klanten, nieuwe klanten aantrekken of meer bezoekers. Heldere doelen zorgen voor duidelijke resultaten.

02

Efficiënte online marketing (Goes)

Internetmarketing met een no-nonsense aanpak en focus op het behalen van de marketingdoelen voor uw bedrijf.

03

Maximaal resultaat

Over de landsgrenzen heen of lokaal gericht op Goes; online marketing door Wolf Online Marketing is altijd gericht op resultaat. Het maakt niet uit waar ter wereld uw doelgroep zich bevindt.

Uw bedrijf in Goes, online marketing door Wolf: een gouden combinatie

Ook voor uw bedrijf in Goes: online marketing is onmisbaar. Wilt u de kracht van online gebruiken voor het behalen van uw doelstellingen? Kies dan voor een online marketing bureau met een heldere, doelgerichte aanpak die de moeite wil nemen uw bedrijf echt te leren kennen.

Bij Wolf Online Marketing is uw bedrijf geen nummer. We houden van korte lijntjes en vinden dat ook in een digitale wereld persoonlijk contact belangrijk is. Onze focus ligt op het behalen van het beste resultaat voor de online marketing.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Bij internet marketing draait het niet om het meedoen, maar telt alleen het resultaat. Als er één ding is waar wij altijd duidelijk in zijn, dan zijn het de kosten voor online marketing in Goes. Wij werken niet met vaste uurtarieven of langlopende abonnementen. We kijken naar het te behalen doel en bepalen wat er moet gebeuren om het gewenste resultaat te behalen. Eerlijk is eerlijk, wilt u marketing voor de laagste prijs, dan zijn wij misschien geen match. Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Laten we dan eens een bakkie doen…

Onze aanpak is resultaat gedreven. We kijken verder dan de websitebezoekers of activiteit op sociale media. Het geldt ook voor bedrijven in Goes: Online marketing draait om het resultaat onderaan de streep. Wat levert de marketing uw bedrijf op? Iedere euro die u investeert moet een veelvoud daarvan opleveren. Met andere woorden, de Return on Investment (ROI) moet de moeite waard zijn. 

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

WIE ZIJN WIJ?

Eerst zien dan geloven.

Veel gestelde vragen over online marketing in Goes

Regelen jullie ook dat ik gevonden wordt in Google?

Das makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt redelik wat bij kijken, trust us we know.. Maar we hebben hier wel een simpel antwoord op: Dit kunnen wij zeker. Hoe heeft u ons namelijk gevonden? Het is of mond op mond of door onze eigen Google posities. Wij zetten er namelijk zelf ook op in. En veel van onze klanten ook, met resultaat.

Maken jullie ook content?

Yes! Content is king. Toen we begonnen merkten we dit al snel. We zijn daardoor heel snel overgestapt naar professionele apparatuur en cursussen, heel veel cursussen om onze video's en foto's op een niveau te krijgen dat het eigenlijk een apart bedrijf is geworden. Nou, dat is redelijk gelukt kan ik u zeggen:)

quotation mark

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning.


De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. 


Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt
Marketingmanager The Innersense

quotation mark

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt
HR-Manager New Motion

quotation mark

In het wielrennen heb je de Wolfpack. Dit is de Quick step ploeg van Patrick Lefevere. Dit zijn jonge honden die voor elkaar door het vuur gaan en waanzinnige resultaten bereiken.

 

Wolf Marketing is een kleinere Wolfpack, jonge gasten die commercieel inzicht combineren met goed marketingcommunicatie inzicht.

 

Mijn fysiotherapie organisatie hebben ze fantastisch geholpen door nieuwe medewerkers aan te trekken door middel van een geavanceerde marketingcampagne middels social media, wat precies de fysiotherapeuten en assistent fysiotherapeuten trok wat wij nodig hebben.

 

Daarnaast hebben de jongens van Wolf Marketing een commercieel product van Dr.Worker zo ver gebracht dat het product verkocht kan worden via internet aan patiënten die wij normaal nooit in de praktijk zien, dit is natuurlijk geweldig gedaan!

 

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Rein-Jan Elenbaas

Eigenaar Fydee Vitae en DR.Worker

Misschien het allerbelangrijkste..

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

bottom of page