top of page
webdesign

Webdesign Eindhoven

Wilt u uw bedrijf op het internet presenteren?

Wilt u uw huidige webdesign een facelift geven?

Wilt u dat uw webdesign er elegant en professioneel uitziet?

Bent u op zoek naar een perfect webdesign in Eindhoven?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Webdesign Eindhoven

Wij geloven dat het webdesign zo uniek en op maat moet zijn voor elke klant. We zullen niet alleen uw website mooi maken, we zullen ons ook richten op de gebruikerservaring terwijl we laten zien wie u werkelijk bent – of het nu een webshop is of gewoon een aantal eenvoudige bedrijfspagina's met informatie over uzelf! Na een eerste ontmoeting, een kopje koffie en het doorspreken van onze ideeën, zijn we enthousiast om te beginnen met het maken van iets geweldigs!

Ondanks dat ons kantoor in de mooiste stad van Zeeland – Goes, natuurlijk – staat, komen we graag naar Eindhoven om u, uw bedrijf en uw merk beter te leren kennen. Nodig ons gewoon uit voor een kopje koffie.

Daar houden we namelijk van.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Wat hebt u aan een webdesign van Wolf Online Marketing?

Wilt u uw bedrijf in Eindhoven en op het internet professioneel presenteren?

Perfect! De eerste stap hebt u al genomen. Websites zijn namelijk zoals visitekaartjes voor uw potentiële (nieuwe) klanten. Als u aandacht wilt krijgen, uw klanten wilt overtuigen, en ze zo lang mogelijk op uw website wilt houden, is het belangrijk om een website te hebben dat de gebruiker een goed gevoel geeft.

Wilt u uw huidig webdesign in Eindhoven een facelift geven?

Uw webdesign is nog steeds van 2015?

Dan is nu de tijd voor een facelift!

Natuurlijk, alleen in de vorm van een nieuw webdesign. Wij werken met creatieve middelen om tekst, foto's en ander beeldmateriaal op uw website te plaatsen. We hebben geen sjabloon. Wij houden van een uniek webdesign. Daarom maken wij een webdesign dat past bij uw bedrijf in Eindhoven. Zonder onnodig gedoe.

Een webdesign dat zijn functies 100% vervult.

Wilt u dat uw webdesign in Eindhoven er elegant en professioneel uitziet?

Ja? Dan hebben wij het juiste recept voor u.Een snufje marketing, een snufje kleur en een snufje beeldmateriaal. Dan komt er nog een grote portie creativiteit bij. Oké. Zo eenvoudig is het dan toch niet. Een goed webdesign is technisch en visueel aantrekkelijk. Maar er zijn echter ook andere criteria waaraan moet worden voldaan.

Een goed webdesign is essentieel voor een bedrijf. Het webdesign onderscheidt u van de massa en laat uw individuele flair zien. Wat heeft het voor zin een mooi webdesign te hebben dat niet voortdurend wordt bijgewerkt en waar bezoekers de verkeerde openingstijden of telefoonnummers vinden? Juist. Niets! Dus moet alles up-to-date zijn en accurate informatie geven aan bezoekers.

Een goed webdesign structureert de pagina en maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te navigeren. Maar ook de typografie en de kleuren moeten uw huisstijl in Eindhoven uitstralen en in het geheugen blijven hangen.

Laadtijden moeten zo kort mogelijk zijn en 404-fouten moeten ook worden vermeden. Gemiddeld schakelt een gebruiker al na 3 seconden terug naar de zoekmachine als de website dan nog niet geladen is.

De belangrijkste inhoud moet al bovenaan en zonder te scrollen zichtbaar zijn. Ook alle andere basiselementen moeten zo worden geplaatst dat een bezoeker die voor het eerst op de website komt, binnen een paar seconden weet waar de website – en uw bedrijf in Eindhoven – over gaat.

Uw webdesign is nog steeds van 2015?

Dan is nu de tijd voor een facelift!

Natuurlijk, alleen in de vorm van een nieuw webdesign. Wij werken met creatieve middelen om tekst, foto's en ander beeldmateriaal op uw website te plaatsen. We hebben geen sjabloon. Wij houden van een uniek webdesign. Daarom maken wij een webdesign dat past bij uw bedrijf in Eindhoven. Zonder onnodig gedoe.

Een webdesign dat zijn functies 100% vervult.

05

100% op het Google resultaat gericht

04

100% snelle pagina’s

03

100% bezoekersvriendelijk

02

100% responsive design

01

100% up to date

Stappen naar succes

01

Kennis met een bakkie

We houden wel van een goed gesprek en een lekker bakje koffie.

02

Content

Naast de lekkere koffie moet er natuurlijk ook content voor de website gemaakt worden.

03

Onderhouden

Speciaal gemaakt op uw wensen en dat willen we graag zo houden.

Klanten in Eindhoven

Laten we eerlijk zijn, het maakt eigenlijk niet veel uit waar de inhoud van een tekst over gaat, toch? Ten slotte lezen weinig mensen de hele tekst. Of hebt u ieder woord in deze tekst gelezen? Zeker niet. En op uw website is het precies hetzelfde. Het belangrijkste is dus een mooi webdesign in Eindhoven te hebben waar u mee opvalt. Hoe langer de gebruiker op uw website blijft, hoe groter de kans op verkoop van een eigen product of dienst.