top of page
bedrijfsfilm team

Ben jij op zoek naar een livestreambedrijf? Dan zit je bij ons goed! ​

Organiseer je bijvoorbeeld een evenement, meeting, concert of een productlancering? Zorg dan voor nog meer publiek door middel van een livestream zodat ook iedereen op afstand kan genieten van jouw evenement.

Livestream bedrijf

We weten dat het organiseren van een evenement vaak al genoeg van je vraagt. Stel je voor dat je je dan ook nog eens bezig moet houden met je livestream. Wij doen dit voor je. Met een goede voorbereiding zorgen we ervoor dat je tijdens het evenement geen omkijken hebt naar de livestream.   

Alles voor jouw livestream.

Terwijl jouw evenement in het echt start, zenden wij dit uit via een online platform. Dit doen we via onze camera’s die alles waarnemen in hoge kwaliteit. Jij kunt kiezen wie de livestream kan zien en bepaalt de inhoud. De livestream zenden we je uit op het platform naar jouw voorkeur. Bijvoorbeeld YouTube of LinkedIn.

Wij zorgen voor alle apparaten die nodig zijn voor de livestream. Je hoeft voor de livestream zelf dus niets in huis te hebben!

Kortom, we ontzorgen we je volledig tijdens het evenement. En samen maken we er een geslaagde uitzending van.

Hoe werkt een livestream?

01

De kosten van een livestream bedrijf variëren flink. We stellen daarom ook geen vaste prijzen vast. Wat wil je op beeld hebben? Hoelang wil je streamen? Dit zijn toch wel een paar van de vragen die we eerst willen weten.

Wat we zelf altijd doen is langskomen voor een bakkie. Dan kunnen we daarna een plan op maat maken, weet je precies waar je aan toe bent. 

Wil je al een prijsindicatie? Geen probleem. Vul even snel een formulier in op onze site het liefst met een beetje informatie. Krijg je binnen 2 dagen een prijsindicatie in je mailbox!

Wat zijn de kosten van een livestream?

02

Een goede livestream voldoet volgens ons aan een aantal dingen. Hij moet er in ieder geval goed uit zien. Dit doen we door alles op te nemen met minimaal 1080p en indien mogelijk 4k beeldkwaliteit. Indien gepast zorgen we ook voor verschillende beeldperspectieven om alles zo goed mogelijk uit te zenden.

 

Ook moet de inhoud kloppen. We bespreken van tevoren het hele evenement met je door. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Daarbij spreken we af hoe de livestream gedeeld gaat worden, waar deze wordt uitgezonden en uiteraard wanneer deze plaatsvindt.

 

Elke stream is anders dus we passen onze werkwijze op jou aan.

Waar voldoet jullie livestream aan?

03

Waarom je voor ons livestream bedrijf moet kiezen.

Wij zorgen letterlijk voor alles. Je hoeft nergens meer aan te denken.

Het totale pakket.

01

online marketing

Wij weten als geen ander dat er veel veranderd tijdens een evenement, vandaar dat je ons altijd kan bereiken voor vragen of aanpassingen. Klein team, korte lijntjes.

Korte lijntjes

02

Je wilt ook foto's op de dag zelf, een video van de dag? Geen probleem, daar zijn we in gespecialiseerd. 

Alle mogelijkheden

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Wij komen graag eerst langs bij jouw bedrijf. Kunnen we direct kijken wat de verwachtingen zijn. En leren we elkaar alvast kennen tijdens een lekker bakkie.

02

Planning

Je krijgt van ons een plan op maat voor jouw livestream.

03

De livestreamdag

Hier hebben we op gewacht. De livestream zelf, wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat iedereen weet wat ie moet doen en wat er verwacht wordt. Op naar een mooie livestream!

04

Evaluatie

Wil je nog foto's of video's van de dag zelf? Dan komt dat natuurlijk allemaal na de livestream. We evalueren sowieso de dag graag samen, ook omdat we het natuurlijk leuk vinden.

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Zo helpen we jou met jouw livestream. Wij helpen je namelijk van begin tot einde met het organiseren en regelen van de livestream.

 

Hopelijk kies je voor ons als livestream bedrijf! Je gaat er geen spijt van krijgen.

Een livestream bedrijf inschakelen?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een livestream bedrijf

Wat zijn de voordelen van een livestream?

Een livestream is altijd een mooie extra toevoeging bij je evenement. Er zitten veel voordelen aan vast die een positief effect hebben op jouw evenement.

1. Bereik meer mensen: Een livestream kan overal vandaan gevolgd worden. Je kunt dus nog meer mensen bereiken dan dat je doet op je evenement zelf.

2. Interactie in real-time: In tegenstelling tot een video van je evenement heb je met livestreaming de mogelijkheid om interactief bezig te zijn met je kijkers. Ongeacht of mensen erbij zijn, kun je communiceren met de kijkers via bijvoorbeeld een live-chat.

3. Scheelt kosten: Het organiseren van een evenement voor bezoekers kan veel geld kosten. Ben je op zoek naar een goedkopere variant? Stream dan je evenement om kosten te besparen.

Welke technische vereisten heb ik nodig voor mijn livestream?

Bij het organiseren van een livestream komen er op technisch gebied veel dingen kijken. Maar zelf hoef je daar niets voor te regelen. We hebben alle techniek tot onze beschikking en zorgen ervoor dat jij daar niets voor hoeft te doen! Een goede internetverbinding is het enige wat we van je nodig hebben.

bottom of page