top of page
webdesign

Webdesign Vlissingen

Uw bedrijf kan echt niet langer zonder een klantvriendelijke website die ook nog eens helemaal geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. De klant van nu, die ‘Googelt’ eerst. Dat is ons de laatste jaren ook steeds gemakkelijker gemaakt, want iedereen loopt met een krachtig computertje in zijn of haar broekzak en is de hele dag verbonden met internet. Altijd en overal kan er worden gezocht naar bedrijven in de buurt. Heeft uw bedrijf nog geen website of een website die niet goed te vinden is, dan is het niet ondenkbaar dat u klanten en dus geld misloopt.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Website laten maken in Vlissingen

Website laten maken in Vlissingen? Wolf Online Marketing maakt gebruiksvriendelijke sites, die ook nog eens zoekmachine vriendelijk zijn en helemaal bij uw bedrijf passen. Vormgeving en SEO staan bij ons webdesign altijd centraal. Bent u toe aan een nieuwe website voor uw bedrijf, drink vooral eens een bakkie met ons!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom goed webdesign belangrijk is?

De eerste indruk telt

Zelfs wanneer uw bedrijf alleen zaken doet met klanten uit Vlissingen of omgeving, is het belangrijk om een goede website te hebben. Veel klanten zullen de eerste keer kennismaken met uw bedrijf via de website. Het klinkt allemaal wat cliché natuurlijk, maar er is geen tweede kans op een eerste indruk. Zorg er dus voor dat uw bedrijf op internet gevonden kan worden en laat met uw website een goede indruk achter. Het is daarbij belangrijk dat u een website heeft die ook echt bij uw bedrijf past.

Een goed ontworpen website zorgt voor meer vertrouwen

Naast het maken van een goede eerste indruk zorgt goed website design voor vertrouwen in uw bedrijf. In Vlissingen is uw bedrijf misschien bekend en bent u een gevestigde naam, maar daarbuiten? Die klanten zijn in eerste instantie aangewezen op uw website.

Content

Foto’s, video’s en andere content speciaal gemaakt voor uw bedrijf zorgen voor de sfeer en beleving waar de klant van nu naar op zoek is. Een website met goed design geeft de bezoeker meteen een gevoel van thuiskomen bij uw bedrijf, maar zorgt er bovenal voor dat u kunt laten zien dat u de beste keus bent.

Op internet voelen we ons als een vis in het water. Toch vinden we het prettig om gewoon face to face met u door te nemen wat u precies verwacht van de site. We spreken het liefste af bij u op de zaak. Zo krijgen we meteen iets mee van de sfeer binnen uw bedrijf. We kunnen die kennis later goed gebruiken bij het ontwerpen van uw website en zo zorgen dat uw website en bedrijf op elkaar aansluiten.

Wanneer we eenmaal een eerste opzet voor uw website hebben gemaakt, horen we graag wat u ervan vindt. Is het design naar uw wensen? Feedback horen we graag, want zo kunnen we zorgen voor een website ontwerp dat naar uw wens is. Uw opmerkingen worden verwerkt in het design en als u tevreden bent gaan we door naar de laatste stap.

Zodra alles in orde is en we groen licht krijgen, zorgen we dat uw website online gaat. Uw klanten kunnen uw nieuwe website bezoeken. Zodra de website online staat, stopt ons werk niet. De site zal up-to-date moeten blijven, de content moet regelmatig worden aangepast en het website design zal af en toe moeten worden bijgeschaafd. Dat is nodig om te zorgen dat uw website niet alleen vandaag goed gevonden kan worden, maar ook morgen.

Het is een veelgestelde vraag, maar die zo 1-2-3 te beantwoorden is. De prijs voor webdesign in Vlissingen loopt uiteen van een paar honderd euro voor een hele eenvoudige website zonder poespas tot een veelvoud daarvan voor een hele uitgebreid website design.

Hoewel sommige webdesigners zonder uw wensen gehoord te hebben een prijs durven noemen, wagen wij ons daar niet aan. We doen namelijk liever toezeggingen die we na kunnen komen.

Bent u dus benieuwd wat de kosten zouden zijn wanneer u ons een website voor uw bedrijf laat maken, nodig ons dan gewoon eens uit voor een kop koffie.

Na de lancering en oplevering van de website bent u ervan verzekerd dat uw website aan alle voorwaarden zal voldoen om de door u gestelde doelen en resultaten te kunnen bereiken.

Naast het maken van een goede eerste indruk zorgt goed website design voor vertrouwen in uw bedrijf. In Vlissingen is uw bedrijf misschien bekend en bent u een gevestigde naam, maar daarbuiten? Die klanten zijn in eerste instantie aangewezen op uw website.

05

Kosten en oplevering

04

Lancering

03

Feedback design

02

Een eerste webdesign

01

Een goed gesprek (met koffie)

Stappenplan naar succes

01

Content

Wij leveren en maken de content natuurlijk ook voor uw bedrijf!

02

Webdesign Vlissingen

Met de gemaakte content geven we uw website de perfecte make-over.

03

Meten

Resultaat behalen is alles telt voor ons, wij stoppen pas als u tevreden bent.

Onze klanten onze trots

Het leuke van ons vak is dat we in contact komen met heel veel verschillende bedrijven en mensen.