top of page

Website laten maken Tilburg

U wilt een website laten maken in Tilburg?

Goed zo! Maar een website laten maken doet u dus niet zomaar even. Het kost veel tijd, ervaring, zenuwen en vooral geld. Belangrijk is dat u iemand vindt die 100% kan implementeren van wat u uzelf als doel hebt gesteld.


Laat het maken van een website in Tilburg dus aan ons over zodat u direct een beschikbare en geschikt website krijgt en geen tijd en geld meer verliest. Niet ieder marketingbureau zal direct beschikbaar zijn omdat lopende projecten veel tijd in beslag nemen. Wij garanderen dat wij tijd voor u en uw bedrijf hebben. Nodig ons graag uit voor een kopje koffie!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Een website laten maken op maat

Waar begint dat resultaat? Juist, bij het maken van een prachtige website, met strakke afbeeldingen, video's en andere content.

Wat zegt dat nou weer?

Is toch glashelder! Wij staan voor verdere ontwikkeling, verantwoordelijkheid en verandering. We overwinnen oude gedachtepatronen. Wij denken na over onze daden en reflecteren hierop om ons voortdurend te verbeteren. Dat is waar de wolf figuurlijk voor staat. Het dier dat wij ook in ons logo en naam hebben opgenomen.

Dat is wat ons onderscheidt van andere marketingbureaus!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom uw website laten maken door ons?

Professionaliteit

Met alles erop en eraan en geen geklungel.

100% tevredenheid

We stoppen pas als u tevreden bent.

Eerlijkheid

We verkopen niets dat overbodig is.

Iedereen kan simpel doen, toch?

Bij ons zal het webdesign van uw website net zo uniek zijn als u bedrijf in Tilburg. U wilt immers nieuwe klanten winnen met uw (nieuwe) website. En dat kan alleen als u uzelf onderscheidt van de massa. Daarom maken wij een webdesign voor uw website dat precies bij u past, maar ook één of twee nieuwe functies heeft. Wij combineren beeld en tekst op een creatieve manier, zodat uw website allesbehalve saai is.

Men moet tenslotte altijd met de trends meegaan, nietwaar?

Bovenaan in de zoekresultaten staan? Dat is één ding. Maar de kunst is om een website te maken die ook veel clicks in de resultaten aantrekt. Daarom is Google-optimalisatie minstens zo belangrijk – zo niet het allerbelangrijkste – voor een website. Het is immers mogelijk zwakke punten en fouten te identificeren, deze te corrigeren en zo meer succes te boeken.U wilt een website laten maken in Tilburg die precies dit doel moet bereiken? Dan zijn wij de juiste mensen voor u! Wij zijn echte SEO-specialisten en weten wat belangrijk is bij het laten maken van een website in Tilburg.

Het doel van het creëren van content is content van hoge kwaliteit produceren. Content kan dus niet willekeurig op een website of op sociale media worden geschreven en geplaatst. Content moet goed doordacht en tactisch gecreëerd zijn. De content moet uitstekend zijn en de doelgroep aanspreken.


Als de bijdragen de lezers niet inspireren maar vervelen, zullen de gewenste positieve effecten, zoals nieuwe aanvragen van klanten, uitblijven.

Wij zijn van nature heel creatief en creëren content die iedereen inspireert en die uw website goed laat scoren in de Google-resultaten.

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving!

Altijd en overal kunt u de laatste trends, recepten, nieuwtjes en vakantiebestemmingen met iedereen uitwisselen. Als bedrijf uit Tilburg kunt u uw klanten in Tilburg en omgeving het best bereiken waar zij het meeste tijd doorbrengen. Wij helpen u om succesvol te zijn op Facebook, Instagram, LinkedIn en Co.

We creëren advertenties, krachtige bijdragen en een profiel dat perfect bij uw bedrijf past. Sociale media zijn meestal slechts een middel om uw (nieuwe) klanten naar uw website en uw webshop te krijgen.

Een webshop is tegenwoordig misschien wel de belangrijkste manier van verkopen. Hebt u een of meer producten die u online op de markt wilt brengen? Ontbreekt het u aan de juiste knowhow om een goede en gestructureerde webwinkel op te zetten?

Wij zorgen ervoor dat u een converterende webshop krijgt, met daadwerkelijk resultaat.

05

Social Media

04

Content creatie

03

Result

02

Webshop

01

Webdesign

Onze stappen

01

Content

02

Focus

03

Result

Een website laten maken door ons in Goes?

We kunnen in ieder geval een keer meeten:)..

Hopelijk hebben we u kunnen overtuigen dat u het laten maken van een website met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Mocht u eens willen sparren over het laten maken van een website, zonder verdere verplichtingen natuurlijk, dan bent u bij ons in Goes altijd welkom.

Laat het ons vooraf wel even weten, dan zorgen we dat de koffie klaar staat of we komen gezellig naar u toe!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus on RESULT

Onze website worden altijd gemaakt met het oog op keiharde conversie. U heeft er anders niks aan. Zo simpel is het.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Ik laat een website maken, wat moet ik zelf doen?

Ik ben met mijn bedrijf actief op sociale media, moet ik ook een website laten maken?

Het bouwen van uw website kunt u gerust aan ons overlaten. U hoeft daardoor zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we wel wat input en materiaal van u nodig. Uw logo bijvoorbeeld en alle andere teksten, foto’s en video’s die u op de website wilt hebben. We leggen u haarfijn uit wat we nodig hebben. En heeft u de materialen nog niet, dan kunnen we altijd zakelijke content op maat maken.

Als bedrijf kunt u niet om sociale media heen. Miljarden actieve gebruikers zorgen voor een gigantisch bereik. Sociale media biedt fantastische advertentie mogelijkheden. Tegelijkertijd is het natuurlijk wel een beetje riskant om al uw eieren in het mandje van een gigant als Facebook te leggen. U heeft namelijk maar beperkte mogelijkheden om de look en feel van uw merk over te brengen via socials. Bovendien zorgen de algoritmes van sociale media ervoor dat u steeds vaker zult moeten betalen om gezien te worden. Een soort van pay-to-play dus. Een eigen website is daar door onontbeerlijk. U heeft zelf de regie over de manier waarop u gezien wilt worden. Bovendien levert een zakelijke website u allerlei interessante informatie op over de manier waarop mensen naar uw site zoeken, waar ze vandaan komen en waarin ze in geïnteresseerd zijn

bottom of page