top of page
online marketing

Online marketing Bergen op Zoom

Op zoek naar een online marketingbureau in Bergen op Zoom? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing. Wij focussen ons op online resultaat voor onze klanten. Ben jij de volgende?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Hét online marketingbureau in Bergen op Zoom

Wij zijn gevestigd in Goes, Zeeland. Dat is natuurlijk maar 20 minuutjes rijden naar het prachtige Bergen op Zoom. Voor ons is het dan ook geen enkel probleem om een keertje langs te komen bij jouw bedrijf in Bergen op Zoom!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom je voor ons kiest

Zetten 1 stap extra

Wij zetten een stap verder voor jou. We proberen altijd meer te leveren dan je verwacht en houden hierdoor onze klanten langer bij ons. Naar ons een idee een duidelijke win win.

Totaalplan

Wij bieden alle diensten aan die je nog hebt voor jouw online marketing strategie. Van bedrijfsfilm tot tekst. Wij leveren.

Korte lijntjes

Gewoon direct en snel contact met dezelfde persoon. Wel zo handig toch?

Google optimalisatie is de belangrijkste weg naar resultaat online. Wanneer je goed vindbaar bent, kan u letterlijk gratis bezoekers naar jouw website krijgen.

94% van alle zoekopdrachten in Nederland worden gedaan in Google. Steker nog 98% van de bezoekers op Google komen geen eens op pagina 2.

Jouw website is tegenwoordig misschien wel de belangrijkste marketingtool voor jouw bedrijf. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking doet eerst onderzoek via internet voordat ze een dienst of een product aanschaffen tegenwoordig.

Wij maken gebruiksvriendelijke websites die gefocust zijn op het converteren van jouw doelgroep. Hierdoor behalen wij de beste resultaten voor jouw klanten.

Wij bieden alles aan. Van foto tot video.

Content is misschien wel het belangrijkst middel om een klant over te halen om bij je te gaan kopen. Door content kan jij je verhaal online vertellen en de klant een gevoel geven bij jouw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor jouw bedrijf. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog.

Social media kan natuurlijk niet ontbreken in een online marketing strategie. Denk je dat je meer uit je social media kan halen, besteed het dan uit aan ons!

Naar verwachting wordt in 2040 95% van de aankopen online gedaan. Online winkelen wordt steeds groter en zal dus alleen nog maar groter worden.

Wij zijn ons online marketing avontuur gestart met het maken van verschillende webshops. Het leuke van een webshop is dat het resultaat voor het bedrijf direct duidelijk wordt.

We maken jouw webshop dan ook precies op maat en zorgen ervoor dat de webshop aan al jouw eisen zal voldoen.