Online marketing Bergen op Zoom

We hoeven het in ieder geval niet van onze modellencarrière te hebben...Gelukkig hebben we dat ook niet nodig bij online marketing.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Bergen op Zoom voor online resultaat

Wij zijn gevestigd in Goes, Zeeland. Dat is natuurlijk maar 20 minuutjes rijden naar het prachtige Bergen op Zoom. Voor ons is het dan ook geen enkel probleem om een keertje langs te komen bij uw bedrijf in Bergen op Zoom!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Uw website is tegenwoordig misschien wel de belangrijkste marketingtool voor uw bedrijf. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking doet eerst onderzoek via internet voordat ze een dienst of een product aanschaffen tegenwoordig.

Wij maken gebruiksvriendelijke websites die gefocust zijn op het converteren van uw doelgroep. Hierdoor behalen wij de beste resultaten voor uw klanten.

We hebben al de content op deze website volledig zelf gemaakt.

Content is misschien wel het belangrijkst middel om een klant over te halen om bij u te gaan kopen. Door content kunt u uw verhaal online vertellen en de klant een gevoel geven bij uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor uw bedrijf. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog. Bij ons kunt u voor alles terecht.

We bieden daadwerkelijk alles aan voor online resultaat. Kijk maar naar onze verdere expertises.

Naar verwachting wordt in 2040 95% van de aankopen online gedaan. Online winkelen wordt steeds groter en zal dus alleen nog maar groter worden.

Wij zijn ons online marketing avontuur gestart met het maken van verschillende webshops. Het leuke van een webshop is dat het resultaat voor het bedrijf direct duidelijk wordt.

We maken uw webshop dan ook precies op maat en zorgen ervoor dat de webshop aan al uw eisen zal voldoen.

05

Meer Expertises?

04

Content Creatie

03

Website Design

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Stappen naar succes

01

Kennismaking

Voor een online marketing bureau misschien raar om te zeggen, maar in het echt kunnen we u toch echter beter overtuigen dan via een scherm.:)

02

Doelstellingen

We bespreken de doelstellingen en zullen kijken welke kansen er mogelijk zijn.

03

Verwerken en verspreiden

De content is verwerkt en zal worden verspreid onder de doelgroep.

Online marketing Bergen op Zoom

Wij hebben elkaar leren kennen in Breda op de opleiding ondernemerschap. Op deze opleiding is onze voorliefde dan ook ontstaan voor online marketing.

Na deze opleiding zijn we weer terug verhuisd naar Zeeland, om vanuit hier een online marketing bureau op te gaan starten.

Wij hebben hier tot de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad en helpen onze klanten dan ook enorm graag naar online resultaat!

We overtuigen u dan ook liever in het echt, onder het genot van een heerlijk bakkie koffie en komen graag langs in Bergen op Zoom.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Bergen op Zoom

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn webshop of website?

Hoe kan ik zelf met online marketing beginnen?

Heeft u een webshop of website, maar valt het aantal bezoekers tegen? Grote kans dat online marketing hier verandering in kan brengen. Om meer bezoekers aan te trekken, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende technieken.

Bij nieuwe webwinkels/websites wordt er vaak gekozen om online adverteren toe te passen. Door dit te doen, kan er direct een doelgroep worden bereikt en komen de eerste bezoekers mogelijk al binnen een aantal weken of zelfs dagen op uw webshop/website. Adverteren is een doeltreffende manier voor meer bezoekers.

Bij oudere webwinkels helpt online adverteren ook, maar kan vaak op een gegeven moment beter naar een lange termijn strategie worden gekeken. Zoekmachine optimalisatie is zo’n lange termijn strategie! In combinatie met advertenties en social media, zullen de bezoekersaantallen toenemen!

Online marketing is erg breed en door de bomen het bos niet meer zien is daarop geen uitzondering. Toch kunt u met een beetje creativiteit zelf al met online marketing beginnen. Nogmaals, het is erg breed en ook een foto plaatsen op Instagram of Facebook valt onder online marketing.

Het belangrijkste is dat u begint met een bepaald doel in gedachte. Wat wil u bereiken met online marketing en minstens zo belangrijk, “wie” wilt u bereiken? Wanneer uw boodschap aankomt bij de juiste doelgroep, is de kans op succes vele malen groter!
Breng in kaart waar uw doelgroep uithangt, waar deze