top of page

Reclamebureau

Bij ons reclamebureau vindt u specialisten die ervoor zorgen dat uw bedrijf gezien wordt. Niet voor niets luidt het spreekwoord ‘uit het oog, uit het hart’. Opvallen is belangrijk. Niet alleen online, maar ook offline moet worden gezorgd voor zichtbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van uw doelstellingen in een treffende reclamecampagne voor uw bedrijf. 

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

HET RECLAMEBUREAU IN NEDERLAND.

We vertellen uw bedrijfsverhaal op een overtuigende manier en geven daarmee een identiteit aan uw onderneming. De mogelijkheden om reclame doelen te bereiken zijn veelzijdig. Van online video tot bedrijfsfotografie en van websites tot copywriting. De creatieve geesten van Wolf Online Marketing gaan ook graag aan de slag om uw doelen te bereiken.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het reclamebureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Reclame veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

WIE ZIJN WIJ?

Eerst zien dan geloven.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Samenwerken met een reclamebureau? 

Voor creatieve reclame

Door het samenwerken met een reclamebureau haalt u creatieve geesten in huis. Onze marketing specialisten weten als geen ander hoe we naamsbekendheid kunnen verbeteren en meer aandacht voor uw zaak kunnen krijgen. Wilt u groeien met uw bedrijf, vertrouw dan op de aanpak van de professionals.

Opfrissen van uw marketing

De frisse blik van een reclamebureau helpt de marketing voor uw bedrijf een trede hoger. Bent u overtuigd van uw product, maar blijven de verkopen nog altijd achter bij de verwachtingen? Bedenk dan of u de marketing niet eter over een andere boeg kan gooien. Samenwerken met een reclamebureau zorgt voor nieuwe kansen. Een reclame professional bekijkt uw reclame vanuit een heel ander perspectief. Deze aanpak zorgt dat de doelgroep wordt bereikt en dat uw bedrijf, dienst of product de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst

Wees de concurrentie een paar stappen voor door nu al te investeren in toekomstige groei. Een betrokken reclamebureau helpt uw bedrijf nu aan een vliegende start voor een succesvolle toekomst. 

Laat een onvergetelijke indruk achter

Voor ons reclamebureau is het doel om een online of online reclamecampagne op te zetten die niet alleen wordt gezien door uw klanten, maar ook wordt onthouden en liefst ook nog gedeeld. Daarvoor zorgen we dat uw boodschap, product of bedrijf onder de aandacht komt van een  zo groot mogelijk publiek. Dat lukt natuurlijk alleen als alle puntjes op de i staan. Daarvoor is het belangrijk dat we eerst de marketingdoelen uitgebreid bespreken. 

We zullen als reclamebureau namelijk eerst heel precies moeten weten wat uw wensen zijn en welke doelen bereikt moeten worden. Pas daarna kunnen we brainstormen over de manier waarop we de kracht van reclame gaan benutten voor uw bedrijf. De eerste indruk moet namelijk ook meteen raak zijn. Want, een waarheid als een koe is dat er geen tweede kans op een eerste indruk. 

Afhankelijk van de te bereiken doelen, adviseert ons reclamebureau u graag over de manieren om als bedrijf gezien te worden. Afhankelijk van de doelstelling is er een heel arsenaal aan marketingmiddelen die ingezet kunnen worden. Eén ding staat als een paal boven water: om te werken aan naamsbekendheid of een eigen merkidentiteit op te bouwen moet de reclamecampagne staan als een huis. Van de eerste scène van uw eigen bedrijfsreportage tot een stuk tekst op website geschreven door een copywriter. Dát maakt een reclamecampagne succesvol.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Bij Wolf Online Marketing staan we voor een allesomvattende aanpak waarbij communiceren met uw klanten meer voor is dan ‘gewoon’ weer een reclame-uiting. We bewerken uw markt door het inzetten van goed gekozen marketingmiddelen waarbij we rekening houden met alle beschikbare mogelijkheden, zowel online als offline en het maken van keuzes.

 

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en ook op strategisch niveau denken we als reclamebureau proactief met u mee. Daarbij zorgen we voor korte lijnen en zo direct zicht op resultaat.

Voor ons begint alles met een bakkie. Het is belangrijk dat er een match is tussen ons en uw bedrijf. Het is natuurlijk gemakkelijk om als reclamebureau iedere klus aan te nemen, puur om de omzettargets te halen, maar… we steken er beide tijd onze tijd in en tenslotte is het uw geld, laten we dan ook samen gaan voor maximaal resultaat.

Wolf Online Marketing is een reclamebureau in de breedste zin van het woord.  Na onze eerste gesprekken werken we onze plannen uit. Dat doen we het liefst zo pragmatisch mogelijk bij een losse opdracht. Maar als dat nodig is draaien we ook ons hand niet om voor een uitgebreid onderzoek. Het is maar net wat uw project nodig heeft. Daarbij staan altijd enkele vragen centraal. Waar staat het bedrijf in de online en offline communicatie? Wie is de concurrentie en waarin zijn ze sterk? Hoe ziet de markt eruit en welke richting gaat deze op. Daaruit volgt een concreet plan. Wat moet er worden gedaan om nieuwe klanten binnen te halen en de bestaande klanten te behouden.

In overleg met u als opdrachtgever bedenken wij als reclamebureau welke creatieve middelen we het beste kunnen inzetten om het plan concreet te maken. Daarbij trekken we alles uit de kast om uw bedrijf definitief op de kaart te zetten of die boost te geven. We durven daarbij anders te denken dan andere reclamebureaus en zetten op een slimme manier de juiste media in. Met lef, passie en vooral verstand van reclame maken werken we stapsgewijs naar uw doelen.

Ons reclamebureau pakt plannen op en coördineert uw campagne. We zijn daarbij uw enige aanspreekpunt. Dat zorgt voor een strakke planning en communicatie zonder ruis op de lijn. Het doel is bouwen van een podium van waaruit we gaan communiceren. We geven uw bedrijf een eigen identiteit en brengen uw boodschap over door het gebruiken van de juiste marketingmiddelen. Dat doen we zelf of door het inzetten van externe specialisten waarmee we samenwerken. Van online marketing, tot fotografie en video of social media marketing. Wolf Online Marketing staat voor u klaar.

Resultaat dat staat

De resultaten van marketing inspanningen zijn zichtbaar. Door de behaalde resultaten te evalueren en bij te schaven zijn resultaten meetbaar.  En dat dat doen we als resultaatgericht reclamebureau dus ook. We baseren ons niet alleen op de harde cijfers. Niet alles in de wereld van de marketing is meetbaar, dus ook daar houden we rekening mee. Bent u als opdrachtgever tevreden en welk gevoel roept uw reclame op bij uw klanten.

Voor ons als reclamebureau is het belangrijk dat we uw product en dienst goed begrijpen. We nemen daarom de tijd om uw bedrijf, de markt en doelgroep te verkennen en in overleg met u de doelstellingen te bepalen. Dat doen we tijdens een goed gesprek. We horen graag wat uw visie is, waar u goed in bent en wat uw verwachtingen zijn. Maar ook waar het volgens u beter zou kunnen. Transparantie helpt bij het behalen van resultaat.

05

Gezien worden

04

Aan de slag

03

Analyseren

02

Alle kaarten op tafel

01

Kennismaking

Reclame voor uw bedrijf in 3 stappen

01

Briefing en brainstorm

Na onze eerste gesprekken bepalen we de aanpak. Voor ons reclamebureau zijn uw doelen het uitgangspunt. We zorgen voor een resultaatgerichte en duidelijke aanpak tegen een transparante prijs.

02

Samenwerken met ons reclamebureau

Ruime ervaring en out of the box durven denken zorgt dat uw marketing bij ons reclamebureau in goede handen is.

03

Het resultaat telt

We zetten de juiste marketing middelen in voor het bereiken van uw doelgroep en vertellen uw verhaal op zo’n manier dat potentiële klanten over de streep worden getrokken.

Met ons reclamebureau samenwerken?

Onze korte lijnen en transparante manier van werken zijn een mooie basis voor een langdurige en prettige samenwerking. We kennen het belang van creativiteit bij reclame en dat zorgt voor een spot on aanpak van uw opdracht. Daarbij voeren we niet alleen uit, maar denken vooral ook met u mee. Van het in kaart brengen van doelen en kansen en het komen met oplossingen die werken. We doorlopen het hele proces en werken stapsgewijs naar effectieve reclame voor uw bedrijf. Daarmee bouwen we samen aan het succes van uw onderneming.