top of page

Online marketing Den Bosch

Bij online marketing maken we gebruik van de mogelijkheden die internet te bieden heeft om uw bedrijf, merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Als online marketeers hebben we daarvoor een heel assortiment aan technieken tot onze beschikking.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Wie schakelt u in voor online marketing in Den Bosch?

Wolf Online Marketing natuurlijk. We houden ons bezig met het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie, social media, content en nog veel meer. Wilt u online marketing inzetten om uw bedrijf in Den Bosch te laten groeien, lees dan vooral verder.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor ons kiezen

Maar jullie zitten helemaal niet in Den Bosch!

Klopt! Ons bedrijf is gevestigd in Goes, Zeeland, maar we hebben ook veel klanten aan de ‘overkant’. We zijn goed bekend in het Brabantse en ook in Den Bosch en omgeving zijn we geen vreemde. Bovendien kunnen we ons werk prima op afstand doen. De online marketing voor uw bedrijf in Den Bosch is dus bij ons in goede handen.

Online marketing voor meer omzet

Het belangrijkste einddoel van een marketingstrategie is het verhogen van de omzet. Bij online marketing is dat natuurlijk niet anders. Internet biedt gelukkig voor ieder soort bedrijf tal van mogelijkheden om het resultaat onderaan de streep te verbeteren.

Schouders eronder

Ons handelsmerk is nuchterheid: we zorgen er altijd voor dat onze plannen meetbaar zijn. Een van de redenen waarom u Zeeuwen moet inschakelen voor online marketing in Den Bosch.

We kunnen bijvoorbeeld uw website optimaliseren voor een hogere positie in de zoekmachines (SEO), kunnen een sociale media strategie voor u opzetten of een Google Ads campagne instellen. Door online marketing slim in te zetten ontstaan er voor uw bedrijf in Den Bosch hele nieuwe kansen en mogelijkheden.

Het is een misverstand dat internet marketing alleen interessant is voor bedrijven die landelijk of zelfs internationaal actief zijn. Ook wanneer uw bedrijf alleen klanten in en rond Den Bosch heeft is online marketing de meest efficiënte manier om uw bedrijf te laten groeien.

Iedere bedrijf wil meer bezoekers op de website. En met het voldoende advertentiebudget is dat ook voor iedereen te realiseren. Maar wat heeft u aan hoge bezoekersaantallen wanneer het niet het juiste soort bezoekers is? Slecht opgezette online marketing kost u alleen maar geld.

Niet iedere bezoeker op uw website is van plan zaken met u te gaan doen. Dat is gewoon hoe internet werkt en dat zullen we moeten accepteren. Maar wanneer geen enkele of maar heel weinig bezoekers een aankoop doen of contact met u opnemen, in online marketing termen een conversie, dan zal er echt iets moeten veranderen.

Met marketing gericht op specifieke persona’s, de typische klant voor uw bedrijf, kunnen we zorgen dat uw online marketing u meer oplevert. We zorgen dat uw gemiddelde klant zich meteen thuis voelt op uw website en dat uw sociale media voor hen interessant zijn om te volgen. U zult het effect merken.

Iedere bedrijfstak heeft enkele bekende personen of bedrijven met wat meer aanzien dan de rest. Ze staan bekend als de leiders in hun vakgebied, lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, ideeën en visie en delen vaak als eerste informatie.

Internet marketing heeft als doel het opbouwen van een merk. We zorgen niet alleen dat uw merk en bedrijfsnaam blijft ‘hangen’ bij uw klanten, we proberen ook duidelijk te maken waar uw bedrijf voor staat. Internet is - dankzij het enorme bereik en de mogelijkheid om via sociale media direct in contact te komen met uw klanten - daarvoor het perfecte medium.

05

Online autoriteit

04

Meer kwalitatief verkeer op uw website

03

Verbeteren van lokale SEO

02

Samen bouwen aan uw merk

01

Optimalisatie

Resultaat is wat telt!

01

Onderzoek

De eerste stap in online marketing is altijd het in kaart brengen van de kansen en mogelijkheden.

02

Strategie

De informatie uit de vorige stap gaan we gebruiken voor het nemen van beslissingen en het maken van een online marketing strategie.

03

Meten

odra we de resultaten van de online marketing kennen, zullen we ze grondig moeten analyseren voordat we de volgende stap kunnen nemen.

Online marketing in Den Bosch

Zonder online marketing specialisten die zich daar dagelijks mee bezig houden kan het daarom erg lastig zijn om uw doelen te behalen. Als ondernemer heeft u het natuurlijk al druk genoeg met het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf.

Wilt u helemaal vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de online marketing van uw bedrijf in Den Bosch bel of mail ons dan eens.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Resultaat online marketing in Den Bosch

Er zijn duizend-en-een mogelijkheden met internet marketing en ze zijn allemaal haalbaar. Wij stoppen pas als u tevreden bent met het resultaat.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Den Bosch

Moet ik bloggen?

Hoe wordt big data gebruikt?

Niets moet, maar alles mag! Een blog kan een onderdeel zijn van een succesvolle online marketing strategie. Blogs worden door veel bedrijven ingezet om content op een bredere manier aan te bieden.

Een goede reden om te bloggen is om meer diversiteit qua content aan te bieden. Door kennis te delen via een blog, wordt u bedrijf mogelijk gezien als een grote en belangrijker speler binnen de markt.

Zoekmachines belonen dit vaak met hogere rankings en dit zorgt over het algemeen weer voor meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet. Geen zin om zelf te bloggen? Uiteraard staan wij graag voor u klaar!

Data is alles, zonder data wordt het voor een online marketeer erg lastig om überhaupt iets te doen! Online marketing bestaat voor een groot gedeelte uit het analyseren, verwerken en verbinden van data. Big data wel te verstaan!

Grote bedrijven die bijvoorbeeld advertentiemogelijkheden aanbieden, verzamelen al jarenlang verschillende data. Deze data is gratis of tegen betaling beschikbaar en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

In ons geval wordt big data gebruikt om bijvoorbeeld advertenties aan de juiste personen te kunnen tonen. Ook zoekwoorden die worden verzameld, worden gebruikt om erachter te komen waar een doelgroep naar op zoek is en welke zoektermen deze gebruikt.

bottom of page