Online marketing Den Bosch

Bij online marketing maken we gebruik van de mogelijkheden die internet te bieden heeft om uw bedrijf, merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Als online marketeers hebben we daarvoor een heel assortiment aan technieken tot onze beschikking.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Wie schakelt u in voor online marketing in Den Bosch?

Wolf Online Marketing natuurlijk. We houden ons bezig met het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie, social media, content en nog veel meer. Wilt u online marketing inzetten om uw bedrijf in Den Bosch te laten groeien, lees dan vooral verder.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Het is een misverstand dat internet marketing alleen interessant is voor bedrijven die landelijk of zelfs internationaal actief zijn. Ook wanneer uw bedrijf alleen klanten in en rond Den Bosch heeft is online marketing de meest efficiënte manier om uw bedrijf te laten groeien.

Iedere bedrijf wil meer bezoekers op de website. En met het voldoende advertentiebudget is dat ook voor iedereen te realiseren. Maar wat heeft u aan hoge bezoekersaantallen wanneer het niet het juiste soort bezoekers is? Slecht opgezette online marketing kost u alleen maar geld.

Niet iedere bezoeker op uw website is van plan zaken met u te gaan doen. Dat is gewoon hoe internet werkt en dat zullen we moeten accepteren. Maar wanneer geen enkele of maar heel weinig bezoekers een aankoop doen of contact met u opnemen, in online marketing termen een conversie, dan zal er echt iets moeten veranderen.

Met marketing gericht op specifieke persona’s, de typische klant voor uw bedrijf, kunnen we zorgen dat uw online marketing u meer oplevert. We zorgen dat uw gemiddelde klant zich meteen thuis voelt op uw website en dat uw sociale media voor hen interessant zijn om te volgen. U zult het effect merken.

Iedere bedrijfstak heeft enkele bekende personen of bedrijven met wat meer aanzien dan de rest. Ze staan bekend als de leiders in hun vakgebied, lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, ideeën en visie en delen vaak als eerste informatie.

Internet marketing heeft als doel het opbouwen van een merk. We zorgen niet alleen dat uw merk en bedrijfsnaam blijft ‘hangen’ bij uw klanten, we proberen ook duidelijk te maken waar uw bedrijf voor staat. Internet is - dankzij het enorme bereik en de mogelijkheid om via sociale media direct in contact te komen met uw klanten - daarvoor het perfecte medium.

05

Online autoriteit

04

Meer kwalitatief verkeer op uw website

03

Verbeteren van lokale SEO

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Resultaat is wat telt!

01

Onderzoek

De eerste stap in online marketing is altijd het in kaart brengen van de kansen en mogelijkheden.

02

Strategie

De informatie uit de vorige stap gaan we gebruiken voor het nemen van beslissingen en het maken van een online marketing strategie.

03

Meten

odra we de resultaten van de online marketing kennen, zullen we ze grondig moeten analyseren voordat we de volgende stap kunnen nemen.

Online marketing in Den Bosch

Zonder online marketing specialisten die zich daar dagelijks mee bezig houden kan het daarom erg lastig zijn om uw doelen te behalen. Als ondernemer heeft u het natuurlijk al druk genoeg met het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf.

Wilt u helemaal vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de online marketing van uw bedrijf in Den Bosch bel of mail ons dan eens.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Den Bosch

Moet ik bloggen?

Hoe wordt big data gebruikt?

Niets moet, maar alles mag! Een blog kan een onderdeel zijn van een succesvolle online marketing strategie. Blogs worden door veel bedrijven ingezet om content op een bredere manier aan te bieden.

Een goede reden om te bloggen is om meer diversiteit qua content aan te bieden. Door kennis te delen via een blog, wordt u bedrijf mogelijk gezien als een grote en belangrijker speler binnen de markt.

Zoekmachines belonen dit vaak met hogere rankings en dit zorgt over het algemeen weer voor meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet. Geen zin om zelf te bloggen? Uiteraard staan wij graag voor u klaar!

Data is alles, zonder data wordt het voor een online marketeer erg lastig om überhaupt iets te doen! Online marketing bestaat voor een groot gedeelte uit het analyseren, verwerken en verbinden van data. Big data wel te verstaan!

Grote bedrijven die bijvoorbeeld advertentiemogelijkheden aanbieden, verzamelen al jarenlang verschillende data. Deze data is gratis of tegen betaling beschikbaar en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

In ons geval wordt big data gebruikt om bijvoorbeeld advertenties aan de juiste personen te kunnen tonen. Ook zoekwoorden die worden verzameld, worden gebruikt om erachter te komen waar een doelgroep naar op zoek is en welke zoektermen deze gebruikt.