top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een recruitment marketing bureau die wel resultaat haalt? Eentje die al voor honderden sollicitanten heeft gezorgd bij onze klanten? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing. Wij hebben dé manier ontwikkeld in recruitment marketing.

Vraag je je af wat succesvolle recruitment marketing kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak. We staan klaar om je te informeren over de beschikbare kansen!

Recruitment marketing bureau

Waarom kiezen voor ons recruitment marketing bureau?

Doordat veel van onze klanten met een personeelsprobleem zaten, hebben wij een nieuwe manier van recruitment marketing gecreëerd. En met succes. Door middel van strakke foto’s en video’s krijgen wij het voor elkaar om onze campagnes te laten slagen voor veel bedrijven. Wij zijn dan ook het recruitment bureau van Nederland. Al zeggen we het zelf natuurlijk..

Hét recruitment marketingbureau

Voor we een concrete offerte kunnen presenteren, is het belangrijk om jouw wensen en doelen te begrijpen. Factoren zoals de omvang van de te bereiken doelgroep, de te gebruiken marketingkanalen, de frequentie van de campagnes en de gewenste mate van contentcreatie spelen een cruciale rol in het bepalen van de investering voor onze diensten.

 

De ideale manier om dit te verkennen? Juist, door samen een kopje koffie te drinken. Tijdens deze ontmoeting kunnen we dieper ingaan op jouw behoeften en samen een op maat gemaakt strategieplan opstellen!

Wat zijn de kosten van recruitment marketing?

01

Onze passie is het diepgaand leren kennen van jouw bedrijf en de unieke kernwaarden. Wat betekent dit voor jou? Een op maat gemaakte strategie die perfect aansluit bij jouw organisatiecultuur en wervingsambities.

 

Kom je voor een uitdaging te staan of zit je met een prangende vraag? Bij ons ben je geen zoveelste klant. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en snelle respons. Onze toegewijde en hands-on aanpak zorgt ervoor dat jouw recruitment marketingtraject een overweldigend succes wordt.

Waarom zou je nu écht voor ons recruitment marketing bureau moeten kiezen?

02

Strategische Partners

 

Als recruitment marketing bureau zijn wij jouw strategische partner in acquisitie. Wij begrijpen dat het vinden van het juiste personeel meer vereist dan alleen een vacature plaatsen. Met onze data-gedreven inzichten en marktkennis helpen wij je om de juiste kandidaten niet alleen te bereiken, maar ook te boeien en te binden.

 

Creatieve vertellers

 

Wij zijn een team van creatieve geesten die jouw employer brand tot leven brengen. We vertellen het unieke verhaal van jouw organisatie en zorgen dat dit verhaal de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Of het nu gaat om pakkende content, videoproducties of innovatieve campagnes, wij zetten alles op alles om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

 

Resultaatgericht

 

Bij ons draait alles om resultaten. Wij richten ons niet alleen op het genereren van leads, maar zorgen ook dat deze leads converteren naar waardevolle sollicitanten en uiteindelijk loyale werknemers. Door continue optimalisatie en het monitoren van campagnes zorgen wij ervoor dat jouw investering maximaal rendement oplevert.

Wat is recruitment marketing bureau?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je voor ons voor jouw recruitment marketing bureau:

Geen tijd voor omslachtige communicatie. Zit je met een uitdaging of een vraag? Bij ons krijg je meteen antwoord. We staan altijd klaar, zonder gedoe.

Korte lijntjes

01

online marketing

Denk je aan het lanceren van een recruitment marketing campagne? Stop met zoeken. Wij hebben álles in huis. Creatieve content, social media strategieën, grondige data-analyses, en engagement tactieken die scoren. Geen losse flodders, maar een totaalpakket dat knalt!

One-Stop-Shop

02

Trends? Leuk voor anderen. Wij gaan voor keiharde resultaten. Recruitment marketing die recht in de roos schiet en kandidaten raakt. Geen half werk of bijzaken. Jouw succes is onze missie. We gaan voor goud, elke keer weer.

Wij Leveren. Punt.

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Bij ons recruitment marketing bureau staat jouw ambitie voorop. We trappen af met een goed gesprek, ondersteund door een bak koffie. 

02

Recruitmentstrategie.

Zomaar vacatures posten? Dacht het niet. Als jouw recruitment marketing bureau graven we eerst diep in je employer brand. Wat wil je vertellen? En wie moet dat horen? Samen tackelen we deze uitdagingen om een keiharde recruitment marketing strategie te lanceren.

03

Uitvoering

Met de strategie in onze zak, gaan we vol gas. Content die raakt, social media campagnes die knallen en employer branding die blijft plakken. Ons team bij het recruitment marketing bureau is strak georganiseerd en messcherp. We laten niets aan het toeval over.

04

Analyseren & Optimaliseren

Na de actie duiken we in de cijfers. Welke doen het goed? Waar kunnen we harder? Met grondige analyses finetunen we jouw aanpak. Jouw recruitment marketing bureau staat voor continue verbetering.

05

Hier gaan we

Je strategie is in de lucht, maar nu boosten we je zichtbaarheid tot de stratosfeer. Of we nu inzetten op LinkedIn, jobboards of pinpoint advertenties: jouw employer brand knalt eruit. Met ons recruitment marketing bureau zorgen we dat je niet alleen gehoord wordt, maar dat je de perfecte kandidaten voor jouw vacatures aantrekt!

Kies vandaag nog voor ons recruitment marketing bureau en ervaar de voordelen van een strategische en resultaatgerichte aanpak. Onze klanten blijven bij ons, en dat is ook waar we altijd voor blijven gaan.

We beginnen eigenlijk altijd met een bakkie bij jouw bedrijf. Leren we elkaar meteen kennen en het is volledig vrijblijvend! Oja, die gratis tips heb je dan sowieso binnen.

Recruitment marketing bureau.

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een recruitment marketing bureau

Welke diensten biedt een recruitment marketing bureau aan?

Ligt natuurlijk aan het recruitment marketingbureau, maar wij bieden in ieder geval alles aan wat nodig is voor een succesvolle campagne.

Waarom zou mijn organisatie een recruitment marketing bureau moeten overwegen?

Omdat we heel aardig zijn. Haha, dat terzijde maar wij kunnen je bedrijf echt helpen naar het volgende niveau. Personeel is steeds lastiger te vinden en wij hebben al meerdere bedrijven helpen groeien door middel van onze campagnes

bottom of page