top of page

Website laten maken Dordrecht

U wilt een website laten maken in Dordrecht? Een website laten maken die professioneel én voordelig is? Een website laten maken die goed vindbaar én makkelijk te beheren is? Uw bedrijf is opgericht in Dordrecht en omgeving? Geen probleem. Bij ons is alles mogelijk. Vraag Wolf Online Marketing om hulp!


Natuurlijk, we kunnen hier veel beweren over ons en over onze concepten en strategieën. Maar laat ons u persoonlijk overtuigen. Nodig ons uit voor een kopje koffie en dan kunnen we elkaar leren kennen.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Wij leveren het hele pakket!

Stop met het werken met halfslachtige websites die niet de persoonlijkheid van uw merk hebben. Wij zijn een bureau van creatieve ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers die alles kunnen waarmaken – bel ons vandaag nog op.

Ons recept voor een succesvolle website die resultaat oplevert, bestaat uit creativiteit, knowhow en net dat beetje extra.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe gaan wij te werk?

Content

Verhalen bieden structuur en maken uw website uniek. Wij creëren content die de bezoekers persoonlijk aanspreekt en motiveert om verder te lezen, te kijken en te kopen.

Resultaat

We gebruiken zoekmachineadvertenties en zoekmachineoptimalisatie om uw website bovenaan de resultatenlijst te laten staan. Wij verliezen het doel en het resultaat nooit uit het oog.

Online marketing is onze passie en de manier om resultaat te behalen voor uw bedrijf. Laat ons een website maken, die om bezoekers en conversies vraagt.

Totaalpakket

Zoals u ziet, houden we ons niet uitsluitend bezig met het maken van een website. We denken altijd een stap verder. We houden rekening met de dingen die naast het maken van een website belangrijk zijn voor uw website. We houden van ondernemen en begrijpen dus waar de kansen voor uw bedrijf liggen. We passen onze strategieën aan op uw bedrijf. We proberen niets te verkopen wat onnodig is, maar kijken per bedrijf wat zal werken.

U mag kiezen wat u wilt en wij halen het beste uit uw bedrijf!

Een website is slechts zo goed als het gebruiksgemak dat hij biedt. Uw site moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken, zonder te verdwalen of gefrustreerd te raken door slecht ontworpen pagina's waar ze moeilijk doorheen kunnen navigeren.

Wij zorgen ervoor dat uw browser alle apparaten ondersteunt - desktop computers, laptops/desktops; tablets (iPad), smartphones …

Het algoritme van Google is een van de grote geheimen voor succes op het internet!

En wij hebben een ervaring opgebouwd in het weten wat werkt. Ons belangrijkste doel met het ontwerpen van uw website moet vindbaarheid zijn - ervoor zorgen dat mensen er gemakkelijk kunnen komen door hun zoekmachine te gebruiken of door te linken naar andere sites waar al goede SEO-praktijken worden toegepast.

Uw klanten uw bedrijf echt laten zien? Een bedrijfsfilm is hier perfect voor, toevallig zijn we erin gespecialiseerd. Kijk maar eens verder op de site.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Ja, ook wetenschappelijk gezien.

Website snelheid is een belangrijke factor in het bepalen van uw online succes. Het algoritme van Google omvat het en 70% van de mensen beoordelen websites op hun snelheid, dus je zult snel moeten zijn als je gaat voor een zoekmachine ranking hoog met 's werelds meest populaire Search Engine - Google!

05

Bedrijfsfotografie

04

Bedrijfsfilm

03

Resultaat

02

Laadsnelheid

01


Gebruiksvriendelijkheid

Onze stappen

01

Foto en video

02

Creatie

03

Resultaat

Een website laten maken in Dordrecht door ons?

Wij zijn echte specialisten. Wij maken zelfs het onmogelijke mogelijk. Om met een succesvolle marketingstrategie en een resultaatgerichte website te beginnen nodigen we u graag op een kopje koffie uit.

Het feit dat Dordrecht de oudste stad van Nederland is, betekent niet dat haar inwoners ouderwets zijn. Laat daarom een website ontwikkelen die niet ouderwets is maar precies die mensen in uw omgeving aanspreekt.

Resultaat

Uniek

Krachtig

ONLINE RESULTAAT

Natuurlijk! Ook als u geen voorkennis hebt van technologie en marketing. Wolf Online Marketing kan uw bedrijf, uw merk of uzelf helpen om succesvol te zijn op het internet. Op zo'n manier dat u er plezier aan beleeft en er goed van kunt leven.

Laat uw website door ons maken. Een overzichtelijke website, waarmee u uw producten en diensten via het internet op de markt kunt brengen. Wij realiseren voor u een website die recht doet aan de technische mogelijkheden van het internet. Wij maken een website die uw concurrenten versteld zal doen staan. Laat ons een website

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Voor welke soorten websites kan ik bij jullie terecht?

Wat maakt een website goed?

Ik wil meer bezoekers op mijn nieuwe website, hoe?

De meeste klanten die bij ons aankloppen willen een zakelijke website laten maken. Naast websites voor bedrijven, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denkt u aan e-learning of online cursus website, een webshop, een blog, een online portfolio. Van eenvoudig tot heel uitgebreid. We bespreken graag met u welk soort website het beste ingezet kan worden om uw doelstellingen te bereiken.

Bij het maken van een website, zijn vier zaken belangrijk. Goed webdesign begint altijd met een duidelijke doelstelling. Wat wilt u met de website bereiken? De website moet daarnaast visueel aantrekkelijk zijn. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen navigeren op de website. Binnen enkele klikken moet te vinden zijn waar de bezoeker voor komt. En last but not least: goede, unieke content die de bezoeker, uw klanten dus, aanspreekt en aanzet tot actie (conversie).

Online succes gaat hand in hand met sterke content. Goede teksten, foto’s en video’s op uw site zorgen helpen niet alleen uw site beter vindbaar te maken, maar schept vertrouwen en maakt van bezoekers kopers. Onderschat daarbij zeker de kracht van social media marketing niet. Maar liefst 13,7 miljoen Nederlanders zijn actief op sociale media als Facebook en Instagram. Benieuwd hoe we SEO, SEA en sociale media marketing combineren en resultaatgerichte inzetten wanneer u ons uw nieuwe website laat maken? Laten we dan zeker eens afspreken voor een bakkie.

bottom of page