top of page
website laten maken

Website laten maken Dordrecht

Je wilt een website laten maken in Dordrecht? Een website laten maken die professioneel én voordelig is? Een website laten maken die goed vindbaar én makkelijk te beheren is?


Natuurlijk, we kunnen hier veel beweren over ons en over onze concepten en strategieën. Maar laat ons je persoonlijk overtuigen. Nodig ons uit voor een kopje koffie en dan kunnen we elkaar leren kennen.

Hoe gaan wij te werk?

Content

Verhalen bieden structuur en maken jouw website uniek. Wij creëren content die de bezoekers persoonlijk aanspreekt en motiveert om verder te lezen, te kijken en te kopen.

Resultaat

We gebruiken zoekmachineadvertenties en zoekmachineoptimalisatie om jouw website bovenaan de resultatenlijst te laten staan. Wij verliezen het doel en het resultaat nooit uit het oog.

Online marketing is onze passie en de manier om resultaat te behalen voor jouw bedrijf. Laat ons een website maken, die om bezoekers en conversies vraagt.

Totaalpakket

Van tekst tot video. Wij kunnen het leveren voor jouw website. Wel zo makkelijk toch?

Een website is slechts zo goed als het gebruiksgemak dat hij biedt. Jouw site moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken, zonder te verdwalen of gefrustreerd te raken door slecht ontworpen pagina's waar ze moeilijk doorheen kunnen navigeren.

Wij zorgen ervoor dat jouw website alle apparaten ondersteunt - desktop computers, laptops/desktops; tablets (iPad), smartphones …

Het algoritme van Google is een van de grote geheimen voor succes op het internet!

En wij hebben wat ervaring opgebouwd in het weten wat werkt. Anders had je onze website ook niet gevonden waarschijnlijk..

Jouw klanten Jouw bedrijf echt laten zien? Een bedrijfsfilm is hier perfect voor, toevallig zijn we erin gespecialiseerd. Kijk maar eens verder op de site.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Ja, ook wetenschappelijk gezien.

Website snelheid is een belangrijke factor in het bepalen van jouw online succes.

05

Bedrijfsfotografie

04

Bedrijfsfilm

03

Resultaat

02

Laadsnelheid

01


Gebruiksvriendelijkheid

Onze stappen

01

Foto en video

02

Creatie

03

Resultaat

Een website laten maken in Dordrecht door ons?

Goed je bent op zoek naar een website in Dordrecht. Er zijn in ieder geval genoeg bedrijven die het aanbieden en die allemaal zeggen dat ze de beste zijn. Enige manier is om een paar bedrijven uit te nodigen voor de koffie.

Wij komen graag volledig vrijblijvend langs voor een bakkie bij jouw bedrijf. Zo beginnen mooie samenwerkingen toch?

Resultaat

Uniek

Krachtig

ONLINE RESULTAAT

Wat heb je aan een website in Dordrecht die er prachtig uitziet, maar geen geld oplevert? Nou precies. Niks. Vandaar dat wij altijd voor resultaat gaan.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Dordrecht

Voor welke soorten websites kan ik bij jullie terecht?

Wat maakt een website goed?

Ik wil meer bezoekers op mijn nieuwe website, hoe?

De meeste klanten die bij ons aankloppen willen een zakelijke website laten maken. Naast websites voor bedrijven, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk eens aan e-learning of online cursus website, een webshop, een blog, een online portfolio. Van eenvoudig tot heel uitgebreid.

Bij het maken van een website, zijn vier zaken belangrijk. Goed webdesign begint altijd met een duidelijke doelstelling. Wat wil je met de website bereiken? De website moet daarnaast visueel aantrekkelijk zijn. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen navigeren op de website. Binnen enkele klikken moet te vinden zijn waar de bezoeker voor komt. En last but not least: goede, unieke content die de bezoeker, jouw klanten dus, aanspreekt en aanzet tot actie (conversie).

Online succes gaat hand in hand met sterke content. Goede teksten, foto’s en video’s op jouw site zorgen helpen niet alleen uw site beter vindbaar te maken, maar schept vertrouwen en maakt van bezoekers kopers. Onderschat daarbij zeker de kracht van social media marketing niet. Maar liefst 13,7 miljoen Nederlanders zijn actief op sociale media als Facebook en Instagram. Benieuwd hoe we SEO, SEA en sociale media marketing combineren en resultaatgerichte inzetten wanneer jij ons jouw nieuwe website laat maken? Laten we dan zeker eens afspreken voor een bakkie.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite