top of page

Een website laten maken in de buurt van Dordrecht? Geweldig idee! Wij hebben al ontzettend veel bedrijven geholpen aan een spiksplinternieuwe website. Korte lijntjes, een gezellig klein team en vooral: resultaat. Dat is wie wij zijn!

Website laten maken Dordrecht

Niet alleen maar websites

Een website laten maken in de buurt van Dordrecht? Geweldig idee! Wij hebben al ontzettend veel bedrijven geholpen aan een spiksplinternieuwe website. Korte lijntjes, een gezellig klein team en vooral: resultaat. Dat is wie wij zijn!

Een website laten maken in de buurt van Dordrecht door ons?

Dus, je wilt een website laten maken in de buurt van Dordrecht? Ons advies: nodig een paar bedrijven uit en kijk met wie het klikt! Een website laten maken is geen kattenpis, dus zorg ervoor dat je een goed team hebt dat bij jou past. En geloof ons, wij zijn meer dan geweldig! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Scroll dan zeker verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Stop met het werken met halfslachtige websites die niet de persoonlijkheid van jouw merk hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website echt resultaat gaat opleveren én bij jou past.

Wij leveren het hele pakket!

Dat er genoeg bedrijven zijn die websites maken, is een open deur. Maar wat maakt ons nou anders? Wij houden ons team bewust klein, zodat we lekker dichtbij kunnen blijven. En we werken nauw samen met een bende fantastische freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Alles om jou topkwaliteit te leveren!

Waarom een website in Dordrecht bij jullie maken?

01

klant voor een website

Een vraag die ons vaak gesteld wordt: "Wat kost dat geintje?". Het antwoord is simpel maar krachtig: "Dat hangt ervan af". Een website laten maken is maatwerk, dus de kosten kunnen variëren van een paar duizend euro tot zelfs een paar ton. Maar onthoud, het is een investering, geen kostenpost! Elke euro die je erin steekt, komt uiteindelijk dubbel en dwars terug!

Wat zijn de kosten van een website in Dordrecht?

02

klant voor een website

Zeker weten! Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten maken van een website, maar ook voor bijvoorbeeld het verzorgen van je content. En als kers op de taart, bieden we ook nog bedrijfsvideo's, fotografie en creatieve teksten aan. Noem ons gerust een website-wonderdoos!

Bieden jullie alles aan voor een website in Dordrecht?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de buurt van Dordrecht? Daar draait het om goede communicatie, en wat is beter dan een gezellig klein team met korte lijntjes? Bij ons kun je rekenen op heldere, transparante communicatie. Geen eindeloze wachtmuziekjes of urenlang doorverbinden! Wij zijn er gewoon voor je!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Ons doel is niet om jou zomaar een website met toeters en bellen te verkopen. Nee, wij willen een website bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waar je budget in verdwijnt, maar een website die juist geld oplevert! Bij ons staat het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf op nummer één!

Resultaat.

02

Een goede website vraagt veel. Denk aan foto's, video's, slimme campagnes, en een flinke dosis social media. Bij veel bedrijven moet je naar verschillende plekken om die puzzel compleet te maken. Maar bij ons? Alle stukken liggen gewoon onder één dak, zodat jouw website straks van top tot teen kwaliteit uitstraalt!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

We kunnen niet zomaar een website voor je toveren zonder een goed gesprek. Daarom nodigen we je uit voor een gezellig kopje koffie, waar we jouw wensen, doelen en alle mogelijkheden bespreken. Op die manier kunnen we een vrijblijvende offerte voor jouw droomwebsite opstellen!

02

Online marketingstrategie.

Als je met ons in zee gaat voor een website, dan gaan we volle bak aan de slag. We onderzoeken alle kansen voor jouw bedrijf en smeden een slimme strategie. Die strategie hanteren we door het hele proces, zodat jij precies snapt wat we aan het doen zijn!

03

Aan de slag

Let's roll! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat de website technisch en functioneel helemaal top wordt, zodat jouw bedrijf online kan groeien als kool! We werken als een malle om je zo snel mogelijk het eindresultaat te laten zien!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig door te nemen. We checken alle inhoud en passen aan waar nodig. Het doel is om een oersterke website neer te zetten. En hey, we leren je ook hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Wel zo handig!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website de wereld in te slingeren! De website wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden netjes doorgestuurd naar de nieuwe website. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten genieten van het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten goed in de gaten. En jij? Jij kunt achterover leunen en wachten tot die eerste klanten zich bij je melden. Is dat even makkelijk!

Goed je bent op zoek naar een website in Dordrecht. Er zijn in ieder geval genoeg bedrijven die het aanbieden en die allemaal zeggen dat ze de beste zijn. Enige manier is om een paar bedrijven uit te nodigen voor de koffie.

Wij komen graag volledig vrijblijvend langs voor een bakkie bij jouw bedrijf. Zo beginnen mooie samenwerkingen toch?

Een website laten maken in Dordrecht door ons?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Dordrecht

Voor welke soorten websites kan ik bij jullie terecht?

Wat maakt een website goed?

Ik wil meer bezoekers op mijn nieuwe website, hoe?

De meeste klanten die bij ons aankloppen willen een zakelijke website laten maken. Naast websites voor bedrijven, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk eens aan e-learning of online cursus website, een webshop, een blog, een online portfolio. Van eenvoudig tot heel uitgebreid.

Bij het maken van een website, zijn vier zaken belangrijk. Goed webdesign begint altijd met een duidelijke doelstelling. Wat wil je met de website bereiken? De website moet daarnaast visueel aantrekkelijk zijn. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen navigeren op de website. Binnen enkele klikken moet te vinden zijn waar de bezoeker voor komt. En last but not least: goede, unieke content die de bezoeker, jouw klanten dus, aanspreekt en aanzet tot actie (conversie).

Online succes gaat hand in hand met sterke content. Goede teksten, foto’s en video’s op jouw site zorgen helpen niet alleen uw site beter vindbaar te maken, maar schept vertrouwen en maakt van bezoekers kopers. Onderschat daarbij zeker de kracht van social media marketing niet. Maar liefst 13,7 miljoen Nederlanders zijn actief op sociale media als Facebook en Instagram. Benieuwd hoe we SEO, SEA en sociale media marketing combineren en resultaatgerichte inzetten wanneer jij ons jouw nieuwe website laat maken? Laten we dan zeker eens afspreken voor een bakkie.

bottom of page