top of page

Personeelswerving

Klanten is geen probleem, personeel daarentegen... Dit is iets wat wij enorm vaak hebben gehoord in onze gesprekken met onze klanten. Vandaar dat wij een nieuwe manier van personeelswerving hebben ontwikkeld. En met succes! Al zeggen we het zelf. Vrijblijvend een bakkie doen?

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werken

De manier om personeel te werven

Wij zijn alles behalve een ''normaal'' recruitment bureau, we hebben geen lijst met targets, we hebben geen vaste bedrijven waar we mee werken, bellen ook niet iedereen op om te koppelen aan een nieuw bedrijf en sturen zelfs geen massa berichten rond op LinkedIn.

Wat wij wel doen?  Wij maken een video en foto's van uw bedrijf gericht op uw vacature. Vervolgens gaan wij die niet in een of ander blad zetten of op een site waar niemand hem tegen komt, nee. Wij gaan een social media campagne op zetten om jouw nieuwe personeelslid te vinden. Personeelswerving met daadwerkelijk resultaat.

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

HET STAPPENPLAN

CONTENTCREATIE

Content is voor ons misschien wel het allerbelangrijkste voor een geslaagde campagne. Klinkt misschien gek maar toch is het zo. Mensen klikken niet op een standaard advertentie, en zijn snel klaar met een site als er stock foto's worden gebruikt. Wij willen het verhaal van uw bedrijf vertellen, en hierdoor wordt de toekomstige medewerker misschien wel enthousiast over jouw bedrijf. Of niet, maar dan was het in de toekomst ook geen goede match geworden.

WEBDESIGN

Nu de toekomstige werknemer heeft geklikt op de advertentie komt hij op de landingspagina. Hier begint het werk van interesse omzetten in een sollicitatie. Hiervoor moeten we de toekomst werknemer enthousiast maken over werken bij jouw bedrijf. Daarnaast moeten we de drempel verlagen om daadwerkelijk te solliciteren.

ONLINE CAMPAGNE

Mensen bereiken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en bij uw bedrijf passen. Tegenwoordig kan het. Niet simpel op tv of in een krant, maar precies de doelgroep zoeken die je wilt laten werken voor je bedrijf.

Personeelswerving met resultaat.

Allemaal leuk en aardig, maar werkt dit nou echt? Goede vraag, en gelukkig hebben we de cijfers om het te onderbouwen. Scheelt toch wel. 

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Dat vroegen wij ons ook af, toen 2 van onze klanten vroegen of wij iets voor ze konden betekenen, op het gebied van recruiting. Ze waren eigenlijk ten einde raad, er was al geadverteerd in kranten, ze hadden zelf al een social media post gemaakt en hadden al hulp in geschakeld van vacaturebanken.

 

Maar niet geschoten is altijd mis. Dit waren al onze klanten dus we hadden de foto's en video's gemaakt voor de websites.

 

Tot onze verbazing hadden wij alleen direct resultaat!

Voor Pannekoek Sloopwerken hadden wij binnen 3 weken 10 sollicitanten voor de vacature sloopwerker, iemand die dus echt alleen met zijn handen werkt!

Voor Koelbedrijf Buijsrogge hadden we in de eerste 2 weken al direct 8 sollicitanten voor de vacature all round koelchef( blijkbaar zijn er toch nog technische mensen beschikbaar)!

Het aller belangrijkste voor een succesvolle recruitment campagne, zal zijn het monitoren van de resultaten.

Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn. We gebruiken social media campagne's al lange tijd om producten of diensten te promoten.

Voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten. 

Met recruitment is het in principe hetzelfde kunstje. Wij zorgen er dus voor dat u met zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk bereik kan halen.

Zoals we wel vaker zeggen. Content is king. Ook als het om personeelswerving gaat.

Wij wensen u veel succes met het aannemen van uw nieuwe werknemer!

Onze campagne's zijn volledig gericht op Social Media. Op Social Media kunnen wij namelijk precies targetten op de eventuele mensen die geïnteresseerd zouden zijn in jouw vacature.

Met de data die we daar mee op doen kunnen wij heel gemakkelijk in een paar weken tijd tienduizenden mensen bereiken.

Het is dus niet alleen goed voor het zoeken van personeel, maar jouw naamsbekendheid krijgt ook nog eens een echte boost.