top of page

Maken jullie ook video's voor personeelswerving?

Klanten is geen probleem, personeel daarentegen... Dit is iets wat wij enorm vaak hebben gehoord in onze gesprekken met onze klanten. Vandaar dat wij een nieuwe manier van personeelswerving hebben ontwikkeld. En met succes! Al zeggen we het zelf. Vrijblijvend een bakkie doen?

Personeelswerving.

Hoe werven jullie personeel in deze markt?

Door middel van een een andere invalshoeken in vergelijking met andere bedrijven, behalen wij nog wel resultaat. Wij laten jouw bedrijf zien, hoe het echt is en waarom het gaaf is om daar te werken.

Dan door middel van een goede campagne en landingspagina zorgen we ervoor dat het ook daadwerkelijk gezien wordt. Hierdoor slagen wij nog met personeelswerving.

Wat zijn de kosten van personeelswerving door Wolf Online Marketing?

Voordat we je een offerte kunnen voorleggen, vinden we het belangrijk om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Factoren zoals de duur van de opnames van je wervingsvideo, het gebruik van eventuele drones daarbij en de benodigde tijd voor de nabewerking hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs voor jouw personeelswerving.

 

De oplossing? Inderdaad, een gezellig kopje koffie drinken. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we een helder beeld krijgen van wat we van elkaar kunnen verwachten!

Kunnen jullie resultaat garanderen met personeelswerving?

Nee, dat doen wij niet (naar onze bescheiden mening zou geen enkel online marketing bureau dit moeten doen). Elk project is voor ons anders en vereist maatwerk. Tot nu toe is wel ongeveer elke campagne geslaagd. Just saying..

De belangrijkste vragen over personeelswerving.

personeelswervings klant

Wij zijn alles behalve een ''normaal'' recruitment bureau, we hebben geen lijst met targets, we hebben geen vaste bedrijven waar we mee werken, bellen ook niet iedereen op om te koppelen aan een nieuw bedrijf en sturen zelfs geen massa berichten rond op LinkedIn.

Wat wij wel doen?  Wij maken een video en foto's van uw bedrijf gericht op jouw vacature. Vervolgens gaan wij die niet in een of ander blad zetten of op een site waar niemand hem tegen komt, nee. Wij gaan een social media campagne op zetten om jouw nieuwe personeelslid te vinden. Personeelswerving met daadwerkelijk resultaat.

De manier om personeel te werven

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Waarom je voor onze personeelswerving moet kiezen?

Bij ons verdwaal je nooit in eindeloze wachtrijen dankzij onze snelle teamcommunicatie. Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag? Bij ons schieten we meteen in actie!

Doelgerichte aanpak

01

online marketing

Voor personeelswerving hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak: van camerabeelden tot editors en zelfs special effects. Geen gedoe, alleen maar puur gemak!

Alles onder één dak

02

Wij verspillen geen tijd aan overbodige tierlantijntjes. Bij ons draait het om personeelswerving die voor zichzelf spreekt en een onuitwisbare indruk achterlaat. Geen tijd verspillen aan zaken die er niet toe doen, maar volledige focus op het resultaat. Dat is waar wij voor staan!

Het resultaat.

03

01

Wij beginnen met een bakkie.

Het is nogal een stap om een bedrijf in te schakelen voor personeelswerving, vandaar dat wij altijd vrijblijvend langs willen komen. Heb je direct wat tips voor jouw personeelswerving binnen!

02

De voorbereiding

Meteen de actieknop indrukken? Nee, eerst ontwikkelen we een doordachte strategie. Wat wil je precies bereiken? Welk verhaal wil je vertellen? Op al deze vragen geven we antwoord en meer om ervoor te zorgen dat jouw personeelswerving het beste resultaat oplevert!

03

Op naar actie

Is het concept gereed? Dan begint het avontuur pas echt. We gaan van start en zetten alles op alles. Ons team staat klaar en volgt een strakke planning. Iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht, en we laten niets aan het toeval over!

04

Bewerking

Nadat de stappen zijn gezet, is het tijd om jouw wervingsstrategie verder te ontwikkelen. Het is als het leggen van een grote puzzel. Welke onderdelen passen het beste? Welke strategische elementen brengen jouw boodschap tot leven? En hoe zorgen we voor de perfecte flow?

05

Daar gaan we

Je hebt nu een sterke personeelswervingstrategie, maar we gaan nog een stap verder: de promotie. We zorgen ervoor dat jouw inspanningen de aandacht krijgen die ze verdienen. Of het nu op je website is, op social media, of ergens anders: wij brengen jouw wervingscampagne naar het publiek dat het verdient. Jouw boodschap wordt niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Het allerbelangrijkste voor ons is een goede werkrelatie, er komt veel bij een campagne kijken en we zullen elkaar veel zien. Gelukkig zit dat meestal wel goed. 

Onze klanten blijven daadwerkelijk onze klanten. We zijn voor sommige bezig met de zesde campagne. Ja das niet inderdaad niet niks haha.

Bent u klaar met alle vacature banken, normale recruitment bureau's?​

Doe is een bakkie met ons, kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Personeelswerving uitbesteden?

Promo team

Veelgestelde vragen over personeelswerving.

Hebben jullie nog goede tips voor personeelswerving?

1.    Wees eerlijk in je vacaturetekst. Geen enkele werknemer of überhaupt mens houdt van valse beloftes, dus wees niet als die ene ex die beloofde je mee te nemen naar Parijs, maar je uiteindelijk meenam naar de lokale snackbar. Wees duidelijk over de positie, de salarissen en de voordelen van werken bij jouw bedrijf. Zo zorg je er ook voor dat je nieuwe werknemer niet na een week alweer weg is. Scheelt tijd voor jullie beide.


2.    Gebruik humor in je vacaturetekst. Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van lachen? Het is een geweldige manier om potentiële kandidaten aan te trekken en om te laten zien dat jouw bedrijf een geweldige werkomgeving heeft. Er zijn zo ongekend veel slechte vacatureteksten, waarbij je bijna in slaap valt in de eerste alinea. Fleur het een beetje op. Het moet toch leuk zijn om te gaan werken in jouw bedrijf?!


3.    Maak gebruik van sociale media. Zet je beste beentje voor op Facebook, Instagram en LinkedIn. Plaats foto's van je geweldige werkomgeving en deel verhalen van je huidige werknemers. De verhalen van je werknemers kan je natuurlijk ook gebruiken in een leuke werkenbij-video. Zoals die we hierboven hebben laten zien!


4.    Laat je huidige werknemers helpen. Je huidige werknemers zijn je beste ambassadeurs. Vraag hen om de vacature te delen op hun eigen sociale media-kanalen. Misschien kennen ze zelfs iemand die perfect is voor de positie. Geef een leuke bonus of trip als cadeau, voor degene die de juiste tip heeft!


5.    Maak het sollicitatieproces niet te moeilijk. Niemand houdt van eindeloze sollicitatieformulieren en talloze tests. Maak het sollicitatieproces zo eenvoudig mogelijk en laat de kandidaten weten wat ze kunnen verwachten. Zorg ervoor dat je snel reageert op sollicitaties en geef feedback waar dat nodig is. Wanneer bij ons iemand op een campagne klikt is het mogelijk om binnen 10 seconden te solliciteren.

Waar voldoet een goede landingspagina aan voor personeelswerving?

Nu de toekomstige werknemer heeft geklikt op de advertentie komt hij op de langingspagina. Hier begint het werk van interesse omzetten in een sollicitatie. Hiervoor moeten we de toekomst werknemer enthousiast maken over werken bij jouw bedrijf. Daarnaast moeten we de drempel verlagen om daadwerkelijk te solliciteren.

Maar hoe doen we dat?

Op de landingspagina staat een kort overzicht met meer informatie over de vacature. Belangrijk is om de aandacht vast te houden. Anders is de doelgroep zo weer verder aan het scrollen op Instagram. Dit doen we door kort meer informatie te geven over de vacature. Mensen lezen geen lange formele teksten op een website. De teksten zijn daardoor luchtig geschreven met een vleugje humor.

Daarnaast is de vacature foto een lachende werknemer. Daarmee anticiperen we op het plezier van werken bij het bedrijf. En als laatste komt er een kort contactformulier. Dus niet solliciteren met uitgebreide brieven en cv's, maar kort je gegevens invullen en zo de gesprekken beginnen. Dit zorgt ervoor dat de drempel naar solliciteren een stuk lager wordt.

Wat is een goede advertentie voor personeelswerving?

Mensen zijn lekker aan het scrollen om Instagram of facebook en zijn op dat moment niet opzoek naar vacatures. Daarom moet een advertentie goed in elkaar zitten om daadwerkelijk resultaat op te leveren.

Een goede advertentie voldoet aan 3 voorwaarden:

  • Het pakt de aandacht: Toekomstige medewerkers moeten stoppen met scrollen en de advertentie bekijken.

  • Interesse wekken: Nu we de aandacht van de doelgroep hebben moeten ze enthousiast worden over de vacature.

  • Aanzetten tot actie: Er is aandacht en interesse maar nu moet er nog een actie komen. Het is makkelijk om dit uit te stellen en gewoon weer verder te scrollen. Dit moet worden voorkomen.

bottom of page