top of page

Webdesign Tilburg

Stop! Voordat u verder klikt en verder op zoek gaat om een webdesigner in Tilburg te vinden, laat ons u overtuigen.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Hoe we dat doen? Heel simpel, easy peasy.

Wolf Online Marketing is anders. Wij zijn geen standaard webdesignbureau. Onze sites zijn anders dan andere websites. Niet alleen qua design, want ze zijn namelijk ook nog gericht op prettige gebruikservaring en het laten zien waar uw bedrijf voor staat. Of het nu gaat om een webshop of een simpele bedrijfswebsite met slechts een paar pagina’s. Wij kunnen met onze aanpak ook uw website in Tilburg en omgeving tot een succes maken.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe doen we dat?

De eerste indruk

Het is belangrijk dat de eerste indruk van uw website gelijk goed zit bij de doelgroep. Wij zullen ervoor zorgen dat er positief gereageerd zal worden op uw website.

Originele ideeën

Wij gaan verder waar andere vaak stoppen. Wij zijn gespecialiseerd in ons vak en dit willen we dan graag aan u laten zien.

Looks

Naast dat wij veel weten van ons vak, moet de website natuurlijk ook er goed en strak uitzien. Bekijk op onze website nog andere voorbeelden van klanten die u al voor waren.

Wanneer u een website voor uw bedrijf wilt, moet die speciaal zijn. Een standaard website – eentje die u kunt kopen – werkt niet meer. Websites die wij maken zijn altijd op maat gemaakt en gebouwd met de toekomst van uw bedrijf in gedachte. Wij gebruiken technologie waarvan bewezen is dat het goed werkt, zodat wij een zeer geavanceerde website kunnen maken die er ook nog eens goed uitzien.

Webdesign in Tilburg behoort tot de mogelijkheden en wij kunnen uw wensen en eisen omzetten in een goed werkend eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een visueel aantrekkelijke website die ook goed vindbaar is op zoekmachines zoals Google of Bing, zodat mensen u vinden als ze zoeken wat u aanbiedt.

We zorgen er dus voor dat uw bedrijf goed vindbaar is op het internet en laten een goede indruk achter met uw website. Het is belangrijk dat u een website heeft die echt bij uw bedrijf past. Een goed ontworpen website wekt meer vertrouwen bij mensen die hem zien en laat zien hoe professioneel u bent als organisatie.

Als uw bedrijf in Tilburg zit, bent u waarschijnlijk bekend. Maar als het niet in Tilburg is gevestigd, zijn klanten afhankelijk van uw website. Veel klanten zullen voor het eerst kennismaken met uw bedrijf via de website. Foto's en video's laten de klant de sfeer van uw bedrijf zien. Uw website moet duidelijk maken dat u voor hen de beste keuze bent om mee in zee te gaan. Het klinkt natuurlijk allemaal een beetje cliché, maar er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken.

Wij gaan verder waar andere vaak stoppen. Wij zijn gespecialiseerd in ons vak en dit willen we dan graag aan u laten zien.

05

Persoonlijk langs

04

Vindbaarheid

03

Webdesign in Tilburg

02

Altijd een oplossing

01

Webdesign op maat

Onze stappen

01

Kennismaking

Wij ontmoeten u het liefst in uw bedrijf zodat we een idee kunnen krijgen van de sfeer van uw bedrijf en uw website zo kunnen ontwerpen dat ze bij elkaar passen.

02

Contentcreatie

Een van de belangrijkste dingen voor een goede website is contentcreatie. Laten wij dat nou net leuk vinden.

03

Website onderhouden

Mensen kunnen uw nieuwe website dan komen bezoeken. Maar als de website online staat, houdt ons werk niet op. We zullen uw website up-to-date houden.

Klant worden?

Webdesign? Sociale media? Adverteren op internet? – We zijn een full-service online marketing bedrijf. We ontwerpen niet alleen uw nieuwe website, we zorgen ook dat uw site goed in Google scoort, kunnen content maken voor op de website, onderhouden uw sociale media. Dus eigenlijk alles om uw bedrijf in Tilburg online succesvol te laten zijn.

Wilt u eens met ons ideeën uitwisselen over uw nieuwe webdesign in Tilburg?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Onze webdesign diensten

Wij vinden de eerste indruk van uw website telt. Bij ons wordt er niet omheen gedraaid, maar komen we meteen ter zake. Uw doel is immers ook ons doel: een website die goede resultaten boekt!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Een vraagje over webdesign?

Wat heb ik aan een website met een professioneel webdesign?

Wat kost een nieuw webdesign in Tilburg eigenlijk?

Ik wil mijn eigen webdesign behouden!

Online vindbaarheid, meer aandacht op internet, meer klanten, resultaten, online succes, meer omzet. Overtuigend genoeg, nietwaar? Hoeven we eigenlijk niets meer aan toe te voegen.

Het kan 600 euro kosten voor een heel eenvoudig webdesign of veel meer als het ingewikkelder is om te maken. Daarom kunnen wij geen prijs noemen totdat we precies weten hoe de website eruit zal zien. We moeten weten wat u wilt om te kunnen beslissen wat de prijs zou moeten zijn. Bakkie doen?

Geen probleem, wij zijn er voor u en helpen u graag om succes te boeken. Wij helpen u ook graag met uw bestaande website. Kleine aanpassingen, nieuwe foto’s en video’s…Wolf Online Marketing is uw beste vriend als u kleine maar ook grote dingen voor een nieuwe website nodig hebt!

bottom of page