top of page

Jij wilt jouw social media uitbesteden, maar hoe gaan wij te werk? We starten met het maken van een briljante strategie, waarin we jouw bedrijf, jouw concurrenten en de ideale social media volger leren kennen. Zodat we alles wat we gaan plaatsen perfect kunnen laten aansluiten op jouw bedrijf. En laten we vooral niet vergeten dat er ook een flinke dosis branding bij komt kijken die helemaal past bij jouw hippe huisstijl. Samen zullen we dan een contentkalender opstellen, zodat jij altijd op de hoogte bent van wanneer er iets spectaculairs wordt geplaatst.

Door het uitbesteden van jouw social media bespaar jij kostbare tijd, krijg je meer interactie met jouw doelgroep en zorgen wij voor de meest creatieve content die je ooit hebt gezien. Bovendien zorgen we ervoor dat er altijd continuïteit is op jouw social media-kanalen, want laten we eerlijk zijn, stilte op social media is gewoon not done. We kunnen nog wel even doorgaan met het opsommen van de voordelen, maar laten we dat liever doen tijdens een gezellig gesprek onder het genot van een heerlijke bak koffie!

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw social media rocken terwijl jij achteroverleunt en geniet van het succes dat we samen gaan behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we een feestje bouwen op jouw socials!

Het bureau voor social media uitbesteden

Bij het uitbesteden van social media beginnen we met het maken van een strategie die aansluit op jouw bedrijf en doelen. Vervolgens zorgen wij voor het creëren en plaatsen van content, het beheren van interacties en het monitoren van de resultaten.

Hoe gaat het uitbesteden van social media in zijn werk?

01

klant voor content marketing

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wist je dat maar liefst 50% van de wereldbevolking actief is op social media? Dat zijn ongeveer 3,8 biljoen mensen! Het bereiken van deze mensen zorgt voor een grotere online zichtbaarheid, gratis promotie van jouw werk en een betere connectie met jouw doelgroep.

Waarom investeren in social media?

02

klant voor online marketing

Je kunt verschillende stappen doorlopen om jouw klanten te bereiken. Een strategie die bijvoorbeeld erg goed kan werken, maar wel wat voorbereiding vergt, zijn winacties. Hiervoor is het belangrijk om de promotie goed in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat deze bij de juiste doelgroep terechtkomt. En laat dat nou net iets zijn waar wij expertise in hebben!

Dus waarom zou je achterblijven? Investeer vandaag nog in social media en laat ons je helpen om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw social media-strategie kunnen versterken!

Hoe weet je of iets goed werkt op social media?

03

klant voor online marketing

Waarom voor ons marketingbureau kiezen om social media uit te besteden?

Maken jullie ook video's?

Waarom kiezen voor social media uitbesteden.

Interactie met jouw doelgroep is ontzettend belangrijk als je jouw aantal volgers wilt verhogen. Het draait hier vooral om gezien worden en punten scoren bij jouw volgers. Wij van Wolf staan klaar om jou te helpen bij het verzorgen en vergroten van de interactie met jouw volgers. We checken hashtags, liken en volgen potentiële volgers, nodigen uit tot FB-likes en reageren op tags om de online interactie te verbeteren.

Interactie met je doelgroep

01

online marketing

Door regelmatig te posten probeer jij een positieve positie te creëren in het hoofd van de potentiële klant. Hoe vaker jij voorbijkomt, des te eerder pakken zij de telefoon om een gesprek met jou en jouw bedrijf aan te gaan.

Maar laten we eerlijk zijn, het kan best lastig zijn om elke week nieuwe content te bedenken of überhaupt tijd te vinden voor social media. Daarom is het uitbesteden van social media een slimme zet, want bij ons staat deze taak hoog op ons prioriteitenlijstje. Wij helpen jou graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Nieuwe inzichten

02

Berichten op social media moeten interessant zijn voor specifieke doelgroepen, gemakkelijk te lezen, opvallend en aanzetten tot actie. Achter social media schuilt dus een flinke dosis marketing. Gelukkig weten wij precies wat er nodig is om een goed bericht te maken, dus jij kunt erop vertrouwen dat jouw social media-kanalen volstaan met kwalitatieve content. Wij nemen namelijk de tijdrovende taken over en zorgen ervoor dat dit zichtbare positieve resultaten oplevert.

Tijd anders indelen

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Account restylen

Wij zorgen ervoor dat jouw account een geweldige make-over krijgt waar dat nodig is. We regelen een perfecte profielfoto, omslagfoto, biografie, geautomatiseerde antwoorden en stellen de standaardinstellingen goed in. Een goed begin is al het halve werk! We houden ook goed in de gaten wat momenteel trending is en spelen daar slim op in.

02

Hashtagonderzoek

Door een hashtag onderzoek weten wij precies welke hashtags goed bij jouw account en post passen. Zo wordt jouw bedrijf nog beter gevonden door potentiële klanten en is er een grotere kans op meer likes, views en shares.​

03

Contentcreatie

Om jouw gekozen kanalen een mooie vormgeving te geven, komen we zelfs langs om foto's te maken waar dat nodig is. Op die manier krijgen jouw gekozen kanalen een persoonlijke touch en kun je een band opbouwen met potentiële klanten. Zo geef je klanten namelijk een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf.​

04

Onderhouden van account

Social media beheer is organisch en heeft tijd nodig om te groeien. Daarom bespreken we graag samen met jou de doelstellingen onder het genot van een heerlijke bak koffie. We kunnen er echter wel voor zorgen dat de groei een extra boost krijgt, bijvoorbeeld door een specifieke post te kiezen die we kunnen stimuleren voor een groter bereik.​

05

Het resultaat!

Als je aan het einde van de maand benieuwd bent naar de resultaten, kunnen we je direct een duidelijk overzicht geven aan de hand van een rapportage. Zo zie je meteen wat de behaalde resultaten zijn.

Goed er komt dus redelijk wat bij social media kijken. Anders was je waarschijnlijk ook niet op deze pagina terechtgekomen, en al helemaal niet tot aan het einde van deze pagina. Je hebt dus ook al genoeg bedrijven gezien waar aan je social media kunt uitbesteden.

Wij zouden zeggen, nodig er een paar uit! Wij komen ook graag langs voor een bakkie! Volledig vrijblijvend en je hebt direct wat social media marketing tips te pakken. Hopelijk tot snel!

Social media uitbesteden?

social marketing team

Veelgestelde vragen over social media uitbesteden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn social media-accounts consistent blijven met mijn merkidentiteit?

Het bureau dat jouw social media beheert, zal regelmatig rapportages leveren met gegevens over de prestaties van jouw accounts. Dit omvat statistieken zoals bereik, betrokkenheid, volgersgroei en conversies. Deze gegevens helpen jou de effectiviteit van het uitbesteden te meten en eventuele aanpassingen te maken.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van social media voor mijn bedrijf?

Het uitbesteden van social media bespaart jou kostbare tijd, zorgt voor meer interactie met jouw doelgroep, biedt creatieve content en zorgt voor continuïteit op jouw social media-kanalen.

social media marketing team

Van plan om je social media uit te besteden? Goed plan! Kan jij je focussen op andere praktijken. Bedrijven hebben al vaak gekozen om social media uit te besteden bij ons. Ben jij de volgende?

Social media uitbesteden

bottom of page