top of page

Webdesign Zoetermeer

Nu hebt u het in de hand! Hoe logischer we informatie voorgeschoteld krijgen, des te makkelijker is het voor ons brein om het te begrijpen. En als de bezoeker na 5 seconden nog niet weet wat u aanbiedt, zal hij niet op uw website blijven.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Webdesign Zoetermeer

Webdesign lijkt zo eenvoudig als u er voor het eerst over nadenkt. U wilt dat de website er mooi uitziet en goed is voor het verkrijgen van klanten en verkoop. Maar u hebt professionele kennis van webdesign en een goede marketingaanpak nodig om dat goed te doen. Vraag ons daarom om hulp.

Een mooi webdesign is goed. Maar het uiterlijk is niet het enige dat telt. Webdesigns moeten duidelijk en aantrekkelijk zijn en een doel dienen. Ze moeten de juiste boodschap overbrengen aan uw doelgroep en 100% bij uw merk of bedrijf in Zoetermeer passen.

Voor ons is elke marketingtaak een fluitje van een cent!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Wat zijn jullie ideeën voor mijn bedrijf?

Altijd een stap verder

We doen ons best om uw project perfect te maken. Als we met één ding klaar zijn, denken we al aan de volgende stap. Als u wilt, kunnen we er samen aan werken en proberen uw project perfect te maken.

Onder vrienden

Wij zijn een team. Wij willen u helpen. Wij geven om uw bedrijf in Zoetermeer alsof het ons eigen bedrijf is! Daarom drinken we na elk project altijd iets met onze klanten. En tijdens de borrel maken we plannen voor de toekomst. We willen ervoor zorgen dat we allebei profiteren van deze relatie.

Nazorg

Als we klaar zijn met uw project, zijn we nog niet helemaal klaar. We moeten nadenken over wat er daarna gaat gebeuren. Uw webdesign in Zoetermeer heeft misschien een update nodig, of u wilt een social media campagne starten. Ook daar helpen we u graag mee!

Foto's en video's moeten laten zien dat uw bedrijf in Zoetermeer professioneel en betrouwbaar is. Ze moeten goed bij de rest van de website passen.

Kleur kan mensen verschillende dingen laten voelen. Gebruik een kleurenschema dat overal op uw website hetzelfde is en u zult in staat zijn om mensen een goed gevoel te geven.

Horizontaal of verticaal? – Een rastersysteem helpt content op in uw website te organiseren in kolommen en rijen. Een goede structuur in een webdesign is goed voor uw doelgroep én voor Google.

Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed werken op alle apparaten. Daarbij hoort een snelle laadsnelheid, een responsive design en een duidelijke navigatie. Bezoekers moeten intuïtief kunnen begrijpen waar ze welke inhoud op uw website kunnen vinden.

Wij zijn een team. Wij willen u helpen. Wij geven om uw bedrijf in Zoetermeer alsof het ons eigen bedrijf is! Daarom drinken we na elk project altijd iets met onze klanten. En tijdens de borrel maken we plannen voor de toekomst. We willen ervoor zorgen dat we allebei profiteren van deze relatie.

05

Werkende techniek

04

Handige structuur

03

Krachtige kleuren

02

Spannende tekst

01

Unieke foto's & video's

Stappenplan

01

Kennis maken

We nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Goes of komen zelf langs bij uw bedrijf in Zoetermeer.

02

Maken van content

Met een frisse blik kijken wij naar de content en zullen we de content aanpassen die bij uw wensen past.

03

Onderhouden

Na afloop zullen we de resultaten bespreken en zullen we de website onderhouden.

Onze klanten

Wij zijn toegewijd aan het creëren van een betere toekomst voor al onze klanten, het maakt niet uit hoe klein of groot hun behoeften kunnen lijken.

Bedrijven doen graag zaken met ons bedrijf door de korte lijntjes die er zijn, het persoonlijke contact en onze totaal andere kijk op online marketing en webdesign. Dat willen we graag zo houden.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Doelgerichte resultaten

Webdesign laten maken in Zoetermeer door Wordpress? Of Jimdo? – Niet met ons!

Wij bij Wolf Online Marketing creëren uw webdesign op een unieke manier en zonder templates! Hoe doen we het dan?

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Meest gestelde vragen over webdesign

Mag ik er zelf ook aan de slag gaan?

Wat kost een nieuw webdesign in Zoetermeer eigenlijk?

Ik wil mijn eigen webdesign houden!

Wat heb ik aan een website met een professioneel webdesign?

U kunt alles doen wat u wilt, als het binnen uw vaardigheden ligt! Eén manier om dit te doen is door een blog te beginnen. Dit zal ervoor zorgen dat mensen weten en houden van wie de expert in hun vakgebied is.

De prijs is afhankelijk van de complexiteit van wat u gedaan wilt hebben! Daarom moeten we eerst een idee krijgen voordat we een prijs bepalen, want het heeft geen zin om al die moeite te doen als het einddoel anders uitpakt dan verwacht.

U bent in goede handen bij ons.

Wij zijn er om u te helpen slagen en zullen altijd hard werken voor uw tevredenheid! Aarzel niet, als er iets is dat moet worden aangepast op de website of nieuwe foto's/video's.

Wolf Online Marketing heeft wat nodig is om ervoor te zorgen dat er alles perfect uitziet!!!

Online vindbaarheid, meer aandacht op het internet en een groeiend klantenbestand zijn slechts enkele van de voordelen die een online gerichte strategie met zich meebrengt.

Resultaten? Zeker weten!

bottom of page