top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Goes? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Bij het nastreven van succes voor jouw bedrijfsfilm, laten we alle poespas achterwege. We gaan eenvoudigweg op zoek naar wat wel en niet werkt.


Ben je nieuwsgierig naar de impact van een goede bedrijfsfilm voor je onderneming in Goes? Plan dan eenvoudig een afspraak en we bespreken graag de mogelijkheden die voor jou in het verschiet liggen!

Bedrijfsfilm laten maken Goes

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je een bedrijfsfilm in Goes bij ons laten maken? Een goede vraag, zeker gezien het overvloedige aanbod van videoproductiebedrijven, toch? Laten we dit even toelichten. Wij hebben er bewust voor gekozen om een compact en gespecialiseerd team te zijn. Hierdoor kunnen we razendsnel schakelen en zijn onze communicatielijnen kort en krachtig. Met een schat aan ervaring in videoproductie, gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes.

Dus, als je je afvraagt of wij weten wat een uitstekende bedrijfsfilm inhoudt, dan is het antwoord overtuigend 'ja'!

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Goes Kiezen?

01

klant voor content marketing

Hoewel we het liefst meteen de prijzen op tafel zouden leggen, is het jammer genoeg niet zo simpel. Voordat we een concrete prijs kunnen presenteren, hebben we eerst wat meer inzicht nodig in jouw wensen en verwachtingen. Factoren zoals opnametijd, het gebruik van drones en de benodigde tijd voor de nabewerking spelen allemaal een rol.

Laten we dus samen een kop koffie drinken en jouw behoeften grondig bespreken. Pas daarna kunnen we een offerte op maat maken die perfect bij jou past!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Goes laten maken?

02

Verbinding: Een bedrijfsfilm in Goes is als de verteller van jouw onderneming. Met de juiste ingrediënten komt jouw boodschap tot leven en blijft deze hangen bij je publiek!

Merkversterking: Een bedrijfsfilm in Goes is de sleutel tot het versterken van je merk. Het geeft een kijkje achter de schermen en onthult je bedrijfscultuur op een authentieke wijze. Hierdoor bouw je het vertrouwen van klanten enorm op.

Betrokkenheid: Video's hebben bijna een soort magische aantrekkingskracht. Mensen delen ze enthousiast op sociale media en blijven vol interesse kijken. Dit betekent meer online zichtbaarheid en een grotere belichting voor jouw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Goes?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Op zoek naar een verbluffende bedrijfsfilm in Goes? Nou, wij hebben toevallig een klein, knus team met directe lijntjes. Geen wachtmuziekjes of eindeloze doorschakelingen hier. Bij ons krijg je meteen een glashelder gesprek.

Korte Lijntjes

01

online marketing

Een bedrijfsfilm in Goes vereist verschillende elementen: de juiste shots, een goede videobewerker en de perfecte muzikale omlijsting. Dus waarom die puzzelstukjes elders verspreid zoeken? Bij ons vind je alles op één plek, gegarandeerd topkwaliteit!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons geen gedoe met bedrijfsfilms die barsten van de toeters en bellen maar weinig impact hebben. Nee, wij creëren bedrijfsfilms die écht indruk maken!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een kleinschalig project omarmt of een groots ondernemingsavontuur in gedachten hebt, begint altijd met een gesprek onder het genot van een lekker bakje koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we de camera's laten draaien, starten we met een doordacht plan (en misschien nog een kopje koffie). We haasten ons niet, maar we denken grondig na over het concept van jouw video. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen?

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Na de conceptontwikkeling is het tijd voor actie! Op de opnamedag komt alles samen. Ons team staat in de startblokken. We hanteren een strakke planning en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Terwijl jij ontspannen kunt genieten, vangen wij de actie!

04

Editing.

Het monteren van de beelden is als het leggen van een puzzel. We kiezen met zorg de beste shots en vormen ze tot een perfect geheel. Geluid, muziek en eventuele special effects worden toegevoegd om de video tot leven te brengen.

05

Het resultaat!

Zodra de video gereed is, begint het volgende spannende hoofdstuk: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of zelfs op televisie; wij helpen je om de video aan een breed publiek te presenteren. Jouw boodschap wordt gehoord en gezien!

Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven in Goes die bedrijfsfilms kunnen produceren. De concurrentie is stevig, dat geven we eerlijk toe. Toch geloven wij sterk in de meerwaarde van een samenwerking met ons. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar we menen het echt!

Ons ultieme doel is het opbouwen van een duurzame zakelijke relatie met jou. We willen jouw bedrijf grondig leren kennen en samen met jou de behaalde successen vieren, of dat nu met een glas bubbels of gewoon een biertje is. We streven naar zo'n vruchtbare samenwerking, en we zetten ons er volledig voor in.

Maar goed, woorden kunnen we blijven gebruiken, maar het liefst willen we onze visie persoonlijk toelichten tijdens een informeel gesprek bij een lekker kopje koffie. En het mooie is: dit gesprek is volledig vrijblijvend.

Dus een bedrijfsfilm in Goes laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page