top of page

Bedrijfsfilm laten maken

“En actie!” laten we uw bedrijf eens in de spotlight zetten. Er is tegenwoordig geen betere manier dan een bedrijfsfilm. Maar dat wist u waarschijnlijk al, anders was u niet op deze pagina gekomen.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Uw bedrijfsfilm, Uw verhaal

Oké, het duurt nog wel even voordat het zover is. Maar dat maakt niet uit. Want om de aandacht van uw doelgroep te krijgen is een goede professionele bedrijfsfilm de manier! U hoeft niet altijd te overdrijven met grote filmprojecten. Soms zijn het de kleine methoden die het grootste succes boeken. Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn.

Een bedrijfsfilm laten maken kan uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met een professionele, creatieve videomarketing campagne kunt u laten zien wat u onderscheidt van uw concurrenten en kunt u massaal nieuwe klanten aantrekken!

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Waarop letten tijdens het laten maken van een bedrijfsfilm?

Voor wie is de bedrijfsfilm?

Wat en wie wilt u precies bereiken als u een bedrijfsfilm laat maken? Hoe spreekt u uw klanten aan? En wat vinden potentiële nieuwe klanten aan uw bedrijf interessant?

Welke inhoud?

We kennen allemaal het gevoel dat we duizend films hebben gezien over bedrijven in onze branche en dat we er niet één kunnen vinden die we nog nooit eerder hebben gezien. We zorgen ervoor dat u anders bent zodat uw klanten het zullen merken!

Kort, bondig & simpel!

Wij zorgen ervoor dat uw video niet te lang en niet te kort is, maar dat hij snel ter zake komt en precies aansluit bij de wensen van de klant. Trouw aan het motto: Kort, bondig en simpel!

In ons kennismakingsgesprek krijgt u ruim de tijd om ons te vertellen wat u precies in uw bedrijfsprofiel wilt hebben en waarom. Niet alles hoeft gefilmd te worden als het niet relevant is – we kunnen die vuile vaat of volle vuilnisbakken gerust overslaan zonder iets belangrijks te missen! 😉

And Action! Spannend, hè? Of u nu een natuurtalent bent voor de camera of dat het uw eerste keer is, wij helpen u om de ervaring voor alle betrokkenen zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Ons team is professioneel in alle aspecten van de productie, van planning tot post-productie, zodat niemand zich ongemakkelijk voelt wanneer hun werk in beeld komt!

Plezier in het werk maakt perfectie in het werk. En de werk stopt bij ons niet met de laatste click op de camera. Nadat alle video’s zijn gemaakt begint voor ons de nabewerking en het perfectioneren zodat u de video’s kunt gebruiken. Er wordt geknutseld, uitgeprobeerd, vergeleken, gesneden en gecreëerd. Hier zijn de meesters aan het werk!

U hebt nog vragen? Ideeën? Andere wensen? Aanpassingen? Top! We houden van kritische mensen omdat dit voor de beste resultaten zorgt. We eindigen pas als u tevreden bent.

We creëren het perfecte draaiboek met al de besproken wensen en ideeën. Daarna gaan we aan de slag met het maken van uw bedrijfsfilm.

05

Feedback

04

Editing

03

Shootday

02

Het draaiboek

01

Kennismaken

De stappen naar resultaat

01

02

03

Resultaat

Bedrijfsfilms zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Content creatie

Content verspreiding

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

De kans is groot dat u al weet dat wij de nummer één keuze zijn voor bedrijfsvideoproductie. Haha. Maar wat maakt ons zo geweldig?

 

Om te beginnen: er is geen planning nodig! Wij komen gewoon langs terwijl uw team werkt en wij zorgen voor de rest. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want ons team zorgt voor alles.

 

Wij weten hoe het is als bedrijven veel te hard hun best doen of gewoon niet snappen hoe belangrijk creativiteit in marketing eigenlijk is, dus wij zijn er voor beide betrokken partijen: U bent verlost van alle verantwoordelijkheid terwijl u creatieve vrijheid krijgt zonder enige zorgen!

Zoals u al kunt zien, hebben we een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms al op onze pagina staan. Op deze manier hopen we u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die wij bieden. Maar er is nog veel meer mogelijk: een bedrijfsfilm voor uw bedrijf!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

De bedrijfsfilm is een krachtig instrument dat u kan helpen uw bedrijf te laten groeien. Mensen zijn veel meer geneigd om beelden zonder woorden te delen als ze uit een interessante video komen, en dit is keer op keer bewezen! Een professioneel gemaakte film zorgt voor 1200% meer shares op social media & Co. dan teksten alleen – Quick money right there!

 

Na het zien van een goede bedrijfsfilm gaat zo’n 26% van alle kijkers op zoek naar meer informatie over uw bedrijf. Dit vergroot de kans dat de kijker een klant wordt met 1,8 keer. Dat is bijna ee

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Veelgestelde vragen over een bedrijfsfilm laten maken

Komt mijn boodschap goed over?

Met zoveel concurrenten hebt u een manier nodig om uw bedrijf te laten opvallen. Dat is waar Wolf Online Marketing om de hoek komt kijken! Wij kunnen u helpen met het samenstellen van een effectief plan waarmee geïnteresseerden meer informatie kunnen krijgen over wat U anders maakt dan alle anderen. Waarom zouden zij voor UW bedrijf moeten kiezen? – laat een bedrijfsfilm door ons maken en we leggen alle redenen in de film uit!

Wie gaat er tegenwoordig nog tekst lezen?

Mensen die zich interesseren in uw product of dienst gaan eerst verschillende aanbieders op de markt vergelijken. Ze analyseren website voor website alle producten, diensten en bedrijven. Opvallen doen alleen diegenen die met unieke ideeën en middelen in het oog vallen. Niemand leest meer alle teksten op een website. Wij scannen alleen de koppen en bekijken meestal alleen het visuele. Foto’s, afbeeldingen, bedrijfsfilms.

 

Een gemiste kans voor diegenen die alleen op teksten focussen!

Waarom een extern bedrijf inhuren?

De beste manier om het verhaal van uw bedrijf te vertellen is met een bedrijfsfilm. Ook al heeft iedereen tegenwoordig een videobewerkingssoftware op zijn telefoon en computer.

 

Maar als u een professionele video voor uw bedrijf wilt maken, kunt u dat het beste niet zelf doen. Dit komt omdat video's vaak onprofessioneel overkomen door lage kwaliteit en het gebrek aan ervaring met filmkwesties Professionele camera-apparatuur en bepaalde bewerkingsoftwares zijn van cruciaal belang en kunnen doorslaggevend zijn bij het creëren van boeiende inhoud die een online publiek bereikt!

Eerst zien dan geloven

bottom of page