top of page
bedrijfsfilm team

Een professionele bedrijfsfilm laten maken? Zeker een goed idee! Met een goede bedrijfsfilm speel je jouw bedrijf gegarandeerd in de kijker. Met een bedrijfsfilm maak je zeker impact op jouw klanten. Een bedrijfsfilm over jouw bedrijf vertelt jouw verhaal en maakt duidelijk waar je als bedrijf voor staat.

 

Een goede bedrijfsfilm voor jouw bedrijf zegt meer dan duizend woorden. Wij maken efficiënte en resultaatgerichte video’s voor bedrijven.

Bedrijfsfilm laten maken?

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?


Een bedrijfsfilm is meer dan een simpel filmpje over jouw onderneming of jouw product. Met een film over jouw bedrijf kom je écht binnen bij jouw klanten. Een bedrijfsfilm zorgt voor een sfeervolle indruk. In een paar minuten maak je duidelijk wat de drive is van jouw bedrijf en waarom de klant beter met jou in zee kan gaan dan met de concurrent.

 

Tekst spreekt misschien tot de verbeelding. Maar een film voor jouw bedrijf vertelt het verhaal zoals jij dat voor ogen hebt. Video geeft jouw bedrijf een herkenbaar gezicht: brand awareness. Een sterke bedrijfsfilm maakt het bedrijf persoonlijk en dat schept een band. Een video zorgt zorgt daarmee voor vertrouwen en loyaliteit. Drie keer raden wat dát doet met jouw online/offline conversie.

 

Een goede bedrijfsfilm gaat verder dan alleen maar ‘leuk’. Wij maken namelijk doelgerichte bedrijfsfilms met een focus op conversie en bereik.

 

Aan een bedrijfsfilm met weinig views heb je niets. Daarom zorgen we niet alleen voor een goede bedrijfsfilm, maar – als dat nodig is – maken we ook de bijbehorende advertenties. Zo vertellen we met de film over jouw bedrijf, product of dienst niet alleen jouw verhaal, we zorgen ook dat deze wordt gehoord en gezien!

Jouw bedrijfsfilm, Jouw verhaal

Wij werken niet met standaardprijzen voor het maken van een bedrijfsfilm. De uiteindelijke kosten hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal dagen dat er nodig is voor het filmen, hoeveel tijd er nodig is voor de montage, hoe ingewikkeld het concept is, hoeveel apparatuur er nodig is en er bijvoorbeeld drone beelden gemaakt moeten worden, of er voice-over nodig is of bijvoorbeeld ondertiteling. De kosten kunnen daardoor uiteenlopen van duizend euro tot duizenden euro’s. Wil je weten wat jouw nieuwe bedrijfsfilm kost? Neem gewoon eens (vrijblijvend natuurlijk) contact met ons op.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm laten maken?

01

klant voor content marketing

1. Effectieve communicatie: Een bedrijfsfilm is als een heel goede verteller. Het neemt complexe ideeën en maakt ze begrijpelijk en boeiend. Met de juiste elementen komt je verhaal tot leven en blijft het hangen bij je publiek.

 

2. Versterkte branding: Een goed gemaakte bedrijfsfilm kan je merk versterken. Het biedt een kijkje achter de schermen en toont je bedrijfscultuur op een authentieke manier. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij klanten.


3. Verhoogde betrokkenheid: Video's hebben een soort magische aantrekkingskracht. Mensen delen ze graag op sociale media en blijven langer geïnteresseerd. Dit betekent meer online zichtbaarheid en een grotere exposure voor je bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm laten maken?

02

Er zijn tientallen goede redenen te noemen waarom je een bedrijfsvideo zou moeten (laten) maken. Bijvoorbeeld het vergroten van de naamsbekendheid, zorgen voor meer online sales, meer verkeer naar de website of het optimaliseren van de (online) conversie. Wat dacht je overigens van bedrijfsvideo inzetten voor het werven van nieuwe medewerkers?

Bedrijfsvideo is zo veelzijdig dat bijna ieder bedrijf kan profiteren. Hou er rekening mee dat bij verschillende doelstellingen ons advies is om ook meerdere bedrijfsvideo’s te laten maken. Het is namelijk belangrijk dat bedrijfsvideo kort en krachtig is. Wordt de video te lang, dan wordt het moeilijk kijkers te geboeid te houden en schiet bedrijfsvideo het doel voorbij.

Bij het maken van video’s voor bedrijven staat altijd het resultaat centraal. Onze resultaat gedreven aanpak zorgt dat iedere bedrijfsvideo maatwerk is. Bij ons dan ook geen standaard concepten, maar altijd een bedrijfsvideo die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Wij zoeken naar kansen binnen alle mogelijkheden om met bedrijfsvideo jouw doel te bereiken.

Waarom een bedrijfsfilm?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

Belangrijkste onderdelen van onze bedrijfsfilms.

Om te zorgen dat jouw boodschap aankomt gebruiken we verschillende technieken. Een van die methodes is storytelling: een effectieve marketingtechniek waarbij we de kijker meer betrokken maken. In marketingtermen hebben we het daarmee over “engagement”.

 

Het verhaal van jouw bedrijf verdient het om verteld te worden. Door storytelling zorgen we dat de kijker zich kan verplaatsen in de bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilms zijn daarmee meer dan ‘slechts’ een filmpje om uw sales pitch of unique selling points te benadrukken. Door de manier waarop wij jouw verhaal vertellen, nemen we de kijker mee op reis door jouw bedrijf. 

Jouw verhaal.

01

online marketing

Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Je wilt de kijker overtuigen met storytelling én visuals. Wel zo handig dat wij dan de allerbeste apparatuur hebben.

Onze camera’s vangen zelfs de kleinste details. Shot wisselingen op het juiste moment. Muziek, slow-motion of dronevideo shots, daar waar dat van toegevoegde waarde is.

 

Bij ons dus niet het standaard en geijkte, maar juist een bedrijfsfilm met een mooie opbouw van cinematische kwaliteit. Een film die de kijker beetpakt en niet meer loslaat. In onze bedrijfsfilms ligt de focus daarmee op het ontlokken van emotie. . Maar juist de nadruk op die eerlijkheid en oprechtheid wat jouw bedrijf zo uniek maakt.

Cinematische kwaliteit.

02

Met een professionele bedrijfsfilm kan je jouw bedrijf snel en effectief bij een enorm publiek onder de aandacht brengen. De mogelijkheden van een bedrijfsfilm of promotievideo zijn in principe eindeloos.

 

Van een video op internet tot een film voor in jouw showroom of voor gebruik op een beurs. Wanneer de bedrijfsfilm op een professionele manier is gefilmd, strak is gemonteerd en tot in de puntjes is verzorgd win je daarmee enorm aan vertrouwen.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm ook daadwerkelijk wordt gezien. We stoppen niet bij de bedrijfsfilm, maar kunnen ook een volledige campagne verzorgen.

Met onze campagnes ga je jouw bedrijfsfilm echt onder de aandacht brengen!

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking begint met een goed gesprek. We komen graag alles te weten over jouw bedrijf. Wil je een bedrijfsfilm laten maken, dan denken we graag met jou mee over de kansen en mogelijkheden. Twee weten er zeker meer dan één. Jij hebt verstand van jouw bedrijf, wij over het maken van bedrijfsfilms voor jouw bedrijf.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

De volgende stap in het maken van jouw bedrijfsfilm is het ontwikkelen van een concept. Samen met jou plannen en ontwerpen we de inhoud van de bedrijfsfilm. We voegen alle ideeën samen tot een script of scenario waarin alle scènes uit de film voor jouw bedrijf worden beschreven.

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

De shootday is de dag waarop jouw bedrijfsfilm of de videocontent wordt opgenomen. Alle voorbereidingen en het draaiboek komen op de draaidag samen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een draaiboek zorgt dat de opnamen volgens plan verlopen en de doelstellingen worden bereikt. Zo kunnen de opnames van jouw bedrijfsfilm al in één dag zijn gedaan.

04

Editing.

Tijdens de shoot day nemen we de beelden op. We filmen veel, maar door alleen de beste beelden te kiezen en deze te editen, maken we van het beeldmateriaal een sterke bedrijfsfilm.  Praktisch alles kan worden geëdit en worden verwerkt in de bedrijfsfilm.

 

Tijdens het editten kunnen we veel bijschaven. Niet alleen kleur, maar ook compositie, opbouw en het geluid. We zorgen dat de beelden vloeiend in elkaar overlopen en alle losse beelden ogen als één prettig geheel. Zo zorgen we dat de bedrijfsfilm jouw verhaal vertelt.

05

Het resultaat!

We hebben een bedrijfsfilm gemaakt en dan? Tijd om te zorgen dat de film gezien wordt door (potentiële) klanten natuurlijk. Als het gaat over branded videocontent, is het produceren eigenlijk maar een gedeelte van het proces. Wanneer je wilt profiteren van de Return on Investment (ROI) van bedrijfsfilms, dan is een marketingstrategie ook nodig. Wij zorgen van de promotie. YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram of toch e-mailmarketing. Het lanceren van de bedrijfsfilm is bij ons in goede handen.

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar je terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat je zeker met ons zou moeten samenwerken. Logisch ook natuurlijk haha..

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we jouw bedrijf goed leren kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

 

Maarja, dit kunnen we allemaal wel blijven zeggen, maar het liefste leggen we het uit onder het genot van een lekker bakkie! Volledig vrijblijvend trouwens.

Hét bedrijf om jouw bedrijfsfilm 
te laten maken
.

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een bedrijfsfilm laten maken.

Wat is de juiste lengte van een bedrijfsfilm?

Dit ligt natuurlijk aan enorm veel factoren. Toch proberen wij een bedrijfsfilm altijd onder de 2 minuten te houden. Tegenwoordig hebben mensen maar een hele korte spanningsboog, als een bedrijfsfilm langer wordt verlies je snel de kijker.

Wat moet er in een bedrijfsfilm?

Dit ligt natuurlijk aan jouw bedrijf. We hebben wel een aantal ideeën die goed werken in een bedrijfsfilm:

 • Het verhaal van jouw bedrijf

 • Waarom jouw producten of diensten

 • Jouw team en cultuur

 • Laat een klant aan het woord

 • Laat een drone over jouw bedrijf vliegen

 • Jouw bedrijf in actie

We kunnen nog even doorgaan, maar dit zijn een aantal goed punten om in jouw bedrijfsfilm te doen.

Waarom zou ik het maken van een bedrijfsfilm uitbesteden? Ik kan ook zelf een filmpje maken, toch?

De camera’s van mobieltjes zijn vandaag de dag zo goed dat het niet lastig is om een video in hoge kwaliteit op te nemen. Voor het maken van goede videocontent is echter meer nodig dan alleen HD resolutie. Jouw bedrijfsvideo heeft sowieso een goed verhaal nodig en echte cinematische kwaliteit moet zorgen voor de wow-factor. Alles om de kijker geboeid te houden natuurlijk.

Bij het maken van een goede bedrijfsvideo telt uiteindelijk één ding: het resultaat. Je maakt de video tenslotte voor het genereren van meer verkeer naar jouw website, meer sales of bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product of dienst.

Even los van de vraag of je de juiste kennis en apparatuur in huis heeft. Wanneer je het maken van de video’s voor jouw bedrijf over te laten aan specialisten, kan jij die doelen simpelweg sneller bereiken. Wij focussen ons volledig op het creëren van sterke bedrijfsvideo Laten we eens babbelen over de perfecte bedrijfsvideo die je zelf zou willen maken. Grote kans dat we jou kunnen overtuigen dat het een goed idee is om het maken van de video aan ons over te laten.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsvideo?

Wat zijn de voordelen van bedrijfsvideo?

Je hebt content marketing voor jouw bedrijf nodig om te zorgen dat uw website gevonden kan worden. Content is een breed begrip. Tekst is content, maar foto en video ook. Goede content zorgt dat je de interactie met jouw bezoekers kunt opzoeken, de juiste informatie kunt aanbieden en de bezoeker op de juiste manier weet te ‘bespelen. Een bedrijfsfilm voor website bezoekers de meest populaire manier om informatie te consumeren. Bedrijfsvideo levert dus veel voordelen op.

 • Een bedrijfsvideo straalt professionaliteit uit.

 • Zorgt voor meer vertrouwen, en dus hogere conversie.

 • Een bedrijfsvideo kan worden gebruikt op sociale media.

 • Jouw product of dienst wordt duidelijker en gaat meer ‘leven’ bij de kijker.

 • Videocontent of een bedrijfsvideo is gemakkelijker te delen of gaat zelfs viral.

Een bedrijfsvideo biedt daarom veel voordelen. Benieuwd welke resultaten jij kunt verwachten? We vertellen jou graag alles over het maken van bedrijfsvideo. Laten we eens - vrijblijvend natuurlijk - iets afspreken.

bottom of page