top of page

Reclamebureau Middelburg

Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen.

Ja, zo kunt u ons kantoor hier in Goes beschrijven. Wij bruisen letterlijk van nieuwe, opwindende, interessante, buitengewone, opwindende en creatieve ideeën voor uw bedrijf in Middelburg.

Zonder reclame gebeurt er iets vreselijks: niets!!! – P.T. Barnum

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

HET RECLAMEBUREAU IN MIDDELBURG

Met een professioneel reclamebureau in Middelburg…

verhoogt u uw profiel bij het publiek.

blijft u in de herinnering.

onderscheidt u uzelf van de concurrentie.

Eigenlijk nog heel veel meer, maar de lijst zou duidelijk buiten het bestek van onze site vallen. Maar, onthoud: reclame is dus heel belangrijk! Duidelijk genoeg?

Wij vinden dat iedere klant onze tijd en aandacht verdient.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

WAT DOEN WIJ?

Creativiteit

We genereren nieuwe ideeën, combineren mogelijkheden, knutselen en proberen verschillende dingen uit.

Wij staan open voor alle ideeën en proberen het beste uit onze ideeënpool te halen voor u en uw bedrijf.

Aanpak

Wij zijn niet te verlegen om onze handen vuil te maken of om kritiek te leveren. Wij proberen zoveel mogelijk frisse zeewind in uw project te brengen. Wij zorgen ervoor dat alles coherent is en aan uw wensen voldoet.

“Full-service” noemen we dat.

Evaluatie

Wolven staan figuurlijk voor verdere ontwikkeling, verantwoordelijkheid en verandering. Ook wij denken na over onze projecten en reflecteren hierop om ons voortdurend te verbeteren.

Het dier dat wij ook in ons logo en naam hebben opgenomen is wat ons onderscheidt van andere marketingbureaus!

Of het nu foto of film is: wij zetten u, uw bedrijf en uw product in de spotlight. Spannend, hè? Wij maken uniek en professioneel beeldmateriaal voor uw website, brochure, banners, kranten, reclame of zelfs voor de decoratie in de gemeenschappelijke kantine. Say cheese! *klik*

Foto’s of bedrijfsfilm?

De hoofdregel van alle reclame is op te vallen en de klant snel te overtuigen. Tenslotte hebt u soms maar een paar seconden om het te doen. De concurrentie is overal hevig – daarom zorgen wij ervoor dat uw reclame welgemeend en uniek is en beslist opvalt tussen alle andere standaardreclames. Soms zijn die ideeën die het vreemdst lijken de beste ideeën.

Foto, video, logo, tekst, navigatielijst, colofon – hoe zet u dit allemaal op een website zetten en er tegelijkertijd voor zorgen dat die er dan nog goed en logisch uit ziet? U weet het antwoord niet? Zulke dingen kunt u beter door experts maken. Wij zorgen voor een bijzonder buitengewoon webdesign wat met de wensen van de klant rekening houdt.

Geen zin om een vacature in de krant te zetten of om op andere ouderwetse manieren de aandacht van potentiële nieuwe medewerkers te krijgen? Geen probleem. Wij kennen de top vacature-methoden voor u in Middelburg: online, uniek, creatief, serieus, professioneel. Met ons krijgt u 100 % die medewerkers die u wilt.

Google is de belangrijkste en bekendste zoekmachine van allemaal. Is uw bedrijf daar niet te vinden? Wij brengen het in de top 10 met onze SEO-strategie, zodat potentiële nieuwe klanten u snel en gemakkelijk kunnen vinden. Want dat is de enige manier om hun aandacht te krijgen. Tegelijkertijd kunnen wij ook advertenties op Google plaatsen. Op deze manier komt uw doelgroep niet om u heen.

05

Recruitment

04

Vormgeving

03

Reclame

02

Google

01

Beeld

Ons stappenplan

01

02

03

Koffie

Creatie

Optimalisatie

Reclamebureau in het prachtige Zeeland

Afhankelijk van het doel van uw online marketing richt u zich op verschillende instrumenten. Hoewel veel doelstellingen met elkaar samenhangen en elkaar dienen, is er toch een aantal verschillen en bijzonderheden. We hebben ze allemaal in ons vizier!

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf door een webshop of een social media campagne naar en hoger niveau kunnen helpen? Wij connecten, designen, bouwen, ontwerpen, proberen verschillende oplossingen en doen uiteindelijk niet moeilijk.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Onze aanpak voor uw reclame

“De beste resultaten krijg je alleen als je het leuk vindt wat je doet...”

Daarom houden we van ons werk en van wat we doen: u succesvol en gelukkig maken. Natuurlijk zijn we bijzonder blij met de emoties van de klant wanneer we erin slagen zijn of haar wensen te herkennen en de essentie te vatten. Het is altijd prettig om op dezelfde golflengte te zitten en samen iets nieuws en moois te creëren.

Reclame is voor u ook een geweldige manier om uzelf te uiten, want u stopt een deel van uzelf in elk werk dat u maakt.

Wij helpen u daar graag mee en drinken graag een bakkie.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het reclamebureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Reclame veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

WIE ZIJN WIJ?

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

bottom of page