top of page

Webdesign Rotterdam

Stop! Wacht eens even. Niet wegklikken!

U bent op zoek naar iemand in Rotterdam om uw webdesign te ontwikkelen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Stop met zoeken en start met Wolf Online Marketing!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Webdesign Rotterdam: uw online succes!

Webdesign is onze passie! Het maken van websites zit in ons DNA. We helpen bedrijven in Zeeland, maar ook in andere provincies, hun online succes te behalen. Dat doen we met websites die gemakkelijk te vinden zijn, goed ontworpen zijn en prachtig uitgevoerd zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we ook uw bedrijf kunnen laten groeien! Webdesign in Rotterdam, waar wacht u nog op? Laten we beginnen!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Wat voor resultaten kunnen jullie behalen met webdesign?

SEO en vindbaarheid op Google

Een mooie website heeft geen waarde wanneer mensen de site niet kunnen vinden. 68% van alle online ervaringen begint met een zoekmachine. En 92,5% van alle mensen gebruikt Google als zoekmachine. Daarom moet u goed gevonden worden in Google. Wij optimaliseren uw website daarop. Dit heet SEO. Wilt u meer hierover weten? Dan leest u daarover in onze blog.

Responsive design

Tegenwoordig bezoeken mensen op verschillende apparaten uw website. Computers, laptops, en mobieltjes en tablets. U kunt ervoor zorgen dat de website geschikt is voor elk van deze schermen door hem zo te ontwerpen dat hij geoptimaliseerd is voor ieder schermformaat. We helpen u graag met het webdesign aanpassen!

Het webdesign Rotterdam van de toekomst

Met een investering in een website doet u een investering in de toekomst voor uw bedrijf. Dit betekent dat u er ook zeker van moet zijn dat uw website nog vele jaren mee zal gaan. We zorgen ervoor dat uw website geweldig wordt. Zo kunt u nog jarenlang profiteren van deze investering.

Een website is alleen goed wanneer deze gemakkelijk te vinden is, maar ook goed bezocht wordt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Er komt heel wat kijken bij het bereiken van uw doelgroep met een website. De website moet goed vindbaar zijn, goede content hebben met video’s, foto's en teksten die aanspreken. Ook met de website helemaal responsive zijn, geschikt dus voor verschillende apparaten met een optimale laadtijd of snelheid.

Als u een goed webdesign in Rotterdam wilt laten maken, moet u ervoor zorgen dat deze aan uw wensen voldoet. Het ontwerp moet passen bij uw bedrijf en klanten aanspreken. We werken uitsluitend met maatwerk. We onderzoeken wat het beste is voor uw bedrijf en luisteren naar wat u mooi vindt. Overleg is het sleutelwoord. Pas dan gaan we aan de slag om de plannen om te zetten in een tastbaar webdesign

Elk bedrijf is anders en zo ook elke website. Er zijn veel verschillende factoren die meespelen bij het bepalen van de kosten van een website. De prijs van een webdesign hangt af van de grootte van de website en hoe functioneel u het wilt hebben. We zullen rekening houden met uw wensen en budget voordat we u een prijsopgave sturen.

Om een eerste ontwerp van uw webdesign in Rotterdam te maken, hebben we content nodig. Waarom? Laten we eerlijk zijn, hebt u alle tekst op deze pagina gelezen? Vrijwel alle website bezoekers scannen een website. Ze bekijken foto's en lezen grotendeels alleen koppen. Daarom is het belangrijk dat foto's op uw website bezoekers aanspreken. Ze moeten overbrengen wat uw bedrijf doet.

Tegenwoordig bezoeken mensen op verschillende apparaten uw website. Computers, laptops, en mobieltjes en tablets. U kunt ervoor zorgen dat de website geschikt is voor elk van deze schermen door hem zo te ontwerpen dat hij geoptimaliseerd is voor ieder schermformaat. We helpen u graag met het webdesign aanpassen!

05

Goede content is slechts het halve werk

04

Verschillende factoren

03

Recht voor zijn raap

02

Het all-in-one pakket

01

Een goede website

Stappenplan & werkwijze

01

Bakkie doen

Pas na een goed gesprek weten we of we bij elkaar passen.

02

Feedback

We zijn benieuwd naar uw mening over het eerste website ontwerp.

03

Lancering

Nadat we uw toestemming hebben, gaan we er gelijk mee aan de slag.

Samenwerking aangaan?

Met een investering in een website doet u een investering in de toekomst voor uw bedrijf. Dit betekent dat u er ook zeker van moet zijn dat uw website nog vele jaren mee zal gaan. We zorgen ervoor dat uw website geweldig wordt. Zo kunt u nog jarenlang profiteren van deze investering.

Wij komen graag een keer langs bij uw bedrijf voor een lekker bakkie. Het is misschien stukje rijden voor ons, maar we komen graag in Rotterdam!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Webdesign Rotterdam

Webdesign op maat

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Nog vragen over webdesign in Rotterdam?

Ik wil mijn eigen webdesign houden!

U bent geen webdesigner, maar u wilt wel wijzigingen aanbrengen aan de website?

Wat kost webdesign in Rotterdam?

Mijn klanten komen allemaal uit Rotterdam, wat heb ik aan een website?

Ja, dat kan natuurlijk! We helpen u ook graag met uw bestaande website. U wilt alleen kleine aanpassingen doen? Hebt u alleen nieuwe foto's of video’s van uw bedrijf of merk nodig? Geen probleem, we zijn er voor u en helpen u graag om succes te boeken. Wolf Online Marketing is uw beste vriend, ook wanneer u kleine dingen wilt aanpakken, maar ook wanneer u grootse plannen met uw website hebt.

Als u iets op de website wilt veranderen, is dat eenvoudig. U kunt inloggen en zelf wijzigingen aanbrengen.

We kunnen u geen prijs geven totdat we precies weten hoe de website eruit zal zien. Het kan een paar honderd euro kosten voor een eenvoudig ontwerp of meer wanneer de site wat uitgebreider en ingewikkelder is. We moeten dus eerst weten wat u wilt om te kunnen uitleggen wat de prijs zou moeten zijn. Bakkie doen?

Het optimaliseren van een website zodat deze goed gevonden wordt door zoekmachines heet SEO. Het is een afkorting voor Search Engine Optimization. Lokale SEO, wat betekent dat uw website goed vindbaar is voor klanten uit Rotterdam en omstreken, is ook belangrijk voor een goed webdesign.

Jullie doen alles van A tot Z zeggen jullie. Moet ik zelf ook iets doen?

Een manier om mensen te krijgen is door ze goede content te geven. U kunt kennis delen op uw website, bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Hierdoor komt u over als een expert in uw vakgebied.

bottom of page