top of page
website laten maken

Website laten maken Antwerpen

Je wilt een website laten maken in Antwerpen? Goed idee natuurlijk. Wij hebben al voor enorm veel bedrijven een maatwerk website gemaakt. Ben jij de volgende?

Waarom een website door ons laten maken?

Totaalplan

We maken niet alleen een website voor jouw bedrijf in Antwerpen, maar je kan bij ons voor het hele plan terecht. Van content tot advertentiecampagne, wij regelen het.

Korte lijntjes

Als echt Hollanders zijn we natuurlijk vrij direct. Dit heeft wat ons betreft voordelen voor jou. We reageren snel en zijn duidelijk. Daardoor krijg jij een betere website in Antwerpen. Handig toch?

Resultaat

Wij houden altijd rekening met het resultaat van de website. Je hebt er tenslotte niks aan als er niemand op jouw website terecht gaat komen.

Wij komen geheel vrijblijvend langs in het mooie Antwerpen. Weet je tenminste wat je in huis haalt.

Hebben we een GO? Dan gaan we direct aan de slag met het plan. Wij houden van deadlines en halen ze eigenlijk altijd. Moet jouw website snel online? Regelen we.

We weten als geen anders dat iedereen een andere mening heeft over een website. Vandaar dat we er gewoon rekening mee houden dat je bepaalde dingen wilt aanpassen aan jouw website.

Kijk, we kunnen bij het moment van het leveren van de website gewoon afscheid van elkaar nemen. MAAR, we kunnen ook gaan kijken om jouw bedrijf verder te gaan helpen. Met een advertentiecampagne bijvoorbeeld voor jouw website.

Na ons gesprek maken wij een plan op maat om jouw website te gaan maken in Antwerpen. Ook volledig vrijblijvend trouwens!

05

Resultaat

04

Aanpassingen

03

Resultaat

02

Plan op maat

01

Koffie?

Stappenplan

01

Koffie

02

CREATIE

03

Resultaat

Een website laten maken in Antwerpen?

Nou als je tot hier hebt gelezen ben je in ieder geval geïnteresseerd haha. Wij hebben al veel bedrijven mogen helpen bij het maken van een website. Ben jij de volgende in Antwerpen?

We weten trouwens ook wel dat ongeveer elk marketingbureau hetzelfde zegt. Wij zouden zeggen, nodig er een paar uit en kijk wie het beste past bij jouw bedrijf. Hopelijk tot snel dan!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Website met resultaat

Wij zorgen er dus voor dat jij je investering terug gaat verdienen. Dan heb je tenminste wat aan je website in het mooie Antwerpen.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Antwerpen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken in Antwerpen?

Komen jullie langs in Antwerpen?

Dat hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van de website en de complexiteit van de functies. Over het algemeen duurt het enkele weken tot enkele maanden om een website te laten maken. Het is belangrijk om geduldig te zijn en ervoor te zorgen dat de website volledig functioneel is voordat deze wordt gelanceerd. Een goede website is de moeite waard om op te wachten!

Maar al te graag! Het is voor ons ook maar een half uurtje rijden, we hebben in Nederland klanten waar we verder voor moeten rijden haha.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae