top of page

Een website laten maken in de Antwerpse regio? Geweldig idee! We hebben al menig bedrijf laten glunderen met hun gloednieuwe online thuisbasis. Korte lijntjes, een gezellig klein team, en vooral: resultaat! Dat is waar we voor staan!

Website laten maken Antwerpen

Niet alleen maar websites

Een website laten maken in de Antwerpse regio? Geweldig idee! We hebben al menig bedrijf laten glunderen met hun gloednieuwe online thuisbasis. Korte lijntjes, een gezellig klein team, en vooral: resultaat! Dat is waar we voor staan!

Een website laten maken in de regio Antwerpen door ons?

Dus je wil een website laten maken in Antwerpen? Ons advies: nodig een paar bedrijven uit en kijk welke het beste matcht! Het laten maken van een website is geen lachertje, dus zorg ervoor dat het klikt tussen jou en het bureau dat je kiest. En als je benieuwd bent naar onze unieke aanpak, scroll dan vooral verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Je kan heel goedkoop een website laten maken. Dat klopt helemaal. Heb je dan een site waar je echt achter kan staan? Misschien! Wij geloven echter wel in een hele andere manier van werken. Onze websites moeten zichzelf terugverdienen en zijn altijd op maat. Ben je benieuwd? Nodig ons eens uit voor de koffie!

Website laten maken op maat

Natuurlijk zijn er genoeg bedrijven die websites maken, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Maar wat maakt ons anders? Nou, wij zijn bewust een klein team gebleven, zodat we de lijntjes kort kunnen houden. Daarnaast werken we nauw samen met een groep freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Alles om jou de beste kwaliteit te bieden!

Waarom een website in Antwerpen bij jullie maken?

01

klant voor een website

De vraag die we vaak te horen krijgen: "Wat zijn de kosten van het laten maken van een website in Antwerpen?". Het antwoord is kort maar krachtig: "Dat hangt ervan af". Het maken van een website is maatwerk en kan variëren van een paar duizend euro tot een paar ton, afhankelijk van een aantal factoren.

Het laten maken van een website is en blijft maatwerk. Onder het genot van een bakkie bespreken we jouw wensen en wat er nodig is om online succesvol te worden. Uiteraard speelt het beschikbare budget daarbij een rol. Maar onthoud, het is een investering, geen kostenpost! Wij geloven namelijk dat elke euro die je in de nieuwe website investeert, uiteindelijk meer oplevert!

Wat zijn de kosten van een website in Antwerpen?

02

klant voor een website

Absoluut! Bij ons kun je niet alleen terecht voor het laten maken van een website, maar ook voor het verzorgen van je content. En alsof dat nog niet genoeg is, nemen we ook de productie van bedrijfsvideo's, fotografie en contentcreatie allemaal voor onze rekening. Handig hè? Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Bieden jullie alles aan voor een website in Antwerpen?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de regio Antwerpen? Dan weten wij als geen ander dat goede communicatie van cruciaal belang is. En wat is nou beter dan een klein team met korte lijntjes? Bij ons kun je rekenen op heldere en transparante communicatie. Geen eindeloze wachtmuziekjes of als een pingpongbal van de ene naar de andere persoon gestuurd worden. Bij ons ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde partner!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Bij ons geen loze beloftes en overbodige toeters en bellen. Nee, wij willen een website bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waarin je budget verdwijnt, maar een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Jouw website moet knaken in het laatje brengen, en dat is precies wat wij voor ogen hebben. Wanneer we voor je aan de slag gaan, is het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf het hoogste doel!

Resultaat.

02

Een goede website vergt heel wat. Denk aan foto's, video's, en goede campagnes met social media. Veel bedrijven bieden slechts een paar van deze puzzel aan, maar bij ons krijg je álle stukjes! Wij hebben alles onder één hoed, zodat jouw website straks als een magneet klanten aantrekt!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een website maken is niet altijd even makkelijk, dus we beginnen met een goed gesprek onder het genot van een bakkie koffie! Tijdens dit gezellige moment bespreken we jouw wensen, doelstellingen en alle mogelijkheden. Zo kunnen we een offerte voor je maken en precies begrijpen wat jij nodig hebt voor jouw website!

02

Online marketingstrategie.

Als je kiest voor een website in Antwerpen, laten we niets aan het toeval over! We kijken naar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en stellen op basis daarvan een strategie op die aanslaat. Deze aanpak hanteren we gedurende het hele proces, zodat jij precies begrijpt wat we allemaal aan het doen zijn!

03

Aan de slag

Let's go, we kunnen beginnen! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel perfect in elkaar zit, zodat jouw bedrijf online scoort! We zetten al onze kracht in om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen laten zien!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig te inspecteren. We checken alle formules en passen aan waar nodig. Ons doel is om een sterke website neer te zetten, en we leren je ook hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Wel zo handig!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website te lanceren! De website wordt naar de live omgeving verplaatst en alle links worden netjes doorverbonden naar de nieuwe website. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten betoverd worden door het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten goed in de gaten. Jij? Jij kunt lekker achterover leunen en ontspannen terwijl resultaten zich verspreiden en jouw eerste klanten binnenkomen!

Nou als je tot hier hebt gelezen ben je in ieder geval geïnteresseerd haha. Wij hebben al veel bedrijven mogen helpen bij het maken van een website. Ben jij de volgende in Antwerpen?

We weten trouwens ook wel dat ongeveer elk marketingbureau hetzelfde zegt. Wij zouden zeggen, nodig er een paar uit en kijk wie het beste past bij jouw bedrijf. Hopelijk tot snel dan!

Een website laten maken in Antwerpen?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Antwerpen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken in Antwerpen?

Komen jullie langs in Antwerpen?

Dat hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van de website en de complexiteit van de functies. Over het algemeen duurt het enkele weken tot enkele maanden om een website te laten maken. Het is belangrijk om geduldig te zijn en ervoor te zorgen dat de website volledig functioneel is voordat deze wordt gelanceerd. Een goede website is de moeite waard om op te wachten!

Maar al te graag! Het is voor ons ook maar een half uurtje rijden, we hebben in Nederland klanten waar we verder voor moeten rijden haha.

bottom of page