top of page

ONLINE MARKETING

Maak vandaag nog werk van jouw online marketing doelen. Wij zijn Wolf Online Marketing, aangenaam! Online marketing specialisten met een focus op bedrijven online laten groeien.

Bovendien zijn we zelf afhankelijk van onze eigen online marketing, we testen dus alles in de praktijk.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing op maat

Dat doen we op een geheel eigen manier. Met een unieke en doordachte marketingstrategie die zichzelf al in de praktijk bewezen heeft. Waar nodig aangevuld met maatwerk online marketing. Zo hebben wij altijd de ideale marketing oplossing om voor jouw bedrijf het optimale resultaat op internet te bereiken.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor jouw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Eerst zien dan geloven.

INNERSENSE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

VERVAET

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

FYDEE VITAE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

NEW MOTION

CONTENT · PERSONEELSWERVING

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Online Marketing helpt je om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van jouw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heb je altijd een vast aanspreekpunt en blijf je op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen jouw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media jouw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen jouw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken.

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer je op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kan je misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op jouw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die jij erin steekt, moet meer opleveren. Je wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van jouw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het jou écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

De stappen naar resultaat

01

Heldere doelen

Grotere merkbekendheid, meer klanten, nieuwe klanten aantrekken of meer bezoekers. Heldere doelen zorgen voor duidelijke resultaten.

02

Efficiënte online marketing

Online marketing met een no-nonsense aanpak en focus op het behalen van de  doelstellingen voor jouw bedrijf.

03

Maximaal resultaat

Online marketing doe je niet om mee te doen, maar omdat het iets oplevert. Het gaat niet om de reis, maar om de bestemming.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Voor jouw bedrijf kan je niet langer om de kansen en mogelijkheden van online marketing heen. Wil je de kracht van online gebruiken om jouw bedrijfsdoelen te behalen, kies dan voor een online marketing expert met een heldere, doelgerichte aanpak die oprecht tijd wil investeren in het leren kennen van jouw bedrijf.

Bij Wolf Online Marketing is jouw bedrijf geen nummer. We houden van korte lijntjes en vinden dat ook in een digitale wereld persoonlijk contact belangrijk is. Wij zijn er niet op gebrand om jou diensten aan te smeren waar je helemaal niets aan heeft. Onze focus ligt op het behalen van optimaal resultaat. Daarvoor is het belangrijk dat we jouw bedrijf écht kennen.

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een waarin we écht durven te zeggen wat we denken en waarin we een succesvolle online marketing campagne durven te vieren met een fles bubbels of gewoon een lekker biertje. Zo’n samenwerking dus. En daar werken we hard voor.

 

Onze Zeeuwse mentaliteit in combinatie met ondernemers DNA zorgt ervoor dat we niet stoppen waar anderen de handdoek al in de ring hadden gegooid. Het maakt ons helemaal niet uit of het gaat om een online marketing met een klein budget of dat je grootse plannen hebt. Iedere klant is voor ons even waardevol.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veel gestelde vragen over online marketing

Ik heb al een website, moet ik meer doen aan online marketing?

Absoluut, want alleen een website is tegenwoordig niet genoeg. Internet is een van de meest competitieve plekken voor bedrijven. Er is ontzettend veel concurrentie, want iedereen is uit op meer bezoekers en meer sales. Een internetpagina is onmisbaar voor jouw online aanwezigheid, maar online marketing is nodig om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij (potentiële) klanten.

Hoeveel online marketing budget heb ik nodig?

Vroeger, in de tijd van gedrukte media, radio en tv, werd uitgegaan van een marketingbudget van 10 tot 20% van de totale omzet. Voor online marketing is het juiste antwoord niet te geven. Alles is meetbaar, ook het resultaat. Online marketing draait daarom meer om een goede Return On Investment (ROI). Er is wel een té klein online marketing budget te noemen: €0,-. Iets aan online marketing doen is namelijk altijd nog beter dan niets doen.

Als ondernemer heb je vaak meer werk te doen dan dat er uren in een dag zitten. Wanneer het gaat over online marketing en het laten groeien van jouw bedrijf, is uitbesteden aan een specialist dan ook de sleutel tot meer succes.

 

Met het uitbesteden van jouw online marketing haal je meer ervaring in huis en dat zorgt voor snelheid en continuïteit. Al meerdere jaren helpen wij grote én kleine bedrijven met succesvolle online marketing. Soms leggen we daarvoor alleen het fundament, maar veel vaker pakken we alles van a tot z op. We noemen dat full service online marketing, zodat jij je weer helemaal kunt richten op jouw vak.

Wat is het nut van online marketing

Online marketing wordt ingezet voor het behalen van bedrijfsdoelen op internet. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

●    Verbeteren conversie
Het genereren van meer verkopen. Ook het genereren van leads kan als conversie worden gezien, want uiteindelijk kan dat ook weer leiden tot meer online sales.

●    Lead generation
Vaak het doel voor sites waar niet direct producten worden verkocht, maar een offerteaanvraag kan worden gedaan, invullen van een contactformulier gewenst is, of een terugbelafspraak kan worden gemaakt. 

●    Vindbaarheid
Weinig bezoekers op uw site en weinig en weinig of geen verkopen? Grote kans dat jou website slecht vindbaar is. Wanneer je bij de zoekresultaten pas op de tweede pagina staat loop je klanten mis. Ruim 90% van de mensen klikt namelijk niet door naar de tweede pagina.

●    Branding
Naamsbekendheid is belangrijk. Helemaal in een markt waarin er alternatieven genoeg beschikbaar zijn. Het vergroten van jouw bekendheid en reputatie zorgt dat klanten voor jou kiezen in plaats van de concurrent.
 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat jouw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over jouw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor jouw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. Jij hebt verstand van jouw product en wij van online marketing.

Met de marketingstrategie als uitgangspunt, de kaart naar succes, gaan we voor jou aan de slag. Sociale media, online advertenties, een e-mail naar uw klant, een geheel nieuwe website of het verbeteren van de bestaande en het creëren van content die converteert. We hebben alle expertise in huis om stap voor stap naar het benodigde resultaat toe te werken.

Online marketing draait uiteindelijk om de cijfers. Bezoekersaantallen, conversie, engagement, cost per lead, sessieduur en tal van andere meetpunten, bepalen het online succes van jouw onderneming. Soms is al met een kleine aanpassing het effect goed merkbaar. We letten daarom goed op de prestaties van jouw online marketing campagnes en wanneer dat nodig is sturen we deze bij.

Het bereiken van de marketingdoelstellingen, heeft een positief effect op jouw bedrijf. Dankzij het uitwerken van een ijzersterke strategie werken we stapsgewijs naar het gewenste resultaat toe. Of het nu gaat om meer bezoekers in jouw winkel, het verhogen van de conversie, meer offerte aanvragen en leads of het werven van nieuw personeel. Waar ligt voor jouw bedrijf die spreekwoordelijke stip aan de horizon?

Wanneer wij jouw bedrijf hebben leren kennen en weten welk resultaat je wilt behalen online, gaan bij ons de handen uit de mouwen. Jouw bedrijfsdoel is die stip aan de horizon. Dáár willen we naartoe. We zetten al onze kennis over online marketing in om de route daarnaar toe te bepalen. Doelgerichte marketing dus. Bij voorkeur met snel resultaat, want de eindbestemming is belangrijker dan de reis ernaartoe.

online marketing

05

Profit!

04

Bijsturen

03

Aan de slag

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

bottom of page