top of page
websitecontent

De belangrijkste vragen over een website laten maken.

 • Potato wervingsvideo

  Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt: “Wat kost het laten maken van een website?”. Het antwoord daarop is even kort als krachtig: “Dat hangt ervan af”. Het laten maken van een website kan een paar duizend euro kosten tot zelfs een paar ton. Net zoals met het kopen van een nieuwe auto; soms is een Fiatje niet voldoende, maar om nu te stellen dat iedereen een Ferrari nodig heeft? Zo is het ook met websites. Niet iedereen heeft een website nodig met alle toeters en bellen.

  Een website laten maken is daarom bij ons altijd maatwerk. Onder het genot van een bakkie bespreken we waar u behoefte aan heeft en wat er nodig is om online succesvol te worden. Vanzelfsprekend speelt het beschikbare budget daarbij een rol. Al is het wel belangrijk dat u een website maken niet als kostenpost, maar als investering ziet. De insteek van onze aanpak is namelijk dat iedere euro die u in de nieuwe website meer moet opleveren. 

 • Wervingsvideo foto

  Jazeker! Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten maken van een website, maar we verzorgen ook de content. Produceren van bedrijfsvideo’s, fotografie en het schrijven van teksten: we zijn van (bijna) alle markten thuis.

 • website laten maken zeeland

  Er zijn heel wat bedrijven die websites maken, nietwaar?! Bij ons kiezen we er bewust voor om een klein team te blijven, zodat we de lijnen kort kunnen houden.

  We hebben echter wel een netwerk van freelancers die ons ondersteunen met hun expertise op specifieke gebieden. Daarom kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.

  Maar laten we eerlijk zijn, woorden alleen zijn niet genoeg. Wat het beste is voor jouw bedrijf? Nodig een paar bedrijven uit en ontdek welke het beste bij jou past. Hopelijk krijgen wij ook de kans om daarbij te zijn!

Leveren jullie ook de video's?

Een nieuwe website laten maken? Of een bestaande website opfrissen? Om gelijk met de deur in huis te vallen; wij bouwen unieke websites voor bedrijven met groeiambities. 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken van websites. Onze ervaring zorgt dat niet alleen grote bedrijven, maar ook zeker kleine bedrijven en zzp’ers bij ons goed zitten voor een nieuwe website. 

Website laten maken.

website klant

Weet je wat alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze worden gezien! De meerderheid van jouw klanten oriënteert zich online. Er wordt een rondje gemaakt langs bedrijven met eenzelfde product of dienst leveren als jij. Hebben van een goede website die ook echt gezien wordt is dus een must. Heb je nog geen eigen website? Laat ons jouw nieuwe website bouwen.

Waarom een website laten maken?

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Korte lijntjes.

Een website laten maken? Daar is communicatie het belangrijkst. En hoe kan dat beter dan met een klein team en korte lijntjes? Jij werkt samen met een team waarbij heldere, transparante communicatie centraal staat. Bij ons zal je niet in de wacht staan of honderden keren doorverwezen worden!

Waarom ons een website laten maken?

Ons stappenplan voor een website!

website maken
 • We kunnen geen website voor je maken zonder duidelijke doelstelling. Daarom bespreken we tijdens een goed kopje koffie jouw wensen, doelstellingen en de mogelijkheden. Op die manier kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen voor het bouwen van jouw website.

 • Wanneer je ons jouw website laat maken, laten we niets aan het toeval over. We onderzoeken de kansen voor jouw bedrijf en maken op basis daarvan een strategisch ontwerp.

 • Aan de slag met het bouwen van de website. Dankzij onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed in elkaar steekt, zodat jouw bedrijf online kan groeien

 • Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, gaan we samen met jou door de website heen. We controleren de inhoud en maken de nodige aanpassingen. Het doel is om een solide website neer te zetten. Natuurlijk leggen we je ook uit hoe de website werkt, zodat je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. We kunnen dat uiteraard ook voor je doen, naast het laten maken van de website.

 • Als je tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website wereldkundig te maken. De website wordt overgezet naar een live omgeving en alle links worden nu doorverwezen naar de nieuwe website. Vanaf dat moment zien jouw klanten dus het nieuwe websiteontwerp, en met behulp van Google Analytics kunnen we de resultaten opvolgen.

Wil je online gevonden worden? Laat ons dan een nieuwe website op maat voor je maken. Wij zijn de partij daarvoor. Niet alleen omdat we de kennis in huis hebben om jouw wensen en ideeën om te zetten in zichtbaar succes, maar ook omdat we graag de communicatielijntjes met jou kort houden. Op die manier kunnen we snel schakelen.

Internet en online marketing zijn onze passie, maar persoonlijk contact staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Als je ons jouw website laat maken, ben je bij ons zeker geen nummer. We leveren maatwerkwebsites en onze focus ligt niet op het verkopen van een ingewikkeld product, maar op een website die aansluit bij jouw wensen en gewoon goed werkt.

Je kunt het maken van jouw nieuwe website aan ons toevertrouwen. Onze kennis en expertise zorgen ervoor dat we enthousiast met jouw project aan de slag gaan, zowel tijdens het bouwen als daarna. Je staat er niet alleen voor.

Laten we eens afspreken voor een kopje koffie. We zijn namelijk erg benieuwd naar jouw online plannen.

Een website laten maken?

website team

Veelgestelde vragen een website laten maken.

Werkt mijn nieuwe website ook op smartphones en tablets?

Bij het laten maken van een website wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze goed te bekijken is voor iedereen. Het is nu belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat bezoekers op desktops, tablets en smartphones een perfecte weergave van jouw website krijgen.De websites die wij maken zijn responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker. Op een desktop of laptop wordt de website dus anders weergegeven dan op een mobiel apparaat. Er worden geen aparte websites meer gemaakt, zoals vroeger. Als jouw webdesigner geen responsive websites maakt, neem dan contact op met een specialist die dat wel doet. Bijvoorbeeld wij ;-)

Ik wil een website laten maken om meer leads en omzet te genereren, kan ik bij jullie terecht?

Ons doel is niet alleen om een website te ontwikkelen die er visueel aantrekkelijk uitziet, maar ook om klanten over te halen. We zijn dan ook sterk in het bouwen van websites met een hoge conversieratio. Dankzij slim ontwerp weten we jouw klanten te stimuleren om hun contactgegevens achter te laten, een offerte aan te vragen of een bestelling te plaatsen.

Komt mijn website hoog in Google?

We bouwen onze websites altijd volgens de nieuwste standaarden en volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Toch kan niemand garanderen dat het laten maken van een website ervoor zorgt dat je bovenaan in de zoekresultaten van Google komt te staan. Sterker nog, iemand die dat wel garandeert, maakt waarschijnlijk gebruik van technieken die door Google bestraft kunnen worden met het verwijderen van de website uit de zoekresultaten. Dus wees op je hoede.

bottom of page