top of page
bedrijfsfilm team

Recruitment in Zeeland? Nieuw personeel is tegenwoordig vaak ver te zoeken. Je hebt er zelf ook ongetwijfeld last van. Anders was je waarschijnlijk niet hier terecht gekomen. Je bent hier wel op het juiste adres voor jouw recruitment in Zeeland. Waarom? Omdat wij nog steeds een werkende manier hebben waarmee we jouw nieuwe personeel hopelijk binnen gaan halen.

Recruitment Zeeland

Waarom kiezen voor onze personeelswerving in Zeeland?

Wil je echt resultaat? Een werkwijze die gebaseerd is op feiten en ervaring? Laat je personeelswerving dan door ons doen. Resultaat garanderen we niet, maar we moeten er wel bij zeggen dat bijna alle wervingscampagnes tot nu toe hebben gewerkt.

Recruitment in Zeeland uitbesteden aan ons?

Voor recruitment Zeeland doen we niet aan vaste bedragen. Ieder project is namelijk anders en we houden het graag eerlijk. Dat willen we zelf graag en dat is voor jou natuurlijk ook fijn. We passen onze kosten aan op wat jij wilt bereiken wat daarvoor nodig is. Het belangrijkste voor ons is dat recruitment geen kostenpost is maar dat het uiteindelijk voor jou ook wat oplevert. In tegenstelling tot andere recruitmentbureau ‘s is ons doel dat jij winst boekt uit onze recruitmentcampagnes en niet dat wij alleen maar kosten voor je zijn.

Wil je een prijsindicatie? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen voor recruitment in Zeeland.

Wat zijn de kosten van Recruitment in Zeeland?

01

Waarom zou je eigenlijk bij ons aankloppen voor recruitment in Zeeland?

Als ondernemer kan je zeker met personeelstekort regelmatig tijd te kort hebben door alle dingen die nog moeten gebeuren.

Dat snappen wij, we helpen je daarom graag met het zoeken van nieuw personeel. We nemen je graag wat werk uit handen door een recruitmentcampagne voor je op te richten zodat je zelf niet op zoek moet tussen al je andere werk.

Waarom recruitment in Zeeland uitbesteden?

02

En waarom zou je dan je recruitment door ons moeten laten doen? Dat is een hele terechte vraag. Bij ons kies je voor korte lijntje, duidelijke communicatie en directe actie. Je komt bij ons niet in een lange wachtrij te staan, maar gaan direct voor je aan de slag. Waarschijnlijk wil je ook graag zo snel mogelijk aan de slag. Hoe kunnen wij de snelheid leveren? We werken samen met een uitgebreid team van freelancers die ons ondersteunen met hun eigen expertises. Zo leveren wij in no-time fantastische resultaten en is jouw wervingscampagne zo snel mogelijk online. 

Waarom moeten jullie de recruitment gaan doen dan?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je geen recruitment in Zeeland aan ons moet uitbesteden...

Bij veel andere marketingbureaus duurt het vaak een poos voordat je aan de beurt bent. Er wordt in onze sector veel gewerkt met wachtrijen en loze beloften. Wij werken niet zo. We geloven in doen en steken onze handen uit de mouwen. Alle stappen die we zetten worden grondig getest en we zorgen direct voor actie. Wij zorgen ervoor dat jouw recruitment de moeite waard is.

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Bij ons staat vrijheid hoog in het vaandel, en daarom hanteren we geen verstikkende jaarcontracten die je aan langdurige verplichtingen binden. Wij geloven in een aanpak waarbij jij de volledige controle hebt. Als je niet tevreden bent met de lopende wervingscampagne of onze manier van werken, hoef je slechts de telefoon op te pakken. Met een eenvoudig gesprek ben je vrij om over te stappen naar een ander marketingbureau dat beter aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Je houdt van jaarcontracten

02

Voor recruitment komen veel dingen kijken. Er moet content worden gemaakt zoals foto’s en video’s. Er moeten teksten geschreven worden en er moet gebruik worden gemaakt van sociale media. Vaak moet je voor al die dingen bij verschillende partijen aankloppen.

Wij werken niet zo. Je vindt bij ons alles onder één dak en we helpen je van begin tot eind. Wel zo makkelijk toch?

Je wilt geen overzicht.

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Met recruitment in Zeeland gaan wij voor het maximale resultaat. En dat resultaat behalen we niet alleen maar door te turen naar computerschermen. We beginnen daarom altijd met een gezellige kennismaking. Bij jou of bij ons op kantoor. Eerst willen we namelijk alle details kennen zodat we precies weten hoe we het beste resultaat behalen en wat we voor je kunnen betekenen voor jouw recruitment in Zeeland.

02

Recruitmentstrategie.

Na de kennismaking en verduidelijking van de doelen begint het echte werk. Wij gaan aan de slag en stellen een op maat gemaakt plan voor je op. En het mooiste van alles: Dit is helemaal gratis.

Hierbij zijn er geen verborgen addertjes. Je kunt nu zelf het startschot geven. Of van gedachten veranderen en gewoon naar een ander gaan voor je recruitment in Zeeland.

Met onze kennis over personeelswerving in Zeeland zetten we een spiksplinternieuw, op maat gemaakt plan voor je neer - en het beste nieuws moet nog komen: dit kost je helemaal niks!

03

Aan de slag.

Heb je het startschot gegeven. Dan gaan we ons plan werkelijkheid maken. Samen met ons team van freelancers gaan we aan de slag en starten we met de uitwerking. We maken content, zetten een campagne op en werken aan jouw recruitment in Zeeland.

04

Bijsturen

Wat ideaal is aan een online recruitmentcampagne is de meetbaarheid. Alle gegevens zijn te volgen en worden bijgehouden waardoor we heel makkelijk kleine aanpassingen kunnen doen. Tijdens dat de campagne loopt volgen we constant wat deze doet en sturen we bij waar nodig. We houden de werving dus constant in de gaten en zorgen ervoor dat deze er altijd goed voor staat.

05

Het resultaat!

Uiteindelijk hopen we natuurlijk op veel nieuwe sollicitanten. Daar werken we met een doordachte strategie stap voor stap naar toe. Garanderen we succes? Nee, en dat hoort volgens ons ook niet. Ieder project is anders en vereist maatwerk. We moeten er wel bij zeggen dat ongeveer elke campagne tot nu toe geslaagd is...

Wolf Online Marketing kan ook jouw bedrijf aan nieuw personeel helpen. Kom erachter wat we voor je kunnen doen en neem contact met ons op. Wij helpen met jouw recruitment in Zeeland.

Bovendien zijn wij geboren en getogen in Zeeland en zitten we daarom nog steeds in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een online marketingbureau, denk eens aan ons. We drinken onze koffie zwart trouwens.

Recruitment in Zeeland

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen recruitment Zeeland.

Hoe werven jullie personeel in deze markt?

Wij maken het verschil door andere invalshoeken te gebruiken in vergelijking met andere bedrijven. Wij laten zien hoe het er echt aan toe gaat in jouw bedrijf. Dat geeft vertrouwen en een eerlijk beeld van je bedrijf. Waarom is het nou gaaf om bij jouw bedrijf te werken.

Vervolgens zorgen we met een goede campagne en een landingspagina dat de juiste mensen deze te zien krijgen. Op die manier krijg je naar onze mening de beste resultaten en slagen de campagnes ongeveer altijd. ​

Wat is een goede advertentie voor recruitment?

Jouw potentiële nieuwe werknemers zijn tijdens het scrollen op sociale media niet direct op zoek naar vacatures. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat we met jouw campagne echt de aandacht trekken. Het moet allemaal goed in elkaar zitten om de recruitment campagne echt resultaat te laten opleveren.

Er zijn hiervoor 3 voorwaarden:

  • Het pakt de aandacht: Jouw doelgroep moet tijdens het scrollen op sociale media de aandacht krijgen voor jouw campagne. Dat doen we door goede content, pakkende teksten en mooie beelden.

  • Interesse wekken: Nu moeten we zorgen dat de doelgroep de campagne interessant vindt. Daar hebben we veel ervaring mee gelukkig.

  • Aanzetten tot actie: Als de aandacht er is, moet het geen grote stap zijn om in actie te komen. We maken het daarom makkelijk om vervolgens te solliciteren en meer informatie te krijgen.

bottom of page