top of page

Marketingbureau Breda

Wij zijn het marketingbureau in Breda, aangenaam! We weten dat er veel marketingbureau's in Breda zijn, maar we beloven u dat we anders zijn. Waarom zou je voor ons kiezen boven de concurrentie? Nou, laten we beginnen met het feit dat we jouw bedrijf als ons eigen bedrijf behandelen en er alles aan doen om je te helpen slagen. Dat maakt het voor ons ook leuk.

Het marketingbureau in Breda

Onze gepersonaliseerde aanpak voor jouw bedrijf begint met het begrijpen van uw doelen en jouw huidige status. We willen jouw bedrijf begrijpen, de concurrentie in jouw branche en jouw doelgroep. Op basis van deze informatie maken we een plan op maat voor uw bedrijf om jouw online aanwezigheid te keihard te verbeteren en er voor te zorgen dat je gebruik gaat maken van de kansen die er liggen online. Of het nou gaat om personeelswerving of nieuwe klanten. Wij hebben er ervaring mee.
Ons marketingbureau is anders dan andere marketingbureau’s. Ja joh! Dat zeggen ze allemaal. Dat klopt, echter zijn wij wel degelijk anders. Wij hebben zelf namelijk bedrijven die afhankelijk zijn van onze eigen marketing. We testen dus letterlijk alles uit. We zijn begonnen als marketingbureau, maar met een aantal klanten klikte het zo goed dat we er nu daadwerkelijk mee in het bedrijf zitten. Hoe gaaf is dat! Is niet altijd de insteek hoor, wij vinden het gewoon leuk om bedrijven te helpen en te laten groeien.

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw marketing strategie keihard resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waarom ons marketingbureau?

Transparantie

Wij geloven dat transparantie en communicatie van vitaal belang zijn voor het succes van een marketingstrategie. We proberen dan ook zo min mogelijk open deuren in te trappen, alleen zoals je al merkt, we ontkomen er niet altijd aan haha.

Uitdaging

Niets is zo leuk als een uitdaging aangaan, toch? Bij ons marketingbureau gaan we altijd voor het hoogst haalbare. Of het nu gaat om het bedenken van een creatieve campagne, het schrijven van een overtuigende tekst of het ontwerpen van een mooie website, wij gaan er vol voor.

Korte lijntjes

Wat wij hebben gemerkt in ons marketingbureau is dat snelheid en korte lijntjes misschien wel 1 van de belangrijkste factoren is voor succes met marketing. Vandaar dat wij ons daar dan ook enorm op focussen.

Als je wilt dat jouw website goed vindbaar is in Google, dan is SEO-optimalisatie een must. Van het optimaliseren van de content tot het verbeteren van de techniek: wij regelen het voor je! Grote kans dat je ons ook gevonden hebt via Google, zegt eigenlijk genoeg toch?:)

Content is king! Goede content is namelijk de basis voor een succesvolle marketingstrategie. Bij ons kun je terecht voor het schrijven van overtuigende teksten, het maken van mooie visuals en het produceren van professionele video's. We zorgen ervoor dat jouw content eruit springt en dat het de aandacht trekt die het verdient.

Een goede website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Bij ons kun je terecht voor het ontwerpen én ontwikkelen van een professionele website. We zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is én goed vindbaar is in Google. Zo zorgen we ervoor dat jouw website écht voor je gaat werken. Het is namelijk wel lekker dat je website namelijk ook echt iets gaat opleveren toch?

Hoe haal je nou echt resultaat tegenwoordig? Niet meer door te gaan adverteren in een krant toch? Tenminste het kan hoor daar niet van, maar wij zien de ROI van online adverteren toch iets hoger in. Vandaar dat we er gespecialiseerd in zijn. We leveren niet voor niks resultaten op voor onze klanten natuurlijk.

Wil je meer volgers op Instagram of meer likes op Facebook? Dan is social media marketing de oplossing! Oja en voor daadwerkelijke hogere omzet of nieuwe medewerker kan het ook handig zijn. Just sayin.. Wij weten als geen ander hoe we social media effectief kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Van het bedenken van creatieve campagnes tot het opzetten van een succesvolle social media strategie: wij hebben de kennis en ervaring in huis.

05

Advertising

04

Webdesign

03

Content creatie

02

Social Media

01

SEO

Marketingbureau in Breda

Dus waarom zou ujevoor ons marketingbureau in Breda kiezen? Omdat we uw bedrijf serieus nemen en we er alles aan doen om u te helpen groeien.

We zijn niet zomaar een marketingbureau dat zich richt op zoekmachineoptimalisatie en sociale media. We bieden een breed scala aan diensten aan die gericht zijn op het laten groeien van jouw bedrijf en het verbeteren van uw merkbekendheid. We komen zelf trouwens graag in Breda, sterker nog we hebben er jaren gewoond haha!

Wij beginnen eigenlijk altijd met een bakkie. De klik is toch wel belangrijk, het is namelijk een vrij grote stap om een marketingbureau te kiezen. Als het dan niet goed uitpakt hebben we in ieder geval elkaar leren kennen!:) Maar daar gaan we niet vanuit.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Faq marketingbureau in Breda

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van jullie marketingstrategie?

Kan ik met jullie samenwerken als ik niet in Breda ben gevestigd?

Dat hangt af van het soort dienst dat je afneemt en de huidige staat van je marketingstrategie. Sommige resultaten kunnen binnen enkele dagen worden gezien, terwijl andere meer tijd nodig hebben om effect te hebben. We zullen echter alles doen wat in ons vermogen ligt om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaat ziet. We hebben in ieder geval nog nooit een deadline niet gehaald. Toch ook wel lekker om te weten he.

Zeker weten! We hebben klanten door heel Nederland zitten.

bottom of page