top of page
bedrijfsfilm team

Een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken? Slim, want de kracht van een bedrijfsvideo is voor bedrijven ongekend. Met een film voor en over jouw bedrijf kan jij jouw verhaal vertellen en laat je zien waar jij als ondernemer voor staat.

De kracht van een bedrijfsfilm is enorm. Je krijgt direct een beeld bij het bedrijf en je kan laten zien waar jouw bedrijf in Zeeland voor staat. 

Wij hebben al veel bedrijven mogen helpen met hun bedrijfsfilm. Wij vertellen jouw verhaal, authentiek en resultaatgericht. Of je nou nieuwe personeel zoekt of echt een inkijkje wilt geven in jouw bedrijf. Wij zorgen er voor dat het over komt.

Bedrijfsfilm laten maken in Zeeland?

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met een professionele, creatieve videomarketing campagne kan je laten zien wat jou onderscheidt van jouw concurrenten en kan jij massaal nieuwe klanten aantrekken!

Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf in een bedrijfsfilm wordt verwerkt.

Bedrijfsfilm met een verhaal.

De kosten variëren daardoor van een paar honderd tot duizenden euro’s voor een heel uitgebreide video of meerdere video’s. Wilt u weten wat de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm (Zeeland of daarbuiten) zijn, neem dan eens, vrijblijvend natuurlijk, contact met ons op.

 

Wij werken niet met vaste prijzen voor een bedrijfsfilm in Zeeland. De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende elementen, zoals de hoeveelheid tijd, welke apparatuur er nodig is of u een voice-over nodig heeft en of drone beelden de video’s voor jouw bedrijf nog beter maken. 

We kunnen natuurlijk wel een inschatting doen als je ons een berichtje stuurt!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm laten maken?

01

klant voor content marketing

Verbinding

 

Een bedrijfsfilm in het bruisende Zeeland is als de verhalenverteller van jouw bedrijf. Met de juiste ingrediënten geven we jouw boodschap een sprankelend leven. Échte verbinding ontstaat door middel van beeld en geluid. Trigger jouw publiek op de beste manier!

 

Merkversterking

 

Een bedrijfsfilm in de regio Zeeland is de gamechanger om je merk te versterken én je bedrijf op de kaart te zetten. Het onthult niet alleen de geheimen achter de schermen, maar doet dat op een heel luchtige manier. Je kunt er zelfs voor kiezen om het een en ander met humor te brengen. Hiermee bouw je het vertrouwen van klanten op tot nieuwe hoogten en geef je je bedrijf en je merk een boost!

 

Betrokkenheid

 

Video's hebben de aantrekkingskracht van een magneet. Mensen delen ze vol enthousiasme op sociale media en blijven aandachtig kijken. Dit resulteert niet alleen in meer online zichtbaarheid, maar werpt ook een spotlight op jouw bedrijf in Zeeland. De echte droom? Juist, viral gaan. Als je viral kunt gaan met jouw video schieten je kijkcijfers omhoog en wordt jouw naam bekender dan ooit tevoren!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm laten maken?

02

Een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken? Nice, maar waarom zou je eigenlijk voor ons moeten kiezen, gezien al die andere videoproductiebedrijven op de markt. 

 

Nou, allereerst hebben wij er heel bewust voor gekozen om een team te blijven met korte lijntjes. Wat dat wil zeggen? Vooral dat we enorm efficiënt te werk gaan. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Dan kom je bij ons gelukkig geen wachtmuziekjes tegen, maar wordt er actie ondernomen. Door snel te kunnen schakelen, werken we enorm effectief. 

 

Het is goed om te weten dat wij onze eigen creaties zelfs voor de marketingcampagnes van onze bedrijven gebruiken. Als je dus antwoord wilt op de vraag ‘weten jullie hoe je een goede bedrijfsfilm in Zeeland maakt?’, is het antwoord zonder enige twijfel ‘Jazeker!’.

Waarom een bedrijfsfilm?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

Belangrijkste onderdelen van onze bedrijfsfilms.

In de bedrijfsfilm staat jouw Zeeuwse bedrijf centraal. Om jouw verhaal te vertellen maken we gebruik van storytelling. Een effectieve marketing techniek waarmee niet alleen uw verhaal overbrengen, maar ook de kijker écht betrokken maken.

Voor jouw bedrijf in Zeeland: bedrijfsfilms zijn veel méér dan een filmpje om uw sales pitch of usp’s te benadrukken. De manier waarop wij jouw verhaal vertellen helpt om de kijker mee op reis te nemen. Video laat jouw bedrijf leven, op een krachtige en innemende manier. Dat zorgt voor betrokken en loyalere klanten.

Jouw verhaal.

01

online marketing

Het oog wil ook wat. We maken onze bedrijfsfilms daarom cinematisch gezien zo aangekleed als mogelijk. Je wilt de kijker van de video van jouw bedrijf namelijk overtuigen met intrigerende storytelling en sterke visuals.

Onze camera’s vangen de kleinste details en ons doel is om de hoofdrolspelers op een authentieke manier in beeld te brengen. De kwaliteit van de bedrijfsfilm en de afwerking zorgen dat we de ‘ziel’ van jouw bedrijf kunnen overbrengen. Beeldwisselingen op precies het goede moment, achtergrondmuziek, drone beelden en slow motion. We trekken alles uit de kast om met jouw bedrijfsfilm in Zeeland jouw onderneming optimaal in beeld te brengen.

Cinematische kwaliteit.

02

Internationaal of gericht op klanten in Zeeland: een bedrijfsfilm helpt jou snel en effectief onder de aandacht te komen bij een enorm publiek. Voor jouw film of promovideo zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van een youtube video tot een film voor op een beurs of in jouw showroom of winkel. .

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onder het genot van een lekker ‘bakkie’ komen we graag alles te weten over jouw bedrijf. We denken graag op een proactieve manier mee over de kansen en mogelijkheden. En twee weten er meer dan één. Jij hebt verstand van jouw bedrijf in Zeeland, bedrijfsfilm maken kan je aan ons overlaten. Dat leidt altijd tot verrassende ideeën.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

In overleg met jou plannen en ontwerpen we de exacte inhoud van de video voor jouw bedrijf. Alle ideeën worden uitgewerkt tot een scenario waarin we stap voor stap alle opnames voor de bedrijfsfilm in Zeeland beschrijven. Zo kan jouw bedrijf optimaal in beeld worden gebracht.

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Op de draaidag komen we bij jouw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilms opnemen. De voorbereidingen en het uitgewerkte scenario komen op de shoot day samen, want een goede voorbereiding is het halve werk. Het draaiboek zorgt ervoor dat de opnames van de film voor jouw bedrijf soepel verlopen en de doelen worden bereikt. Een bedrijfsfilm in Zeeland is dan ook vaak al in een dag opgenomen.

04

Editing.

Wanneer we een bedrijfsfilm maken, filmen we heel veel, maar niet alles wordt gebruikt. We kiezen alleen de beste en sterkste beelden. Tijdens de nabewerkingen kunnen we veel beelden bijschaven. Niet alleen kleur, maar ook de compositie en het geluid worden optimaal bewerkt. We zorgen dat de beelden vloeiend in elkaar overlopen en de losse beelden als een soepel geheel ogen. Zo zorgen we dat jouw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilm in kan zetten voor het bereiken van de doelstellingen.

05

Het resultaat!

We hebben in Zeeland bedrijfsfilm opgenomen, daarna is het tijd om gezien te worden door jouw potentiële klanten. Wanneer we het hebben over branded video content is het opnemen ervan maar een gedeelte van het totale proces. Wil je profiteren van de return on investment van bedrijfsfilm dan is er ook een goede marketingstrategie nodig. Wij nemen je het werk uit handen en zorgen dat de video jouw (potentiële) klanten bereikt via o.a. Youtube, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of e-mailmarketing.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Zeeland dan zijn wij natuurlijk niet het enige bedrijf. Kies je voor ons bedrijf weet dan dat je bij ons geen nummer bent. Wij zijn er niet op gebrand u een duur product te verkopen. Ons doel is een lange zakelijke relatie, waarbij we jouw bedrijf goed willen leren kennen. Bijna al onze klanten zijn bij ons gebleven, en daar zijn we maar wat trots op.

Goed hopelijk hebben we je een soort van kunnen overtuigen om een bedrijfsfilm door ons te laten maken! Wij komen in ieder geval graag vrijblijvend langs. Tenminste een klein bakkie zou wel lekker zijn. Hopelijk tot snel!

Een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken.

Maken jullie alleen bedrijfsfilms in Zeeland?

Nee, zeker niet. Ons bedrijf is gevestigd in Goes en we hebben daardoor een voorliefde voor het filmen van Zeeuwse bedrijven. Maar ook buiten onze prachtige provincie zijn wij natuurlijk beschikbaar voor het opnemen van uw bedrijfsfilm.

Hoe lang moet een bedrijfsfilm zijn?

Dat hangt ervan af. Wij streven er altijd naar om bedrijfsfilms zo kort mogelijk te houden, bij voorkeur onder de 3 minuten. Maar het hangt echt af van de specifieke situatie. We maken video's van 15 seconden, maar ook van 5 minuten. Tegenwoordig hebben kijkers een steeds kortere spanningsboog, mede door sociale media. Daarom passen wij ons hierop aan door direct to the point te komen in jouw bedrijfsfilm. We kijken naar wat mogelijk is en stemmen de lengte af op jouw doelen en de aandacht van de kijkers.

bottom of page