top of page

Bedrijfsfilm laten maken Zeeland

In Zeeland een bedrijfsfilm laten maken? Slim, want de kracht van video is voor bedrijven ongekend. Met een film voor en over jouw bedrijf kan jij jouw verhaal vertellen en laat je zien waar jij als ondernemer voor staat.

 

Een bedrijfsfilm is een effectieve manier van communiceren, want een filmpje van een minuut zegt meer dan duizend woorden.

Bedrijfsfilm met een verhaal

Een bedrijfsfilm laten maken kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met een professionele, creatieve videomarketing campagne kan je laten zien wat jou onderscheidt van jouw concurrenten en kan jij massaal nieuwe klanten aantrekken!

Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf in een bedrijfsfilm wordt verwerkt.

Jouw bedrijfsfilm in Zeeland

Bedrijfsfilm over jouw bedrijf

In de bedrijfsfilm staat jouw Zeeuwse bedrijf centraal. Om jouw verhaal te vertellen maken we gebruik van storytelling. Een effectieve marketing techniek waarmee niet alleen uw verhaal overbrengen, maar ook de kijker écht betrokken maken.

Voor jouw bedrijf in Zeeland: bedrijfsfilms zijn veel méér dan een filmpje om uw sales pitch of usp’s te benadrukken. De manier waarop wij jouw verhaal vertellen helpt om de kijker mee op reis te nemen. Video laat jouw bedrijf leven, op een krachtige en innemende manier. Dat zorgt voor betrokken en loyalere klanten.

Cinematische kwaliteit

Het oog wil ook wat. We maken onze bedrijfsfilms daarom cinematisch gezien zo aangekleed als mogelijk. Je wilt de kijker van de video van jouw bedrijf namelijk overtuigen met intrigerende storytelling en sterke visuals.

Onze camera’s vangen de kleinste details en ons doel is om de hoofdrolspelers op een authentieke manier in beeld te brengen. De kwaliteit van de bedrijfsfilm en de afwerking zorgen dat we de ‘ziel’ van jouw bedrijf kunnen overbrengen. Beeldwisselingen op precies het goede moment, achtergrondmuziek, drone beelden en slow motion. We trekken alles uit de kast om met jouw bedrijfsfilm in Zeeland jouw onderneming optimaal in beeld te brengen.

Alle mogelijkheden

Internationaal of gericht op klanten in Zeeland: een bedrijfsfilm helpt jou snel en effectief onder de aandacht te komen bij een enorm publiek. Voor jouw film of promovideo zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van een youtube video tot een film voor op een beurs of in jouw showroom of winkel. .

Wanneer je ons Zeeuwse bedrijf filmpjes laat maken begint dat altijd met een goed gesprek. Onder het genot van een lekker ‘bakkie’ komen we graag alles te weten over jouw bedrijf. We denken graag op een proactieve manier mee over de kansen en mogelijkheden. En twee weten er meer dan één. Jij hebt verstand van jouw bedrijf in Zeeland, bedrijfsfilm maken kan je aan ons overlaten. Dat leidt altijd tot verrassende ideeën.

Op de draaidag komen we bij jouw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilms opnemen. De voorbereidingen en het uitgewerkte scenario komen op de shoot day samen, want een goede voorbereiding is het halve werk. Het draaiboek zorgt ervoor dat de opnames van de film voor jouw bedrijf soepel verlopen en de doelen worden bereikt. Een bedrijfsfilm in Zeeland is dan ook vaak al in een dag opgenomen.

Wanneer we een bedrijfsfilm maken, filmen we heel veel, maar niet alles wordt gebruikt. We kiezen alleen de beste en sterkste beelden. Tijdens de nabewerkingen kunnen we veel beelden bijschaven. Niet alleen kleur, maar ook de compositie en het geluid worden optimaal bewerkt. We zorgen dat de beelden vloeiend in elkaar overlopen en de losse beelden als een soepel geheel ogen. Zo zorgen we dat jouw bedrijf in Zeeland bedrijfsfilm in kan zetten voor het bereiken van de doelstellingen.

We hebben in Zeeland bedrijfsfilm opgenomen, daarna is het tijd om gezien te worden door jouw potentiële klanten. Wanneer we het hebben over branded video content is het opnemen ervan maar een gedeelte van het totale proces. Wil je profiteren van de return on investment van bedrijfsfilm dan is er ook een goede marketingstrategie nodig. Wij nemen je het werk uit handen en zorgen dat de video jouw (potentiële) klanten bereikt via o.a. Youtube, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of e-mailmarketing.

In overleg met jou plannen en ontwerpen we de exacte inhoud van de video voor jouw bedrijf. Alle ideeën worden uitgewerkt tot een scenario waarin we stap voor stap alle opnames voor de bedrijfsfilm in Zeeland beschrijven. Zo kan jouw bedrijf optimaal in beeld worden gebracht.

Foto tijdens het maken van een bedrijfsvideo

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday bedrijfsvideo

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

Succesvolle bedrijfsvideo in 3 stappen

01

Bedrijfsvideo maken

Wij creëren doelgerichte maatwerk video content.

02

Video Content verspreiden

Wij zorgen dat uw bedrijfsvideo te zien is door uw doelgroep.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, hogere conversie en meer sales.

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo in Zeeland laten maken?

Wil je een bedrijfsfilm laten maken in Zeeland dan zijn wij natuurlijk niet het enige bedrijf. Kies je voor ons bedrijf weet dan dat je bij ons geen nummer bent. Wij zijn er niet op gebrand u een duur product te verkopen. Ons doel is een lange zakelijke relatie, waarbij we jouw bedrijf goed willen leren kennen. Een samenwerking waarbij je ons niet alleen het maken van bedrijfsfilms toevertrouwd, maar ons ook jouw website laat doen of jouw internetmarketing.

Goed hopelijk hebben we je een soort van kunnen overtuigen om een bedrijfsfilm door ons te laten maken! Wij komen in ieder geval graag vrijblijvend langs. Tenminste een klein bakkie zou wel lekker zijn. Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Wij staan voor resultaatgerichte video’s voor bedrijven in Zeeland. We werken daarom niet met vaste pakketten en vaste prijzen. Wij kijken naar het doel van de video en wat nodig is om dat resultaat te kunnen bereiken. Zijn er meerdere doelstellingen, dan kan je het beste meerdere bedrijfsfilms maken.

We kijken verder dan het maken van een bedrijfsfilm, maar kijken naar de beste mogelijkheden en waar de kansen voor jouw onderneming liggen. We moeten wel eerlijk toegeven, onze doelgerichte en full service aanpak maakt ons niet de goedkoopste voor bedrijfsfilms in Zeeland.

Ben je dus op zoek naar ‘gewoon’ een goedkope bedrijfsfilm, dan moeten we je teleurstellen. Wij kijken verder dan alleen het maken van een video. We zoeken uit waar voor jouw bedrijf de beste mogelijkheden liggen en welk verhaal we moeten vertellen om het doel te bereiken. 

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Faq bedrijfsfilm Zeeland

Waarom heeft mijn bedrijf een Zeeland bedrijfsfilm nodig?

Een bedrijfsfilm is vandaag de dag goedkoper dan vroeger. Met een video kunt u het verhaal achter uw Zeeuwse bedrijf laten zien. Uw bedrijf krijgt zo een herkenbaar gezicht. En omdat mensen van nature een voorkeur hebben voor bewegende beelden en geluid ten opzichte van tekst is video dus veel effectiever. Plus, video is gemakkelijker te delen op sociale media, wat de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Wolf Content Marketing werkt niet met vaste prijzen voor een bedrijfsfilm in Zeeland. De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende elementen, zoals de hoeveelheid tijd, welke apparatuur er nodig is of u een voice-over nodig heeft en of drone beelden de video’s voor uw bedrijf nog beter maken.

 

De kosten variëren daardoor van een paar honderd tot duizenden euro’s voor een heel uitgebreide video of meerdere video’s. Wilt u weten wat de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm (Zeeland of daarbuiten) zijn, neem dan eens, vrijblijvend natuurlijk, contact met ons op.

Maken jullie alleen bedrijfsfilms in Zeeland?

De kosten variëren daardoor van een paar honderd tot duizenden euro’s voor een heel uitgebreide video of meerdere video’s. Wilt u weten wat de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm (Zeeland of daarbuiten) zijn, neem dan eens, vrijblijvend natuurlijk, contact met ons op.

Nee, zeker niet. Ons bedrijf is gevestigd in Goes en we hebben daardoor een voorliefde voor het filmen van Zeeuwse bedrijven. Maar ook buiten onze prachtige provincie zijn wij natuurlijk beschikbaar voor het opnemen van uw bedrijfsfilm.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

van der schelde bedrijfsfilm

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Roland Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

New Motion Bedrijfsfilm

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Foto van Fydee Vitae

Eerst zien dan geloven

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je zoekt een bedrijf dat echt voor je gaat en er voor gaat zorgen dat jouw nieuwe bedrijfsfilm resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..