top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een filmproductiebedrijf? Top! Dat zijn wij. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm of een reclame, wij maken het voor je! 

Hét filmproductiebedrijf

Waarom kiezen voor ons?

Waarom wij vertrouwen hebben in wat we doen? We hebben al enorm veel bedrijven mogen helpen bij hun filmproductie. Het allermooiste is dat bedrijven eigenlijk bijna altijd bij ons terugkomen. Dat zegt misschien iets over de kwaliteit die wij afleveren.

Waarom ons filmproductiebedrijf?

Hoewel we graag transparant zouden zijn over onze tarieven voor het laten maken van een video, is het niet mogelijk om een vast bedrag te noemen zonder eerst te weten wat jouw wensen zijn. De kosten worden beïnvloed door factoren als de benodigde tijd voor de opnames, eventuele speciale apparatuur (zoals drones) en de tijd die nodig is voor nabewerking.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we jouw behoeften en verwachtingen kunnen bespreken en een passende offerte kunnen opstellen.

Wat zijn de kosten van een filmproductiebedrijf?

01

Als je twijfelt of tussen zelf video's maken of een professional inhuren, geven we je graag een paar handige tips voor en over bedrijfsvideo's:

 

Kies je achtergrond zorgvuldig: De omgeving waarin je filmt is van groot belang. Zorg voor een schone, opgeruimde ruimte die past bij de boodschap die je wilt overbrengen. Rommelige achtergronden kunnen afleiden van de kern van je video.

 

Laat echtheid stralen: Als je medewerkers de sterren van je video zijn, laat ze dan gewoon zichzelf zijn. Geforceerd acteren kan onnatuurlijk overkomen. Laat ze hun werk doen zoals ze dat dagelijks doen, en dat zal authenticiteit uitstralen.

 

Het laten maken van bedrijfsvideo's kan een geweldige manier zijn om je boodschap over te brengen, maar de details maken het verschil. Kies zorgvuldig en wees authentiek!

Hebben jullie tips voor het maken van een film?

02

Waarom zou je voor onze filmproductie kiezen? Een terechte vraag, gezien het feit dat er talloze videoproducenten zijn, toch? Nou, laten we dat even uitleggen. Wij hebben er bewust voor gekozen om een compact en gespecialiseerd team te zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn onze communicatielijnen kort en krachtig. Onze ervaring op het gebied van filmproductie is enorm, en we gebruiken onze eigen video's zelfs voor onze marketingcampagnes. 

 

Dus, als je je afvraagt of wij weten wat een goede film is, dan is het antwoord volmondig 'ja'. Kortom, met ons haal je direct rendement uit je investering in videoproductie!

Waarom moet ik kiezen voor jullie bedrijf?

03

Wat voor films maken jullie dan?

Waarom onze recruitmentvideo kiezen?

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor gaan én staan.

Korte communicatielijnen

01

online marketing

Wij zorgen dat jouw filmproductie zijn doel gaat behalen. Welk doel dat dan ook is.

Resultaat

02

Wij bieden een totaalplan aan. Wat dat betekent? Van filmproductie tot adverteren, wij helpen je erbij. Wat heb je nou aan een video die niet wordt gezien? Weinig toch?

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een klein project hebt of een grootschalig ondernemingsavontuur plant, begint altijd met een goed gesprek. Een goede afstemming is van essentieel belang voor succes. We willen jouw bedrijf begrijpen!

02

Videostrategie.

 Onze video's zijn authentiek, maar we laten niets aan het toeval over. Een gedegen voorbereiding is de sleutel tot succes. We denken grondig na over zowel de doelstellingen als de creatieve aspecten van de bedrijfsvideo's. We plannen zorgvuldig hoe we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren.

03

De filmproductie

We hebben vooraf goed nagedacht over wat we willen vastleggen in de video's. Alles is van tevoren duidelijk gepland. Op de dag van de opname verloopt alles gestroomlijnd. Iedereen weet wat er van hen verwacht wordt, waar ze moeten zijn, en wanneer. Zo kunnen de video's van jouw bedrijf soms zelfs binnen één dag worden gemaakt.

04

Editing.

Het bewerken van films is altijd een belangrijk en tijdrovend proces, maar dat nemen wij professioneel ter hand.

05

Wordt gezien!

De gemaakte video's zijn veelzijdig inzetbaar. Ze schitteren op jouw website, doen het goed op sociale media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn, en kunnen met trots dienen in traditionele media, zoals tv-commercials of presentaties. Onze bedrijfsvideo's tonen wie je bent en wat je aanbiedt op een visueel aantrekkelijke, professionele manier!

Dus je zoekt een filmprodcutiebedrijf dat echt voor jou gaat en er voor gaat zorgen dat jouw filmproductie resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Hét filmproductiebedrijf voor jou!

bedrijfsfilm team

Veelgestelde Vragen over een filmproductiebedrijf

Wat doet een filmproductiebedrijf?

Een filmproductiebedrijf is verantwoordelijk voor het creëren en produceren van films. Ze nemen de leiding over het hele productieproces, vanaf het idee en het script tot aan de uiteindelijke distributie van de film. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Het filmen van de filmproductie

  • Het editen van de filmproductie

  • Het adverteren van de filmproductie

  • Het maken van een script voor de filmproductie

Hoe lang duurt het voordat een film klaar is?

Ligt er volledig aan. Een grote filmproductie kost natuurlijk enorm veel tijd, maar een korte social media ad natuurlijk een stuk minder. Wij kijken daarom altijd precies naar wat het bedrijf nodig heeft.

bottom of page