top of page

SEO

Met SEO, de afkorting van zoekmachine optimalisatie, zorgen dat uw website hoger in Google komt. Heel belangrijk voor grote en kleine bedrijven, want seo zorgt voor meer bezoekers en daardoor onderaan de streep ook voor meer online sales.

Wolf Online Marketing is een allround internetmarketing bureau. We beheersen de kunst van seo optimalisatie voor zakelijke websites als de beste. Met een goed doordachte seo strategie, waarbij we de mogelijkheden voor Search Engine Optimization slim inzetten, zorgen we dat uw site hogere bezoekersaantallen zal hebben. Wilt u uw bedrijf online laten groeien, dan is investeren in seo een must.

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

Uw site optimaliseren voor Google? Goed idee!

Jaar na jaar stijgt de vraag naar SEO voor MKB bedrijven. Consumenten omarmen de mogelijkheden van online en steeds meer gevestigde bedrijven beseffen daardoor dat ze op internet beter vindbaar moeten zijn. Seo is daarvoor een logische keuze. Zoekmachine optimalisatie is op dit moment namelijk veruit de meest kostenefficiënte manier om gezien te worden door potentiële klanten. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine (lokale) bedrijven en zzp’ers maken gebruik van SEO om de website doelstellingen te behalen. Het inzetten van zoekmachine optimalisatie voor bedrijven biedt namelijk veel voordelen.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor seo kiezen?

Laten groeien organisch verkeer

Organische bezoekers komen op uw website door een zoekmachine, zoals Google. Wilt u meer organisch verkeer op uw website, dan is SEO daarvoor de allerbeste manier. Hoe meer we uw website optimaliseren, hoe hoger in Google u komt. U kunt daardoor hoog ranken op de belangrijkste zoekwoorden voor uw website. En het mooiste is: dat kan zonder te hoeven betalen per klik.

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor vertrouwen

Het doel van seo is niet alleen meer bezoekers op uw website te krijgen, maar ook om de basis te leggen voor een goede, gebruiksvriendelijke website. Mensen vertrouwen Google. Als uw website op de eerste pagina in Google staat, dan zorgt dat voor flink wat vertrouwen in uw bedrijf. U kunt het vertrouwen nog verder vergroten door goede seo content en het optimaliseren van pagina’s.

Meer website bezoekers door SEO

De tijd dat u alleen sales binnenhaalde door mond-tot-mond-reclame of het betaald adverteren is voorbij. Door het inzetten van seo kunnen nieuwe klanten de website van uw bedrijf vinden door simpelweg te zoeken naar dat wat u hen te bieden heeft. SEO is dé manier voor het genereren van leads. Zoekmachine optimalisatie zorgt namelijk voor meer organisch verkeer naar uw website.

Een samenwerking begint bij ons altijd met een bakkie koffie. Voor ieder project, groot of klein, is het belangrijk dat er een match is. SEO kost namelijk tijd en geld en het is daarom belangrijk dat onze neuzen dezelfde kant opstaan. SEO is namelijk geen wondermiddel en de resultaten komen niet vanzelf aanwaaien. Soms zal blijken dat u uw verwachtingen wat bij zult moeten stellen of dat er juist veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie zou durven verwachten van website seo. We adviseren u dan ook graag over realistische en haalbare resultaten van zoekmachine optimalisatie.

Na onze eerste gesprekken werken we de seo aanpak verder uit. Dat doen we graag op een grondige manier. We starten daarom altijd met een seo audit. Voor het meten van seo resultaten is het belangrijk om de startsituatie in kaart te hebben. Zo zoeken we bijvoorbeeld uit op welke zoekwoorden uw website nu vindbaar is en op welke positie u staat. Of dat er misschien foutjes in uw website zitten die, eenmaal verholpen, helpen snel hoger in Google te komen. Uit onze seo analyse komen concrete punten naar voren.

Bent u als opdrachtgever ook overtuigd van manier waarop we uw positie in de zoekmachines willen verbeteren, dan gaan we graag voor u aan de slag. Op basis van de gemaakte planning werken we stapsgewijs toe naar die felbegeerde eerste plek in de Google zoekresultaten. We maken seo content waar de zoekmachines van smullen, zorgen voor meer links naar uw website en passen de indeling van uw site aan voor betere indexering.

Een goed seo plan maken, dat is één ding, maar uiteindelijk telt alleen het resultaat. Om te monitoren wat het effect van zoekmachine optimalisatie is voor uw website, houden we de behaalde resultaten bij. Het analyseren van de website statistieken levert namelijk altijd interessante informatie op. De cijfers vertellen dat we op de goede weg zitten of dat de gekozen route misschien wat aangepast moet worden. Door ook tussendoor bovenop het seo resultaat te blijven zitten zorgen we ervoor dat het optimaliseren van uw website ook daadwerkelijk de verwachte resultaten oplevert.

Seo resultaten om zeker over naar huis te schrijven

Na enige tijd worden de seo resultaten duidelijk. U zult zien dat u niet alleen meer bezoekers op uw website krijgt, maar dat het websiteverkeer kwalitatiever wordt, de conversie stijgt en de website omzet stijgt. Dat laatste, daar is het natuurlijk uiteindelijk allemaal om te doen.

Voor ons als online marketing bureau is het belangrijk dat we uw producten of dienst volledig begrijpen. Alleen zo kunnen we zorgen dat uw website gevonden kan worden door potentiële klanten. We nemen daarom altijd de tijd om uw bedrijf goed te leren kennen. Tijdens een goed gesprek bespreken we de mogelijkheden om de gewenste seo doelstellingen bereiken. Daarbij staan we natuurlijk ook open voor uw visie, want transparantie is voor ons de basis van een samenwerking die echt resultaat oplevert.

05

Succes met seo: meten is weten

04

Beginnen met zoekmachine optimalisatie

03

Seo analyse is het fundament

02

Duidelijkheid

01

De eerste kennismaking

Mogen we de seo voor uw website doen?

Korte lijnen en een duidelijke aanpak typeren ons online marketing bureau. Volgens ons een goede basis voor de langdurige samenwerking die voor seo nodig is. We voeren daarbij niet alleen uit, maar denken ook met u mee om doelgericht uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. We begrijpen als geen ander dat zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf geen doel op zich is, maar een middel om doelen te bereiken.

We hebben alles in huis om zoekmachine optimalisatie te laten werken voor uw bedrijf. Van seo content creatie tot linkbuilding tot het toepassen van meer technische zoekmachine optimalisatie. De seo voor uw (bedrijfs) website is bij ons in goede handen. En is de klus lastig, bijvoorbeeld omdat uw concurrent al flinke stappen heeft gemaakt op het gebied van seo, dan schrikt dat ons totaal niet af. Keihard werken resultaat is ons namelijk niet vreemd. En dat weten onze klanten inmiddels maar al te goed.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Online gevonden worden

Een goede SEO strategie is belangrijk voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo’n 80% van de mensen doet onderzoek naar producten en bedrijven voordat ze daadwerkelijk de aankoop doen. Als uw concurrent hoger in Google staat als u, dan kost u dat dus zeker klanten. Met een goede seo strategie hadden die gemiste bezoekers mogelijk voor uw bedrijf gekozen. Laat geen kansen liggen en begin op korte termijn met seo.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

SEO voor Mkb bedrijven in 3 stappen

01

Briefing en plan van aanpak

Na onze eerste gesprekken bepalen we de aanpak. Voor ons online marketing bureau zijn uw doelen het uitgangspunt. We zorgen voor een resultaatgerichte en duidelijke aanpak tegen een duidelijke prijs.

02

Zoekmachine optimalisatie (seo) door Wolf

Ruime ervaring en out of the box durven denken zorgt dat seo uitbesteden aan ons online marketing bureau een goede keuze is.

03

Het resultaat telt

We gebruiken bewezen seo technieken om uw website hoger in Google te krijgen.

Veelgestelde vragen over seo:

Wat zijn de kosten van seo?

Hoe werkt seo voor (kleine) bedrijven?

Hoe lang duurt het voor ik de resultaten van seo zie?

Seo of Sea (betaalde advertenties), wat is beter?

Naast on-page optimalisatie, bestaat Google optimalisatie voor een groot deel uit het maken van seo content en linkbuilding. Het is belangrijk dat u begrijpt dat SEO een investering is voor de lange termijn. Wanneer we vandaag uw website seo maken, dan kan het namelijk een paar maanden duren voordat de eerste echte effecten van de zoekmachine optimalisaties zichtbaar zijn in de website statistieken.

Google wil gebruikers altijd de beste zoekresultaten aanbieden. Het zoekalgoritme wordt dan ook regelmatig gewijzigd en ook uw concurrentie zit niet stil. Het is dus vooraf niet te zeggen wat de kosten voor een hoge positie in Google zijn. Maar laat u daar vooral niet door ontmoedigen, want voor seo geldt: de aanhouder wint. We bieden daarom onze diensten aan in de vorm van een seo abonnement. Daardoor houdt u grip op de maandelijkse kosten voor zoekmachine optimalisatie en door onze resultaatgedreven aanpak werken we toe naar duidelijke doelen.

Bij SEO maken we bepaalde aanpassingen aan uw site en maken we unieke seo content om uw website aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines. Het ultieme doel daarbij is natuurlijk om uw website een hogere positie in de zoekresultaten te geven.

Of uw website op de eerste positie komt, is afhankelijk van honderden verschillende factoren. Het algoritme van de zoekmachine bepaalt waar u zult ranken. Er is dan ook geen handleiding waarin staat wat u moet doen voor een betere positie. Wilt u hoger ranken in Google, dan komt het dus vooral aan op ervaring op het gebied van seo. Gelukkig zit u daarvoor bij ons goed.

Er kan best wel wat tijd overheen gaan voordat de eerste echte resultaten zichtbaar zijn. De tijd dat uw website door website optimalisaties als het aanpassen van paginatitels in een paar weken hoger kon ranken zijn helaas al lang voorbij. U zult een hoge positie in de zoekresultaten dus echt moeten verdienen. Goed ranken voor competitieve zoekopdrachten kost dan ook tijd.

Afhankelijk van het seo budget en de competitie kan het soms wel zes maanden tot een jaar duren voordat de effecten van seo doorwegen in de website resultaten. Ranken op een lokale zoekopdracht, zoals ‘online marketing in Goes’, kan relatief snel. Hoog ranken op bijvoorbeeld een kort keyword als ‘seo’ kan zomaar een paar jaar duren. Het is dus belangrijk om de juiste zoekwoorden en/of combinaties van keywords te kiezen. En dát is dus iets waar wij als seo specialisten goed in zijn.

Moet ik investeren in SEO of kan ik beter voor betaalde advertenties in de zoekmachines kiezen? Een vraag die we als zoekmachine optimalisatie specialist vaak te horen krijgen. Het beste antwoord: beide. Zo bent u niet afhankelijk van een verkeersbron. Voor kleine bedrijven is dat vaak wel een uitdaging, want iedere euro kan maar één keer worden uitgegeven. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een gebalanceerde lange termijn seo strategie waarbij zoekmachine geoptimaliseerde content wordt gecombineerd met snelle, doelgerichte PPC campagnes.

Helpt sociale media mijn website hoger ranken?

Vaak wordt gedacht dat het posten op sociale media bijdraagt aan een hogere positie in Google. Dat is niet juist. Sociale media draagt namelijk niet direct bij aan een betere seo. Wat er op bijvoorbeeld Facebook of Twitter gebeurd heeft voor de positie van uw website in Google geen waarde. Het delen van linkjes naar uw website zorgt daarentegen wel weer voor meer zichtbaarheid. Dat helpt bij het opbouwen van uw merk en is alleen daarom al zeker nuttig, maar niet vanuit het oogpunt van seo en zoekmachine optimalisatie.

bottom of page