top of page
bedrijfsfilm team

Met SEO, de afkorting van zoekmachine optimalisatie, zorgen dat uw website hoger in Google komt. Heel belangrijk voor grote en kleine bedrijven, want seo zorgt voor meer bezoekers en daardoor onderaan de streep ook voor meer online sales.

Wolf Online Marketing is een allround internetmarketing bureau. We beheersen de kunst van seo optimalisatie voor zakelijke websites als de beste. Met een goed doordachte seo strategie, waarbij we de mogelijkheden voor Search Engine Optimization slim inzetten, zorgen we dat uw site hogere bezoekersaantallen zal hebben. Wilt u uw bedrijf online laten groeien, dan is investeren in seo een must.

SEO

Jaar na jaar stijgt de vraag naar SEO voor MKB bedrijven. Consumenten omarmen de mogelijkheden van online en steeds meer gevestigde bedrijven beseffen daardoor dat ze op internet beter vindbaar moeten zijn. Seo is daarvoor een logische keuze. Zoekmachine optimalisatie is op dit moment namelijk veruit de meest kostenefficiënte manier om gezien te worden door potentiële klanten. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine (lokale) bedrijven en zzp’ers maken gebruik van SEO om de website doelstellingen te behalen. Het inzetten van zoekmachine optimalisatie voor bedrijven biedt namelijk veel voordelen.

Uw site optimaliseren voor Google? Goed idee!

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is tegenwoordig niet meer weg te denken. Met een mix van bepaalde technieken en strategieën zorgen we ervoor dat jouw website de juiste snaar raakt bij zoekmachines zoals Google.

Hierdoor verschijn je hoger in de zoekresultaten en trek je meer bezoekers aan. SEO is de sleutel tot online succes, waardoor jouw merk meer zichtbaarheid krijgt en jouw bedrijf op de digitale kaart wordt gezet.

Het vergroot je betrokkenheid bij je doelgroep en laat je beter online aanwezig zijn.

Wat is SEO?

01

Waarom zou je eigenlijk voor ons moeten kiezen, terwijl er honderden SEO-bureaus zijn in Nederland?

Laten we dat even uitleggen. Ten eerste hebben we ervoor gekozen om bewust een compact team te blijven met korte lijnen. Wat betekent dat? Heel simpel: we werken razendsnel en efficiënt. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Bij ons vind je geen eindeloze wachttijden of irritante wachtmuziekjes, maar directe actie!

Waarom moet je nou echt voor ons SEO-bureau kiezen?

02

Voordat we een offerte voor je kunnen maken, moeten we natuurlijk eerst weten wat er precies gaat gebeuren. Afhankelijk van de grootte van het project en met name de tijd en energie die we ervoor kwijt zijn, kunnen we met een passend voorstel komen.

Let er wel goed op dat je het uitbesteden van SEO aan ons ziet als een investering. Wij komen namelijk met een model dat zich uiteindelijk voor je terugverdient. Want al die nieuwe klanten die je door je nieuwe SEO-strategie binnenhaalt, die leveren iets op!

Dus, laten we vooral samen een kopje koffie drinken en in gesprek gaan. Wij nemen je graag mee in de wereld van SEO, waar jij ons alles kunt vertellen over jouw bedrijf. Zodra alle details duidelijk zijn, kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen die perfect aansluit bij jouw behoeften!

Wat zijn de kosten van SEO?

03

Waarom je voor ons moet kiezen?

Bij ons geen tijdverspilling aan wachtmuziekjes of eindeloos doorschakelen. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Trek gewoon aan de bel en je krijgt meteen een van onze medewerkers aan de lijn. Simpel, maar doeltreffend!

Korte communicatielijnen

01

online marketing

Als je jouw Google optimalisatie wilt toevertrouwen aan ons, hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Tekstschrijvers, contentcreators, en zelfs experts in zoekwoordonderzoek. Geen gedoe, maar vooral puur gemak!

Alles op één plek

02

Bij ons draait het om resultaten die voor zichzelf spreken en een onvergetelijke indruk achterlaten. Geen tijd verspillen aan overbodige toeters en bellen, maar volledige focus op wat echt belangrijk is: het behalen van resultaten. Dat is waar wij voor gaan!

Resultaatgedreven

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

De eerste kennismaking

Een samenwerking begint bij ons altijd met een bakkie koffie. Voor ieder project, groot of klein, is het belangrijk dat er een match is. SEO kost namelijk tijd en geld en het is daarom belangrijk dat onze neuzen dezelfde kant opstaan. SEO is namelijk geen wondermiddel en de resultaten komen niet vanzelf aanwaaien. Soms zal blijken dat u uw verwachtingen wat bij zult moeten stellen of dat er juist veel meer mogelijk is dan u in eerste instantie zou durven verwachten van website seo. We adviseren u dan ook graag over realistische en haalbare resultaten van zoekmachine optimalisatie.

02

Duidelijkheid

Als je jouw Google optimalisatie wilt toevertrouwen aan ons, hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Tekstschrijvers, contentcreators, en zelfs experts in zoekwoordonderzoek. Geen gedoe, maar vooral puur gemak!

03

Seo analyse is het fundament

Na onze eerste gesprekken werken we de seo aanpak verder uit. Dat doen we graag op een grondige manier. We starten daarom altijd met een seo audit. Voor het meten van seo resultaten is het belangrijk om de startsituatie in kaart te hebben. Zo zoeken we bijvoorbeeld uit op welke zoekwoorden uw website nu vindbaar is en op welke positie u staat. Of dat er misschien foutjes in uw website zitten die, eenmaal verholpen, helpen snel hoger in Google te komen. Uit onze seo analyse komen concrete punten naar voren.

04

Beginnen met zoekmachine optimalisatie

Bent u als opdrachtgever ook overtuigd van manier waarop we uw positie in de zoekmachines willen verbeteren, dan gaan we graag voor u aan de slag. Op basis van de gemaakte planning werken we stapsgewijs toe naar die felbegeerde eerste plek in de Google zoekresultaten. We maken seo content waar de zoekmachines van smullen, zorgen voor meer links naar uw website en passen de indeling van uw site aan voor betere indexering.

05

Succes met seo: meten is weten

Een goed seo plan maken, dat is één ding, maar uiteindelijk telt alleen het resultaat. Om te monitoren wat het effect van zoekmachine optimalisatie is voor uw website, houden we de behaalde resultaten bij. Het analyseren van de website statistieken levert namelijk altijd interessante informatie op. De cijfers vertellen dat we op de goede weg zitten of dat de gekozen route misschien wat aangepast moet worden. Door ook tussendoor bovenop het seo resultaat te blijven zitten zorgen we ervoor dat het optimaliseren van uw website ook daadwerkelijk de verwachte resultaten oplevert.

Seo resultaten om zeker over naar huis te schrijven

Na enige tijd worden de seo resultaten duidelijk. U zult zien dat u niet alleen meer bezoekers op uw website krijgt, maar dat het websiteverkeer kwalitatiever wordt, de conversie stijgt en de website omzet stijgt. Dat laatste, daar is het natuurlijk uiteindelijk allemaal om te doen.

Korte lijnen en een duidelijke aanpak typeren ons online marketing bureau. Volgens ons een goede basis voor de langdurige samenwerking die voor seo nodig is. We voeren daarbij niet alleen uit, maar denken ook met u mee om doelgericht uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. We begrijpen als geen ander dat zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf geen doel op zich is, maar een middel om doelen te bereiken.

Mogen we de seo voor uw website doen?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over seo:

Wat zijn de kosten van seo?

Hoe werkt seo voor (kleine) bedrijven?

Hoe lang duurt het voor ik de resultaten van seo zie?

Seo of Sea (betaalde advertenties), wat is beter?

Naast on-page optimalisatie, bestaat Google optimalisatie voor een groot deel uit het maken van seo content en linkbuilding. Het is belangrijk dat u begrijpt dat SEO een investering is voor de lange termijn. Wanneer we vandaag uw website seo maken, dan kan het namelijk een paar maanden duren voordat de eerste echte effecten van de zoekmachine optimalisaties zichtbaar zijn in de website statistieken.

Google wil gebruikers altijd de beste zoekresultaten aanbieden. Het zoekalgoritme wordt dan ook regelmatig gewijzigd en ook uw concurrentie zit niet stil. Het is dus vooraf niet te zeggen wat de kosten voor een hoge positie in Google zijn. Maar laat u daar vooral niet door ontmoedigen, want voor seo geldt: de aanhouder wint. We bieden daarom onze diensten aan in de vorm van een seo abonnement. Daardoor houdt u grip op de maandelijkse kosten voor zoekmachine optimalisatie en door onze resultaatgedreven aanpak werken we toe naar duidelijke doelen.

Bij SEO maken we bepaalde aanpassingen aan uw site en maken we unieke seo content om uw website aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines. Het ultieme doel daarbij is natuurlijk om uw website een hogere positie in de zoekresultaten te geven.

Of uw website op de eerste positie komt, is afhankelijk van honderden verschillende factoren. Het algoritme van de zoekmachine bepaalt waar u zult ranken. Er is dan ook geen handleiding waarin staat wat u moet doen voor een betere positie. Wilt u hoger ranken in Google, dan komt het dus vooral aan op ervaring op het gebied van seo. Gelukkig zit u daarvoor bij ons goed.

Er kan best wel wat tijd overheen gaan voordat de eerste echte resultaten zichtbaar zijn. De tijd dat uw website door website optimalisaties als het aanpassen van paginatitels in een paar weken hoger kon ranken zijn helaas al lang voorbij. U zult een hoge positie in de zoekresultaten dus echt moeten verdienen. Goed ranken voor competitieve zoekopdrachten kost dan ook tijd.

Afhankelijk van het seo budget en de competitie kan het soms wel zes maanden tot een jaar duren voordat de effecten van seo doorwegen in de website resultaten. Ranken op een lokale zoekopdracht, zoals ‘online marketing in Goes’, kan relatief snel. Hoog ranken op bijvoorbeeld een kort keyword als ‘seo’ kan zomaar een paar jaar duren. Het is dus belangrijk om de juiste zoekwoorden en/of combinaties van keywords te kiezen. En dát is dus iets waar wij als seo specialisten goed in zijn.

Moet ik investeren in SEO of kan ik beter voor betaalde advertenties in de zoekmachines kiezen? Een vraag die we als zoekmachine optimalisatie specialist vaak te horen krijgen. Het beste antwoord: beide. Zo bent u niet afhankelijk van een verkeersbron. Voor kleine bedrijven is dat vaak wel een uitdaging, want iedere euro kan maar één keer worden uitgegeven. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een gebalanceerde lange termijn seo strategie waarbij zoekmachine geoptimaliseerde content wordt gecombineerd met snelle, doelgerichte PPC campagnes.

Helpt sociale media mijn website hoger ranken?

Vaak wordt gedacht dat het posten op sociale media bijdraagt aan een hogere positie in Google. Dat is niet juist. Sociale media draagt namelijk niet direct bij aan een betere seo. Wat er op bijvoorbeeld Facebook of Twitter gebeurd heeft voor de positie van uw website in Google geen waarde. Het delen van linkjes naar uw website zorgt daarentegen wel weer voor meer zichtbaarheid. Dat helpt bij het opbouwen van uw merk en is alleen daarom al zeker nuttig, maar niet vanuit het oogpunt van seo en zoekmachine optimalisatie.

bottom of page