top of page
bedrijfsfilm team

Ben je op zoek naar een video marketing bureau dat zich volledig richt op resultaat? Aangenaam!

 

Wij zijn Wolf Online Marketing een bedrijf dat gespecialiseerd is in video marketing en er al enorm veel resultaat mee heeft behaald.

Vraag je je af wat succesvolle video marketing kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak. Ons video marketing bureau staat voor je klaar om je te informeren over de kansen!

Video marketing bureau

Waarom kiezen om een video bij ons te laten maken?

Waarom wij vertrouwen hebben in wat we doen? We hebben onze video marketing strategieën al voor enorm veel bedrijven mogen uitproberen. Met deze ervaring weten we zeker dat we jou kunnen helpen om naar het volgende niveau te gaan met je marketing. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm of een productvideo, wij kunnen je helpen!

Hét video marketing bureau.

Geïntegreerde aanpak

 

Bij Wolf Online Marketing geloven we in een geïntegreerde aanpak die alle facetten van video marketing omvat. Vanaf het eerste concept tot aan de uiteindelijke distributie, elke stap wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd om jouw merkverhaal te versterken en je doelen te bereiken.

 

Responsief & Betrouwbaar

 

Wij waarderen de tijd en middelen van onze klanten. Daarom zorgen we voor een responsieve en betrouwbare service. Je kunt rekenen op snelle antwoorden en een flexibele instelling om aan jouw tijdlijn en vereisten te voldoen.

 

Resultaatgericht creatief team

 

Ons creatieve team is niet tevreden totdat we impactvolle video content hebben gecreëerd die jouw doelgroep aanspreekt en betrekt. Met onze resultaatgerichte benadering kun je erop vertrouwen dat elke video die we produceren, gericht is op het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Waarom zou je nu écht voor Wolf Online Marketing als jouw video marketing bureau moeten kiezen?

01

Transparante tarieven

 

We bieden heldere, upfront tarieven die zijn afgestemd op de complexiteit en omvang van jouw project. Van conceptontwikkeling tot postproductie, we leveren gedetailleerde offertes zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Aangepaste pakketten

 

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte videomarketingpakketten die passen bij jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu een enkele promotievideo nodig hebt of een doorlopende videomarketingstrategie, we hebben de flexibiliteit om aan jouw vereisten te voldoen.

 

ROI-gedreven

 

We focussen niet alleen op het maken van prachtige video's, maar ook op het leveren van resultaten. Onze video marketing strategieën zijn ontworpen om maximale return on investment te garanderen en jouw doelgroep te converteren van kijkers naar klanten.

Wat kost een video marketing bureau?

02

Creatieve visionairs

 

Als video marketing bureau zetten we jouw visie om in boeiende beelden die een verhaal vertellen en een blijvende indruk achterlaten. We begrijpen de kracht van video en hoe we dit medium kunnen gebruiken om emotionele verbindingen te creëren, merkbewustzijn te verhogen en jouw boodschap op een memorabele manier te verspreiden.

 

Technologische trendsetters

 

We blijven altijd vooroplopen met de laatste technologieën in videoproductie en -bewerking. Van adembenemende droneshots tot geavanceerde animaties, onze technieken zijn net zo veelzijdig als de verhalen die we vertellen. We zijn gepassioneerd door innovatie en streven ernaar om elke video uniek en impactvol te maken.

 

Strategische storytellers

 

Bij Wolf Online Marketing combineren we strategisch denken met storytelling om ervoor te zorgen dat jouw videocontent niet alleen gezien, maar ook gedeeld en onthouden wordt. Elk project is een kans om een verhaal te vertellen dat resoneert met je doelgroep en hen aanzet tot actie.

Wat is een video marketingbureau?

03

Wat voor video's maken jullie dan?

Waarom kiezen voor ons video marketing bureau?

Bij het produceren van video's komt gewoon enorm veel kijken. Wij zorgen dat we onze marketing strategie het resultaat niet uit het oog verliezen.

Het doel.

01

online marketing

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor gaan.

Korte lijntjes.

02

Wij zorgen er ook voor dat de video aan de man komt. Wat dat wilt zeggen? Wij kunnen ook de gehele campagne oppakken. Als je dat wilt natuurlijk.

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Wil je een gave video laten maken door ons video marketing bureau? Dan trappen we de samenwerking af met een goed gesprek. Tijdens de briefing willen we alles horen over jouw bedrijf, het project en jouw doelen. En we geloven echt dat twee weten meer dan één! Jij bent de expert als het gaat om jouw product of dienst, en wij weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen inpakken met te gekke video's.​

02

Videostrategie.

Willekeurige content produceren is niet onze stijl. We duiken in de wereld van jouw doelgroep om te begrijpen wat hen beweegt en betrekt. Op basis daarvan bouwen we een solide video marketing strategie die jouw doelstellingen dient en een fundament legt voor alle creatieve beslissingen.

03

De video maken.

Met een strategie als leidraad, steken we de handen uit de mouwen en brengen we het concept tot leven. Van script tot scherm, onze productiecrew zorgt voor een naadloze uitvoering, terwijl ons creatieve team ervoor zorgt dat elk shot, elke edit en elk grafisch element bijdraagt aan het vertellen van jouw unieke verhaal.

04

Editing.

Wij gaan aan de slag met het edit van jouw video marketing campagne. Stiekem het meeste werk haha. ​

05

Het resultaat!

Een geweldige video verdient een groot publiek. We zorgen voor een strategische distributie over verschillende kanalen, van social media tot digitale advertenties, om ervoor te zorgen dat jouw video de juiste kijkers bereikt. Door slimme promotie zorgen we dat je boodschap niet alleen wordt gezien, maar ook de interactie aangaat met jouw doelgroep.

We hebben het geluk dat we al enorm veel bedrijven hebben mogen helpen bij hun video marketing strategie. En met resultaat, bijna al onze klanten zijn onze klanten gebleven. Wel mooi toch?

Zoals we al zeiden, we beginnen eigenlijk altijd met een bakkie. Dus ben je op zoek naar een video marketing bureau dat echt voor jou gaat? Laten we dan eens een bakkie doen! Volledig vrijblijvend natuurlijk.

Hét video marketing bureau van Nederland.

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over video marketing.

Hoe kan een video marketing bureau mijn bedrijf helpen groeien?

Als video marketing bureau hebben we de juiste expertise en tools om jouw bedrijf een boost te geven. Met pakkende videocontent kunnen we de aandacht van jouw doelgroep trekken, je merkbekendheid vergroten en potentiële klanten bereiken. We werken samen met jou om een strategie op maat te ontwikkelen die past bij jouw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om het maken van bedrijfsfilms, productvideo's of werkenbij-video's, we zorgen ervoor dat jouw boodschap op een effectieve en creatieve manier wordt overgebracht. Kortom, met ons video marketing bureau kun je rekenen op een groeiend succes voor jouw bedrijf!

bottom of page