top of page

Op zoek naar een website op maat in het gezellige Gent? Geweldig idee! Wij hebben al talloze bedrijven geholpen met gloednieuwe websites. Korte lijnen, een klein, maar krachtig team en bovenal: fantastische resultaten. Wij gaan voor niets minder dan een prachtig eindproduct!

Website laten maken Gent

Niet alleen maar websites

Op zoek naar een website op maat in het gezellige Gent? Geweldig idee! Wij hebben al talloze bedrijven geholpen met gloednieuwe websites. Korte lijnen, een klein, maar krachtig team en bovenal: fantastische resultaten. Wij gaan voor niets minder dan een prachtig eindproduct!

Een website laten maken op maat in Gent door ons?

Dus, overweeg je serieus om een website op maat in Gent te laten maken door ons? Ons advies: vergelijk een paar opties en kijk welke match jouw hart verovert! Het maken van een website is een big deal, dus zorg ervoor dat je een klik hebt met het bureau dat je kiest. En als je wilt weten hoe wij nou écht te werk gaan, scroll dan vooral verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Er komt best wat kijken bij het laten maken van een website. Tenminste, als je een goede website wilt natuurlijk. Wij maken alleen maatwerk websites, die zich volledig richten op het terugverdienen van jouw investering.

Website in Gent

"Waarom zou ik voor jullie kiezen om mijn website te laten maken?", horen we je denken. Tja, we snappen dat er zat andere bedrijven zijn die websites maken, maar wij zijn anders. Wij hebben ervoor gekozen om een fijn, compact team te blijven, zodat we lekker korte lijnen kunnen hebben. Daarnaast werken we nauw samen met een bende geweldige freelancers die ons bijstaan met hun toverkunsten. Alles voor de beste kwaliteit, want jij verdient natuurlijk alleen het allerbeste!

Waarom een website in Gent bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan die grote vraag die ons altijd gesteld wordt: "Wat kost dat grapje dan, zo'n fancy website laten maken?". Nou, het antwoord is vrij simpel: "Dat hangt ervan af!". Het maken van een website is maatwerk, dus het prijskaartje kan variëren van een paar tientjes tot een paar ton. We gaan graag met je rond de tafel zitten (met een bakkie koffie, natuurlijk) om te bespreken wat je nodig hebt om online succesvol te zijn.

En vergeet niet, het is niet zomaar een kostenpost. Het is een investering in je digitale toekomst! Elke euro die je in je spiksplinternieuwe website steekt, zal zich uiteindelijk terugbetalen als een lopend vuurtje!

Wat zijn de kosten van een website in Gent?

02

klant voor een website

Bij ons kun je terecht voor álles wat met het maken van een website te maken heeft. We bieden niet alleen het bouwen van een website aan, maar we nemen ook de zorg voor je content uit handen. En dat is nog niet alles! We draaien onze hand niet om voor het produceren van bedrijfsvideo's, fotografie en het schrijven van content. Een totaalpakket, want waarom het moeilijk maken als het ook makkelijk kan, toch?

Bieden jullie alles aan voor een website in Gent?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Dus waarom zou je voor ons moeten kiezen? Nou, het draait allemaal om communicatie, vooral als het gaat om een op maat gemaakte website in Gent. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een compact team en korte lijntjes? Bij ons geen eindeloze wachttijden of van het kastje naar de muur gestuurd worden. Wij werken met een team dat staat voor heldere, transparante communicatie. Werkt wel zo handig, toch?

Korte lijntjes.

01

online marketing

Bij het maken van jouw website willen we niet gewoon een fancy site verkopen met allerlei toeters en bellen. Nee, onze missie is om een website te bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waarin je budget verdwijnt, maar een website die daadwerkelijk geld oplevert. Onze focus ligt op het behalen van resultaten voor jouw bedrijf. Dat is waar we het voor doen!

Resultaat.

02

We snappen dat er veel nodig is voor een topwebsite. Denk aan foto's, video's, slimme campagnes, social media, enzovoorts. Veel bedrijven bieden slechts een deel van deze puzzel aan, maar niet wij! Bij ons vind je alle stukjes van de puzzel onder één dak. Geen gedoe met verschillende partijen, maar gewoon topkwaliteit gegarandeerd!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Geen website zonder duidelijke doelstellingen. Tijdens een gezellig kopje koffie bespreken we jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op voor het bouwen van jouw droomwebsite.

02

Online marketingstrategie.

Als je met ons in zee gaat, laten we niets aan het toeval over. We duiken in de kansen voor jouw bedrijf en zetten een strategisch ontwerp op. Deze strategie hanteren we gedurende het hele proces, zodat jij precies weet wat we aan het doen zijn.

03

Aan de slag

Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat de website technisch én functioneel uitblinkt, zodat jouw bedrijf online kan groeien. We knallen door om je zo snel mogelijk het resultaat te tonen!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nemen we je mee door de site. We checken de inhoud en maken waar nodig aanpassingen. We willen immers een solide website neerzetten. En niet te vergeten, we leren je ook hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen.

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de gloednieuwe website aan de wereld te laten zien. We zetten 'm over naar een live omgeving en leiden alle links naar jouw nieuwe site. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten het nieuwe ontwerp bewonderen. Met Google Analytics houden we de resultaten bij, terwijl jij achterover leunt en wacht tot die eerste klanten zich bij je melden!

Als je tot hier hebt gelezen, ben je in ieder geval wel echt op zoek naar een bedrijf die een website voor je gaat maken in Gent. Nu weten we dat ongeveer elk bedrijf het zelfde zegt en beloofd. Het beste is om gewoon een paar bedrijven uit te nodigen, waarbij je een goed gevoel krijgt. Hopelijk zijn wij er eentje van!

Wij rijden graag naar Gent om de mogelijkheden te bespreken voor jouw website. Geheel vrijblijvend en je krijgt in ieder geval een paar tips voor jouw website. Hopelijk tot snel!

Een website laten maken in Gent?

website team

Faq website laten maken Gent

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een professionele website?

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Een professionele website biedt jouw bedrijf verschillende voordelen, zoals:
Een professionele uitstraling: Jouw website zorgt voor een betrouwbare en positieve indruk bij bezoekers.
Altijd toegankelijk: Jouw website is 24/7 beschikbaar, zodat potentiële klanten altijd informatie over jouw bedrijf kunnen vinden.
Vergroot jouw bereik: Met een website kun je zowel lokaal als internationaal jouw doelgroep bereiken en zo jouw bedrijf laten groeien.
Marketingmogelijkheden: Een website biedt diverse marketingkansen, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertenties, om jouw zichtbaarheid te vergroten.
Klantenservice en interactie: Je kunt jouw website gebruiken om met klanten te communiceren, vragen te beantwoorden en hun ervaring te verbeteren.

De kosten voor het laten maken van een website kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type website, het ontwerp, de functionaliteiten en de complexiteit ervan. Het is belangrijk om jouw specifieke vereisten te bespreken met een professionele webdesigner of een webontwikkelingsbureau om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.

bottom of page