top of page
bedrijfsfilm team

Wil je een livestream huren? Het is dé manier om nog meer mensen naar jouw demonstratie, bijeenkomst, productlancering of ander evenement te trekken. Een livestream. En laat je daarvoor nou precies bij ons op het juiste adres zijn. Zorg ervoor dat iedereen vanuit andere plaatsen bij jouw evenement kan zijn en huur bij ons een livestream.

Livestream huren

Wij helpen je graag met het verhuren van een livestream. Daarbij zorgen we altijd dat alles geregeld is. Als we jou helpen gaan we voor de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat jouw livestream er top uitziet.  Alles wordt dus ook geregeld. En met alles bedoelen we alles wat bij de livestream komt kijken. Van software, tot camera’s tot microfoons. Bij een livestream huren regelen wij het hele pakket!

Alles voor jouw livestream.

Terwijl jouw live-evenement in volle gang is, nemen wij de regie in handen door het uit te zenden via een geavanceerd online platform. Met behulp van hoogwaardige camera's leggen we alles nauwkeurig vast in een indrukwekkende kwaliteit. Jij hebt de touwtjes in handen, want je bepaalt niet alleen de inhoud van de livestream, maar ook wie toegang krijgt tot deze unieke beleving.

Hoe werkt een livestream?

01

We kunnen moeilijk vaste bedragen koppelen aan het huren van een livestream. Dat komt omdat iedere livestream anders is. Voordat we een kostenplaatje kunnen maken moeten we bijvoorbeeld weten om wat voor livestream het gaat, hoe het evenement eruitziet, hoelang de livestream duurt en bijvoorbeeld waar deze wordt uitgezonden. We doen niet aan vaste prijzen omdat we het eerlijk willen houden en onze klanten niet te veel willen laten betalen.

Wat zijn de kosten van een livestream huren?

02

Dat is een goede vraag, die we ook graag beantwoorden. Bij Wolf Online Marketing heb je te maken met een klein bedrijf. Wat betekent dat? Goede communicatie, geen lange wachtrijen en altijd snel actie. We nemen tijd voor je en maken een volledig op maat gemaakt plan voor jouw livestream. We zijn altijd bereikbaar en houden de lijntjes kort. Dat doen we onderling maar ook met onze klanten. Zo blijven we altijd betrokken bij het organiseren van jouw livestream.  

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen bij het huren van een livestream

03

Waarom je bij ons een livestream moet huren.

Je weet waar je aan begint als je een livestream huurt bij ons. Wat je krijgt? Een op maat gemaakt plan voor het optimale resultaat waarbij wij alles voor je regelen. Wolf Online Marketing heeft namelijk alles in huis op het gebied van kennis en apparatuur om jouw livestream precies te verzorgen zoals jij in je hoofd hebt.

Het totale pakket.

01

online marketing

Wij weten als geen ander dat er veel veranderd tijdens een evenement, vandaar dat je ons altijd kan bereiken voor vragen of aanpassingen. Klein team, korte lijntjes.

Korte lijntjes

02

Je wilt ook foto's op de dag zelf, een video van de dag? Geen probleem, daar zijn we in gespecialiseerd. 

Alle mogelijkheden

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Zoals gezegd, eerst koffie. Bij jou op kantoor of bij ons, dat maakt verder niet uit. We maken kennis en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Hierbij kunnen we eventueel direct starten met een plan en opzet van jouw livestream.

02

Planning

Na de kennismaking heb jij ongetwijfeld de knoop door gehakt en wil je hopelijk een livestream huren. We spreken in dat geval daarna samen het evenement door en bedenken op welke manier we het evenement het beste kunnen vastleggen. Ook vragen we je om eventuele PowerPoint, video’s of andere digitale hulpmiddelen met ons te delen zodat we die kunnen verwerken 

03

Voorbereiding livestream

Als de opzet is doorgesproken gaan wij aan het werk met de voorbereidingen. Via onze online programma’s zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk van tevoren voorbereiden zodat alles op de dag zelf zo goed mogelijk verloopt. We testen onze apparatuur en we wachten tot de dag van het evenement.

04

De livestream

Tijdens de dag van het evenement zijn we ruim op tijd aanwezig om de livestream op te zetten en alles te installeren voor het evenement. Alle onderdelen worden nog een laatste keer gecheckt en getest totdat we er helemaal klaar voor zijn. Jouw livestream gaat de lucht in!

Wil jij een livestream huren? Dat kan bij ons. Korte lijntjes, goede communicatie en direct actie. We regelen alles van begin tot einde zodat jij geen omkijken hebt naar de livestream. Waarschijnlijk heb je namelijk bij het regelen van een evenement al genoeg aan je hoofd!

Een livestream huren?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een livestream bedrijf

Wat zijn de voordelen van een livestream?

Bereik een groter publiek

Een groot voordeel van een livestream huren is dat je een veel breder publiek kunt betrekken tijdens je evenement. Ongeacht de locatie van de bezoeker kan deze namelijk deelnemen aan het evenement. De potentiële bezoekers stijgen dus enorm op het moment dat je je evenement ook online deelt met een livestream.

 

Hergebruik van content

Wil jij een livestream huren? Dan zenden wij die niet alleen uit maar we nemen het ook op. Dat is namelijk een groot voordeel van livestreams. Door alles gelijk op te nemen kan er makkelijk achteraf nog beeldmateriaal worden gebruikt voor content voor je bedrijf. Ook kun je ervoor kiezen om de hele stream online te zetten zodat mensen op andere dagen na het evenement deze nog steeds kunnen bekijken.

Welke technische vereisten heb ik nodig voor mijn livestream?

Als je een livestream huurt, hoef je zelf niets in huis te hebben. Het enige wat we van je nodig hebben is een goede internetverbinding. Wij hebben verder alles in huis op het gebied van apparatuur en software om een hele mooie livestream neer te zetten.

bottom of page