top of page
bedrijfsfilm team

Wil je een wervingsvideo laten maken? Top idee! Onze wervingsvideo's hebben al voor enorm veel sollicitanten gezorgd.

Wij maken wervingsvideo's die echt zijn, authentiek en resultaat opleveren. Een wervingsvideo die jouw bedrijf echt laat zien. Zo eentje, geen acteurs maar jouw verhaal.

Vraag je je af wat een succesvolle wervingsvideo kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak. We staan klaar om je te informeren over de beschikbare kansen!

Een échte wervingsvideo laten maken?

Waarom kiezen om een video bij ons te laten maken?

Wij hebben enorm veel bedrijven geholpen bij het werven van personeel. Al snel kwamen we erachter dat je dit eigenlijk niet zonder wervingsvideo moet doen in deze markt. Maar dan wel een echte wervingsvideo.

Wat willen we daarmee zeggen? Laat je werknemers aan het woord, laat zien hoe de sfeer in het bedrijf is. Laat echtheid zien. Geen acteurs, maar de mensen in het bedrijf.

Een échte wervingsvideo

Een wervingsvideo is een video dat wordt ingezet om potentiële kandidaten te informeren, inspireren en overtuigen om te solliciteren bij een bedrijf. Een wervingsvideo laat zien, waarom een potentiële kandidaat bij een bedrijf moet gaan werken. Hoe de werksfeer is en wat hij kan verwachten. Het is een enorm krachtig middel in een markt waarbij het lastig is om personeel te vinden

Wat is een wervingsvideo?

01

Goede vraag, en we delen graag waarom. We hebben ervoor gekozen om een team met korte lijnen te zijn. Wat betekent dat concreet? Simpelweg dat we razendsnel en doeltreffend te werk gaan. Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag? Bij ons geen eindeloze wachttijden, maar onmiddellijke actie. Dankzij onze snelle reactietijd zijn we ongekend effectief.

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen voor jouw wervingsvideo?

02

De kosten van een wervingsvideo variëren flink. Wij geloven ook niet dat we 1 prijs kunnen neerleggen voor een wervingsvideo. Wat wil je bereiken? Wat wil je filmen? Dit zijn toch wel een paar van de vragen die we eerst willen weten.

Wat we zelf altijd doen is langskomen voor een bakkie. Dan kunnen we daarna een plan op maat maken, weet je precies waar je aan toe bent. 

Wil je al een prijsindicatie? Geen probleem. Vul even snel een formulier in op onze site het liefst met een beetje informatie. Krijg je binnen 2 dagen een prijsindicatie in je mailbox!

Wat zijn de kosten van een wervingsvideo?

03

Wat voor video's maken jullie dan?

Waarom onze wervingsvideo kiezen?

Onze wervingsvideo's hebben al gezorgd voor honderden sollicitanten bij onze klanten. Ze werken dus echt!

Honderden sollicitanten

01

online marketing

Dankzij onze snelle teamcommunicatie verdwaal je bij ons nooit in eindeloze wachtrijen. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bij ons komen we onmiddellijk in actie!

Korte lijntjes.

02

Als je een wervingsvideo wilt laten maken, hoef je niet langer op zoek naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Camerabeelden, een editor en zelfs special effects, je vindt het allemaal bij ons. Geen gedoe, alleen maar puur gemak!

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Of je nu een groot bedrijf hebt of een kleinere onderneming, en wat je doelen ook zijn voor je wervingsvideo’s, bij ons start alles met een heerlijk kopje koffie. Want laten we eerlijk zijn, de meest boeiende verhalen beginnen vaak met een goed gesprek en een lekker bakkie, toch?

02

Videostrategie.

De camera's meteen aanzetten? We ontwikellen eerst een strategie. Wat wil je precies overbrengen? Welk verhaal wil je vertellen? We beantwoorden al deze vragen en meer om ervoor te zorgen dat jouw wervingsvideo het beste resultaat oplevert!

03

De wervingsvideo maken.

Is het concept klaar? Dan begint het avontuur pas echt. Camera, set, en... actie! Op de opnamedag komt alles samen. Ons team staat scherp en volgt een strakke planning. Iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht, en we laten niets aan het toeval over!

04

Editing.

Nadat de opnames zijn gemaakt, is het tijd om de wervingsvideo te monteren. Het monteren lijkt een beetje op het leggen van een grote puzzel. Welke beelden passen het beste? Welke geluidseffecten brengen de boodschap tot leven? En hoe zorgen we voor de perfecte flow?

05

Wordt gezien!

De wervingsvideo is klaar, maar we gaan nog een stap verder: de promotie. We zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of ergens anders: wij brengen jouw video naar het publiek dat het verdient. Jouw boodschap wordt niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Daar staan onze wervingsvideo's eigenlijk ook voor. We kunnen prachtige producties maken, wat we ook doen trouwens. Maar het resultaat is toch het belangrijkste voor ons met een wervingsvideo.

We hebben al veel bedrijven mogen helpen bij hun wervingsvideo. Dan nu de hamvraag: Ben jij de volgende?:)

Een wervingsvideo laten maken?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een wervingsvideo.

Waar kan je een wervingsvideo delen?

Overal maar denk vooral aan je website, je social media of misschien wel met een online campagne. De content die wij maken zijn trouwens sowieso overal deelbaar en geheel voor eigen gebruik. Geen rare contracten of iets dergelijks.

Wat zijn de voordelen van een wervingsvideo?

Het gebruik van wervingsvideo's biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele wervingsmethoden. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van wervingsvideo's:

  1. Trekt de aandacht: Een video trekt meer de aandacht dan een tekstadvertentie. Het gebruik van visuele elementen, geluid en beweging helpt om potentiële kandidaten te boeien en hun interesse te wekken.

  2. Versterkt de employer branding: Een goed gemaakte wervingsvideo kan de cultuur, waarden en werkomgeving van een bedrijf op een authentieke manier tonen, wat bijdraagt aan het opbouwen van een sterk employer brand.

  3. Verhoogt de betrokkenheid: Video's hebben de kracht om emoties op te roepen en een persoonlijke band te creëren. Potentiële kandidaten kunnen zich gemakkelijker identificeren met het bedrijf en de mensen die er werken.

Waarom een wervingsvideo?

Een wervingsvideo is een krachtig middel om potentiële kandidaten aan te trekken en te overtuigen om bij jouw bedrijf te komen werken. Het is een effectieve manier om de aandacht van talentvolle professionals te trekken en hen een authentiek en boeiend beeld te geven van jouw organisatie. Als je een goede wervingsvideo hebt kan het jou dit opleveren:

  • Nieuwe sollicitanten

  • Trotse werknemers

  • Een betere reputatie

bottom of page