top of page

Webdesign Middelburg

Als webdesign bureau in de buurt van Middelburg (Goes) begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het hebben van een professionele website is voor uw bedrijf. Met onze geheel eigen no-nonsense benadering kunnen we de concurrenten een stapje voor blijven. We durven best wel te zeggen dat we de beste keuze zijn voor website design in Middelburg en omgeving.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Webdesign Middelburg

Onze sites zijn anders dan andere websites. Niet alleen qua design, ze zijn namelijk ook nog gericht op prettige gebruikservaring en het laten zien wie uw bedrijf écht is. Of het nu gaat om een webshop of een simpele bedrijfswebsite met slechts een paar pagina’s. Wij kunnen met onze aanpak ook uw website tot een succes maken.

Met ons online marketing bedrijf verzorgen we de websites van diverse klanten uit heel uiteenlopende sectoren. We hebben een grote passie voor Mkb-bedrijven, maar ook grote projecten schrikken ons helemaal niet af.

Tijdens een goed gesprek bespreken we uw wensen en eisen. Na groen licht van uw kant gaan we aan de slag met een totaal op maat gemaakte benadering van uw project. We vinden namelijk dat het website design net zo uniek moet zijn als uw Middelburgse bedrijf.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe doen jullie het?

Websites op maat

Wanneer het gaat over het maken van een professionele website voor uw bedrijf, weten we dat een website uniek moet zijn. Een standaard website - een kant-en-klaar ontwerp met wat standaard content - werkt inmiddels echt niet meer. Een door ons ontworpen website, is altijd maatwerk en gebouwd met de toekomstvisie van uw bedrijf in gedachten.

We maken daarbij gebruik van technische oplossingen die zichzelf al hebben bewezen. Dat geeft ons namelijk de mogelijkheid om een heel geavanceerde website te maken die prettig werkt en er ook nog eens goed uit ziet.

Unieke oplossingen

Of we het nu hebben over een heel nieuw website design, een op maat gemaakte website of dat uw al bestaande website van een opfrisbeurt moet worden voorzien of dat u uw sociale media naar een hoger niveau wilt tillen. We hebben altijd een maatwerkoplossing voor u.

Visueel

Website design in Middelburg behoort tot de mogelijkheden en we kunnen uw wensen en eisen omzetten in een goed functionerend eindresultaat. Onze specialisatie ligt in het maken van een visueel aantrekkelijke website, die ook nog eens goed gevonden kan worden door de zoekmachines. Zo kunt u uw website inzetten om uw bedrijf te laten groeien.

Dag in dag uit doen wij onze uiterste best om de visie van onze klanten waar te maken. Ons doel is daarbij helemaal niet om het allergrootste internet marketing bedrijf van Middelburg, en omstreken te worden. Veel van onze klanten zijn namelijk Mkb-bedrijven en de meeste daarvan hebben helemaal geen behoefte aan ingewikkeld gedoe.

Pas na een goed gesprek weten we of we echt bij elkaar passen. We komen graag langs in Middelburg om het maken van de website tot in de puntjes te bespreken. Dat doen we graag bij u op de zaak, want daardoor krijgen we meer ‘feeling’ bij uw bedrijf en uw product of dienst.

Na het eerste website design zijn we natuurlijk heel nieuwsgierig naar uw mening. Zijn er dingen die u graag anders zou zien of heeft u zelf ook nog goede ideeën, dan horen we ze graag. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met het eindproduct.

Nadat we van u groen licht hebben gekregen, zorgen we dat uw nieuwe website online gaat. Ons werk stopt daarmee natuurlijk niet, want een website zal ook moeten worden onderhouden. Niet alleen omdat uw bedrijf blijft ontwikkelen, maar ook omdat we willen dat uw website de concurrentie een stapje voor blijft.

Of we het nu hebben over een heel nieuw website design, een op maat gemaakte website of dat uw al bestaande website van een opfrisbeurt moet worden voorzien of dat u uw sociale media naar een hoger niveau wilt tillen. We hebben altijd een maatwerkoplossing voor u.

05

Lancering

04

Feedback

03

Even een bakkie doen

02

Werkend naar uw doel

01

Ons doel

Ons stappenplan

01

Het maken van content

Foto’s, logo’s en ander materiaal kunnen we zo verwerken in het eerste design.

02

Webdesign Middelburg

Wij willen met een vernieuwd of een nieuw webdesign uw bedrijf in de spotlight brengen.

03

Meten is weten

Positieve reacties ontvangen en je doelen behalen. Dat is nou het leuke van marketing!

Onze klanten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dat geloven wij dus ook met websites.

We kunnen dus daadwerkelijk de volledige content opleveren voor uw website.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Webdesign resultaten

Geen bedrijf is hetzelfde en daarom is onze werkmethode ook niet hetzelfde.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veel gestelde vragen over websitedesign

Mijn klanten komen allemaal uit Middelburg, wat heb ik aan een website?

Jullie doen alles van A tot Z zeggen jullie. Moet ik zelf ook iets doen?

Wat kost webdesign in Middelburg

Optimaliseren van een website om goed gevonden te kunnen worden in de zoekmachines noemen we SEO, dat is kort voor Search Engine Optimisation. Ook lokale SEO, bijvoorbeeld goed vindbaar zijn voor klanten uit Goes en omgeving, is belangrijk bij goed website design.

Een manier om klanten aan te trekken is door het aanbieden van relevante content. U kunt via uw website kennis delen, bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf gezien wordt als de expert in het vakgebied, maar vult uw website met artikelen die voor uw bezoekers relevant zijn, waardoor uw website hoger in de zoekmachines zal komen.

In ieder geval twee keer de helft. Verder valt daar eigenlijk op voorhand weinig over te zeggen. De prijs loopt uiteen van een paar honderd euro voor extreem simpel website design tot een veelvoud daarvan voor een webshop of heel uitgebreide bedrijfspagina. We kunnen er geen prijskaartje op plakken zonder dat we exact weten wat u wilt en waar u op termijn met uw bedrijf (en website dus) naar toe wilt.

bottom of page