top of page
bedrijfsfilm team

Als je op zoek bent naar nieuwe werknemers voor jouw bedrijf, dan is recruitment marketing de sleutel tot succes! En als je op zoek bent naar een top recruitment marketingbureau, Dat zijn wij! We hebben al vele bedrijven geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe werknemer. En met succes!

Vraag je je af wat succesvolle recruitment marketing kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak. We staan klaar om je te informeren over de beschikbare kansen!

Recruitment marketing

Waarom kiezen voor onze recruitment marketing?

In deze markt is het niet meer simpel en vanzelfsprekend om een nieuwe werknemer te vinden. Recruitment marketing helpt hierbij. Tenminste de juiste manier van recruitment marketing. Wij hebben een manier ontwikkeld waarmee we ongeveer altijd voor sollicitanten bij onze klanten zorgen. Veel van onze klanten blijven daarom ook bij ons hangen voor recruitment marketing. En niet gek ook.

Recruitment marketing met resultaat

Voordat we een specifieke prijsopgave kunnen geven, willen we eerst inzicht krijgen in jouw specifieke behoeften. Factoren zoals de omvang van de doelgroep, de gekozen kanalen voor communicatie, de frequentie van campagnes en de mate van personalisatie beïnvloeden de totale kosten van je recruitment marketing strategie.

 

De beste manier om dit te bespreken? Precies, onder het genot van een kopje koffie. Door een open gesprek kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en een plan op maat voor jou opstellen!

Wat zijn de kosten van recruitment marketing?

01

Dat is een uitstekende vraag. Ten eerste, wij zijn een team dat zich volledig toewijdt aan het begrijpen van de unieke waarden van jouw bedrijf. Hoe vertaalt zich dat? In een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur en wervingsdoelen! 

 

Stuit je op een uitdaging of heb je een brandende vraag? Bij ons ben je geen nummertje. Wij geloven in directe communicatie en snelle oplossingen. Door onze proactieve houding maken we van elk recruitment marketingtraject een doorslaand succes.

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen voor je recruitment marketing?

02

Verbinding

 

Recruitment marketing is de kunst van het vertellen en verbinden. Net zoals een goed verhaal trekt het de juiste kandidaten aan en bouwt het een relatie met hen op. Het gaat om meer dan alleen vacatures; het gaat om het delen van jouw bedrijfscultuur en waarden op een manier die resoneert.

 

Merkpositionering

 

Recruitment marketing is niet zomaar marketing. Het is het uithangbord van jouw bedrijf als topwerkgever. Door authentieke content en gerichte campagnes wordt jouw bedrijfsimago versterkt. Een knipoog naar de werkplek, een glimp van de teamdynamiek of een sprankje bedrijfshumor kan het verschil maken in de ogen van potentiële werknemers.

 

Engagement

 

In het digitale tijdperk is engagement koning. Recruitment marketing maakt gebruik van verschillende kanalen, van sociale media tot e-mailcampagnes, om boeiende gesprekken met kandidaten te voeren. Het is meer dan zichtbaarheid; het gaat om interactie, dialoog en het opbouwen van een gemeenschap rond jouw merk en waarden.

Wat is recruitment marketing?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je voor ons voor jouw recruitment marketing:

Dankzij onze snelle teamcommunicatie verdwaal je bij ons nooit in eindeloze wachtrijen. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bij ons komen we onmiddellijk in actie!

Korte lijntjes

01

online marketing

Wanneer je een recruitment marketing strategie wilt uitrollen, hoef je niet langer op zoek naar verschillende specialisten. Bij ons vind je alle expertise: van contentcreatie en social media strategieën tot data-analyse en kandidaat engagement. Alles wat je nodig hebt voor effectieve recruitment marketing, vind je hier. Geen losse eindjes, alleen gestroomlijnd succes!

Alles onder één dak

02

Bij ons draait het niet om oppervlakkige trends. Wij geloven in recruitment marketing strategieën die echt resoneren met kandidaten en hen oprecht aantrekken. Geen tijd voor overbodige details, maar een scherpe focus op wat het belangrijkste is: zichtbare en meetbare resultaten. Dat is waar wij voor staan!

Resultaatgedreven

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Of je nu een multinational bent of een startende onderneming, je recruitment marketing doelen zijn voor ons van belang. Alles begint met een oprecht gesprek en natuurlijk een kopje koffie. De mooiste samenwerkingen starten immers met een goed gesprek, nietwaar?

02

Recruitmentstrategie.

Beginnen met plaatsen van vacatures? Niet direct. Eerst duiken we in je employer brand. Wat wil je precies uitstralen? Wie wil je bereiken? Samen met jou beantwoorden we deze en meer vragen om zo de meest effectieve recruitment marketing strategie neer te zetten.

03

Uitvoering

Zodra de strategie helder is, schieten we uit de startblokken. Of het nu gaat om contentcreatie, social media campagnes of employer branding: ons team weet wat er gedaan moet worden. We werken volgens een strak schema en ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

04

Analyseren & Optimaliseren

Na uitvoering is het tijd voor analyse. Welke acties werken het best? Waar is nog ruimte voor verbetering? Door nauwkeurige data-analyse zorgen we ervoor dat je recruitment marketing voortdurend wordt verfijnd en verbeterd.

05

Promotie & Bereik

Het strategische plan is uitgevoerd, maar nu zorgen we voor maximale zichtbaarheid. Of het nu via LinkedIn, jobboards, of gerichte advertenties is: we zorgen ervoor dat jouw employer brand en vacatures de juiste kandidaten bereiken. Bij ons zorg je niet alleen dat je boodschap gehoord wordt, maar ook dat de juiste mensen aangetrokken worden!

Kortom, als je op zoek bent naar een recruitment marketingbureau dat jou kan helpen de beste kandidaten aan te trekken voor jouw bedrijf, dan is ons bureau de juiste keuze voor jou. Je hebt 1 aanspreekpunt, snelle lijntjes en eigenlijk alle diensten die je nodig hebt in 1. En dan ook nog eens met bewezen resultaten.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met jouw recruitment marketing. We komen vrijblijvend langs, tenminste als je ons een bakkie koffie aanbiedt en geven je sowieso al tips. Als het nou klikt gaan we direct voor je aan de slag. Tijd is geld niet waar?

Recruitment marketing voor jouw bedrijf?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over recruitment marketing

Welke kanalen kan je gebruiken voor recruitment marketing?

Enorm veel! Van offline tot online, eigenlijk kan je alles gebruiken. MAAR! Wij geloven dat je het beste social media kan gebruiken als je kostenbesparend wilt gaan werken met je recruitment marketing.

Maar hoe pak je recruitment marketing nu het beste aan?

Ons inhuren natuurlijk haha. Logisch dat we dit zeggen, maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag. Gebruik je social media, probeer je werknemers te inspireren om eens iemand mee te nemen. Of schakel een recruitment marketingbureau in.

bottom of page