top of page
videoproductie team
wervingscampagne

Wat zijn de voordelen van videoproductie?

Een videoproductie is een film of video gemaakt om uitleg te geven, een boodschap over te brengen, te inspireren of juist over te laten gaat tot actie (conversie). Een video is perfect voor jouw bedrijf. Niet alleen voor het verleiden én daarna vasthouden van klanten, maar ook bijvoorbeeld voor het werven van personeel.

De overgrote meerderheid van de marketeers die besluiten om video in te zetten, blijven dat voor de daaropvolgende campagnes ook doen. De bezoekers van jouw website hebben een voorkeur voor video boven lange teksten. Een videoproductie zet daarom sneller aan tot actie én bovendien blijft een video kijkende websitebezoeker veel langer ‘plakken’ op de pagina.

 

Je zet een videoproductie dus niet alleen in om jouw bedrijf te ‘showen’, maar het is ideaal om een e-mail campagne te versterken of website conversie verhogen. Een overtuigende video(productie) maakt jouw bedrijf simpelweg onweerstaanbaar.

Wat is er nodig voor een videoproductie?

Laat je een video voor jouw bedrijf maken, dan is het in de eerste plaats belangrijk om goed te bedenken wat het doel is van de video. Wil je een nieuwe markt aanboren? Vergroten van de merkbekendheid? Of wil je de video op de website plaatsen, bijvoorbeeld om de conversie te verbeteren. Het doel van de videoproductie heeft een grote invloed op het concept van de video.

Welk doel u ook voor ogen heeft. Wij zijn we gespecialiseerd in videoproducties, van A tot en met Z. We gaan met jou in overleg over het doel van de video en brengen de doelgroep in kaart. Op basis daarvan gaan we aan de slag om het concept te ontwikkelen dat past bij jouw bedrijf en dat staat als een huis.

We formuleren een duidelijke boodschap en schrijven het script. Vanzelfsprekend staan we daarbij ook open voor jouw input. Zo werken we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat.

De belangrijkste vragen over ons videoproductiebedrijf.

Hebben jullie voorbeelden van videoproducties?

Op zoek naar een videoproductiebedrijf dat je volledig ontzorgd? Dan zijn wij een goede match!

 

Wij hebben het geluk dat we al enorm veel bedrijven hebben mogen helpen bij een videoproductie. Ben jij de volgende?

Vraag je je af wat een videoproductiebedrijf kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak!

Videoproductiebedrijf.

We hebben het al gezegd, maar een videoproductie is de stap naar resultaat. Als je het ons vraagt natuurlijk. We hebben daarom nog meer vragen voor je uitgewerkt.

Waarom een videoproductiebedrijf?

Creatieve verhalenvertellers

 

Een videoproductiebedrijf is de meester van visuele content, gespecialiseerd in het omzetten van jouw ideeën en boodschappen in cinematografische ervaringen. We zijn meesters in de kunst van storytelling en gebruiken dit talent om krachtige, visueel aantrekkelijke video's te produceren die jouw publiek raken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

 

Technische kunstenaars

 

Als technische kunstenaars blijven we aan de voorhoede van de nieuwste videoproductietechnologieën en -technieken. Met de beste apparatuur en een oog voor detail, leveren we een product dat de grenzen van gewone videoproductie overschrijdt.

 

Professionele regisseurs

 

Bij een videoproductiebedrijf begrijpen we het belang van professionele regie. We regisseren elk aspect van de videoproductie - van de belichting en de storyboard tot de uiteindelijke edit - en zorgen ervoor dat alles in dienst staat van het overbrengen van jouw verhaal.

Wat is een videoproductiebedrijf?

01

Maatwerk offertes

 

Kwaliteit videoproductie vereist een investering, en wij zorgen ervoor dat elke cent verantwoord is. Wij bieden maatwerk offertes gebaseerd op de specifieke eisen van jouw project, zodat je altijd een transparant beeld hebt van de kosten.

 

Schaalbare diensten

 

Of je nu een start-up bent die zijn eerste bedrijfsvideo nodig heeft of een grote onderneming op zoek naar een uitgebreide videocampagne, onze diensten zijn schaalbaar om aan al jouw behoeften te voldoen zonder dat de kosten uit de hand lopen.

 

Investering in jouw succes

 

Elke video is een investering in jouw succes. Daarom benaderen we elk project met een ROI-perspectief, waarbij we ervoor zorgen dat de video's die we produceren niet alleen indruk maken, maar ook concrete resultaten opleveren voor jouw bedrijf.

Wat zijn de kosten van een videoproductiebedrijf?

02

Integrale visie

 

We hanteren een holistische benadering van videoproductie, waarbij elk facet, van pre-productie tot post-productie, wordt behandeld als een onderdeel van het geheel. Deze methode verzekert dat het eindproduct jouw boodschap versterkt en je doelen weerspiegelt.

 

Aandacht voor de klant

 

Jouw visie en tevredenheid staan voor ons centraal. We zijn toegewijd aan het leveren van een dienst die net zo betrouwbaar is als onze video's, met een team dat altijd klaar staat om aan jouw wensen te voldoen.

 

Meetbare resultaten

 

In ons creatieve team gaat passie hand in hand met een pragmatische aanpak. We streven ernaar om content te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar die ook meetbare resultaten oplevert in termen van engagement en conversies.

Waarom zou je nu écht voor ons als jouw videoproductiebedrijf moeten kiezen?

03

video klant

Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, promotiefilm of een simpel filmpje voor social media. Ons videoproductiebedrijf heeft het geproduceerd. En met resultaat! Wij kunnen er namelijk ook voor zorgen dat je video daadwerkelijk bekeken wordt! Dat is wel fijn toch?

Hét  videoproductiebedrijf.

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Waarom ons videoproductiebedrijf?

Wij vinden het belangrijk dat we gewoon snel kunnen schakelen. Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.

Korte communicatielijnen

01

online marketing

Met behulp van een videoproductie kan jij informatie overbrengen. Dat kan kort en bondig en door storytelling toe te passen wordt jouw videoproductie boeiend. Mensen herinneren een interessante video veel gemakkelijker dan lange tekst met veel feiten.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk videoproducties. We creëren video content die perfect aansluit op jouw doelgroep. Het soort video kan verschillen. Dat is namelijk afhankelijk van het doel dat jij wilt bereiken. 

Maatwerk

02

Natuurlijk kan je ook zelf met jouw mobieltje aan de slag voor een videoproductie. Goedkoop natuurlijk, dat wel. De realiteit is wel dat een minder goede video snel zal worden weggeklikt. Om de aandacht van de kijker te grijpen en deze daarna ook vast te kunnen houden is het belangrijk dat de videoproductie van zeer hoge kwaliteit is.

Een succesvolle video (productie) moet daarom niet alleen zo cinematisch mogelijk worden gefilmd, maar er is ook een goed verhaal nodig. Niet dat jouw verhaal niet goed is natuurlijk, maar wij weten als geen ander hoe we jouw doelgroep kunnen boeien. Zorg dus dat jouw videoproductie de wow factor heeft en maak van de kijkers uiteindelijk kopers.

Alles onder één dak

03

01

Wij beginnen met een bakkie.

De reis van elke grote videoproductie begint met een eerste kennismaking. We nemen de tijd om jouw merk, doelen en publiek te leren kennen, wat essentieel is om een gepersonaliseerd concept te ontwikkelen dat je boodschap versterkt.

02

Videostrategie.

Wanneer we samen aan de slag gaan met jouw videoproductie, denken we natuurlijk ook mee over de mogelijkheden en de kansen voor jouw bedrijf. Heb je zelf al goed idee, dan is dat natuurlijk mooi. Zo niet, ook geen probleem. Bij al jouw video(producties) krijg je onze creativiteit er namelijk ook bij.

Daarbij onderzoeken we waar de kansen voor jouw bedrijf liggen en wat mogelijk is binnen het beoogde budget en de technische mogelijkheden. Daarbij kunnen we jouw input goed gebruiken, want hoewel wij alles weten over het maken van videoproducties, weet jij natuurlijk alles over jouw bedrijf en producten.

03

De videoproductie

Met de vastgestelde strategie als onze gids, gaan we aan de slag om jouw visie te realiseren. Onze productieteams zijn experts in het omzetten van een script naar een dynamische video, terwijl ons creatieve team ervoor zorgt dat elke scène, elke montage en elk visueel effect jouw verhaal naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een commerciële spot, een instructievideo of een documentaire, wij leggen de essentie van jouw boodschap vast met vakmanschap en creativiteit.

04

Editing.

Om te zorgen voor een sterke videoproductie, zal het opgenomen materiaal nog moeten worden gemonteerd. Wij noemen dit post-productie. Een belangrijke stap in het proces naar een succesvolle video. Beeldeffecten, voice-over, audio en muziek worden toegevoegd aan de video. Het kan ook zijn dat we interactie in de video toevoegen om de kijker zo direct naar de volgende logische stap te sturen.​

05

Wordt gezien!

Jouw videoproductie is klaar om bekeken te worden. Een videoproductie maak je meestal niet ‘gewoon omdat het leuk is’. Je laat een video maken voor het behalen van (marketing) doelen. Resultaat wil je zien.

Om een video succesvol te laten zijn, zal deze goed moeten worden bekeken. Bij voorkeur natuurlijk ook door precies de juiste doelgroep. Dat zijn jouw (toekomstige) klanten. Een belangrijke vraag daarbij is: waar zijn de video’s te zien en hoe is het resultaat van jouw videoproductie te meten?

 

Wij zijn jouw fullservice videoproductiebedrijf. Wij doen de promotie van jouw film en zorgen dat je wordt gezien door het grote publiek van Facebook, Youtube of LinkedIn. En we hebben de expertise in huis om het hele proces te monitoren en (wanneer dat nodig is) verder te optimaliseren. Zo wordt jouw videoproductie zeker succesvol.

Goed, je hebt waarschijnlijk genoeg videoproductiebedrijven gehoord nu of beter gezegd gelezen. In principe zegt iedereen natuurlijk precies hetzelfde. Iedereen is de beste en iedereen heeft de beste apparatuur.

Wij denken zelf dat het gaat om de klik die je met het videoproductiebedrijf hebt. Daarom zeggen we: nodig ons eens uit voor een bakkie! Wij komen graag langs

Hét videoproductiebedrijf van Nederland.

video marketing team

Veelgestelde vragen over een videoproductie.

Wat doet een videoproductiebedrijf precies?

Een videoproductiebedrijf produceert en maakt video-inhoud voor verschillende doeleinden. Dit kan variëren van commercials en promotiemateriaal voor bedrijven tot documentaires en films. Het bedrijf kan het hele productieproces beheren, inclusief pre-productie, productie en post-productie. Toevallig doen wij er dan nog bij adverteren, maar dat helemaal terzijde.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een videoproductiebedrijf?

Het inhuren van een videoproductiebedrijf biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot professionele apparatuur en technologieën, expertise op het gebied van video- en filmproductie, het vermogen om een verhaal effectief te vertellen en een hoge kwaliteit van de uiteindelijke video-inhoud. Maar dat mag je natuurlijk ook wel verwachten als je experts inhuurt toch?

Hoe haal ik een goed resultaat met videoproducties?

Een video inzetten voor het onder de aandacht brengen van jouw bedrijf of product biedt veel voordelen, maar het is erg belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is, wat zij belangrijk vinden en wat hun interesses zijn.

Het doel is om een videoproductie te maken die zichtbaar is voor de juiste soort kijkers en dat er (positieve) resultaten worden behaald. Ook moet de video een bepaald doel hebben, want het concept is belangrijk voor het uiteindelijke eindresultaat.

Ook is de distributie van jouw videoproductie belangrijk. Heb je een goede video, dan is het eeuwig zonde wanneer de online kanalen niet optimaal benut worden. Wij kunnen je helpen om een video content strategie te ontwikkelen die zorgt dat de video aan jouw doelgroep wordt aangeboden.

Waarom zou ik een videoproductie laten maken?

Een video is een uitstekende manier om op te vallen en jouw (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Door te kiezen voor een videoproductie kan je op een laagdrempelige manier met video laten zien wat jouw aanbod is, wie je bent, meer vertellen over de geschiedenis van jouw bedrijf en wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Video roept emotie op en dat trekt de aandacht. Het laten maken van video voor jouw bedrijf zorgt dan ook voor versterking van uw merk en vergroot de naamsbekendheid. Bijkomend voordeel is dat Google voorkeur heeft voor video, waardoor je ook direct aan de vindbaarheid van jouw website werkt.

bottom of page