top of page
online marketing zeeland

Online Marketing Zeeland

Op zoek naar een online marketingbureau in Zeeland? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing uit Zeeland. Wij staan voor jou klaar om jouw onderneming te laten groeien online.

We hebben al veel bedrijven mogen helpen in Zeeland. Hopelijk ben jij de volgende!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in het prachtige Zeeland

Als het gaat om online marketing hebben we onze eigen aanpak. Een unieke, goed doordachte strategie die zich in de praktijk al bewezen heeft. Aangevuld met maatwerk daar waar dat nodig is. Online marketing om jouw bedrijf te laten groeien, niet alleen in Zeeland, maar ook ver buiten de grenzen van onze mooie provincie.

Wij gaan zorgen voor online zichtbaarheid, meer bezoekers op jouw website, hogere conversie en onderaan de streep meer online groei. 

Maarja, dit zegt elk online marketingbureau in Zeeland natuurlijk. Wij zouden zeggen nodig er eens een paar uit. Kijk met wie het klikt en maak dan je keuze (wel ons ook uitnodigen he).

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom je voor onze online marketing kiest

Altijd duidelijk

De wereld van de online marketing voor bedrijven uit Zeeland verandert in rap tempo. Wolf Online Marketing helpt je om het beste resultaat op internet te behalen. Net als veel andere Zeeuwse bedrijven, geloven wij in een nuchtere aanpak. Hoogstwaarschijnlijk zit je niet te wachten op offertes die uitpuilen van het jargon, je wilt gewoon groeien met jouw bedrijf in Zeeland. 

 

Korte lijntjes, klein team en keihard resultaat.

Resultaatgericht

Een populair Facebook profiel laat zien dat mensen jouw bedrijf kennen en waarderen. Maar wat levert een post op jouw socials je eigenlijk op? Zorgt online marketing voor meer klanten voor jouw bedrijf in Zeeland?

 

Een groot voordeel van online marketing is dat het een schat aan informatie oplevert. Het stellen van doelen, deze grondig uit te voeren en continu in de gaten te blijven houden en waar nodig bijstellen zorgt dat we stap voor stap kunnen zorgen voor een uitstekend resultaat. 

Totaalplan

Wij vinden het belangrijk dat je voor al je online marketing benodigdheden gewoon bij ons terecht kan. Van tekst tot bedrijfsfilm. Wij bieden het aan. Scheelt je weer tijd en kan jij je focussen op de aspecten waar jouw bedrijf van gaat groeien.

 We komen graag langs bij uw bedrijf in Zeeland. Online marketing is dan één van de dingen waar we het onder het genot van ‘bakkie’ over gaan hebben. Voor het allerbeste resultaat moeten de neuzen dezelfde kant op staan. We bespreken jouw doelen en denken met jou mee om te zoeken naar kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf dankzij onze slimme Zeeuwse online marketing te laten groeien.

Wil jij jouw omzet laten groeien, dan valt deze groei te vinden bij bestaande en nieuwe klanten. Nieuwe klanten zoeken bij Google naar bedrijven zoals die van jou. Maar geloof ons, ook jouw bestaande klanten doen dat.

De strategie is onze plattegrond naar het einddoel. We zijn full-service; advertenties op internet, e-mails, sociale media en content die converteert. We hebben alle expertise in huis om jouw Zeeuwse bedrijf te laten groeien door slimme inzet van online marketing.

Het is belangrijk om uw website hoog in Google te krijgen. Er passen slechts tien links op de eerste pagina met zoekresultaten. Hoe vaak klik je door naar tweede pagina?

 

Je komt niet zomaar op de eerste pagina terecht. Google beloond alleen de pagina’s die het allerbeste aansluiten bij de zoekopdracht met een hoge positie. SEO, zoals we zoekmachine optimalisatie ook wel noemen, is daarom extreem belangrijk binnen online marketing.

Google?

 

Maken van websites en webshops

Klanten oriënteren zich vooral online. Een eigen website is dus onmisbaar. Met een mooie website kan je jezelf ook meteen van jouw beste kant laten zien. Onze websites passen altijd bij de uitstraling van jouw bedrijf.

 

Verkoopt je ook producten? Misschien is een eigen webshop wel iets voor jou. Met een webwinkel kan je een hele nieuwe groep potentiële klanten bereiken. Online marketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf tot ver buiten Zeeland gevonden kan worden en dat biedt hele nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Content marketing en creatie

Binnen de wereld van de online marketing is content een veelbesproken onderwerp. Wanneer gesproken wordt over content bedoelen we daarmee over het algemeen online uitingen, zoals tekst, afbeeldingen en video.

 

Content is een belangrijk middel om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Bij content creatie maken we dus content op maat voor meer bezoekers op jouw website en uiteindelijk meer klanten.

We zeiden het eerder al. Online marketing is ‘all about the numbers’. Bezoekersaantallen, conversie, cost per lead, engagement, duur van sessies. Duizelt het al? Al deze cijfers moeten gemeten en geanalyseerd worden om online marketing te laten slagen. Een kleine aanpassing kan al een groot resultaat opleveren. Laat dat maar aan ons over. We letten goed op de cijfers, zodat online marketing in Zeeland en daarbuiten jouw bedrijf laat groeien.

Als nuchtere Zeeuwen geloven wij zelf ook niet in mooie praatjes. Waarom zouden we er dan vanuit gaan dat jij dat wel zou doen? Wij zorgen er daarom altijd voor dat het effect van onze inspanningen altijd meetbaar is.

 

Door het analyseren van statistieken is te zien wat het effect is van een pagina, een blog, een post op sociale media of een verstuurde e-mail. Zo kunnen we onze energie steken in de dingen die écht iets opleveren voor jou. Dat is dus het verschil wanneer je samenwerkt met specialisten in online marketing

Wanneer de doelen worden behaald heeft dat een positief effect op jouw bedrijf in Zeeland. Online marketing zorgt voor meer klanten in de zaak. Dankzij onze ijzersterke formule werken we stap voor stap naar het beoogde resultaat toe. Of het nu gaat om het realiseren van meer verkopen, meer leads of het werven van personeel. We zorgen dat jij met online marketing Zeeland en ver daarbuiten gaat slagen.

Wanneer wij de ins en outs van jouw bedrijf kennen, bedenken we hoe we resultaat kunnen behalen. Jouw doelen worden het uitgangspunt van de strategie. We zetten al onze kennis rond online marketing in om jouw bedrijf in Zeeland, maar ook ver daarbuiten te laten groeien. Doelgericht en snel, want resultaat behalen is belangrijker dan trots kunnen zeggen dat jouw bedrijf in Zeeland online marketing gebruikt.

Ons bedrijf in Zeeland is gespecialiseerd in online marketing. Dat is nogal een breed begrip, want internet marketing bestaat uit een combinatie van allerlei tools en technieken om jouw bedrijf online te laten groeien. Onder andere de volgende zaken pakken we voor u op.

Wel zo fijn om alles bij 1 bureau te doen namelijk. We denken dat jij je tijd namelijk beter kan besteden aan de dingen waar jouw onderneming goed in is.

online marketing zeeland

05

Profit!

04

Bijsturen

03

Aan de slag

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

De stappen naar resultaat

01

Stellen van duidelijke doelen

Meer klanten, nieuwe klanten aantrekken of meer bezoekers voor jouw bedrijf in Zeeland. Online marketing doelen helpen ons gericht naar resultaat werken.

02

Efficiënte online marketing

Kosten en resultaat gaan hand in hand. Marketing die meer kost dan het oplevert, is weggegooid geld. Wij gaan voor efficiënte online marketing voor bedrijven uit Zeeland.

03

Maximaal resultaat

Internetmarketing is niet iets wat je er even bij moet doen. Je zet online marketing in om jouw Zeeuwse bedrijf te laten groeien.

Wij zorgen ervoor dat klanten ook onze klanten blijven

Het mag duidelijk zijn dat je voor jouw bedrijf in Zeeland online marketing niet langer kunt negeren. Wil je de kracht van het internet inzetten voor het halen van jouw bedrijfsdoelen? Nodig ons dan eens uit voor de koffie!

 

Wolf Online Marketing is een echt Zeeuws bedrijf. Wij houden namelijk van korte lijntjes, duidelijke taal en we vinden dat ook in een digitale wereld persoonlijk contact belangrijk is. Staat voor jouw bedrijf in Zeeland online marketing op de planning, dan adviseren we jou graag over de mogelijkheden. Onze focus ligt op het neerzetten van het beste resultaat.

We worden graag kind aan huis bij jouw bedrijf. Want alleen wanneer we jouw bedrijf echt goed leren kennen, kan jouw bedrijf in Zeeland online marketing resultaat behalen. Ons doel is dan ook een samenwerking waarbij we kunnen zeggen wat we denken, maar ook marketingsucces durven te vieren met een koud biertje of een glas bubbels.

 

De typerende Zeeuwse mentaliteit en het ondernemers DNA is ons met de paplepel ingegoten. Wij stoppen niet waar anderen dat misschien wel zouden doen. Hopelijk to snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Het geldt voor veel bedrijven in Zeeland: online marketing kan overweldigend zijn. Eén ding waar wij altijd duidelijk over zijn, is het kostenplaatje. We werken niet met vaste tarieven, abonnementen of dertien-in-een-dozijn oplossingen. In plaats daarvan kijken we naar jouw bedrijfsdoelen en wat er écht nodig is om die te behalen.

 

Eerlijk is eerlijk, die grondige aanpak maakt ons niet het goedkoopste bureau voor online marketing in Zeeland. Maar is het echt de goedkoopste online marketing die je zoekt?

Wij werken sterk resultaatgedreven. We kijken daarbij verder dan alleen meer bezoekers op jouw site of meer volgers op uw sociale media profiel.

 

Online marketing draait volgens ons om het resultaat onderaan de streep. Goedkoop is verkeerde zuinigheid. Iedere euro die je erin steekt moet meer teruggeven. Optimale return on investment dus. Wolf online marketing in Zeeland: online marketing voor bedrijven in Zeeland.