top of page

Online Marketing Zeeland

Is het tijd om uw bedrijf definitief op de kaart te zetten? Wij zijn Wolf Content Marketing uit Zeeland, online marketing is ons vak! Wij staan voor u klaar om uw onderneming te laten groeien op internet.

Bent u benieuwd hoe onze eigenzinnige online marketing heeft uitgepakt bij andere klanten? Klik dan direct door naar onze cases.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in het prachtige Zeeland

Als het gaat om online marketing hebben we onze eigen aanpak. Een unieke, goed doordachte strategie die zich in de praktijk al bewezen heeft. Aangevuld met maatwerk daar waar dat nodig is. Online marketing om uw bedrijf te laten groeien, niet alleen in Zeeland, maar ook ver buiten de grenzen van onze mooie provincie.

Bent u van mening dat uw bedrijf wel wat hulp bij online marketing in Zeeland kan gebruiken? Dan zit u bij ons goed, want Wolf Online Marketing zorgt voor online zichtbaarheid, meer bezoekers op uw website, hogere conversie en onderaan de streep meer online groei. En we nemen aan dat dat toch is wat u zoekt!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Altijd duidelijk

De wereld van de online marketing voor bedrijven uit Zeeland verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om het  beste resultaat op internet te behalen. Net als veel andere Zeeuwse bedrijven, geloven wij in een nuchtere aanpak. Hoogstwaarschijnlijk zit u niet te wachten op offertes die uitpuilen van het jargon, u wilt gewoon groeien met uw bedrijf in Zeeland. 

 

 Dankzij de korte lijntjes binnen ons online marketing bedrijf in Zeeland, heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Resultaatgericht

Een populair Facebook profiel laat zien dat mensen uw bedrijf kennen en waarderen. Maar wat levert een post op uw socials u eigenlijk op? Zorgt online marketing voor meer klanten voor uw bedrijf in Zeeland?

 

Een groot voordeel van online marketing  is dat het een schat aan informatie oplevert. Het stellen van doelen, deze grondig uit te voeren en continu in de gaten te blijven houden en waar nodig bijstellen zorgt dat we stap voor stap kunnen zorgen voor een uitstekend resultaat. Altijd.

Onbegrensde mogelijkheden

Fijn natuurlijk, wanneer uw bedrijf al een gevestigde naam is in Zeeland. Online marketing helpt uw bedrijf ook buiten de provincie- en landsgrenzen groeien. De mate waarin wij allemaal internet hebben omarmd heeft allerlei nieuwe online marketing mogelijkheden opgeleverd. Internet marketing is daarmee een breed fenomeen geworden.

 

Dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en zelfs e-mail marketing, zetten wij voor uw bedrijf in Zeeland online marketing campagnes op.

Een samenwerking met deze Wolf begint altijd met een goed gesprek. We komen graag langs bij uw bedrijf in Zeeland. Online marketing is dan één van de dingen waar we het onder het genot van ‘bakkie’ over gaan hebben. Voor het allerbeste resultaat moeten de neuzen dezelfde kant op staan. We bespreken uw doelen en denken met u mee om te zoeken naar kansen en mogelijkheden om uw bedrijf dankzij onze slimme Zeeuwse online marketing te laten groeien.

Wilt u uw omzet laten groeien, dan valt deze groei te vinden bij bestaande en nieuwe klanten. Nieuwe klanten zoeken bij Google naar bedrijven zoals die van u. Maar geloof ons, ook uw bestaande klanten doen dat.

 

Goede online aanwezigheid is dus een must, want uw bestaande klanten zorgen voor een sterke ruggengraat, maar nieuwe klanten zorgen voor de grootste groei. We richten ons dus vooral op het aantrekken van nieuwe klanten.

De strategie is onze plattegrond naar het einddoel. Om succes te behalen trekken we werkelijk alles voor u uit de kast. We zijn full-service; advertenties op internet, e-mails, sociale media en content die converteert. We hebben alle expertise in huis om uw Zeeuwse bedrijf te laten groeien door slimme inzet van online marketing.

Het is belangrijk om uw website hoog in Google te krijgen. Er passen slechts tien links op de eerste pagina met zoekresultaten. Hoe vaak klikt u door naar tweede pagina?

 

U komt niet zomaar op de eerste pagina terecht. Google beloond alleen de pagina’s die het allerbeste aansluiten bij de zoekopdracht met een hoge positie. SEO, zoals we zoekmachine optimalisatie ook wel noemen, is daarom extreem belangrijk binnen online marketing.

Google?

 

Maken van websites en webshops

Klanten oriënteren zich vooral online. Een eigen website is dus onmisbaar. Met een mooie website kunt u zich ook meteen van uw beste kant laten zien. Onze websites passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en zijn altijd helemaal SEO proof om snel uw online marketing doelstellingen te kunnen behalen.

 

Verkoopt u ook producten? Misschien is een eigen webshop wel iets voor u. Met een webwinkel kunt u een hele nieuwe groep potentiële klanten bereiken. Online marketing zorgt ervoor dat uw bedrijf tot ver buiten Zeeland gevonden kan worden en dat biedt hele nieuwe kansen en mogelijkheden.

Website laten maken?

 

Content marketing en creatie

Binnen de wereld van de online marketing is content een veelbesproken onderwerp. Wanneer gesproken wordt over content bedoelen we daarmee over het algemeen online uitingen, zoals tekst, afbeeldingen en video.

 

Content is een belangrijk middel om uw doelgroep te kunnen bereiken. Bij content creatie maken we dus content op maat voor meer bezoekers op uw website en uiteindelijk meer klanten.

We zeiden het eerder al. Online marketing is ‘all about the numbers’. Bezoekersaantallen, conversie, cost per lead, engagement, duur van sessies. Duizelt het al? Al deze cijfers moeten gemeten en geanalyseerd worden om online marketing te laten slagen. Een kleine aanpassing kan al een groot resultaat opleveren. Laat dat maar aan ons over. We letten goed op de cijfers, zodat online marketing in Zeeland en daarbuiten uw bedrijf laat groeien.

Als nuchtere Zeeuwen geloven wij zelf ook niet in mooie praatjes. Waarom zouden we er dan vanuit gaan dat u dat wel zou doen? Wij zorgen er daarom altijd voor dat het effect van onze inspanningen altijd meetbaar is.

 

Door het analyseren van statistieken is te zien wat het effect is van een pagina, een blog, een post op sociale media of een verstuurde e-mail. Zo kunnen we onze energie steken in de dingen die écht iets opleveren voor u. Dat is dus het verschil wanneer u samenwerkt met specialisten in online marketing

Wanneer de doelen worden behaald heeft dat een positief effect op uw bedrijf in Zeeland. Online marketing zorgt voor meer klanten in de zaak. Dankzij onze ijzersterke formule werken we stap voor stap naar het beoogde resultaat toe. Of het nu gaat om het realiseren van meer verkopen, meer leads of het werven van personeel. We zorgen dat u met online marketing Zeeland en ver daarbuiten kunt veroveren.

Wanneer wij de ins en outs van uw bedrijf kennen, bedenken we hoe we resultaat kunnen behalen. Uw doelen worden het uitgangspunt van de strategie. We zetten al onze kennis rond online marketing in om uw bedrijf in Zeeland, maar ook ver daarbuiten te laten groeien. Doelgericht en snell, want resultaat behalen is belangrijker dan trots kunnen zeggen dat uw bedrijf in Zeeland online marketing gebruikt.

Ons bedrijf in Zeeland is gespecialiseerd in online marketing. Dat is nogal een breed begrip, want internet marketing bestaat uit een combinatie van allerlei tools en technieken om uw bedrijf online te laten groeien. Onder andere de volgende zaken pakken we voor u op.

Wel zo fijn om alles bij 1 bureau te doen namelijk. We denken dat u uw tijd namelijk beter kan besteden aan de dingen waar uw onderneming goed in is.

05

Profit!

04

Bijsturen

03

Aan de slag

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

De stappen naar resultaat

01

Stellen van duidelijke doelen

Meer klanten, nieuwe klanten aantrekken of meer bezoekers voor uw bedrijf in Zeeland. Online marketing doelen helpen ons gericht naar resultaat werken.

02

Efficiënte online marketing

Kosten en resultaat gaan hand in hand. Marketing die meer kost dan het oplevert, is weggegooid geld. Wij gaan voor efficiënte online marketing voor bedrijven uit Zeeland.

03

Maximaal resultaat

Internetmarketing is niet iets wat u er even bij moet doen. U zet online marketing in om uw Zeeuwse bedrijf te laten groeien.

Wij zorgen ervoor dat klanten ook onze klanten blijven

Het mag duidelijk zijn dat u voor uw bedrijf in Zeeland online marketing niet langer kunt negeren. Wilt u de kracht van het internet inzetten voor het halen van uw bedrijfsdoelen? Dan kiest u natuurlijk voor een echt Zeeuws online marketing bureau. Experts met een heldere visie en een doelgerichte aanpak die graag met u meedenken om uw bedrijf de volgende stap op internet te laten maken.

 

Wolf Content Marketing is een echt Zeeuws bedrijf. Wij houden namelijk van korte lijntjes, duidelijke taal en we vinden dat ook in een digitale wereld persoonlijk contact belangrijk is. Staat voor uw bedrijf in Zeeland online marketing op de planning, dan adviseren we u graag over de mogelijkheden. Onze focus ligt op het neerzetten van het beste resultaat.

We worden graag kind aan huis bij uw bedrijf. Want alleen wanneer we uw bedrijf echt goed leren kennen, kan uw bedrijf in Zeeland online marketing resultaat behalen. Ons doel is dan ook een samenwerking waarbij we kunnen zeggen wat we denken, maar ook  marketingsucces durven te vieren met een koud biertje of een glas bubbels.

 

De typerende Zeeuwse mentaliteit en het ondernemers DNA is ons met de paplepel ingegoten. Wij stoppen niet waar anderen dat misschien wel zouden doen. En een ingewikkelde online marketing casus schrikt ons niet af. Het maakt ons niet of u voor uw bedrijf in Zeeland online marketing groots wil aanpakken of dat u werkt met een kleiner budget. Voor iedere klant proberen wij het maximaal haalbare resultaat neer te zetten.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Het geldt voor veel bedrijven in Zeeland: online marketing kan overweldigend zijn. Eén ding waar wij altijd duidelijk over zijn, is het kostenplaatje. We werken niet met vaste tarieven, abonnementen of dertien-in-een-dozijn oplossingen. In plaats daarvan kijken we naar uw bedrijfsdoelen en wat er écht nodig is om die te behalen.

 

Eerlijk is eerlijk, die grondige aanpak maakt ons niet het goedkoopste bureau voor online marketing in Zeeland. Maar is het echt de goedkoopste online marketing die u zoekt?

Wij werken sterk resultaatgedreven. We kijken daarbij verder dan alleen meer bezoekers op uw site of meer volgers op uw sociale media profiel.

 

Online marketing draait volgens ons om het resultaat onderaan de streep. Goedkoop is verkeerde zuinigheid. Iedere euro die u erin steekt moet meer teruggeven. Optimale return on investment dus. Wolf Content marketing in Zeeland: online marketing voor bedrijven in Zeeland.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Veel gestelde vragen over online marketing in Zeeland

Mijn bedrijf is alleen actief in Zeeland, online marketing heeft dat nut?

Ook wanneer uw bedrijf alleen binnen de grenzen van onze provincie actief is, heeft online marketing zin. Bij Google is 46% van de zoekopdrachten gericht op lokale informatie. En 72% van de mensen zoekt geregeld naar bedrijven en winkels in een straal van een paar kilometer. U kunt dus beter zorgen dat uw bedrijf wordt op internet. Is uw concurrent dat wel, dan loopt u waarschijnlijk omzet mis.

Welke soorten online marketing zijn er?

Internetmarketing is er in allerlei soorten en maten. De meest gebruikte vormen van online marketing zijn:
 

  • Content marketing

  • Zoekmachine marketing (Search Engine Optimization, ofwel SEO)

  • Zoekmachine adverteren (in het kort SEA, bijvoorbeeld Google AdWords)

  • Social Media Marketing

  • E-mail marketing

 

Wilt u voor uw bedrijf in Zeeland online marketing inzetten, dan adviseren we u graag over de kansen en mogelijkheden. Bakkie doen?

Hoe kom ik hoger in Google?

Iedereen gebruikt Google om te zoeken naar bedrijven, producten en diensten. Een hoge plek in de zoekmachines is dan ook belangrijk om gezien te worden. Om te bepalen wie op plek nummer één op de resultatenpagina mag staan, gebruikt een zoekmachine zoals Google een algoritme.

 

Het algoritme schat uw pagina op waarde. De punten waarop uw website wordt beoordeeld is geheim, maar als online marketing specialist weten we dat het o.a. gaat om hoeveel mensen er doorklikken, hoeveel links er verwijzen naar de pagina en o.a. de kwaliteit van de website content. Het komt er feitelijk op neer in hoeverre Google denkt dat uw pagina de vraag van de gebruiker (search intent) beantwoord.

 

Wilt u hoger in de zoekresultaten, dan zult u moeten zorgen dat Google uw pagina meer waarde toekent. Dat noemen we zoekmachine optimalisatie. Weten wat SEO voor uw bedrijf kan betekenen? Bakkie doen?

Hoe vaak zou ik mijn website moeten updaten?

Een website waar al lange tijd geen nieuwe dingen zijn gezet, is niets meer dan een online brochure. Een succesvolle website zorgt juist voor interactie met bezoekers en zorgt dat ze altijd de laatste en meest relevante informatie hebben over uw bedrijf, producten en diensten.

 

Er zijn geen regels over hoe vaak een website moet worden geüpdatet, maar Google geeft de voorkeur aan een website die frequent van verse content wordt voorzien. Bovendien helpt veel content uw bedrijf onderscheiden en dat zorgt dat u met 1-0 voorstaat op de concurrent.

Wat zijn de kosten van online marketing in Zeeland?

De diensten van Wolf Online Marketing zijn altijd maatwerk en de kosten van zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Ons uitgangspunt is altijd dat het niet meer mag kosten dan het uw bedrijf of organisatie oplevert. Wilt u weten over online marketing in Zeeland, neem dan eens helemaal vrijblijvend contact met ons op.

Hoe groot moet mijn online marketing budget zijn?

Vroeger werd wel gesteld dat het marketingbudget zo’n 10% van de omzet zou moeten zijn. Die wijsheid dateert nog uit de tijd van het adverteren in gedrukte media en tv. Bij online marketing is alles meetbaar. Van iedere campagne is in te zien hoeveel traffic, nieuwe klanten, aanmeldingen etc. het heeft opgeleverd.

 

Online marketing is daarmee veel transparanter dan ouderwetse marketing. Het is dus gemakkelijker dan ooit tevoren om voor uw bedrijf in Zeeland online marketing rendabel te maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden om uw marketingbudget zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Wat is het verschil tussen ‘gewone’ en online marketing?

Bij internet marketing worden de nodige technieken uit de gewone marketing toegepast. Online marketing is veel sneller. Als het moet heeft u binnen een paar uur een online advertentiecampagne draaien. 

Internet is snel, maar ook verandert ook snel. Het is daarom lastig om up-to-date te blijven wanneer u ook alle ballen in uw eigen bedrijf hoog moet houden. Wolf Online Marketing uit Zeeland steekt ook graag de handen uit de mouwen voor uw bedrijf of organisatie.

bottom of page