top of page
online marketing team

Op zoek naar een online marketingbureau in Zeeland? Aangenaam! Wolf Online Marketing uit Zeeland. Wij staan voor jou klaar om jouw onderneming te laten groeien online.

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor gaan.

We hebben al veel bedrijven mogen helpen in Zeeland. Hopelijk ben jij de volgende?!

Online marketing Zeeland

Waarom voor ons online marketingbureau in Zeeland kiezen?

Als het gaat om online marketing hebben we onze eigen aanpak. Een unieke, goed doordachte strategie die zich in de praktijk al bewezen heeft. Aangevuld met maatwerk daar waar dat nodig is. Online marketing om jouw bedrijf te laten groeien, niet alleen in Zeeland, maar ook ver buiten de grenzen van onze mooie provincie.

Wij gaan zorgen voor online zichtbaarheid, meer bezoekers op jouw website, hogere conversie en onderaan de streep meer online groei. 

Maarja, dit zegt elk online marketingbureau in Zeeland natuurlijk. Wij zouden zeggen nodig er eens een paar uit. Kijk met wie het klikt en maak dan je keuze (wel ons ook uitnodigen he).

Online marketing in het prachtige Zeeland.

Vroeger werd wel gesteld dat het marketingbudget zo’n 10% van de omzet zou moeten zijn. Die wijsheid dateert nog uit de tijd van het adverteren in gedrukte media en tv. Bij online marketing is alles meetbaar. Van iedere campagne is in te zien hoeveel traffic, nieuwe klanten, aanmeldingen etc. het heeft opgeleverd.

 

Online marketing is daarmee veel transparanter dan ouderwetse marketing. Het is dus gemakkelijker dan ooit tevoren om voor jouw bedrijf in Zeeland online marketing rendabel te maken. 

Onze diensten zijn altijd maatwerk en de kosten van zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Hier heb je weinig aan he? Omdat wij geloven in maatwerk, komen we altijd vrijblijvend gratis langs. Dan maken we een online marketing plan op maat voor jou!

Wat zijn de kosten van online marketing in Zeeland?

01

klant voor content marketing

Begrijpelijke vraag! Er zijn behoorlijk wat online marketingbedrijven in Zeeland, toch?! Wij hebben ervoor gekozen om een klein team te blijven, zodat de communicatielijnen kort blijven. We hebben wel een netwerk van freelancers die ons ondersteunen met hun expertise op specifieke gebieden. Daarom kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.

Maar laten we eerlijk zijn, woorden alleen zeggen niet zoveel. Het beste wat jij kunt doen? Nodig een paar bedrijven uit en ontdek wat het beste bij jouw bedrijf past. Hopelijk krijgen wij ook de kans om daarbij te zijn!

Waarom moet ik kiezen voor jullie?

02

klant voor online marketing

Als ondernemer heb je vaak het gevoel dat de tijd door je vingers glipt terwijl je met allerlei taken bezig bent. Vooral als het gaat om het opstuwen van je bedrijf via online marketing in Zeeland. Maar no worries, de tovertruc tot succes ligt in het uitbesteden aan de professionals!

 

Door jouw online marketing in Zeeland aan ons uit te besteden, breng je waardevolle kennis aan boord, wat resulteert in een stevige dosis snelheid en continuïteit. We hebben al jarenlang bedrijven, groot en klein, geholpen met succesvolle online marketing in Zeeland. 

 

Soms leggen we alleen het fundament, maar vaak nemen we het hele bouwwerk voor onze rekening. Dat is wat wij full service online marketing in Zeeland noemen, zodat jij je weer volledig kunt storten op waar jij goed in bent!

Waarom online marketing uitbesteden?

03

klant voor online marketing

Waarom je voor onze online marketing in Zeeland kiest?

Net als veel andere Zeeuwse bedrijven, geloven wij in een nuchtere aanpak. Hoogstwaarschijnlijk zit je niet te wachten op offertes die uitpuilen van het jargon, je wilt gewoon groeien met jouw bedrijf in Zeeland. 

 

Korte lijntjes, klein team en keihard resultaat.

Zeeuwse nuchterheid.

01

online marketing

Wij vinden het belangrijk dat je voor al je online marketing benodigdheden gewoon bij ons terecht kan. Van tekst tot bedrijfsfilm. Wij bieden het aan. Scheelt je weer tijd en kan jij je focussen op de aspecten waar jouw bedrijf van gaat groeien.

Totaalplan.

02

Wij werken sterk resultaatgedreven. We kijken daarbij verder dan alleen meer bezoekers op jouw site of meer volgers op uw sociale media profiel.

 

Online marketing draait volgens ons om het resultaat onderaan de streep. Goedkoop is verkeerde zuinigheid. Iedere euro die je erin steekt moet meer teruggeven. Optimale return on investment dus. Wolf online marketing in Zeeland: online marketing voor bedrijven in Zeeland.

Resultaat.

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

We komen graag langs bij jouw bedrijf in Zeeland. Online marketing is dan één van de dingen waar we het onder het genot van ‘bakkie’ over gaan hebben. Voor het allerbeste resultaat moeten de neuzen dezelfde kant op staan. We bespreken jouw doelen en denken met jou mee om te zoeken naar kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf dankzij onze slimme Zeeuwse online marketing te laten groeien.

02

Marketingstrategie.

Wanneer wij de ins en outs van jouw bedrijf kennen, bedenken we hoe we resultaat kunnen behalen. Jouw doelen worden het uitgangspunt van de strategie. We zetten al onze kennis rond online marketing in om jouw bedrijf in Zeeland, maar ook ver daarbuiten te laten groeien. Doelgericht en snel, want resultaat behalen is belangrijker dan trots kunnen zeggen dat jouw bedrijf in Zeeland online marketing gebruikt.

03

Aan de slag.

De strategie is onze plattegrond naar het einddoel. We zijn full-service; advertenties op internet, e-mails, sociale media en content die converteert. We hebben alle expertise in huis om jouw Zeeuwse bedrijf te laten groeien door slimme inzet van online marketing.

04

Bijsturen.

We zeiden het eerder al. Online marketing is ‘all about the numbers’. Bezoekersaantallen, conversie, cost per lead, engagement, duur van sessies. Duizelt het al? Al deze cijfers moeten gemeten en geanalyseerd worden om online marketing te laten slagen. Een kleine aanpassing kan al een groot resultaat opleveren. Laat dat maar aan ons over. We letten goed op de cijfers, zodat online marketing in Zeeland en daarbuiten jouw bedrijf laat groeien.

Als nuchtere Zeeuwen geloven wij zelf ook niet in mooie praatjes. Waarom zouden we er dan vanuit gaan dat jij dat wel zou doen? Wij zorgen er daarom altijd voor dat het effect van onze inspanningen altijd meetbaar is.

05

Het resultaat!

Wanneer de doelen worden behaald heeft dat een positief effect op jouw bedrijf in Zeeland. Online marketing zorgt voor meer klanten in de zaak. Dankzij onze ijzersterke formule werken we stap voor stap naar het beoogde resultaat toe. Of het nu gaat om het realiseren van meer verkopen, meer leads of het werven van personeel. We zorgen dat jij met online marketing Zeeland en ver daarbuiten gaat slagen.

Wij zijn een echt Zeeuws bedrijf. Wij houden namelijk van korte lijntjes, duidelijke taal en we vinden dat ook in een digitale wereld persoonlijk contact belangrijk is. Staat voor jouw bedrijf in Zeeland online marketing op de planning, dan adviseren we jou graag over de mogelijkheden. Onze focus ligt op het neerzetten van het beste resultaat.

We worden graag kind aan huis bij jouw bedrijf. Want alleen wanneer we jouw bedrijf echt goed leren kennen, kan jouw bedrijf in Zeeland online marketing resultaat behalen. Ons doel is dan ook een samenwerking waarbij we kunnen zeggen wat we denken, maar ook marketingsucces durven te vieren met een koud biertje of een glas bubbels.

Jouw partner voor online marketing in Zeeland.

online marketing team

Veelgestelde vragen online marketing in Zeeland.

Welke soorten online marketing zijn er?

Online marketing is er in allerlei soorten en maten. De meest gebruikte vormen van online marketing zijn: 

  • Content marketing

  • Zoekmachine marketing (Search Engine Optimization, ofwel SEO)

  • Zoekmachine adverteren (in het kort SEA, bijvoorbeeld Google AdWords)

  • Social Media Marketing

  • E-mail marketing

Mijn bedrijf is alleen actief in Zeeland, online marketing heeft dat nut?

Ook wanneer jouw bedrijf alleen binnen de grenzen van onze provincie actief is, heeft online marketing zin. Bij Google is 46% van de zoekopdrachten gericht op lokale informatie. En 72% van de mensen zoekt geregeld naar bedrijven en winkels in een straal van een paar kilometer. 

Hoe kom ik hoger in Google?

Iedereen gebruikt Google om te zoeken naar bedrijven, producten en diensten. Een hoge plek in de zoekmachines is dan ook belangrijk om gezien te worden. Om te bepalen wie op plek nummer één op de resultatenpagina mag staan, gebruikt een zoekmachine zoals Google een algoritme.

 

Het algoritme schat jouw pagina op waarde. De punten waarop jouw website wordt beoordeeld is geheim, maar als online marketing specialist weten we dat het o.a. gaat om hoeveel mensen er doorklikken, hoeveel links er verwijzen naar de pagina en o.a. de kwaliteit van de website content. Het komt er feitelijk op neer in hoeverre Google denkt dat uw pagina de vraag van de gebruiker (search intent) beantwoord.

 

Wil je hoger in de zoekresultaten, dan zal je moeten zorgen dat Google jouw pagina meer waarde toekent. Dat noemen we zoekmachine optimalisatie. 

Hoe vaak zou ik mijn website moeten updaten?

Een website waar al lange tijd geen nieuwe dingen zijn gezet, is niets meer dan een online brochure. Een succesvolle website zorgt juist voor interactie met bezoekers en zorgt dat ze altijd de laatste en meest relevante informatie hebben over jouw bedrijf, producten en diensten.

 

Er zijn geen regels over hoe vaak een website moet worden geüpdatet, maar Google geeft de voorkeur aan een website die frequent van verse content wordt voorzien. Bovendien helpt veel content jouw bedrijf onderscheiden en dat zorgt dat u met 1-0 voorstaat op de concurrent.

Wat is het verschil tussen ‘gewone’ en online marketing?

Bij online marketing worden de nodige technieken uit de gewone marketing toegepast. Online marketing is veel sneller. Als het moet heb je binnen een paar uur een online advertentiecampagne draaien. 

Internet is snel, maar ook verandert ook snel. Het is daarom lastig om up-to-date te blijven wanneer je ook alle ballen in jouw eigen bedrijf hoog moet houden. Wolf Online Marketing uit Zeeland steekt ook graag de handen uit de mouwen voor jouw bedrijf of organisatie.

bottom of page