top of page

Online marketing Terneuzen

Wij bieden alle facetten van online marketing aan. Dat wil zeggen dat u bij ons het volledig pakket voor uw website kan aanschaffen. Geen externe bedrijven voor foto's of google optimalisatie, maar daadwerkelijk alles in 1.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Samen voor resultaat

Waarom kiezen voor Wolf Online Marketing?
Niet omdat we er goed uit zien op foto´s, in tegendeel.

Nee wij vinden het leuk om onze klanten te helpen aan daadwerkelijk resultaat online.

We hebben nog wel wat meer redenen hoor, kijk maar.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Welke redenen nog meer dan?

Zetten 1 stap verder

Wij proberen altijd 1 stap verder te zetten voor uw bedrijf. Ja we zeggen proberen in plaats van doen, niet alles is mogelijk namelijk, maar we doen er alles aan om online marketing resultaat te behalen voor uw bedrijf in Terneuzen.

Wij bieden alle diensten aan

Tijd is voor veel bedrijven een probleem. Wat wij goed kunnen begrijpen. U kunt daarom bij ons terecht voor alle diensten omtrent online marketing. Of het nou om content creatie gaat of Google resultaat. Wij bieden het aan voor uw bedrijf.

Korte lijntjes

Geen gigantisch team dat moeilijk te bereiken is. Nee 1 aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij regelen de rest.

Wij maken converterende websites. Wat wil dat precies zeggen?

U kan nog zo'n mooie website hebben, maar als het geen resultaat oplevert heeft u er natuurlijk niks aan.

Doordat wij alles op kunnen leveren heeft uw website een zeer professionele uitstraling.

Onze websites zijn altijd maatwerk waardoor u altijd een originele website krijgt.

Uw website is op elk apparaat perfect zichtbaar. Hierdoor sluit u geen enkele klant uit en zal Google uw website hoger gaan waarderen.

Wij zijn enorm flexibel, alles wat u wilt aanpassen, passen wij voor u aan. Hierdoor durven wij te beloven dat u altijd tevreden al zijn over uw website.

Content is misschien wel het belangrijkste voor uw online resultaat. Met content kan u uw verhaal online vertellen. Wanneer u dit goed doet, zal u websitebezoeker een grote kans hebben om te converteren.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten content. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog is.

Gevestigd in het prachtige Zeeland helpen wij Zeeuwse bedrijven met het behalen van online resultaat.

We hebben elkaar leren kennen op de opleiding ondernemerschap in Breda. Hier is de voorliefde voor online marketing ontstaan. We hebben hierdoor verschillende bedrijven kunnen helpen naar online resultaat.

Na de opleiding is het balletje verder gaan rollen en hebben we de stap gezet naar het opzetten van een eigen online marketing bureau. Tot op de dag van vandaag hebben wij hier nooit spijt van gehad

Als Zeeuws Online Marketing Bureau zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen in Terneuzen. Het is dan misschien een stukje door de tunnel maar we hebben het er graag voor over.

Meer dan 94% van alle zoekmachineopdrachten in Nederland wordt gedaan op Google. Uit recent onderzoek is gebleken dat 98% van de bezoekers op Google niet op pagina 2 kijken van de resultaten.

Wolf online marketing focust zich dan ook volledig op Google.

Hoe wij dat doen?

Goede vraag, wij focussen ons vooral op het seo gedeelte. Ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Door zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf goed gevonden in Google. wanneer u eenmaal een goede positie hebt in Google krijgt u volledig gratis bezoekers naar uw site.

Wij passen uw website zo aan, dat Google uw website interressant vindt, waardoor er een grote kans is dat u goed gaat scoren.

​Wij beloven niks van te voren, aangezien het algortime van Google moeilijk te volgens is. Echter spreken onze resultaten voor zichzelf.

05

Online marketing bureau in Terneuzen

04

Wie zijn jullie?

03

Content Creatie Terneuzen

02

Google optimalisatie Terneuzen

01

Webdesign Terneuzen

Echt online resultaat behalen

01

Kennismaking

Wat drinkt u graag?

02

Creatie

We maken gebruik van drones, professionele camera's en gimballs. Waardoor uw content er zeer professioneel uitziet.

03

Resultaat behaald

Meten is weten. We zullen de zichtbare resultaten vergelijken met uw doelstellingen en stoppen pas als u tevreden bent.

Online marketing Terneuzen

Wij geven u dan ook liever advies tijdens een lekker bakkie koffie. We zijn een marketingbureau dat geen lucht verkoop en loze beloftes.

Hierdoor blijven onze klanten ook altijd langer aan ons hangen, dan een eenmalige website. Wij gaan samen voor online resultaat met onze klanten!

Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. We hopen dat u klaar ben voor echt online resultaat.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Verliezen het resultaat niet uit het oog

Waarom wij vertrouwen hebben in onze samenwerking? Wij verdienen ons geld terug, win win toch?

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Terneuzen

Hoe belangrijk is het verzamelen van e-mailadressen?

Welke online marketing kanalen zijn er?

Erg leuk en erg onderschat is de kracht van mailen! Sommige marketeers gebruiken de Engelse term: “The money is in the list”. Dit geeft aan hoe belangrijk het kan zijn om een lijst met e-mailadressen te hebben. Dit kan een lijst zijn die bestaat uit bestaande klanten of nieuwe potentiële klanten.

Hoe dan ook, bedrijven doen er goed aan om e-mailadressen te verzamelen. Deze geven namelijk de mogelijkheid om geïnteresseerde personen te voorzien van content die uiteindelijk kan zorgen voor extra omzet.

Nog geen maillijst? Er bestaan verschillende technieken om deze te creëren, dit hoeven zelfs niet altijd online technieken te zijn. Sommige bedrijven verzamelen deze gegevens namelijk gewoon in de winkel! Op een website of webwinkel kan weer een call to action worden geplaatst om een e-mailadres te verzamelen. Deze komt u vast weleens tegen en ziet er dan zo uit: “Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief”. Oud, maar goud!

Er bestaan verschillende online marketing kanalen. De meest bekende kanalen zijn onder andere, social media, contentmarketing, affiliate marketing, email marketing, SEO, SEA, video marketing en ook podcasts.

Al deze kanalen zijn relatief goedkoop toe te passen binnen een strategie. Het belangrijkste (en deze blijven wij noemen) is dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Zolang dit gebeurt en mogelijk is, kunnen bovenstaande online marketing kanalen perfect worden toegepast.

bottom of page