Online marketing Terneuzen

Wij bieden alle facetten van online marketing aan. Dat wil zeggen dat u bij ons het volledig pakket voor uw website kan aanschaffen. Geen externe bedrijven voor foto's of google optimalisatie, maar daadwerkelijk alles in 1.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Samen voor resultaat

Waarom kiezen voor Wolf Online Marketing?
Niet omdat we er goed uit zien op foto´s, in tegendeel.

Nee wij vinden het leuk om onze klanten te helpen aan daadwerkelijk resultaat online.

We hebben nog wel wat meer redenen hoor, kijk maar.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Content is misschien wel het belangrijkste voor uw online resultaat. Met content kan u uw verhaal online vertellen. Wanneer u dit goed doet, zal u websitebezoeker een grote kans hebben om te converteren.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten content. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, bedrijfsfotografie of een blog is.

Gevestigd in het prachtige Zeeland helpen wij Zeeuwse bedrijven met het behalen van online resultaat.

We hebben elkaar leren kennen op de opleiding ondernemerschap in Breda. Hier is de voorliefde voor online marketing ontstaan. We hebben hierdoor verschillende bedrijven kunnen helpen naar online resultaat.

Na de opleiding is het balletje verder gaan rollen en hebben we de stap gezet naar het opzetten van een eigen online marketing bureau. Tot op de dag van vandaag hebben wij hier nooit spijt van gehad

Als Zeeuws Online Marketing Bureau zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen in Terneuzen. Het is dan misschien een stukje door de tunnel maar we hebben het er graag voor over.

Meer dan 94% van alle zoekmachineopdrachten in Nederland wordt gedaan op Google. Uit recent onderzoek is gebleken dat 98% van de bezoekers op Google niet op pagina 2 kijken van de resultaten.

Wolf online marketing focust zich dan ook volledig op Google.

Hoe wij dat doen?

Goede vraag, wij focussen ons vooral op het seo gedeelte. Ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Door zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf goed gevonden in Google. wanneer u eenmaal een goede positie hebt in Google krijgt u volledig gratis bezoekers naar uw site.

Wij passen uw website zo aan, dat Google uw website interressant vindt, waardoor er een grote kans is dat u goed gaat scoren.

​Wij beloven niks van te voren, aangezien het algortime van Google moeilijk te volgens is. Echter spreken onze resultaten voor zichzelf.

05

Online marketing bureau in Terneuzen

04

Wie zijn jullie?

03

Content Creatie Terneuzen

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Echt online resultaat behalen

01

Kennismaking

Wat drinkt u graag?

02

Creatie

We maken gebruik van drones, professionele camera's en gimballs. Waardoor uw content er zeer professioneel uitziet.

03

Resultaat behaald

Meten is weten. We zullen de zichtbare resultaten vergelijken met uw doelstellingen en stoppen pas als u tevreden bent.

Online marketing Terneuzen

Wij geven u dan ook liever advies tijdens een lekker bakkie koffie. We zijn een marketingbureau dat geen lucht verkoop en loze beloftes.

Hierdoor blijven onze klanten ook altijd langer aan ons hangen, dan een eenmalige website. Wij gaan samen voor online resultaat met onze klanten!

Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. We hopen dat u klaar ben voor echt online resultaat.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Terneuzen

Hoe belangrijk is het verzamelen van e-mailadressen?

Welke online marketing kanalen zijn er?

Erg leuk en erg onderschat is de kracht van mailen! Sommige marketeers gebruiken de Engelse term: “The money is in the list”. Dit geeft aan hoe belangrijk het kan zijn om een lijst met e-mailadressen te hebben. Dit kan een lijst zijn die bestaat uit bestaande klanten of nieuwe potentiële klanten.

Hoe dan ook, bedrijven doen er goed aan om e-mailadressen te verzamelen. Deze geven namelijk de mogelijkheid om geïnteresseerde personen te voorzien van content die uiteindelijk kan zorgen voor extra omzet.

Nog geen maillijst? Er bestaan verschillende technieken om deze te creëren, dit hoeven zelfs niet altijd online technieken te zijn. Sommige bedrijven verzamelen deze gegevens namelijk gewoon in de winkel! Op een website of webwinkel kan weer een call to action worden geplaatst om een e-mailadres te verzamelen. Deze komt u vast weleens tegen en ziet er dan zo uit: “Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief”. Oud, maar goud!

Er bestaan verschillende online marketing kanalen. De meest bekende kanalen zijn onder andere, social media, contentmarketing, affiliate marketing, email marketing, SEO, SEA, video marketing en ook podcasts.

Al deze kanalen zijn relatief goedkoop toe te passen binnen een strategie. Het belangrijkste (en deze blijven wij noemen) is dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Zolang dit gebeurt en mogelijk is, kunnen bovenstaande online marketing kanalen perfect worden toegepast.