Google resultaat

''Wat is de beste zoekmachine?    Ik google het even.''

Google Optimalisatie

In januari 2021 was het aandeel van zoekopdrachten van google 91.86% wereldwijd, Na Google komt Bing met een gigantisch percentage van 2,71%.

 

Het is dus wel duidelijk dat bij Google de macht ligt. Doordat Google zoveel macht heeft is het een algoritme waar elk bedrijf maar beter vrienden mee kan worden. 

En dat doen wij graag, zorgen dat u goed vindbaar bent op Google en een nieuwe vriendschap in staat stellen.

Hoger kom in google

Hoe werkt google?

Daar zijn de meningen over verdeeld. Vroeger ging u met een lekker gebak misschien langs bij u contact bij de gouden gids, om voor een mooie prijs een wat betere plaats krijgen. Tegenwoordig is het lastig om langs een algoritme te gaan met een stuk slagroomtaart.

Geen enkel Online Marketing Bureau snapt het algoritme van Google helemaal, als ze dat wel doen, kunnen wij u persoonlijk niet aanraden om met hun in zee te gaan. Het algoritme zat gister alweer anders in elkaar dan vandaag en wat er morgen gaat gebeuren is helemaal de vraag.

Waarom heeft u Wolf Online Marketing nodig?

Goede vraag! Dat het zo ingewikkeld is, wilt niet zeggen dat er geen resultaten behaald kunnen worden voor uw bedrijf! En laten wij nou net onze focus hebben liggen op het resultaat. 

Wij houden alle nieuwe tips en tricks dagelijks bij, waarop we ten alle tijden proberen uw positie omhoog te krijgen in Google. Doordat wij veel ervaring hebben met Google kunnen wij een goede basis garanderen voor uw site, en de fouten ontwijken die vele daadwerkelijk maken.

Online resultaat behalen

Wat is de beste manier om resultaten te behalen?

Er zijn in principe 2 manieren om meer resultaten te behalen in Google. Het is per bedrijf verschillend wat het beste en wij overleggen dan ook graag met u!

 

 

Seo, search engine optimalisation

SEO, hier wordt het echt interessant. Via Seo kunt u GRATIS aan nieuwe bezoekers komen op uw site, door middel van het algoritme van google tevreden te stellen. Helaas is het minder makkelijk dan het klinkt. Maar uit onze ervaring kunnen wij zeggen, de aanhouder wint! Zelfs als het om een gigantisch eng algoritme gaat wat alles van ons weet.

Sea, search engine advertising

SEA, Dit is waar google haar echte geld mee verdient, de advertenties die altijd boven in staan, dat zijn de advertenties van google.

 

Elk bedrijf betaald hiervoor een bepaald bedrag. Het interessante van deze manier is, dat u pas betaalt wanneer de klant ook daadwerkelijk klikt! Hierdoor kunnen wij een heel gerichte campagne voor u maken, waardoor u gegarandeerd klanten naar uw site begeleid. Als wij dan ook nog  zorgen dat u een site heeft die converteert, loopt de extra omzet binnen!

hoe adverteer je op google
Online Maketing.png

Wolf Online Marketing

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

s'Gravenpolderseweg 118 

4462RA Goes Zeeland

Waar zijn wij actief?