top of page

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen.

Vroeger ging u met een lekker gebak misschien langs bij u contact bij de gouden gids, om voor een mooie prijs een wat betere plaats krijgen. Tegenwoordig is het lastig om langs een algoritme te gaan met een stuk slagroomtaart.

Geen enkel Online Marketing Bureau snapt het algoritme van Google helemaal, als ze zeggen van wel, kunnen wij u persoonlijk niet aanraden om met hen in zee te gaan. Het algoritme zat gister alweer anders in elkaar dan vandaag en wat er morgen gaat gebeuren is helemaal de vraag.

Echter zijn er wel bepaalde punten om aan vast te houden. Sterker nog er zijn wel meer dan 200 punten waar rekening mee gehouden moet worden, om op google goed te gaan scoren.

Wij zouden het ook graag makkelijker voor u maken, helaas is dat niet het geval en is de precieze werking van Google dus echt een geheim.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

GOOGLE OPTIMALISATIE

In januari 2021 was het aandeel van zoekopdrachten van google 91.86% wereldwijd, Na Google komt Bing met een gigantisch percentage van 2,71%.

 

Het is dus wel duidelijk dat bij Google de macht ligt. Doordat Google zoveel macht heeft is het een algoritme waar elk bedrijf maar beter vrienden mee kan worden. 

En dat doen wij graag, zorgen dat u goed vindbaar bent op Google en een nieuwe vriendschap in staat stellen.​

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

''Wat is de beste zoekmachine? Ik google het even.''

Naar onze mening is de Google optimalisatie de weg naar resultaat online. Wij focussen ons dan ook altijd op 2 dingen: enorm strakke content EN Google optimalisatie.

Door deze 2 punten te optimaliseren halen wij online resultaat voor u.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom is Google optimalisatie zo interessant?

Mensen zijn al op zoek

Wanneer u een advertentie plaats in een krant heeft u direct een gigantisch bereik. Dat klopt helemaal.

Maar wie zegt dat er veel mensen zijn die geïnteresseerd zijn in die advertentie?

Wanneer mensen een zoekopdracht op Google invoeren, zijn ze al op zoek. Deze potentiële klanten zijn veel makkelijker over te halen tot een conversie.

Meten is weten

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Met Google kan u perfect analyseren hoe uw pagina's werken en hoe u ze kan verbeteren.

Welke zoekwoorden zijn interessant voor uw site? Hoe scoort uw website? Hoeveel mensen converteren er nu daadwerkelijk.

Al deze vragen kan u beantwoorden. Dat wordt toch een beetje lastig, wanneer u een advertentie in een krant zet.

Gratis bezoekers

Wij zijn groot fan van SEO (search engine optimalisation). Bij SEO komen bezoekers gratis op uw site, omdat Google de pagina het meest relevant is.

Ja u leest het goed volledig gratis! Echter is dit wel een lange termijn plan en kost het veel tijd om goede posities in Google op te pakken.

Wanneer dit echter is gelukt, heeft u een enorm voordeel op uw concurrentie en krijgt u gratis bezoekers op uw website.

Wij kijken altijd eerst naar wat er nodig is voor uw bedrijf. Wel zo gezellig toch?

Daar gaan we.

Nou zoals u misschien wel begrijpt, er zijn meerdere wegen naar Rome. Google veranderd met het uur, dus we zullen altijd onze strategieën moeten blijven aanpassen.

Het leukste van Google optimalisatie? Het resultaat daadwerkelijk kunnen meten in keiharde cijfers. 

Dan gaan we dan aanpak bepalen om voor u resultaat te behalen op Google.

05

Rapporteren

04

Bijschaven

03

Van start

02

Aanpak bepalen

01

Goed gesprek

De stappen naar resultaat op Google

01

02

03

Opzet

Maximaal resultaat

Heldere doelen

Uw pagina op 1 in Google? Zeker mogelijk!

Dat het zo ingewikkeld is, wilt niet zeggen dat er geen resultaten behaald kunnen worden voor uw bedrijf! En laten wij nou net onze focus hebben op online resultaat voor uw bedrijf.

Wij maken een plan om op Google resultaat te behalen. Het ligt er natuurlijk volledig per bedrijf aan wat nodig is en waar u het meeste waarde aan hecht. Niks staat vast en we passen alles per bedrijf aan.

Bovendien kijken we eerst altijd wat precies nodig is voor uw bedrijf. We beginnen altijd met een kopje koffie, volledig vrijblijvend en gegarandeerd gezellig!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veel gestelde vragen over Google optimalisatie

Waarom heb ik überhaupt content op mijn website nodig?

Voor SEO natuurlijk! Het algoritme van Google bepaalt voornamelijk hoe relevant uw website is door de leesbare informatie die erop staat. Het is dus des te belangrijker dat u de inhoud van uw teksten niet zomaar kiest, maar afleidt van de zoekintentie. Het algoritme kan beelden en video's nog niet perfect interpreteren. Maar als de content op uw website de zoekintentie al perfect dekt, kunt u de inhoud natuurlijk nog uitbreiden met uw eigen vakkennis!

 

Hoe dan ook, het komt erop neer dat uw website zonder klantgerichte inhoud geen goede Google-ranking kan krijgen. Simpel, nietwaar?

Kunnen websiteteksten achteraf worden geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Kort antwoord: Nee, dat kunnen ze niet. Het gaat in de eerste plaats om de zoekintentie van de gebruikers, d.w.z. de inhoud, en niet om de erin vermelde trefwoorden.

Kan ik de teksten op mijn website verbergen?

Theoretisch gezien kan dat, maar het heeft maar een beperkt nut. Want op dit moment is het nog steeds zo dat zichtbare inhoud betere resultaten oplevert.

 

Let op: Het volledig verbergen van teksten is tegen de richtlijnen van Google voor webmasters en deze methode zal u veel nieuwe klanten kansen kosten.

Helpt het als het trefwoord vaker op de website wordt gebruikt?

Ja en nee.

Google berekent natuurlijk de relevantie van uw hele website voor een bepaald trefwoord en weegt dit mee in de ranking met andere websites voor dat trefwoord. In het algemeen moet u echter afstappen van het pure “trefwoord-denken”!

Hoe ziet de toekomst van SEO-content en Google-optimalisatie eruit?

Google zal ongelooflijk goed worden in het interpreteren van zoekopdrachten en het leveren van de juiste inhoud. En ja, u kunt teksten verbeteren om dat te bereiken.

Moet ik content op de categoriepagina's van mijn shop zetten?

Als u een winkel hebt met weinig autoriteit, hebt u nuttige teksten nodig op de categoriepagina's. De inhoud moet de vragen van de gebruiker beantwoorden en als een soort koopgids fungeren.

bottom of page