Google Optimalisatie
SEO

website laten maken zeeland

Google?

In januari 2021 was het aandeel van zoekopdrachten van google 91.86% wereldwijd, Na Google komt Bing met een gigantisch percentage van 2,71%.

 

Het is dus wel duidelijk dat bij Google de macht ligt. Doordat Google zoveel macht heeft is het een algoritme waar elk bedrijf maar beter vrienden mee kan worden. 

En dat doen wij graag, zorgen dat u goed vindbaar bent op Google en een nieuwe vriendschap in staat stellen.

Naar onze mening is de Google optimalisatie de weg naar resultaat online. Wij focussen ons dan ook altijd op 2 dingen: enorm strakke content EN Google optimalisatie.

Door deze 2 punten te optimaliseren halen wij online resultaat voor u.

Hoe werkt Google dan?

89% van de mensen zoekt eerst op google, voordat ze een aankoop doen.

Daar zijn de meningen over verdeeld. Vroeger ging u met een lekker gebak misschien langs bij u contact bij de gouden gids, om voor een mooie prijs een wat betere plaats krijgen. Tegenwoordig is het lastig om langs een algoritme te gaan met een stuk slagroomtaart.

Geen enkel Online Marketing Bureau snapt het algoritme van Google helemaal, als ze zeggen van wel, kunnen wij u persoonlijk niet aanraden om met hun in zee te gaan. Het algoritme zat gister alweer anders in elkaar dan vandaag en wat er morgen gaat gebeuren is helemaal de vraag.

Echter zijn er wel bepaalde punten om aan vast te houden. Sterker nog er zijn wel meer dan 200 punten waar rekening mee gehouden moet worden, om op google goed te gaan scoren.

Wij zouden het ook graag makkelijker voor u maken, helaas is dat niet het geval en is de precieze werking van Google dus echt een geheim.

online marketing zeeland
IMG_0902.jpg

Waarom is Google optimalisatie zo interessant?

Mensen zijn al op zoek

Wanneer u een advertentie plaats in een krant heeft u direct een gigantisch bereik. Dat klopt helemaal.

Maar wie zegt dat er veel mensen zijn die geïnteresseerd zijn in die advertentie?

Wanneer mensen een zoekopdracht op Google invoeren, zijn ze al op zoek. Deze potentiele klanten zijn veel makkelijker over te halen tot een conversie.

Gratis bezoekers

Wij zijn groot fan van SEO ( search engine optimalisation). Bij SEO komen bezoekers gratis op je site, omdat Google de pagina het meest relevant is.

Ja u leest het goed volledig gratis! Echter is dit wel een lange termijn plan en kost het veel tijd om goede posities in Google op te pakken.

Wanneer dit echter is gelukt, heeft u een enorm voordeel op uw concurrentie en krijgt u gratis bezoekers op uw website.

Meten is weten

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Met Google kan u perfect analyseren hoe uw pagina's werken en hoe u ze kan verbeteren.

Welke zoekwoorden zijn interessant voor uw site? Hoe scoort uw website? Hoeveel mensen converteren er nu daadwerkelijk.

Al deze vragen kan u beantwoorden. Dat wordt toch een beetje lastig, wanneer u een advertentie in een krant zet.

Welke manieren gebruiken jullie?

Er zijn in principe 2 manieren om meer resultaten te behalen in Google. Het is per bedrijf verschillend wat het beste is. Uiteraard kijken we wat er voor uw bedrijf het meeste resultaat zou behalen. 

SEO, search engine optimalisation

Seo hebben wij al een keertje laten vallen. In principe kan je het kort samenvatten als: Je eigen website zo goed optimaliseren voor Google, om op deze manier GRATIS bezoekers naar uw site te begeleiden.

Hier komt simpelweg enorm veel bij kijken. Google kijkt voor SEO naar meer dan 200 factoren.

Wij focussen ons op degene die wij het belangrijkste achten namelijk: Teksten op uw website, Linkbuilding, interne linkbuilding, content ontwikkeling en relevantie van uw website.

SEA, search engine advertising

De advertenties die u bij een zoekopdracht altijd boven aan ziet staan. Dat zijn simpelweg bedrijven die een campagne hebben gemaakt om per klik bezoekers te betalen om op hun website te komen.

 

Elk bedrijf betaald hiervoor een bepaald bedrag. Het interessante van deze manier is, dat u pas betaalt wanneer de klant ook daadwerkelijk klikt! Hierdoor kunnen wij een heel gerichte campagne voor u maken, waardoor u gegarandeerd klanten naar uw site begeleid. Als wij dan ook nog  zorgen dat u een site heeft die converteert, loopt de omzet binnen!

Echt scoren in Google?

Dat het zo ingewikkeld is, wilt niet zeggen dat er geen resultaten behaald kunnen worden voor uw bedrijf! En laten wij nou net onze focus hebben op online resultaat voor uw bedrijf.

Wij maken een plan om op Google resultaat te behalen. Het ligt er natuurlijk volledig per bedrijf aan wat nodig is en waar u het meeste waarde aan hecht. Niks staat vast en we passen alles per bedrijf aan.

Bovendien kijken we eerst altijd wat precies nodig is voor uw bedrijf. We beginnen altijd met een kopje koffie, volledig vrijblijvend en gegarandeerd gezellig!