top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een plek om je website hoger in Google te laten verschijnen? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar we bij Wolf Online Marketing voor staan.​

 

Google optimalisatie met resultaat

 

Onze focus ligt volledig op het succes van jouw online avontuur. Geen gedoe, enkel de zoektocht naar wat effectief is en wat niet, en natuurlijk wat je wel en niet bevalt!

 

Google optimalisatie realiseren met ons?

 

Vraag je je af hoe jij jouw bedrijf kunt Google optimaliseren? Maak dan snel een afspraak. We vertellen je met plezier welke kansen er voor jou liggen!

Google optimalisatie

Waarom kiezen voor ons marketingbureau voor google optimalisatie?

Naar onze mening is Google optimalisatie de weg naar resultaat online. Wij focussen ons dan ook altijd op 2 dingen: enorm strakke content EN Google optimalisatie.

Door deze 2 punten te optimaliseren halen wij online resultaat voor jou en vele andere bedrijven.

''Wat is de beste zoekmachine? Ik google het even.''

Google-optimalisatie, ook bekend als SEO (Search Engine Optimization), is vandaag de dag essentieel voor elke online aanwezigheid. Door middel van strategieën en technieken zorgen we ervoor dat jouw website de aandacht trekt van zoekmachines zoals Google.

 

Dit resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten en trekt meer bezoekers naar je website. Google optimalisatie is de sleutel tot online succes, waardoor jouw merk meer zichtbaarheid krijgt en jouw bedrijf zichzelf digitaal op de kaart zet.

Wat is Google optimalisatie?

01

Voordat we een offerte voor je kunnen opstellen, is het belangrijk dat we precies begrijpen wat er moet gebeuren. De omvang van het project en de benodigde tijd en inspanning spelen hierbij een rol, zodat we een passend voorstel kunnen maken.

 

Het is van belang dat je het uitbesteden van Google-optimalisatie aan ons beschouwt als een investering. We bieden namelijk een model aan dat zich uiteindelijk voor je zal terugverdienen. Denk maar aan al die nieuwe klanten die je aantrekt dankzij je verbeterde online strategie. Dit levert aantoonbare resultaten op!

Wat zijn de kosten van Google Optimalisatie?

02

Waarom zou je eigenlijk voor ons moeten kiezen, te midden van het overvloedige aanbod aan bureaus in Nederland?

 

Laten we dat duidelijk maken. Allereerst hebben we er bewust voor gekozen om een compact en efficiënt team te zijn. Wat betekent dat voor jou? Simpelweg dat we razendsnel reageren. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Bij ons hoef je niet te wachten op eindeloze wachttijden of hoor je irritante wachtmuziekjes, maar kun je meteen rekenen op actie!

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen voor jouw Google optimalisatie?

03

Waarom je voor ons moet kiezen?

Bij ons geen tijdverspilling aan wachtmuziekjes of eindeloos doorschakelen. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Trek gewoon aan de bel en je krijgt meteen een van onze medewerkers aan de lijn. Simpel, maar doeltreffend!

Korte communicatielijnen

01

online marketing

Als je jouw Google optimalisatie wilt toevertrouwen aan ons, hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Tekstschrijvers, contentcreators, en zelfs experts in zoekwoordonderzoek. Geen gedoe, maar vooral puur gemak!

Alles op één plek

02

Bij ons draait het om resultaten die voor zichzelf spreken en een onvergetelijke indruk achterlaten. Geen tijd verspillen aan overbodige toeters en bellen, maar volledige focus op wat echt belangrijk is: het behalen van resultaten. Dat is waar wij voor gaan!

Resultaatgedreven

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Bij ons begint alles met een goed gesprek, en dat gaat het best met een heerlijk bakkie koffie erbij. Want eerlijk is eerlijk, de meest briljante ideeën ontstaan vaak uit zo'n informele babbel, toch? Tijdens deze gezellige ontmoeting bespreken we alle ins en outs van ons werk, terwijl jij ons meer vertelt over je bedrijf!

02

Google strategie.

Voordat we vol gas geven, nemen we even de tijd voor een creatieve brainstormsessie. Wat willen we bereiken? En nog belangrijker, hoe gaan we dat aanpakken? Met voldoende tijd en energie gewijd aan de strategie, weten we allemaal precies welke koers we varen!

03

Aan de slag.

Met de strategie in de pocket, zijn we klaar voor actie! We werken keihard om snel de beste resultaten voor je neer te zetten!

04

Bijsturen

Tijdens het proces houden we nauwlettend in de gaten of alles naar wens verloopt. Merken we dat er iets niet werkt of dat er een beter alternatief is voor onze huidige aanpak? Geen probleem, we sturen meteen bij voor de beste resultaten.

05

Resultaten die spreken

En dan, het moment waar alles om draait: de resultaten. We willen cijfers zien die voor zichzelf spreken. En als we nog niet helemaal tevreden zijn, dan blijven we keihard werken totdat we je die prachtige resultaten kunnen laten zien!

Dat het zo ingewikkeld is, wilt niet zeggen dat er geen resultaten behaald kunnen worden voor jouw bedrijf! En laten wij nou net onze focus hebben op online resultaat voor jouw bedrijf.

Wij maken een plan om op Google resultaat te behalen. Het ligt er natuurlijk volledig per bedrijf aan wat nodig is en waar je het meeste waarde aan hecht. Niks staat vast en we passen alles per bedrijf aan.

Bovendien kijken we eerst altijd wat precies nodig is voor jouw bedrijf. We beginnen altijd met een kopje koffie, volledig vrijblijvend en gegarandeerd gezellig!

Een wervingsvideo laten maken?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over Google optimalisatie 

Waarom heb ik überhaupt content op mijn website nodig?

Voor SEO natuurlijk! Het algoritme van Google bepaalt voornamelijk hoe relevant jouw website is door de leesbare informatie die erop staat. Het is dus des te belangrijker dat je de inhoud van jouw teksten niet zomaar kiest, maar afleidt van de zoekintentie. Het algoritme kan beelden en video's nog niet perfect interpreteren. Maar als de content op jouw website de zoekintentie al perfect dekt, kan je de inhoud natuurlijk nog uitbreiden met jouw eigen vakkennis!

 

Hoe dan ook, het komt erop neer dat jouw website zonder klantgerichte inhoud geen goede Google-ranking kan krijgen. Simpel, nietwaar?

Hoe ziet de toekomst van SEO-content en Google-optimalisatie eruit?

Google zal ongelooflijk goed worden in het interpreteren van zoekopdrachten en het leveren van de juiste inhoud. En ja, jij kunt teksten verbeteren om dat te bereiken.

Moet ik content op de categoriepagina's van mijn shop zetten?

Als je een winkel hebt met weinig autoriteit, heb je nuttige teksten nodig op de categoriepagina's. De inhoud moet de vragen van de gebruiker beantwoorden en als een soort koopgids fungeren.

bottom of page