top of page
bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Mensen kopen van mensen en niet van bedrijven. Het zien van mensen op een website of op sociale media maakt dan ook een enorm verschil. En dan hebben we het nog niet eens over het zien van lachende mensen terwijl ze aan het werk zijn. Bedrijfsfotografie die uw conversie verhoogt. Dat is onze specialisatie. Eerst zien dan geloven? Bekijk hieronder onze cases!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Lekker cliché natuurlijk, maar het is aangetoond. Plaatjes blijven langer hangen. Drie dagen later kan 65% van de mensen zich een afbeelding nog goed herinneren, terwijl dat bij geschreven content slechts bij 10% van de mensen lukte. Een goede foto is voor uw bedrijf dus goud waard. Zorg voor origineel zakelijk beeldmateriaal met onze bedrijfsfotografie.

Droneshots

Creatief

Snelle oplevering

Origineel 

Rechtenvrij

Optie tot video opname zelf dag

EERST ZIEN DAN GELOVEN

HOONDERT

DR. WORKER

THE INNERSENSE

VAN DER SCHELDE

MINDBODYDIETIST

VERVAET

Belangrijkste onderdelen bedrijfsfotografie

Uw verhaal

Ondernemers staan bekend om hun doe-het-zelf-mentaliteit.  Dat werkt voor uw product of dienst en is waarschijnlijk de reden dat u voor uzelf bent begonnen. Maar zelf doen is voor bedrijfsfotografie vaak niet de beste keuze. 

Pas gestart met uw bedrijf, dan lijkt het aantrekkelijk om zelf wat foto’s te maken. Of erger: willekeurige stock foto's gebruiken. Wij weten zeker dat professionele fotografie uw onderneming zal laten groeien. 

Een lach

Uw succes hangt af van de eerste indruk bij de potentiële klant. Dit is dan ook waar bedrijfsfotografie het verschil maakt. Kruip eens in de huid van de klant. Wat denkt u dat hun aandacht zal trekken? Wat heeft u te bieden dat de concurrentie niet heeft?

 

Of het uw bedrijf is die verkoopt, hangt van “de klik”. Die positieve, emotionele connectie.  Onze professionele bedrijfsfotografie maakt uw zaak onweerstaanbaar.

Een camera

Foto’s kunnen functioneel zijn. Productfoto’s maken aan de klant duidelijk wat er wordt geleverd of wat uw service precies is. Juist die foto’s waarin u aan het werk bent of die uw bedrijf in beeld brengen zorgen voor vertrouwen. En vertrouwen geeft de conversie van uw website een boost.

Met goede foto’s voor uw bedrijf kunt u zich onderscheiden. Het maakt uw bedrijf zowel authentiek als professioneel. Bedrijfsfotografie kan daarom net dat verschil maken.

DRIVEN BY RESULT

Zakelijke foto’s laten maken doet u dat waarschijnlijk niet om de muur van uw kantoor op te fleuren. Bedrijfsfoto’s worden gemaakt met een doel in gedachten, bijvoorbeeld adverteren op sociale media of voor gebruik op de website. 

Eén ding waar wij gewoon eerlijk in zijn: prijzen voor bedrijfsfotografie. We werken niet met kant-en-klare pakketten. We bekijken het creatieve proces door een zakelijke bril. Een foto moet voor u namelijk wel wat opleveren. We kijken naar uw doelstellingen en hoe we dat met zakelijke foto’s te kunnen bereiken. 

93%

Van alle communicatie is visueel

60.000

Keer verwerkt een mens iets visueels sneller dan tekst

60%

Meer kans op een conversie met gebruik van foto's

65%

Van de mensen zijn volledig visueel ingesteld

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote projecten, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Bij bedrijfsfotografie denken we dan ook graag met u mee over de creatieve mogelijkheden en uw zakelijke doelstellingen en waar de kansen voor uw bedrijf liggen. Twee weten er meer dan een. U heeft verstand van uw bedrijf en wij van bedrijfsfotografie.

We hebben vooraf goed nagedacht over het hoe en wat rond het maken van de foto’s. Vooraf is daarmee duidelijk wat we op de foto willen hebben. Op de dag van de fotoshoot loopt daardoor alles op rolletjes. Iedereen weet wat er verwacht wordt, waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn. Zo kan kunnen de foto’s van uw bedrijf al binnen een dag gemaakt zijn.

We hebben vooraf goed nagedacht over het hoe en wat rond het maken van de foto’s. Vooraf is daarmee duidelijk wat we op de foto willen hebben. Op de dag van de fotoshoot loopt daardoor alles op rolletjes. Iedereen weet wat er verwacht wordt, waar en wanneer ze aanwezig moeten zijn. Zo kan kunnen de foto’s van uw bedrijf al binnen een dag gemaakt zijn.

De gemaakte foto’s zijn breed inzetbaar. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken op uw website, op sociale media, zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Onze bedrijfsfotografie is ook prima in te zetten voor gebruik in traditionele media, zoals een advertentie in de krant of voor persberichten. De foto’s laten namelijk goed zien wie u bent en welke producten of diensten u levert. Bovendien brengen we uw bedrijf ook nog eens op een visueel aantrekkelijke manier in beeld.

Onze foto’s zijn puur en oprecht, toch laten we liever niets aan het toeval over. Een goede voorbereiding is het halve werk. We denken daarom goed na over zowel de doelstellingen als het creatieve gedeelte van de bedrijfsfoto’s. We werken uit hoe uw bedrijf het beste in beeld kan worden gebracht. Ons uitgangspunt is daarbij altijd sprekende, krachtige en tegelijkertijd authentieke, bedrijfsfotografie.

05

Gebruiken

04

Bewerken

03

Shootday

02

Voorbereiding

01

Kennismaken

De stappen naar resultaat

01

Content creatie

Wij zijn specialist in het maken van maatwerk content, zoals fotografie voor bedrijven.

02

Content verspreiding

Met foto’s van uw bedrijf bent u klaar om gezien te worden door uw (potentiële) klanten.

03

Resultaat

Doelgerichte content voor het behalen van uw zakelijke doelen.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Wij weten ook wel dat we niet het enige bedrijf zijn waar u terecht kunt voor bedrijfsfotografie. In praktisch ieder dorp of stad is wel minstens één fotograaf te vinden. Kort geleden zijn ze allemaal geteld, niet door onszelf gelukkig, en er zijn in Nederland nog 23.780 andere fotografen actief. Toch weten we zeker dat u het beste voor ons kunt kiezen.

 

Bij Wolf Content Marketing bent u geen nummer. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Ook zijn wij er ook helemaal niet opgebrand om u snel te ‘knippen en scheren’ en uurtje-factuurtje, daar zijn we geen liefhebbers van.

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waar we uw bedrijf kennen als onze eigen broekzak. Zo’n samenwerking waar we samen behaalde succes durven te vieren met bubbels of gewoon een Zeeuws biertje. Oprecht en met de focus op de lange termijn. Zo’n samenwerking dus. En daar werken we hard voor.

 

We hebben geleerd niet te stoppen waar anderen de handdoek al in de ring hadden gegooid. Wij investeren, waar anderen snel willen ‘cashen’. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om een simpele zakelijke fotoshoot of dat u grootste plannen heeft en een uitgebreide sociale media campagne wilt opzetten.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Frequently Asked Questions

Welke soorten bedrijfsfotografie zijn er mogelijk?

Bedrijfsfotografie is eigenlijk een soort containerbegrip van allerlei zakelijke foto’s. Om te laten zien dat uw bedrijf uniek en de keuze van de klant waard is, zorgt u natuurlijk voor goede foto’s. Geen stock foto's, maar echte, authentieke foto’s van uw bedrijf. Mensen doen zaken met andere mensen.

 

Onder bedrijfsfotografie verstaan we bijvoorbeeld bedrijfsreportages, maar ook teamfoto’s, foto’s voor sociale media, zoals bijvoorbeeld LinkedIn of bijvoorbeeld foto’s van eerder opgeleverd werk. Eigenlijk alle soorten foto’s waarin bedrijven of het werk het onderwerp is dus.

Wat zijn de kosten voor bedrijfsfotografie?

Hoewel we graag zo duidelijk willen zijn, lukt het niet om vooraf een prijs voor het maken van zakelijke foto’s te noemen. We zullen eerst moeten weten wat uw wensen zijn en wat u met de bedrijfsfoto’s wilt bereiken. Van invloed op de kosten van bedrijfsfotografie zijn bijvoorbeeld het aantal foto’s, de tijd die nodig is voor het maken van de foto’s, de benodigde fotoapparatuur (moeten er bijvoorbeeld ook drone shots worden gemaakt?) en de tijd die nodig is voor het nabewerken van de foto’s.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Hebben jullie tips voor een zakelijke fotoshoot?

Wanneer u nog niet weet of u het zelf wilt doen of dat u het maken van foto’s uitbesteed hebben we hieronder enkele tips voor bedrijfsfotografie:

 

 1. Zorg voor een ruimte zonder al teveel afleiding.
  Wanneer de ruimte belangrijk is voor de foto’s van het bedrijf, bijvoorbeeld winkel of werkplaats, zorg dan dat die ruimte ook de aandacht krijgt. Zorg dat de ruimte opgeruimd oogt en hou het beeld rustig.
   

 2. Probeer een geforceerde glimlach te voorkomen.
  Maken werknemers deel uit van de fotoshoot, fotografeer ze dan op een natuurlijke manier. Liever bezig met hun werk, dan een geforceerde glimlach.
   

 3. Denk aan houding, locatie en kleding.
  Personeel op de foto, of een foto voor ‘over ons’ pagina, denk dan na over de manier waarop u gaat fotograferen. U kunt rekening houden met de kledingkeuze, of juist niet natuurlijk. Maar probeer wel te zorgen voor een logische samenhang.

Waarom is een eigen foto zo belangrijk?

Om de simpele reden dat u daarmee unieke content maakt. Eigen beeldmateriaal zegt echt iets over het bedrijf en het product of dienst dat wordt verkocht. Originele zakelijke foto’s maken een website direct een stuk persoonlijker, authentieker en dat maakt u als bedrijf ook meteen een stuk interessanter. Het maakt daarbij niet uit of u een winkel heeft, een industrieel bedrijf bent, garagebedrijf of fysiotherapeut: alle bedrijven zijn gebaat bij maatwerk content.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

bottom of page