top of page
Online marketing team

Op zoek naar een bedrijf voor jouw bedrijfsfotografie? Aangenaam! We hebben al enorm veel bedrijven mogen helpen bij hun bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie die jouw conversie verhoogt. Dat is onze specialisatie. 

Bedrijfsfotografie 

Bedrijfsfotografie aan ons uitbesteden?

Wij zorgen ervoor dat je volledig wordt ontzorgd en je de perfecte bedrijfsfoto's voor jouw bedrijf krijgt. 

Lekker cliché natuurlijk, maar het is aangetoond. Plaatjes blijven langer hangen. Drie dagen later kan 65% van de mensen zich een afbeelding nog goed herinneren, terwijl dat bij geschreven content slechts bij 10% van de mensen lukte.

 

Een goede foto is voor jouw bedrijf dus goud waard. Zorg voor origineel zakelijk beeldmateriaal met onze bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie met resultaat.

Hoewel we graag transparant zouden zijn over onze tarieven voor bedrijfsfotografie, is het niet mogelijk om een vast bedrag te noemen zonder eerst te weten wat jouw wensen zijn. De kosten worden beïnvloed door factoren als het aantal foto's, de benodigde tijd voor de opnames, eventuele speciale apparatuur (zoals drones) en de tijd die nodig is voor nabewerking.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we jouw behoeften en verwachtingen kunnen bespreken en een passende offerte kunnen opstellen.

Wat zijn de kosten van bedrijfsfotografie?

01

klant voor content marketing

Waarom zou je voor onze bedrijfsfotografie kiezen? Een begrijpelijke vraag, gezien het feit dat er heel wat bedrijfsfotografen zijn, toch? Wij hebben er bewust voor gekozen om een compact team te blijven, waardoor onze communicatielijnen kort en krachtig zijn. We zijn snel ter plaatse en hebben een schat aan ervaring op het gebied van bedrijfsfotografie. We gebruiken onze foto's zelfs voor onze eigen campagnes, dus we weten absoluut wat een goede bedrijfsfoto is. Kortom, met ons verdien je je investering direct terug!

Waarom moet ik kiezen voor jullie bedrijfsfotografie?

02

klant voor online marketing

Als de eeuwige strijd tussen zelf foto's nemen of een professional inhuren je nog in zijn greep houdt, geven we je graag een paar handige tips voor bedrijfsfotografie:

 

Ontdoe je van rommel: Voor een foto die indruk maakt, is een nette, opgeruimde ruimte van groot belang. Of het nu over een winkel, een werkplaats, of een ander stukje van jouw bedrijf gaat, zorg ervoor dat de omgeving eruit ziet alsof het speciaal voor de foto is opgeruimd!


Denk aan houding, locatie en kleding: Als je personeel op de foto staat, of je foto's gebruikt voor de "over ons" pagina, denk dan goed na over hoe je ze wilt vastleggen. Is er een dresscode? Of wil je juist een meer ontspannen sfeer? Zorg ervoor dat alles logisch samenkomt in jouw visuele verhaal!

Hebben jullie tips voor bedrijfsfotografie?

03

klant voor online marketing

Belangrijkste onderdelen van onze bedrijfsfotografie

Ondernemers staan bekend om hun doe-het-zelf-mentaliteit.  Dat werkt voor jouw product of dienst en is waarschijnlijk de reden dat je voor jezelf bent begonnen. Maar zelf doen is voor bedrijfsfotografie vaak niet de beste keuze. 

Pas gestart met jouw bedrijf, dan lijkt het aantrekkelijk om zelf wat foto’s te maken. Of erger: willekeurige stock foto's gebruiken. Wij weten zeker dat professionele fotografie jouw onderneming zal laten groeien. 

Jouw verhaal.

01

online marketing

Jouw succes hangt af van de eerste indruk bij de potentiële klant. Dit is dan ook waar bedrijfsfotografie het verschil maakt. Kruip eens in de huid van de klant. Wat denk je dat hun aandacht zal trekken? Wat heb je te bieden dat de concurrentie niet heeft?

 

Of het jouw bedrijf is die verkoopt, hangt van “de klik”. Die positieve, emotionele connectie.  Onze professionele bedrijfsfotografie maakt jouw zaak onweerstaanbaar.

Een lach.

02

Zakelijke foto’s laten maken doe je waarschijnlijk niet om de muur van je kantoor op te fleuren. Bedrijfsfoto’s worden gemaakt met een doel in gedachten, bijvoorbeeld adverteren op sociale media of voor gebruik op de website. 

Eén ding waar wij gewoon eerlijk in zijn: prijzen voor bedrijfsfotografie. We werken niet met kant-en-klare pakketten. We bekijken het creatieve proces door een zakelijke bril. Een foto moet voor jou namelijk wel wat opleveren. We kijken naar uw doelstellingen en hoe we dat met zakelijke foto’s te kunnen bereiken. 

Het resultaat.

03

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of het nu gaat om kleine projecten of grote ondernemingsavonturen, begint altijd met een goed gesprek. Om het beste resultaat te behalen, moeten we precies begrijpen wat jouw doelen zijn. We willen zoveel mogelijk te weten komen over jouw bedrijf. Bij bedrijfsfotografie denken we graag mee over de creatieve mogelijkheden en hoe ze aansluiten bij jouw doelstellingen. Twee weten meer dan één, toch? Jij bent de expert in jouw bedrijf, en wij zijn dat in bedrijfsfotografie.

02

De voorbereiding

Onze foto's zijn authentiek, maar we laten niets aan het toeval over. Een goede voorbereiding is het halve werk. We denken grondig na over zowel de doelen als de creatieve aspecten van de bedrijfsfoto's. We plannen hoe we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren. Ons motto is altijd: sprekende, krachtige en authentieke bedrijfsfotografie.

03

De dag van de bedrijfsfotografie

We hebben vooraf goed nagedacht over hoe en wat we willen vastleggen op de foto's. Alles is van tevoren duidelijk. Op de dag van de fotoshoot verloopt alles op rolletjes. Iedereen weet wat er van hen verwacht wordt, waar ze moeten zijn en wanneer. Zo kunnen de foto's van jouw bedrijf soms zelfs binnen één dag gemaakt worden.

04

Bewerking

Het bewerken van bedrijfsfoto's is altijd een belangrijk en tijdrovend proces, maar dat nemen wij vanzefsprekend volledig uit handen.

05

Gebruik

De gemaakte foto's zijn veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen pronken op jouw website, schitteren op sociale media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. Onze bedrijfsfotografie is ook geschikt voor traditionele media, zoals krantenadvertenties en persberichten. De foto's tonen wie je bent en wat je aanbiedt op een visueel aantrekkelijke manier!

Wij weten ook wel dat we niet het enige bedrijf zijn waar je terecht kunt voor bedrijfsfotografie. In praktisch ieder dorp of stad is wel minstens één fotograaf te vinden. Kort geleden zijn ze allemaal geteld, niet door onszelf gelukkig, en er zijn in Nederland nog 23.780 andere fotografen actief. Toch weten we zeker dat je het beste voor ons kunt kiezen.

 

Bij Wolf Online Marketing ben je geen nummer. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Ook zijn wij er ook helemaal niet opgebrand om je snel te ‘knippen en scheren’ en uurtje-factuurtje, daar zijn we geen liefhebbers van.

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waar we jouw bedrijf kennen als onze eigen broekzak. Zo’n samenwerking waar we samen behaalde succes durven te vieren met bubbels of gewoon een biertje. Oprecht en met de focus op de lange termijn. Zo’n samenwerking dus. En daar werken we hard voor.

Bedrijfsfotografie voor jou.

 marketing team

Vragen over bedrijfsfotografie

Welke soorten bedrijfsfotografie zijn er mogelijk?

Bedrijfsfotografie is eigenlijk een soort containerbegrip van allerlei zakelijke foto’s. Om te laten zien dat jouw bedrijf uniek en de keuze van de klant waard is, zorgt je natuurlijk voor goede foto’s. Geen stock foto's, maar echte, authentieke foto’s van jouw bedrijf. Mensen doen zaken met andere mensen.

 

Onder bedrijfsfotografie verstaan we bijvoorbeeld bedrijfsreportages, maar ook teamfoto’s, foto’s voor sociale media, zoals bijvoorbeeld LinkedIn of bijvoorbeeld foto’s van eerder opgeleverd werk. Eigenlijk alle soorten foto’s waarin bedrijven of het werk het onderwerp is dus.

Wat zijn de kosten voor bedrijfsfotografie?

Hoewel we graag zo duidelijk willen zijn, lukt het niet om vooraf een prijs voor het maken van bedrijfsfotografie te noemen. We zullen eerst moeten weten wat jouw wensen zijn en wat je met de bedrijfsfoto’s wilt bereiken. Van invloed op de kosten van bedrijfsfotografie zijn bijvoorbeeld het aantal foto’s, de tijd die nodig is voor het maken van de foto’s, de benodigde fotoapparatuur (moeten er bijvoorbeeld ook drone shots worden gemaakt?) en de tijd die nodig is voor het nabewerken van de foto’s.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Hebben jullie tips voor bedrijfsfotografie?

Wanneer je nog niet weet of u het zelf wilt doen of dat je het maken van foto’s uitbesteed hebben we hieronder enkele tips voor bedrijfsfotografie:

 

 1. Zorg voor een ruimte zonder al teveel afleiding.
  Wanneer de ruimte belangrijk is voor de foto’s van het bedrijf, bijvoorbeeld winkel of werkplaats, zorg dan dat die ruimte ook de aandacht krijgt. Zorg dat de ruimte opgeruimd oogt en hou het beeld rustig.
   

 2. Probeer een geforceerde glimlach te voorkomen.
  Maken werknemers deel uit van de fotoshoot, fotografeer ze dan op een natuurlijke manier. Liever bezig met hun werk, dan een geforceerde glimlach.
   

 3. Denk aan houding, locatie en kleding.
  Personeel op de foto, of een foto voor ‘over ons’ pagina, denk dan na over de manier waarop Je gaat fotograferen. Jij kunt rekening houden met de kledingkeuze, of juist niet natuurlijk. Maar probeer wel te zorgen voor een logische samenhang.

Waarom is een eigen foto zo belangrijk?

Om de simpele reden dat je daarmee unieke content maakt. Eigen beeldmateriaal zegt echt iets over het bedrijf en het product of dienst dat wordt verkocht. Originele zakelijke foto’s maken een website direct een stuk persoonlijker, authentieker en dat maakt jou als bedrijf ook meteen een stuk interessanter. Het maakt daarbij niet uit of je een winkel hebt, een industrieel bedrijf bent, garagebedrijf of fysiotherapeut: alle bedrijven zijn gebaat bij maatwerk content.

bottom of page