top of page
bedrijfsfilm team

Goed idee om een wervingscampagne op te zetten. Toevallig zijn wij erin gespecialiseerd en hebben we al flink wat sollicitanten en werknemers bij onze klanten geleverd.

Ben je nieuwsgierig naar hoe een sterke opzet het verschil kan maken? Laten we dan de handen ineen slaan. We nemen je graag mee in de strategische stappen, de invalshoeken en de aanpak om je wervingscampagne te laten schitteren.

Wervingscampagne opzetten

Waarom kiezen voor ons om je wervingscampagne op te zetten?

Een wervingscampagne kan u helpen om jouw bedrijf te laten groeien en je team uit te breiden. Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om uw campagne op te zetten en succesvol te maken.

Door middel van strakke content en social media campagnes gaan wij ervoor zorgen dat je binnen no time een nieuwe werknemer kan verwelkomen. Klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar we hebben nogal wat geslaagde campagnes gehad.

Wervingscampagne opzetten online.

Een goed doordachte wervingscampagne opzet is een map naar succes. Je kent de route, weet waar je obstakels kunt verwachten en hebt al nagedacht over hoe je deze gaat aanpakken. Het voordeel? Minder verrassingen onderweg en efficiënter werken.

Wat zijn de voordelen van een wervingscampagne opzetten?

01

Een logische vraag! De kosten voor een wervingscampagne opzetten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk aan de complexiteit van de campagne, de kanalen die je wilt inzetten en de duur van de campagne. 

 

Omdat elke campagne uniek is, is het lastig een standaardprijs te geven. Wat we wel kunnen beloven? Bij Wolf Online Marketing krijg je waar voor je geld. We bekijken samen je budget om ervoor te zorgen dat we op de optimale manier omgaan met het budget dat we hebben. We denken met je mee en zorgen er hoe dan ook voor dat jouw wervingscampagne een succes wordt!

Wat zijn de kosten van een wervingscampagne opzetten?

02

Tja, waarom eigenlijk? Omdat wij verder kijken dan alleen de oppervlakte. We duiken diep in je organisatie, je doelgroep en je doelstellingen. Hierdoor weten we precies welke aanpak nodig is voor maximaal resultaat. 

 

En met ons compacte, snelle team zijn we wendbaar en kunnen we snel schakelen. Geen lange communicatielijnen, maar directe actie. Met Wolf Online Marketing kies je voor een partner die net zo gedreven is als jij. En dat zie je niet alleen terug in onze manier van werken, maar ook vooral in het eindresultaat!

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen om jouw wervingscampagne op te zetten?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je voor ons moet kiezen om jouw wervingscampagne op te zetten:

Bij ons verdwaal je nooit in eindeloze wachtrijen dankzij onze snelle teamcommunicatie. Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag? Bij ons schieten we meteen in actie!

Gerichte actie

01

online marketing

Voor een wervingscampagne hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak: van de juiste tools tot editors voor je video’s. Geen gedoe, alleen maar puur gemak!

Alles onder één dak

02

Wij verspillen geen tijd aan overbodige zaken. Bij ons draait het om het maken van een wervingscampagne die voor zichzelf spreekt en een onuitwisbare indruk achterlaat. Geen tijd verspillen aan zaken die er niet toe doen, maar volledige focus op het resultaat. Dat is waar wij voor gaan!

Resultaatgedreven

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Of je nu een ervaren speler bent in de markt of net de deuren hebt geopend, elk succesvol project begint met een goede brainstormsessie. Hier worden ideeën geboren en strategieën ontwikkeld voor jouw wervingscampagne!

02

Recruitmentstrategie.

Vóór we de markt bestormen, zetten we de stip op de horizon. Waar willen we heen? Samen bepalen we de doelen en uitdagingen voor jouw wervingscampagne.

03

Creatieve invulling

Na de strategische fase, gaan we creatief aan de slag. Welke boodschap wil je overbrengen en hoe doen we dit op een onderscheidende manier?

04

Daar gaan we

Als de strategie en creatie helder zijn, is het tijd voor actie. We rollen de campagne uit, monitoren de resultaten en sturen bij waar nodig.

05

Evaluaren en testen

Elke campagne wordt afgesloten met een evaluatie. Wat ging goed? Wat kan beter? Zo zorgen we dat elke volgende campagne nóg succesvoller wordt.

Dus wil jij een wervingscampagne laten opzetten? Wij hebben genoeg bedrijven geholpen met succes.

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een bakkie om jouw wervingscampagne te bespreken!

Een wervingscampagne opzetten?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een wervingscampagne opzetten

Hoe lang duurt het gemiddeld om de juiste kandidaat te vinden?

Dat ligt er natuurlijk aan, echter hebben we al vaak genoeg meegemaakt dat er direct gesolliciteerd wordt als er een campagne online staat.

Wat voor soort kandidaten kunt u vinden voor mijn bedrijf?

Allerlei soorten. Van fysiotherapeut tot sloper. Wij hebben al enorm veel verschillende succesvolle wervingscampagnes gedraaid.

bottom of page