top of page

MARKETINGBUREAU

Goeiedag! Ben je op zoek naar een marketingbureau dat jouw bedrijf op de kaart kan zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of eigenlijk, bij het juiste webadres. Wij zijn Wolf Online Marketing het marketingbureau voor uw vraagstukken.

Jouw marketingbureau

Wij doen niks liever dan bedrijven helpen om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen. Of het nu gaat om het schrijven van pakkende teksten, het ontwerpen van een strakke huisstijl, website of het bedenken van een briljante social mediacampagne, wij draaien er onze hand niet voor om. We focussen ons altijd op het resultaat, vandaar dat onze klanten onze klanten ook blijven!

ZIJ GINGEN U AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw marketing strategie keihard resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

Waarom voor ons marketingbureau kiezen?

Korte lijntjes

We zijn lekker flexibel en kunnen ons snel aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Geen gedoe met langlopende contracten en andere vervelende verplichtingen. We houden van snelheid en resultaat. Je wordt ontlast en wij regelen de rest.

Expertise

We hebben verstand van zaken. We weten precies hoe we jouw doelgroep moeten bereiken en aanspreken. Zo krijgen wij het voor elkaar om personeel te vinden in de huidige markt. Lijkt iets onmogelijks toch?

Totaalpakket

Hoe irritant is het als je eindelijk een marketingbureau kiest en vervolgens zelf een fotograaf kan gaan zoeken voor de juiste content. Nou tenzij je hiervan houdt, kan jij je tijd beter ergens aan besteden. Vinden wij dus ook, vandaar dat je bij ons gewoon letterlijk alles kan afnemen. Wel zo makkelijk toch?

Wat in ieder geval voor ons als marketingbureau belangrijk is: Een klik met het bedrijf. We hebben zelf gemerkt dat wanneer er geen klik is van beide kanten het proces gewoon moeizaam gaat en dat willen we natuurlijk allebei niet.

Vandaar beginnen we met een bakkie.

We gaan een strategie ontwikkelen die bij jou doelen en doelgroep past. Of het nou gaat om SEO, Social media,  Offline marketing wij gaan voor je aan de slag met de juiste strategie.

Daar gaan we de eerste stappen naar succes. de marketingstrategie gaat van start. We zijn er nog lang niet want nu gaat het pas echt gebeuren we gaan meten en aanpassen waar nodig is. Zo krijg jij de beste ROI en dat is nou precies wat we willen toch?

De wereld van marketing is voortdurend in beweging. Gelukkig zijn we op de hoogte van alle laatste trends en houden die ook nauwkeurig in de gaten.

We gaan kijken wie we eigenlijk willen bereiken met jouw marketing. Wie is jouw ideale klant en waar bevinden zij zich online? Door een duidelijk beeld te hebben van jouw doelgroep, kun je gerichte marketingcampagnes ontwikkelen die het stukken beter gaan doen met jouw publiek.

05

Verbeteren

04

Here we go

03

Strategie

02

Doelen stellen

01

Een bakkie doen

HET ONLINE MARKETINGBUREAU VAN NEDERLAND

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons jouw bedrijf naar grote hoogtes brengen. En wie weet kunnen we na afloop nog een keer proosten op ons succes. Want laten we wel wezen, als er iets te vieren valt, dan zijn wij er in ieder geval bij.

Van het bedenken van een strategie tot het uitvoeren van de campagnes en het monitoren van de resultaten: wij draaien er onze hand niet voor om. En als het even tegenzit, dan zetten we gewoon een extra kopje koffie en gaan we door tot we het gewenste resultaat hebben bereikt.

Dus laat ons jouw bedrijf op de kaart zetten. Want als er iets is dat wij als marketingbureau goed kunnen, dan is het wel het creëren van succes online of offline, wij gaan door waar anderen stoppen en ook nog eens met een snelheid die je niet gewend bent.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over ons marketingbureau

Wat voor soort diensten biedt jullie marketingbureau allemaal aan?

Hoeveel kost jullie marketingbureau?

Hoe lang duurt het om resultaten te zien van de marketingstrategie?

Hoe kan een marketingbureau helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van mijn bedrijf?

Ons marketingbureau biedt een hoop diensten aan , zoals merkstrategie, creatieve ontwikkeling, digitale marketing, content creatie, social media marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties en meer. 

Dat is nogal lastig te zeggen. Vandaar dat we toch echt altijd beginnen met een bakkie om te kijken of de klik er is en de mogelijkheden te bespreken. Wat we wel kunnen zeggen is dat we niet de goedkoopste zijn, maar ook zeker niet de duurste.

Het duurt meestal enige tijd voordat je resultaten ziet van jouw marketingstrategie. Hoe lang het duurt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruikte methodes, de concurrentie in jouw markt en de grootte van jouw doelgroep. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en geduldig te zijn bij het implementeren van een marketingstrategie.

Ons marketingbureau kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf door het ontwikkelen van een effectieve merkstrategie en branding, het ontwikkelen van content die de interesse van jouw doelgroep wekt, het opzetten van online advertentiecampagnes en het ontwikkelen van een aanwezigheid op social media. Dit alles helpt natuurlijk enorm bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Hoe meet je een marketingstrategie?

Het is belangrijk om de resultaten van jouw marketingstrategie te meten en te analyseren om te bepalen of deze werkt. Dit kan worden gedaan door het bijhouden van belangrijke metrics zoals websiteverkeer, conversiepercentages en klanttevredenheid. Een marketingbureau kan helpen bij het identificeren van in principe alles, helemaal als het online gaat. Dat is ook het leuke van marketing tegenwoordig. Alles is meetbaar, dus je kan ons er ook flink op aankijken.

bottom of page