top of page
bedrijfsfotografie team

Dus je wilt bedrijfsfotografie in Middelburg? Geweldig! We hebben al vele prachtige foto's mogen maken voor verschillende bedrijven. Hopelijk zijn wij de volgende die met jou mogen samenwerken!

Bedrijfsfotografie Middelburg

Bij bedrijfsfotografie komt het een en ander kijken, daarom hebben we de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet!

Bedrijfsfotografie in Middelburg

Hoewel we dolgraag transparant willen zijn over onze tarieven voor bedrijfsfotografie in de regio Middelburg, is het onmogelijk om een vast bedrag te noemen zonder eerst te begrijpen wat jij precies wenst. De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal foto's dat je nodig hebt, de duur van de fotoshoot, eventuele speciale apparatuur (denk aan drones) en de tijd die nodig is voor professionele nabewerking.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Hier kunnen we jouw specifieke behoeften en verwachtingen bespreken, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen samenstellen die naadloos aansluit op jouw situatie.

Wat zijn de kosten van bedrijfsfotografie in Middelburg?

01

klant voor content marketing

Waarom zou je voor onze bedrijfsfotografie in de regio Middelburg moeten kiezen te midden van de vele opties die er zijn? Een begrijpelijke vraag! We hebben bewust gekozen voor een compact team, wat betekent dat onze communicatielijnen kort en krachtig zijn. We zijn snel ter plaatse en hebben ruime ervaring in bedrijfsfotografie in de regio Middelburg. We gebruiken onze eigen foto's zelfs voor onze eigen campagnes, dus we weten absoluut wat een goede bedrijfsfoto is. Kort gezegd, met ons haal je direct rendement uit je investering!

Waarom voor onze bedrijfsfotografie in Middelburg kiezen?

02

klant voor online marketing

Als je nog twijfelt tussen zelf foto's maken en het inschakelen van een professionele fotograaf, hebben we een paar handige tips voor bedrijfsfotografie in de regio Middelburg:

Weg met de rommel: Een opgeruimde, nette omgeving is cruciaal voor indrukwekkende foto's. Of het nu gaat om een winkel, werkplaats of een ander deel van jouw bedrijf, zorg ervoor dat de ruimte eruitziet alsof deze speciaal is klaargemaakt voor de fotoshoot!

Echte emoties tellen: Als jouw medewerkers deelnemen aan de fotosessie, laat ze dan gewoon zichzelf zijn. Geforceerd glimlachen ziet er onnatuurlijk uit. Laat ze gewoon hun werk doen zoals ze dat normaal gesproken zouden doen.

Denk aan houding, locatie en kleding: Als je personeel op de foto staat, of je de foto's gebruikt voor de "over ons" pagina, denk dan goed na over hoe je ze wilt portretteren. Is er een dresscode? Of wil je juist een meer ontspannen sfeer? Zorg ervoor dat alles past binnen jouw visuele verhaal!

Tips voor bedrijfsfotografie in Middelburg

03

klant voor online marketing

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking begint altijd met een goed gesprek, of het nu om kleine projecten of grotere ondernemingsavonturen gaat. We willen jouw doelen begrijpen en zoveel mogelijk over jouw bedrijf weten. Bij bedrijfsfotografie in de regio Middelburg denken we graag mee over de creatieve mogelijkheden en hoe deze aansluiten bij jouw doelstellingen. Samen staan we sterker, toch? Jij bent de expert in jouw bedrijf, en wij zijn dat in bedrijfsfotografie in de regio Middelburg.

02

De voorbereiding

Onze foto's zijn authentiek, maar we laten niets aan het toeval over. Een goede voorbereiding is het halve werk. We denken grondig na over zowel de doelen als de creatieve aspecten van de bedrijfsfoto's. We plannen hoe we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren.

03

De dag van de bedrijfsfotografie

We hebben vooraf goed nagedacht over hoe en wat we willen vastleggen op de foto's. Alles is van tevoren duidelijk. Op de dag van de fotoshoot verloopt alles op rolletjes. Iedereen weet wat er van hen verwacht wordt, waar ze moeten zijn en wanneer. Zo kunnen de foto's van jouw bedrijf soms zelfs binnen één dag gemaakt worden.

04

Bewerking

Het bewerken van bedrijfsfoto's is altijd een belangrijk en tijdrovend proces, maar dat nemen wij uiteraard volledig voor onze rekening.

05

Gebruik

De gemaakte foto's zijn veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen schitteren op jouw website, pronken op sociale media zoals Facebook, Instagram of LinkedIn, en zijn ook geschikt voor traditionele media zoals krantenadvertenties en persberichten. De foto's tonen wie je bent en wat je aanbiedt op een visueel aantrekkelijke manier!

Wil je bedrijfsfotografie die zichzelf terugverdient? Dan komen we graag langs bij jouw bedrijf in Middelburg. Hopelijk tot snel!

Bedrijfsfotografie Middelburg?

 marketing team
bottom of page