top of page

Bedrijfsfotografie Middelburg

Middelburg is een perfecte stad voor het maken van bedrijfsfotografie: de Lange Jan, het stadhuis en zelfs uw eigen straat kunnen een uitstekende achtergrond vormen voor het maken van die snelle kiekjes van bijzondere of grappige momenten!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Maar wat als fotografie meer vereist?

Huur dan iemand in die getraind is in het maken van kwalitatief hoogstaand werk, zoals wij bij Wolf Online Marketing.

Middelburg lijkt misschien een kleine Nederlandse metropool in vergelijking met zijn grotere tegenhangers, maar er zijn nog veel dingen die de moeite waard zijn om foto‘s van te maken.

Namelijk uw bedrijf!

Het belang van fotografie voor uw bedrijf in Middelburg

Wie zijn wij?

Wij zijn Wiljan en Stijn. Grafisch ontwerpers die tijdloze creaties maken met een elegante look voor de branding behoeften van uw bedrijf! We houden van onze camera’s en we houden ervan om u met onze foto’s blij te maken.

Wat is het belang van fotografie?

Vandaag de dag kan een foto meer dan ooit het verschil maken op uw website. Van het grijpen van aandacht tot het winnen van vertrouwen. Bedrijfsfoto's zijn belangrijk omdat ze klanten helpen bij hun beslissing om wel of niet bij u te kopen.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden; daarom moet het maken van goede en professionele bedrijfsfotografie altijd op de eerste plaats komen bij het ontwerpen van welke promotie dan ook!

Het wauw effect

“Een geweldige foto is een volledige uitdrukking van wat je voelt over wat er in de diepste betekenis wordt gefotografeerd en is daarmee een echte uitdrukking van wat je voelt over het leven in zijn geheel” – Ansel Adams

Uw keuze van beelden wordt alleen beperkt door wat u wilt, dus we kunnen een indrukwekkende galerij samenstellen van begin tot eind!

Bij ons vindt u alles onder één dak: aandacht, geduld, creativiteit, communicatie, marketing, liefde, moderniteit, professionaliteit, de juiste sfeer. Perfect voor uw bedrijfsfotografie in Middelburg.

Het belangrijkste is dat u uw bedrijf en medewerkers laat zien.

Deze fotoshoot laat niet alleen zien dat u geeft om hoe uw klanten uw bedrijf zien, maar ook dat er professionals en werkgevers in een geweldige sfeer werken.

Perfect voor websites, reclame, social media, brochures, advertenties, vacatures, enz

“Een geweldige foto is een volledige uitdrukking van wat je voelt over wat er in de diepste betekenis wordt gefotografeerd en is daarmee een echte uitdrukking van wat je voelt over het leven in zijn geheel” – Ansel Adams

Uw keuze van beelden wordt alleen beperkt door wat u wilt, dus we kunnen een indrukwekkende galerij samenstellen van begin tot eind!

Bij ons vindt u alles onder één dak: aandacht, geduld, creativiteit, communicatie, marketing, liefde, moderniteit, professionaliteit, de juiste sfeer. Perfect voor uw bedrijfsfotografie in Middelburg.

Er is niets belangrijker dan de presentatie van uw producten. Met de juiste opstelling en belichting kunt u ze op hun best laten zien, wat het verschil kan maken. Een goede beschrijving met een uitstekende foto helpt potentiële klanten meteen te zien wat ze kopen – op die manier hoeft de klant niet in onzekerheid te verkeren.

De perfecte foto kan het verschil maken tussen iemand die doorklikt naar uw website en uw site bezoekt of niet. Soms is één pakkende foto al genoeg om bezoekers een goed gevoel te geven over wat u aanbiedt en op sommige links in uw tekst te klikken. Wij bieden sfeervolle foto's met bijpassende tekst, zodat mensen bij het bekijken een idee krijgen door alleen al te zien hoe een en ander gepresenteerd wordt, zonder dat ze alles eerst zelf hoeven door te lezen!

Het is tijd om uw verhaal te laten zien. Personal branding is helemaal in en met social media is het nog nooit zo makkelijk geweest. U hebt alleen een fotoshoot nodig!

Immers: klanten doen liever zaken met iemand waar ze een gezicht mee verbinden dan met een onbekend bedrijf. Plaats berichten op Facebook, LinkedIn en op andere platforms om ons te vertellen wie u werkelijk bent.

Ook personeelsfoto's op de website zijn altijd een blikvanger. U praat tenslotte liever aan de telefoon met iemand die een gezicht in uw hoofd heeft.

Uw bedrijf heeft veel activiteiten, evenementen en initiatieven waar u trots op kunt zijn.

Zorg ervoor dat uw klanten op de hoogte zijn van al het fantastische werk door foto's rond het hoofdkantoor te plaatsen of ze prominent op te hangen in gemeenschappelijke ruimten zodat iedereen ze kan zien!

Laten we eerlijk zijn, foto's van dit soort momenten zijn veel te mooi om in een la te laten liggen.

05

Websitefoto's, portretfoto’s, sollicitatiefoto’s

04

Uw product in de spotlight

03

Reclamefotografie

02

Momenten die altijd in herinnering moeten blijven

01

Binnen & Buiten

De stappen naar het gewenste resultaat

01

Kennismaking

Wat drinkt u graag? Na deze vraag is het tijd voor een goed gesprek. Hier denken wij graag mee over uw wensen en behoeften.

02

Shootday

De dag dat we langskomen met de camera is een dag waar veel word gelachen en leuke herinneringen worden gecreëerd.

03

Resultaat

We werken samen op het perfecte plaatje voor uw website te creëren.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten onze klanten blijven

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Dit zal gepaard gaan met leuke gesprekken en resultaten waar u tevreden over bent. We pakken het werk serieus op en zorgen ervoor dat u resultaat kan behalen door fotografie slim in te zetten. Ook voor bedrijfsfotografie in Middelburg

Eerlijkheid, goede communicatie en vastberadenheid zijn drie punten die centraal voor ons staan. Uw wensen en behoeftes worden uitgesproken en vervuld na een samenwerking met ons. Bedrijfsfotografie in Middelburg kunt u daarom aan ons over laten.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Bedrijfsfotografie Middelburg in resultaten

Ons doel bij het werken met klanten zoals u in Middelburg, die ambitieuze visies of hoge normen hebben, is nooit gewoon het ervoor zorgen dat hun website er goed uitziet, maar eerder het vertellen van hun verhaal door middel van foto's. Onze foto’s zijn in staat te delen wat u wilt vertellen.

Voor ons is fotografie een delicaat evenwicht tussen creativiteit en precisie. We zorgen ervoor dat de foto overeenkomt met uw tekst en visie – dit vereist een zorgvuldige voorbereiding.

93%

Van alle communicatie is visueel

60.000

Keer verwerkt een mens iets visueels sneller dan tekst

60%

Meer kans op een conversie met gebruik van foto's

65%

Van de mensen zijn volledig visueel ingesteld

EERST ZIEN DAN GELOVEN

HOONDERT

DR. WORKER

THE INNERSENSE

VAN DER SCHELDE

NEW MOTION