top of page
social media marketing team

Social Media beheer uitbesteden? Dat kan! We hebben een klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.​

 

Binnen online marketing is social media beheer erg belangrijk. Samenwerken met online marketing bedrijf is in dit geval een erg slimme zet! 

Vraag je je af wat succesvolle social media beheer kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak!

Social media beheer

Waarom voor ons marketingbureau kiezen voor social media beheer?

Social media beheer, een goede investering als het aan ons ligt. Er zitten namelijk genoeg voordelen aan vast. Voordelen dat er een nieuwe, creatieve inzichten op jouw social media account kijken. Jij kan je focussen op je bedrijf, wij zorgen voor het resultaat op social media. Deal?

Social media beheer met resultaat

Bij het uitbesteden van social media beheer beginnen we met het maken van een strategie die aansluit op jouw bedrijf en doelen. Vervolgens zorgen wij voor het creëren en plaatsen van content, het beheren van interacties en het monitoren van de resultaten. Je hoeft dus niks meer te doen aan jouw social media beheer, wel zo makkelijk toch?

Hoe gaat het uitbesteden van social media beheer in zijn werk?

01

klant voor content marketing

Social media is jouw digitale podium, een wereldwijd dorpsplein waar iedereen van individuen tot de grootste merken een stem heeft. Het gaat om connectie maken, een community opbouwen en jouw verhaal vertellen op een manier die resoneert. Bij Wolf Online Marketing begrijpen we dit krachtige netwerk als geen ander en gebruiken we het om jouw merk te laten sprankelen en converseren met je doelgroep.

Wat is social media?

02

klant voor online marketing

Als het om de kosten gaat, is maatwerk ons motto. We snappen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we pakketten aan die passen bij jouw wensen en wallet. Van een kick-off campagne tot een full-service strategie, we zijn transparant over de prijzen, dus geen verrassingen achteraf. Kortom, we zorgen voor een pakket dat net zo goed bij jou past als je favoriete jeans. Jouw social media beheer is een goede handen.

Wat zijn de kosten van social media beheer?

03

klant voor online marketing

Maken jullie ook video's?

3 redenen waarom je niet voor ons moet kiezen, voor jouw social media beheer.

Geduld is een schone zaak, maar niet als het om social media gaat. Wij zijn snel, alert en altijd op de bal. Als je dus op zoek bent naar een excuus om je geduld te testen, sorry, wij zijn meer het 'nu-of-nooit'-type.

Je houdt van wachten?

01

online marketing

Flexibiliteit is key in een wereld die constant verandert. Vastzitten aan een jaarcontract past niet bij ons ethos. Wij geloven in vrijheid en flexibiliteit, zodat je social media strategie net zo dynamisch kan zijn als de online wereld zelf.

Je wilt jaarcontracten?

02

Waarom zou je met meerdere kapiteins op één schip willen varen? Bij Wolf Online Marketing krijg je een all-inclusive ervaring. Dus als je de voorkeur geeft aan het jongleren met verschillende agentschappen, bereid je dan maar voor op een verrassing: wij zijn jouw one-stop-shop.

Je werkt liever samen met meerdere bedrijven?

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Kennismaking

Eerst leren we elkaar kennen. We verdiepen ons in jouw merk, de ambities en wie je wilt bereiken. Deze eerste stap is cruciaal om een social media beheer te bouwen die voelt als thuis.

02

Strategie ontwikkeling

We gaan niet over één nacht ijs. Op basis van jouw verhaal en onze kennis maken we een op maat gemaakte strategie. Elke post, elke tweet, elk detail wordt zorgvuldig bedacht om jouw merk te laten stralen.

03

Contentcreatie

Nu rollen we de mouwen op. Ons team van creatieve breinen gaat aan de slag met het creëren van content die boeit, bindt en beweegt. Jouw merk in de spotlight, dat is het doel.

04

Social media beheer

We houden alles in de gaten. Door continu de prestaties te analyseren, zorgen we dat de koers goed blijft en jouw social media presence blijft groeien.

05

Het resultaat!

En dan is het tijd voor het echte werk: de resultaten. We laten de cijfers spreken en zorgen ervoor dat jouw investering in social media zich terugbetaalt in groei en betrokkenheid. Met Wolf Online Marketing kun je erop vertrouwen dat jouw merk niet alleen wordt gezien, maar echt gehoord.

We zijn er nu wel uit dat social media beheren véél meer is dan enkel maar even een post online te gooien, dat het tijd kost is ook wel duidelijk.

Wij helpen je graag bij resultaat behalen op social media. Laat ons jouw social media beheren, je krijgt er geen spijt van.

Social media beheer?

social marketing team

Veelgestelde vragen over social media beheer.

Welke social media kanalen kan ik het best gebruiken voor mijn bedrijf?

Om te bepalen welke kanalen het beste gebruikt kunnen worden, kijken wij eerst naar jouw doelgroep. Zijn jouw klanten B2B bedrijven, dan is bijvoorbeeld LinkedIn een goede optie. Wanneer jouw doelgroep bestaat uit consumenten, kun je het beste starten met Facebook. Klanten doen namelijk eerder een aankoop van een bepaald merk, nadat ze het merk gezien en geliked hebben op Facebook.

Hoe weet ik nou of social media ook echt voor meer potentiële klanten zorgt?

Wij gebruiken hier de tools voor zoals Google Analytics en tools om resultaten met social media te meten. Tools die inzicht geven over de bezoekers van de website en hoe ze terecht gekomen zijn op de webpagina’s. Door bij alle marketingcampagnes te checken welke kanalen de meeste leads opleveren. Kunnen wij door deze inzichten succesvolle kanalen beter worden ingezet en niet goed presterende geoptimaliseerd.

Waarom zou je nu écht voor Wolf Online Marketing als jouw social media partner moeten kiezen?

Met Wolf Online Marketing haal je niet alleen een team van social media goeroes in huis, maar ook een partner die begrijpt hoe je gesprekken start en relaties bouwt in de digitale wereld. We houden de lijntjes kort, de campagnes scherp en jouw doelstellingen altijd in het vizier.

bottom of page