top of page

Website laten maken Rotterdam

Website laten maken in Rotterdam? Top idee, wij zijn Wolf Online Marketing en wij helpen bedrijven om online resultaat te boeken. Een volledige website op maat gemaakt. Waar dat begint? Met het maken van een effectieve website met strakke afbeeldingen en video's!


We bieden volledige pakket oplossingen. U kunt bij ons voor alles terecht wat u nodig heeft voor uw website of e-commerce. Natuurlijk inclusief hosting diensten en met webdesign overleg wanneer dit nodig is.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Een website met resultaat

Wat zegt dit over ons? Het betekent dat ons team zich niet alleen inspant om uw website er gelikt uit te laten zien, maar we letten ook om wat er op uw website staat. We maken content die kansen creëert, zorgen voor de perfecte gebruikerservaring en zorgen voor professionele afbeeldingen en ander beeldmateriaal.

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en Google waardeert onze websites met een hoge positie in de zoekresultaten( u had ons anders ook niet gevonden).

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor ons kiezen?

Recht voor zijn raap

Wij zijn jong en modern en bovendien weten wat belangrijk is om een goede website te maken. Een mooi webdesign is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat de website net zo uniek is als uw Rotterdamse bedrijf. Wij brengen uw individuele wensen in de praktijk. Voor ons is het het doel dat u tevreden en blij bent met uw (nieuwe) website.

Veel van onze klanten waarderen onze nuchterheid. Bij ons dan ook geen ingewikkeld gedoe of andere fratsen. Gewoon een goede website die doet wat hij moet doen.

Heeft u al een eigen logo of bestaand beeldmateriaal? Laat het ons weten en we zullen het integreren tijdens het maken van uw website.

Google

De belangrijkste regel binnen website marketing is snel, gemakkelijk, direct en zo rendabel mogelijk door uw (potentiële) klanten gevonden te worden. Dat betekent: uw website moet prominent bovenaan in de zoekresultaten worden geplaatst als iemand naar uw product zoekt. Hoe hoger de ranking bij zoekmachines, hoe meer bezoekers – en clicks – u op uw website zult krijgen. Met een website concept dat is gericht op zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat de inhoud van uw website gevonden kan worden op Google en andere zoekmachines.

Klanten blijven klanten

Nadat we uw website hebben gemaakt, controleren we alle inhoud en nemen alles met u door. Ook bespreken we hoe we verder moeten gaan. Zodra u tevreden bent met uw website, zullen we u dan ook ondersteunen bij het online zetten.

Veranderingen zijn goed en gaan met de tijd mee. Daarom staan we ook na het online aan van uw site voor u klaar. We voeren grote en kleine aanpassingen voor u door. Van het aanpassen van contactgegevens tot het adverteren actuele aanbiedingen of wijzigen afbeeldingen op uw website.

We beginnen we met een kopje koffie. Daarna nemen we een diepe duik in het creatieve proces. De cafeïne stroomt door onze aderen en dat geeft ons genoeg energie voor wat er nu gaat komen!

Nu gaan we de website maken, wel zo handig misschien

Wat wilt u veranderen?

Uw website is onze prioriteit. Daarom zorgen we ervoor dat we in contact blijven tijdens het hele proces. We houden u altijd op de hoogte van de voortgang. Zodra het tijd is voor de oplevering zal alles soepeltjes verlopen. Zo verloopt het proces voor het maken van een website soepel; van de eerste idee tot de eerste updates.

Zodra het maken van uw website in detail is besproken begint het schetsen van het resultaat dat bereikt moet worden. We zullen kijken welke content op uw site moet worden geplaatst en hoe deze content kon worden gemaakt. Het liefst nemen we dit natuurlijk van u over en verzorgen we de content zelf. Heeft u al genoeg teksten en ander beeldmateriaal in bezit, dan is dat natuurlijk totaal niet nodig. Dan gaan we daar mee aan de slag.

05

Online gooien

04

Feedback

03

RESULTAAT

02

Misschien nog een bakkie pleur

01

Bakkie pleur

STAPPENPLAN

01

KOFFIE

02

INSPIRATIE

03

RESULTAAT

Uw website laten maken in Rotterdam?

Vandaag de dag kunt u als bedrijf niet meer zonder een website. Uw concurrenten hebben vast ook al een website. Ook uw klanten hebben de weg naar het internet al goed weten te vinden. Heeft u dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website)? Dan is er een redelijke kans dat u klanten misloopt. Laat de website door ons maken.

Rotterdam is een stad met vele gezichten: hippe havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en kunstenaarsstad. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam heeft u alle mogelijkheden om uw website dromen te realiseren.

En we zullen u graag daarbij helpen – we zijn namelijk maar zo’n 70 km van Rotterdam verwijderd. Bovendien komen we graag naar Rotterdam. Stijn nog iets liever en is dan ook wanneer mogelijk in een stadion te vinden in Rotterdam-Zuid.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op resultaat

Wij vinden een website maken oprecht leuk. Geen standaard templates maar een website die gemaakt is voor uw bedrijf.

Moet u bij ons komen als u een goedkope website wilt, die snel gemaakt is met een standaard template? Nee.

Heel eerlijk wij slaan dat soort klanten tegenwoordig gewoon af. Scheelt ons beide weer energie.

Maar wilt u een website die speciaal gemaakt is voor uw bedrijf, voorzien van content en die klaar is voor resultaat in Google?

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Ik ben niet (meer) tevreden met mijn huidige website, kunnen jullie het webdesign opfrissen?

Mijn bedrijf zit niet in Goes, kan ik bij jullie wel een website laten maken?

En of we dat voor u kunnen doen! Het kan altijd zo zijn dat u de website heeft laten maken door een andere partij. Ooit voldeed het ontwerp aan uw wensen en eisen, maar inmiddels zijn de website functies, de gebruikte technieken en het design verouderd. Laat ons uw website maken en wij zorgen ervoor dat uw bestaande website wordt geupdate en voldoet aan de richtlijnen van morgen.

Ons online marketing bureau is gevestigd in Goes, maar toch kiezen ondernemers uit alle windstreken ervoor om ons hun website te laten maken. We komen graag bij u langs op de zaak om de mogelijkheden te bespreken, want we geven de voorkeur aan persoonlijk contact met onze klanten, maar als dat even niet lukt: de techniek staat voor niets; Skype, Zoom of Teams en niet te vergeten gewoon de oude vertrouwde telefoon maken het mogelijk om met iedereen, overal ter wereld een vergadering te plannen.

bottom of page