top of page
website laten maken

Website laten maken Rotterdam

Website laten maken in Rotterdam? Top idee, wij zijn Wolf Online Marketing en wij helpen bedrijven om online resultaat te boeken. Een volledige website op maat gemaakt. Waar dat begint? Met het maken van een effectieve website met strakke afbeeldingen en video's!


Recht voor zijn raap.

Waarom voor ons kiezen?

Recht voor zijn raap

Veel van onze klanten waarderen onze nuchterheid. Bij ons dan ook geen ingewikkeld gedoe of andere fratsen. Gewoon een goede website die doet wat hij moet doen.

Totaalpakket

Hoeveel bedrijven wil je hebben voor het maken van een website. 1? Die ook alles aanbied? Van tekst tot bedrijfsfilm. Wij maken het.

Klanten blijven klanten

Bijna al onze klanten zijn bij ons gebleven. Dus ze zijn redelijk tevreden durven we wel te stellen.

We beginnen we met een kopje koffie. Daarna nemen we een diepe duik in het creatieve proces. De cafeïne stroomt door onze aderen en dat geeft ons genoeg energie voor wat er nu gaat komen!

Nu gaan we de website maken, wel zo handig misschien. Anders heb je nog niks.

Wat wilt je veranderen? Wij passen het aan. Tenzij we echt denken dat je hier heeeel veel minder resultaat gaan behalen. Zo werkt samenwerken toch?

Jouw website is onze prioriteit. Daarom zorgen we ervoor dat we in contact blijven tijdens het hele proces. We houden je altijd op de hoogte van de voortgang. Zodra het tijd is voor de oplevering zal alles soepeltjes verlopen. Zo verloopt het proces voor het maken van een website soepel; van de eerste idee tot de eerste updates.

Zodra het maken van uw website in detail is besproken begint het schetsen van het resultaat dat bereikt moet worden. We zullen kijken welke content op jouw site moet worden geplaatst en hoe deze content kon worden gemaakt.

05

Online gooien

04

Feedback

03

RESULTAAT

02

Misschien nog een bakkie pleur

01

Bakkie pleur

STAPPENPLAN

01

KOFFIE

02

INSPIRATIE

03

RESULTAAT

Jouw website laten maken in Rotterdam?

Vandaag de dag kan je als bedrijf niet meer zonder een website. Jouw concurrenten hebben vast ook al een website. Ook jouw klanten hebben de weg naar het internet al goed weten te vinden. Heb je dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website)? Dan kunnen wij hem in ieder geval maken, maar dat had je misschien wel door als je helemaal tot hier hebt gelezen.

Goed wij komen niet in Rotterdam, we komen er vaak genoeg over rijden er langs. Wij maken graag jouw website in het prachtige Rotterdam. En komen vrijblijvend langs, tenminste als we een bakkie krijgen. Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op resultaat

Wij vinden een website maken oprecht leuk. Geen standaard templates maar een website die gemaakt is voor jouw bedrijf in Rotterdam.

Moet je bij ons komen als u een goedkope website wilt, die snel gemaakt is met een standaard template? Nee.

Heel eerlijk wij slaan dat soort klanten tegenwoordig gewoon af. Scheelt ons beide weer energie.

Maar wil je een website die speciaal gemaakt is voor jouw bedrijf, voorzien van content en die klaar is voor resultaat in Google? Denk dan eens aan ons.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Rotterdam

Ik ben niet (meer) tevreden met mijn huidige website, kunnen jullie het webdesign opfrissen?

Mijn bedrijf zit niet in Goes, kan ik bij jullie wel een website laten maken?

En of we dat voor je kunnen doen! Het kan altijd zo zijn dat je de website heeft laten maken door een andere partij. Ooit voldeed het ontwerp aan uw wensen en eisen, maar inmiddels zijn de website functies, de gebruikte technieken en het design verouderd. Laat ons jouw website maken en wij zorgen ervoor dat jouw bestaande website wordt geupdate en voldoet aan de richtlijnen van morgen.

Ons online marketing bureau is gevestigd in Goes, maar toch kiezen ondernemers uit alle windstreken ervoor om ons hun website te laten maken. We komen graag bij je langs op de zaak om de mogelijkheden te bespreken, want we geven de voorkeur aan persoonlijk contact met onze klanten, maar als dat even niet lukt: de techniek staat voor niets; Skype, Zoom of Teams en niet te vergeten gewoon de oude vertrouwde telefoon maken het mogelijk om met iedereen, overal ter wereld een vergadering te plannen. Laat ons dus je website maken in het prachtige Rotterdam!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde