top of page

Online marketing Antwerpen

Op zoek naar een online marketing partner in het mooie Antwerpen? Aangenaam, wij zijn Wolf Online Marketing. Wij halen graag keiharde resultaten voor bedrijven online. Ben jij de volgende?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Antwerpen.

Jouw doelstelling is ook onze doelstelling, je wilt het en wij doen het. Wij zullen je helpen het maximale uit jouw bedrijf te halen. We komen graag langs om jouw bedrijf te leren kennen. Helemaal gratis trouwens!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor ons kiezen?

101% inzet

Wij doen niet aan het leveren van half werk, wij zetten een stap verder en geven 101% inzet. Vandaar dat ongeveer al onze klanten nog steeds onze klanten zijn.

Totaalpakket

Wij zullen alle stappen doorlopen die nodig zijn. Je kan dan ook bij ons terecht voor een gehele marketing strategie. Wel zo lekker toch? Van video tot webdesign. Wij zijn jouw partner.

Focus op het resultaat

Wij zullen het resultaat geen moment uit het oog verliezen. Vrij logisch vinden wij trouwens hoor.

Een website, misschien wel de belangrijkste online marketingtool van een bedrijf.

Vaak wordt er toch niet altijd gebruikt gemaakt van een website. Waarom niet? Dat is voor ons ook een raadsel.

Naar onze mening is het de eerste stap naar goed online resultaat. Een marketingstrategie zal altijd moeten beginnen bij het maken van een goede website.

Het posten van content is niet het moeilijkste. Dat kan iedereen tegenwoordig. toch is een goede contentstrategie wel iets lastiger. Wil je dat je content zichzelf daadwerkelijk terug gaat verdienen? Dan is het misschien handig om ons online marketingbureau in te schakelen!

Hoe heeft u ons gevonden? Juist, Google. Misschien wel het machtigste bedrijf ter wereld tegenwoordig. Vandaar dat we onze online marketingstrategie er redelijk op aanpassen haha. En die van jouw dus ook!

We zijn geen recruiters of iets dergelijks, geen zorgen. Echter hebben wij al wel voor vele nieuwe medewerkers gezorgd voor onze klanten. We durven onszelf redelijk specialisten te noemen als het gaat om personeelswerving online. Benieuwd naar hoe we het doen? Nodig ons eens uit voor een bakkie!

U wilt natuurlijk wel gevonden worden op Google. Laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn. Wij gebruiken Google Analytics en zullen klantbestanden gebruiken om ervoor te zorgen dat je gevonden gaat worden met jouw bedrijf.

05

Personeelswerving

04

SEO

03

Creëren van content

02

SEO

01

Webdesign Antwerpen

Van niks naar resultaat

01

Laten we kennismaken

Tijd om jouw wensen en behoeftes door te nemen.

02

Content creëren

Content is misschien wel het belangrijkste onderdeel van online marketing, hier zullen wij dan ook volledig onze aandacht op vestigen.

03

Verwerken en verspreiden

De content wordt verwerkt en verspreid. Daarna bekijken we de cijfers en passen aan waar nodig.

Online marketing Antwerpen

Wij drinken graag bij het geven van advies een lekker bakje koffie. Wij zijn dan ook geen marketingbureau wat zomaar iets doet. Nee alles wat wij doen, doen wij met passie. Dus ook Koffie drinken haha.

Hierdoor blijven onze klanten ook altijd langer aan ons hangen, dan een eenmalige website. Wij gaan samen voor online resultaat met onze klanten!

Ha! Zoveel skills lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar laat ons u overtuigen met een bakje koffie. We zijn dan misschien wel Hollanders, maar geloven enorm in een prachtige samenwerking in Belgïe.

Wij komen er maar wat graag en komen dan ook gewoon gratis langs, voor een gesprek. Ja gratis niet heel erg Nederlands natuurlijk haha.

Klinkt goed, toch? Dan aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Online resultaat in Antwerpen

Een website moet scoren, een post moet viraal gaan en producten en/of diensten moeten verkocht worden. Dat is wat voor ons telt!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

NEW MOTION

WEBSITE · CONTENT · PERSONEELSWERVING

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing Antwerpen

Welke social ads hebben de hoogste CTR?

Hoe weet ik wat precies werkt voor mijn bedrijf?

Hoe kunnen we social media gebruiken om meer leads te genereren?

Het antwoord is advertenties met video's. Uit statistieken blijkt dat video's in advertenties een hogere CTR (click through rate) hebben dan advertenties met één foto. Toch blijft adverteren via online kanalen zoals social media kanalen een proces waarbij er constant gekeken zal moeten worden naar welke media past bij de doelgroep, waar deze doelgroep zich bevindt en hoe zij het best benaderd kunnen/willen worden.

Laat deze vraag maar aan ons over! Wij zullen met onze verfrissende blik kijken naar uw bedrijf en uw doelgroep. Hierin zullen wij content creëren en verspreiden en zullen wij samen resultaat behalen!

Ah, social media, de plek waar iedereen tegenwoordig hangt. Je kunt social media gebruiken om leads te genereren door jouw content strategisch te plaatsen. Zorg ervoor dat je regelmatig post en dat jouw posts van hoge kwaliteit zijn. Gebruik hashtags om jouw bereik te vergroten en deel posts die door jouw doelgroep kunnen worden gedeeld. Vergeet niet om op de juiste tijden te posten en te reageren op opmerkingen om het engagement te vergroten. Of als je er geen tijd voor hebt, wat we nogal vaak zien bij de bedrijven waar we komen. Kan je altijd ons inhuren om het te doen!

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

ZIJ GINGEN JE AL VOOR: