top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een online marketingbureau in het mooie Antwerpen? Aangenaam, wij zijn Wolf Online Marketing. Wij halen graag keiharde resultaten voor bedrijven online. Ben jij de volgende?

Online marketing Antwerpen

Online Marketing in Antwerpen uitbesteden aan ons?

Bij ons draait het om een compact team, korte communicatielijnen en resultaten die er niet om liegen. Dat is waar onze online marketing voor gaat. Misschien heb je zin om dit onder het genot van een bakkie met ons te bespreken. En trouwens, voel je vrij om onze video te checken!

Waarom ons kiezen voor ons online marketingbureau?

Jouw doelstelling is ook onze doelstelling, je wilt het en wij doen het. Wij zullen je helpen het maximale uit jouw bedrijf te halen. We komen graag langs om jouw bedrijf te leren kennen. Helemaal gratis trouwens!

Online marketing in Antwerpen.

Vroeger werd gezegd dat je 10% van je omzet aan je marketing moest besteden. Die tijd is voorbij! Online marketing in Antwerpen heeft een nieuwe koers ingeslagen. Wat betekent dit voor jou? Geen verborgen kosten, enkel een op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf. Bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal!

Wat zijn de kosten van online marketing in Antwerpen?

01

klant voor content marketing

Tijd is schaars voor ondernemers, vooral als het gaat om de groei van jouw bedrijf via online marketing in Antwerpen. Daarom is uitbesteden aan specialisten de sleutel tot succes.

Onze diepgaande expertise in online marketing in Antwerpen brengt vliegensvlugge groei en betrouwbare prestaties naar jouw onderneming. We hebben talloze bedrijven, zowel groot als klein, door de jaren heen succesvol bijgestaan. Soms leggen we het fundament, vaak nemen we alles van A tot Z uit handen. Dit noemen we full-service online marketing in Antwerpen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw vakmanschap!

Waarom online marketing in de buurt van Antwerpen uitbesteden?

02

klant voor online marketing

Wat maakt ons bijzonder? Onze gestroomlijnde structuur met snelle, directe communicatie. Maar onderschat ons niet; achter de schermen hebben we een krachtig netwerk van experts staan, wat garant staat voor service van topkwaliteit!

Woorden kunnen veel beloven, maar wij willen de kans om het te bewijzen. Plan gewoon een afspraak en ontdek waarom online marketing in Antwerpen met ons als jouw partner de slimste keuze is!

Waarom moet ik kiezen voor jullie online marketingbureau?

03

klant voor online marketing

3 redenen waarom je niet voor ons online marketingbureau...

Wachten op resultaten? Dat is niet ons stijl! Terwijl andere online marketingbureaus geduld prediken, zijn wij de doeners. Wij stappen direct in de actie, testen, verfijnen en presenteren jou de perfecte marketingstrategie.

Dankzij onze snelle communicatie en compacte teamstructuur bereiken we meetbare resultaten. Tijd verspillen? Dat staat niet in ons woordenboek!

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Jaarcontracten? Die behoren tot het verleden. Wij, jouw online marketingpartners, koesteren totale vrijheid. Geen jaarlijkse contracten die je vastketenen, maar volledige autonomie. En als je niet helemaal tevreden bent? Geen zorgen! De overstap naar een ander online marketingbureau is moeiteloos. Eerlijk gezegd heeft tot op heden nog niemand ons verlaten. Ons doel? Jou elke maand verrassen en voldoen aan jouw wensen. Bij ons staat jouw succes en tevredenheid altijd voorop!

Je houdt van jaarcontracten

02

Een succesvolle online marketingcampagne vereist verschillende elementen: afbeeldingen, video's, campagnes, social media - je hebt het allemaal nodig. Meestal moet je bij verschillende partijen aankloppen voor elk stukje van de puzzel. Maar bij ons is dat verleden tijd!

Wij hebben een team van gespecialiseerde freelancers om ons heen, elk een expert in hun eigen domein binnen online marketing in Antwerpen. Niet alleen boeken we indrukwekkende resultaten, maar we bieden ook het gemak van één enkel aanspreekpunt voor al jouw marketingwensen. Geen gedoe met tientallen contacten, maar een gestroomlijnde, krachtige aanpak!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Koffie? Absoluut! Laat dat dan ook meteen ons vertrekpunt zijn! Bij ons draait alles om heldere doelen. Deel jouw wensen en doelen met ons, en binnenkort ontvang je een vrijblijvende offerte op maat!

02

Online marketingstrategie.

Wanneer wij in actie komen, laten we niets aan het toeval over. We creëren een strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. We analyseren de kansen voor jouw onderneming en houden je voortdurend op de hoogte, zodat je precies op de hoogte bent van ons meesterplan voor jouw succes!

03

Aan de slag

Wat is nu het plan? Nou, laten we zonder twijfel aan de slag gaan! Met onze grondige expertise sturen we met gemak jouw online marketing in de juiste richting, zodat je het beste resultaat kunt bereiken. Geen zorgen, wij hebben het onder controle.

04

Bijsturen

We houden natuurlijk alles nauwlettend in de gaten. Als iets niet helemaal volgens plan verloopt, passen we het snel aan. We blijven continu monitoren voor optimaal resultaat!

05

Het resultaat!

Onze focus ligt volledig op het behalen van resultaten. Met een weloverwogen strategie werken we stap voor stap naar jouw doelen toe. Of het nu gaat om het aantrekken van meer klanten naar jouw winkel, het verhogen van conversies, het genereren van offerteaanvragen en leads, of het aantrekken van nieuw en veelbelovend personeel. Hoe zie jij de toekomst van jouw bedrijf voor je?

Wij drinken graag bij het geven van advies een lekker bakje koffie. Wij zijn dan ook geen marketingbureau wat zomaar iets doet. Nee alles wat wij doen, doen wij met passie. Dus ook Koffie drinken haha.

Hierdoor blijven onze klanten ook altijd langer aan ons hangen, dan een eenmalige website. Wij gaan samen voor online resultaat met onze klanten!

We zijn dan misschien wel Hollanders, maar geloven enorm in een prachtige samenwerking in België.

Wij komen er maar wat graag en komen dan ook gewoon gratis langs, voor een gesprek. Ja gratis niet heel erg Nederlands natuurlijk haha.

Klinkt goed, toch? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Online marketing Antwerpen

marketingbureau team

Veelgestelde vragen over online marketing Antwerpen

Welke social ads hebben de hoogste CTR?

Hoe weet ik wat precies werkt voor mijn bedrijf?

Hoe kunnen we social media gebruiken om meer leads te genereren?

Het antwoord is advertenties met video's. Uit statistieken blijkt dat video's in advertenties een hogere CTR (click through rate) hebben dan advertenties met één foto. Toch blijft adverteren via online kanalen zoals social media kanalen een proces waarbij er constant gekeken zal moeten worden naar welke media past bij de doelgroep, waar deze doelgroep zich bevindt en hoe zij het best benaderd kunnen/willen worden.

Laat deze vraag maar aan ons over! Wij zullen met onze verfrissende blik kijken naar uw bedrijf en uw doelgroep. Hierin zullen wij content creëren en verspreiden en zullen wij samen resultaat behalen!

Ah, social media, de plek waar iedereen tegenwoordig hangt. Je kunt social media gebruiken om leads te genereren door jouw content strategisch te plaatsen. Zorg ervoor dat je regelmatig post en dat jouw posts van hoge kwaliteit zijn. Gebruik hashtags om jouw bereik te vergroten en deel posts die door jouw doelgroep kunnen worden gedeeld. Vergeet niet om op de juiste tijden te posten en te reageren op opmerkingen om het engagement te vergroten. Of als je er geen tijd voor hebt, wat we nogal vaak zien bij de bedrijven waar we komen. Kan je altijd ons inhuren om het te doen!

bottom of page