top of page

Online marketing Gent

Een marketingbureau wat alles in 1 aanbied. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch zijn wij van Wolf online marketing zo gericht op resultaat dat wij niet zullen stoppen tot dat u tevreden bent met het resultaat. 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Gent

Wij zijn tegenwoordig ook actief in het sfeervolle Gent. Wij zijn dan ook twee gasten die volledig hun passie uiten op online marketing. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan vast.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom Wolf?

Jullie zitten in Nederland?

Klopt! Ons bedrijf is gevestigd in Goes. Maar we komen maar alsmaar graag in België. Bovendien kunnen wij ons werk prima vanaf een afstand doen. Maar toch willen wij wel graag kennismaken.

Uw bedrijf naar de top!

We willen uw online marketing wat nieuwe energie geven met een verfrissende blik van creatieve mensen die weten wat ze doen. U zult hier geen templates vinden, omdat we willen dat elk project voelt als iets dat alleen u zou kunnen doen.

Snelle communicatie

Snel en directe communicatie is wat voor ons telt!

We hebben al vele bedrijven in Goes, in Zeeland en ook in andere provincies in Nederland geholpen een succesvolle SEO-strategie op te zetten. Bent u de volgende op het lijstje?

Content. Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel en tevens ook het lastigste onderdeel.

We zijn begonnen voor een paar bekenden en staan nu hier.


Het enige wat wij voor u willen is duidelijkheid. Geen rare contracten of onverwachtse facturen. Nee gewoon eerlijk behaald resultaat.


De wereld van online marketing veranderd elke dag, wij veranderen mee!

Wij hebben ons nu voorgesteld, nu is de beurt aan jullie. Wij maken alsmaar graag een afspraak met een lekker bakje koffie erbij en een goed gesprek.

Heeft u een product of een dienst die u online wilt verkopen? Geen enkel probleem! Wij bouwen een geheel nieuwe webshop voor u en zorgen ervoor dat uw doelstellingen behaald zullen worden!

05

Wie bent u?

04

Maar wie zijn wij?

03

Het maken van content

02

Webshop

01

SEO

Het behalen van resultaat

01

Ook zo zin in koffie?

Een goed gesprek en lekker bakje koffie.

02

Strategie

De informatie uit de eerste stap zullen wij verwerken en gaan wij een strategie uitwerken en zo resultaat behalen!

03

Resultaat bekijken

Wat is er nou mooier dan het zien van het behaalde resultaat?

Online marketing in Gent

U bent niet het zoveelste bedrijf wat online resultaat wil behalen. Bij ons staat u centraal en alleen u centraal. Wij zullen de volledige focus op u leggen en zorgen ervoor dat er online resultaat behaald kan worden. Dit doen we aan de hand van uw wensen en behoeftes.

Wilt u uw bedrijf in Gent laten groeien, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u dat resultaat behaald.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Online resultaat in Gent

Als trotse Zeeuwen vinden wij het ook helemaal niet erg om naar België te gaan. Daarnaast zullen wij daar dan ook alles aan doen om online resultaat te behalen voor uw bedrijf in Gent.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

NEW MOTION

WEBSITE · CONTENT · PERSONEELSWERVING

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing Gent

Is online marketing zo belangrijk?

Heb ik als klein bedrijf ook seo nodig?

Online marketing is nog nooit zo belangrijk geweest. Marketing maakt namelijk een digitale transitie door. Steeds meer marketinguitingen vinden online plaats. In een goede marketing mix is online marketing dus niet meer weg te denken. Goede marketing betekent zichtbaar zijn daar waar de doelgroep zich bevindt.

Ja, ieder bedrijf, dus ook die van u, zou moeten investeren in zoekmachine optimalisatie. SEO zorgt namelijk voor meer bezoekers, zonder dat u moet betalen per klik. Met een betaalde PPC campagne kost iedere klik u geld. Wanneer uw website hoger in Google komt door seo, zorgt dat voor meer organisch - en gratis - verkeer naar uw website dat niet ophoudt zodra de betaalde advertenties stop worden gezet. Met seo zorgt u dus voor 24/7 zichtbaarheid.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

ZIJ GINGEN JE AL VOOR: