top of page
bedrijfsfilm team

Een online marketingbureau dat alles in 1 aanbiedt. Dat zijn wij. Wolf online marketing. We hebben al vele bedrijven mogen helpen met online marketing. Hopelijk ben jij de volgende!

Online marketing Gent

Online Marketing in Gent uitbesteden aan ons?

Een klein team, korte lijntjes en harde resultaten. Dat is waar onze online marketing voor staat. Hopelijk kunnen we het je uitleggen tijdens een kopje koffie! Oh ja, misschien vind je het leuk om onze video te bekijken.

Waarom ons kiezen voor ons online marketingbureau?

Online marketing is tegenwoordig misschien wel de belangrijkste stap om te maken voor jouw bedrijf. Gelukkig kunnen wij je daarbij volledig ondersteunen.

Online marketing in Gent

Waarom zou je 10% van je omzet aan marketing besteden? Die tijd is voorbij! Online marketing in Gent heeft een nieuwe standaard gezet. Wat houdt dat in? Geen verborgen kosten, enkel een op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf. Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei!

Wat zijn de kosten van online marketing in Gent?

01

klant voor content marketing

Tijd is schaars voor ondernemers, vooral als het gaat om de groei van jouw bedrijf via online marketing in Gent. Daarom is uitbesteden aan specialisten de sleutel tot succes.

Onze diepgaande expertise in online marketing in Gent brengt snelheid en consistentie in jouw bedrijfsvoering. We hebben zowel grote als kleine bedrijven jarenlang geholpen. Soms leggen we het fundament, vaak nemen we alles uit handen, van A tot Z. Dit noemen we full-service online marketing in Gent, zodat jij je kunt richten op jouw expertise!

Waarom online marketing in de buurt van Gent uitbesteden?

02

klant voor online marketing

Wat ons uniek maakt? Het is onze compacte structuur met razendsnelle, directe communicatie. Maar vergis je niet; we hebben ook een krachtig netwerk van experts achter de schermen staan, wat garant staat voor topkwaliteit service.

Woorden kunnen veel beloven, maar wij willen de kans om het te bewijzen. Plan gewoon een afspraak en ontdek waarom online marketing in Gent met ons als jouw partner de slimste keuze is!

Waarom moet ik kiezen voor jullie online marketingbureau?

03

klant voor online marketing

3 redenen waarom je niet voor ons online marketingbureau...

Wachten op resultaten? Dat past niet bij ons! Terwijl andere online marketingbureaus geduld prediken, zijn wij de doeners. We schieten direct in actie, testen, verfijnen en leveren jou de perfecte marketingstrategie.

Dankzij onze snelle communicatie en compacte teamstructuur bereiken we meetbare resultaten. Tijd verspillen? Dat staat niet in ons woordenboek!

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Jaarcontracten? Die laten wij achterwege. Wij, jouw online marketingpartners, omarmen totale vrijheid. Geen jaarlijkse contracten die je binden, maar volledige autonomie. Niet helemaal tevreden? Geen probleem! De overstap naar een ander online marketingbureau is moeiteloos. Eerlijk gezegd heeft tot op heden nog niemand ons verlaten. Ons doel? Jou elke maand verrassen en voldoen aan jouw wensen. Bij ons staat jouw succes en tevredenheid voorop!

Je houdt van jaarcontracten

02

Een succesvolle online marketingcampagne vereist verschillende elementen: afbeeldingen, video's, campagnes, social media - je hebt het allemaal nodig. Meestal moet je bij verschillende partijen aankloppen voor elk stukje van de puzzel. Maar bij ons is dat verleden tijd!

Wij hebben een sterk team van gespecialiseerde freelancers, elk een expert in hun eigen vakgebied binnen online marketing in Gent. We behalen niet alleen indrukwekkende resultaten, maar bieden ook het gemak van één enkel aanspreekpunt voor al jouw marketingbehoeften. Geen rompslomp met tientallen contacten, maar een gestroomlijnde, krachtige aanpak!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Koffie? Graag! Laat dit dan ook meteen zijn waar we beginnen! Wij geloven in heldere doelstellingen. Deel jouw wensen en doelen met ons, en binnenkort krijg je een vrijblijvende offerte op maat!

02

Online marketingstrategie.

Wanneer we in actie komen, laten we niets aan het toeval over. We maken een strategie die volledig past bij jouw onderneming. We analyseren de kansen voor jouw bedrijf en houden je constant op de hoogte, zodat je precies weet wat we voor jou uitstippelen.

03

Aan de slag

En hoe gaan we nu verder? Absoluut, we zetten de volgende stap! Dankzij onze diepgaande expertise sturen we jouw online marketing moeiteloos in de juiste richting, zodat je het maximale uit je strategie kunt halen.

04

Bijsturen

We houden natuurlijk alles nauwlettend in de gaten. Als iets niet helemaal volgens plan verloopt, passen we het snel aan. We blijven continu monitoren voor optimaal resultaat!

05

Het resultaat!

Een goed resultaat? Hoe kan het ook anders! We knallen er namelijk constant voor. We houden je vanzelfsprekend goed op de hoogte van de progressie die jij met jouw onderneming boekt!

Dus je bent op zoek naar een online marketingbureau in Gent. Logisch om dan lokaal te kijken, maar toch zouden wij ook graag langskomen!

Korte lijntjes, klein team en keihard resultaat. Klinkt dat goed? Dan komen we graag langs voor een bakkie bij jou in Gent!

Online marketing in Gent

marketingbureau team

Veelgestelde vragen over online marketing Gent

Is online marketing zo belangrijk?

Heb ik als klein bedrijf ook seo nodig?

Komen jullie langs in Gent

Online marketing is nog nooit zo belangrijk geweest. Marketing maakt namelijk een digitale transitie door. Steeds meer marketinguitingen vinden online plaats. In een goede marketing mix is online marketing dus niet meer weg te denken. Goede marketing betekent zichtbaar zijn daar waar de doelgroep zich bevindt.

Ja, ieder bedrijf, dus ook die van jou, zou moeten investeren in zoekmachine optimalisatie. SEO zorgt namelijk voor meer bezoekers, zonder dat je moet betalen per klik. Met een betaalde PPC campagne kost iedere klik jou geld. Wanneer jouw website hoger in Google komt door seo, zorgt dat voor meer organisch - en gratis - verkeer naar jouw website dat niet ophoudt zodra de betaalde advertenties stop worden gezet. Met seo zorgt je dus voor 24/7 zichtbaarheid.

Natuurlijk, met liefde zelfs! Ons online marketingbureau heeft klanten door heel Nederland. Dat stukje naar Gent kunnen we dan natuurlijk makkelijk rijden.

bottom of page