top of page

Bedrijfsfotografie Vlissingen

Een paar weken geleden had ik een afspraak met een vriendin. Ze had al jaren een eigen bedrijf, maar was gefrustreerd door hoe haar website eruitzag. Haar foto's waren allemaal wazig en genomen vanuit vreemde hoeken die nooit de ware schoonheid van haar winkelgevel lieten zien of wat ze binnen verkocht. Wij bespraken hoe belangrijk fotografie is voor bedrijven als het hare om haar beste kwaliteiten te laten zien. Dus bedachten Wiljan en ik een plan om professionele foto’s van haar bedrijf te maken die er zowel online als uitgeprint fantastisch uit zouden zien. Wij haalden onze camera’s tevoorschijn en namen foto's...niet geposeerd, maar heel ontspannen en spontaan.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Foto's creëren vertrouwen in uw bedrijf

In een wereld waarin we allemaal direct herkenbaar zijn, is persoonlijke fotografie de sleutel tot het opbouwen van relaties. Stel uzelf en uw bedrijf in Vlissingen voor met een onvergetelijke fotografie voor klanten die meer willen dan de zoveelste gezichtsloze zakelijke transactie!

Het belang van fotografie voor uw bedrijf of merk in Vlissingen

Hoe passen we fotografie voor u toe?

Om succesvol te zijn, moet uw bedrijf zich in het best mogelijke licht presenteren. Een mooi logo en merkidentiteit zijn essentieel voor succes, maar zonder boeiende foto's die uw persoonlijkheid uitstralen zult u nooit echt op een emotioneel niveau contact maken met klanten.

Wij bij Wolf Online Marketing zijn er in gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat elke foto positieve energie uitstraalt zodat uw klanten zich kunnen identificeren met uw bedrijf in Vlissingen.

Hoe ziet de shootday er uit?

Om de fotografie voor uw bedrijf in Vlissingen op maat te maken, spreken we eerst persoonlijk met een kopje koffie erbij uw wensen door. Daarna gaan wij direct aan de slag met een offerte en laden we onze camera’s op.

We kunnen onze fotografie in Vlissingen op vele verschillende manieren uitvoeren. Bij ons wordt er niet geposeerd. Wij leggen de werkzaamheden vast zoals ze zijn: Vuile handen, zweetdruppels, koffiekringen op de vergadertafel – klanten moeten kunnen zien dat er hier mensen aan het werk zijn.

Allround fotografie in Vlissingen

We fotograferen het exterieur van uw bedrijfspand, geven een kijkje in uw organisatie, leggen bedrijfsevenementen voor altijd vast op foto’s. We zetten uw product of dienst in de spotlight en vinden het perfecte plaatje voor uw persbericht. Met mooie portretfoto’s van uw medewerkers op de website of LinkedIn bent u altijd een eyecatcher. Met krachtige, commerciële foto’s die hun doel zeker niet missen, heeft u al snel een streepje voor op de concurrentie. Wij zorgen voor een allround-bedrijfsfotografie.

U kunt bedrijfsfotografie gebruiken voor zowel kleine als grote projecten. Een samenwerking met ons van Wolf Content Marketing begint in ieder geval altijd met een lekkere bak koffie en een goed gesprek. We komen graag langs bij uw bedrijf in Vlissingen om zo bedrijfsfotografie, uw doelstellingen en uw wensen te bespreken. Hierbij denken we graag met u mee en kijken we waar de kansen liggen.

We fotograferen het exterieur van uw bedrijfspand, geven een kijkje in uw organisatie, leggen bedrijfsevenementen voor altijd vast op foto’s. We zetten uw product of dienst in de spotlight en vinden het perfecte plaatje voor uw persbericht. Met mooie portretfoto’s van uw medewerkers op de website of LinkedIn bent u altijd een eyecatcher. Met krachtige, commerciële foto’s die hun doel zeker niet missen, heeft u al snel een streepje voor op de concurrentie. Wij zorgen voor een allround-bedrijfsfotografie.

Om de foto's van uw bedrijf in Vlissingen tot een waar succes te maken, bestaat ons proces uit verschillende stappen. Het editen van de foto's helpt om een goede foto nóg beter te maken. Zo worden er bepaalde elementen extra benadrukken die voor uw bedrijf een herkenbare uitstraling meegeven.

Na afloop van alle bovenstaande stappen wilt u graag het resultaat zien. Wij zorgen ervoor dat u uw doelgroep kan laten zien wie u bent en wat u met uw bedrijf te bieden heeft. Natuurlijk zijn de foto's voor meerdere doeleinden te gebruiken. Niet alleen voor online, uw website of de sociaal media kanalen, maar ze zijn ook gewoon te gebruiken in de traditionele media.

Een goede voorbereiding is het halve werk, wij zorgen dat wij voorbereidend te werk gaan om zo resultaatgerichte, maar toch krachtige en sprekende foto's te maken. Deze foto's zorgen na resultaten ook voor leuke herinneringen. Met Vlissingen op de achtergrond en uw bedrijf op de foto besteden we veel aandacht over de manier waarop we uw wensen kunnen voldoen.

05

Fotografie in resultaat

04

Editing

03

De grote dag

02

Voorbereidend werk

01

Kennismaking

In stappen naar het resultaat

01

Het maken van de content

Wij zullen in samenwerking met u unieke, doelgerichte content creëren.

02

Verspreiden

Wij zorgen dat het gewenste resultaat natuurlijk ook gezien wordt door de doelgroep.

03

Resultaat

Fotografie met de volle focus op resultaat en uw wensen.

Zo werken wij met onze klanten

Bij ons bent u geen nummer. We houden van korte lijntjes en het onderhouden van persoonlijk contact. Ons doel is het leveren van resultaat wat aangepast is op uw wensen en behoeften. Daarom leveren we altijd maatwerk. Zo zetten we Vlissingen in om bedrijfsfotografie succesvol toe te passen voor uw bedrijf.

Via een samenwerking aan te gaan met Wolf Content Marketing worden de doelen besproken en zullen we hiermee aan de slag gaan. Bedrijfsfotografie in Vlissingen kunt u gerust aan ons overlaten. Hierbij komen we onze afspraken simpelweg na.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Fotografie in resultaten

Uw foto's in Vlissingen zijn

- de hoogst mogelijke kwaliteit en zijn uniek.

- geschikt voor elk social media kanaal.

- zo gemaakt dat ze uw bedrijf een unieke en professionele uitstralingen hebben.

93%

Van alle communicatie is visueel

60.000

Keer verwerkt een mens iets visueels sneller dan tekst

60%

Meer kans op een conversie met gebruik van foto's

65%

Van de mensen zijn volledig visueel ingesteld

EERST ZIEN DAN GELOVEN

HOONDERT

DR. WORKER

THE INNERSENSE