top of page

Een website laten maken in de regio Bergen op Zoom? Goed idee! Wij hebben al menig bedrijf dolblij gemaakt met hun fonkelnieuwe online stek. Korte lijntjes, een gezellig klein team, en vooral: resultaat! Daar gaan we voor!

Website laten maken Bergen op Zoom

Niet alleen maar websites

Een website laten maken in de regio Bergen op Zoom? Goed idee! Wij hebben al menig bedrijf dolblij gemaakt met hun fonkelnieuwe online stek. Korte lijntjes, een gezellig klein team, en vooral: resultaat! Daar gaan we voor!

Een website laten maken in de regio Bergen op Zoom door ons?

Dus je overweegt serieus om jouw website te laten maken in de regio Bergen op Zoom door ons? Geweldige keuze! Ons advies: nodig een paar bedrijven uit en ontdek met wie het goed klikt. Het laten maken van een website is geen kattepis, dus het is belangrijk dat het tussen jou en het bureau botert. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Scroll dan vooral verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

We runnen ons online marketing bureau vanuit Goes. Je bent er vast wel eens geweest, hier in de polder. Ook jij in Bergen op Zoom kunt bij ons terecht voor het laten maken van een website. Dat half uurtje rijden we maar al te graag.

Vandaag de dag kan je als bedrijf niet meer zonder een website. Heb je dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website) dan is er een redelijke kans dat je klanten misloopt.

Een website laten maken in Bergen op Zoom

Waarom zou je voor ons kiezen om jouw website te maken? Ah, dat is een slimme vraag! Natuurlijk zijn er zat anderen die ook websites kunnen maken, maar wij zijn anders. We houden bewust ons team klein, zodat we de lijntjes kort kunnen houden. Bovendien werken we nauw samen met een bende geweldige freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Dit alles om jou te voorzien van topkwaliteit!

Waarom een website in Bergen op Zoom bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan die brandende vraag: "Wat gaat dat grapje kosten?". Tja, het antwoord is simpel: "Dat hangt af van de toeters en bellen die je wilt!" Een website laten maken is maatwerk, dus de kosten kunnen variëren van een paar duizend euro tot een flinke smak geld. Maar hé, het is een investering in jouw online succes, en dat is het zeker waard!

Dus, laten we onder het genot van een bakkie pleur eens bespreken waar jij behoefte aan hebt en hoe we jou online kunnen laten knallen als een dolle! En wie weet, misschien zorgt die investering in jouw spiksplinternieuwe website straks wel voor een vloedgolf aan klanten waar je "u" tegen zegt!

Wat zijn de kosten van een website in Bergen op Zoom?

02

klant voor een website

Jazeker! Bij ons zit je goed als je een fantastische website wilt laten maken, maar dat is nog niet alles, hoor! Wij gooien er nog een schepje bovenop met onze contentdiensten waar je blij van wordt. Heb je behoefte aan sprankelende teksten? Wij schrijven ze voor je met plezier! Wil je jouw bedrijf in de spotlights zetten met een geweldige bedrijfsvideo? Wij draaien de camera met veel enthousiasme! En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen we ook nog eens de fotografie. Een totaalpakket om je vingers bij af te likken, toch?

Bieden jullie alles aan voor een website in Bergen op Zoom?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de regio Bergen op Zoom? Dan weten wij als geen ander dat goede communicatie van cruciaal belang is. En wat is nou beter dan een klein team met korte lijntjes? Bij ons kun je rekenen op heldere en transparante communicatie. Geen eindeloze wachtmuziekjes of als een pingpongbal van de ene naar de andere persoon worden gestuurd. Bij ons ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde medespeler in ons web van creativiteit!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Bij ons geen loze beloftes en overbodige toeters en bellen. Nee, wij willen een website bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waarin je budget verdwijnt, maar een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Jouw website moet knaken in het laatje brengen, en dat is precies wat wij voor ogen hebben. Wanneer we voor je aan de slag gaan, is het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf het hoogste doel!

Resultaat.

02

Een goede website vergt heel wat. Denk aan foto's, video's, en goede campagnes met een snufje social media-magie. Veel bedrijven bieden slechts een paar van deze elementen aan, maar bij ons krijg je álle ingrediënten! Wij hebben alles onder één hoed, zodat jouw website straks als een magneet klanten aantrekt!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een website maken is niet altijd even makkelijk, dus we beginnen met een goed gesprek onder het genot van een bakkie koffie! Tijdens dit gezellige moment bespreken we jouw wensen, doelstellingen en alle magische mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte voor je maken en precies begrijpen wat jij nodig hebt voor jouw website!

02

Online marketingstrategie.

Als je kiest voor een website in Bergen op Zoom, laten we niets aan het toeval over! We kijken naar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en stellen op basis daarvan een slimme strategie op. Deze magische aanpak hanteren we gedurende het hele proces, zodat jij precies begrijpt welke toverspreuken we uitspreken!

03

Aan de slag

Let's go, we kunnen beginnen! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel als in elkaar zit, zodat jouw bedrijf online als een vuurpijl omhoog schiet! We zetten al onze kracht in om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen laten zien!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig te inspecteren. We checken alle formules en passen aan waar nodig. Ons doel is om een sterke website neer te zetten, en we leren je ook hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website te lanceren! De website wordt naar de live omgeving verplaatst en alle links worden netjes doorverbonden naar de nieuwe website. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten betoverd worden door het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten goed in de gaten. Jij? Jij kunt lekker achterover leunen en ontspannen terwijl resultaten zich verspreiden en jouw eerste klanten binnenkomen!

Wanneer je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom kun je ervoor kiezen om het zelf te doen of je kunt ons daarvoor inschakelen. We zijn natuurlijk niet helemaal objectief wanneer we zeggen dat je de klus het beste aan ons kunt overlaten.

Nu kunnen we een hele tijd blijven doorpraten, maar elk marketingbureau zegt in principe hetzelfde. Het beste is dan ook om ons te leren in het echt.Dus zit je te denken om een website te laten maken in Bergen op Zoom. Nodig ons dan uit! Volledig vrijblijvend natuurlijk.

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan. Hopelijk tot snel!

Website laten maken in Bergen op Zoom?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Bergen op Zoom

Ik werk als zzp’er, is een website laten maken zinvol?

Hoe zorg ik voor een professionele website?

Het maakt niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Een onderneming kan vandaag de dag simpelweg niet zonder een zakelijke website. De meerderheid van de klanten googelt voordat ze een aankoop doen of vakman bellen. Heb je als klein bedrijf of zzp ondernemer nog geen eigen website, dan loop je daardoor waarschijnlijk klanten mis.

Een professionele website ziet er niet alleen goed uit, maar functioneert ook nog eens goed. Het aanbieden van goede content, interessante links en een gebruiksvriendelijke website navigatie zorgen ervoor dat jouw bezoekers snel kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dat helpt van bezoekers kopers maken. Dat is trouwens niet heel eenvoudig, want alles moet kloppen. Van een website ontwerp dat past bij jouw huisstijl tot content op maat die jouw klanten aanspreekt.

bottom of page