top of page

Website laten maken Bergen op Zoom

Website laten maken in Bergen op Zoom? Wolf Online Marketing staat voor u klaar. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, passen altijd bij de uitstraling van uw bedrijf en Google waardeert onze websites steevast met een hoge positie in de zoekresultaten.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Een website laten maken in Bergen op Zoom

We runnen ons online marketing bureau vanuit Goes. U bent er vast wel eens geweest, hier in de polder. We werken voor een groot aantal Mkb'ers en Zzp'ers in Zeeland, maar ook in West-Brabant weten steeds meer ondernemers ons te vinden. Ook u in Bergen op Zoom kunt daarom bij ons terecht voor het laten maken van een website.

Vandaag de dag kunt u als bedrijf niet meer zonder een website. Uw concurrenten hebben vast ook al een website. Ook uw klanten hebben de weg naar het internet al goed weten te vinden. De klant van nu is een expert in het gebruiken van Google en Facebook om informatie te vinden over de producten of diensten die u verkoopt.

Heeft u dus een verouderde website (of zelfs helemaal nog geen website) dan is er een redelijke kans dat u klanten misloopt.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Drie goede redenen om een website te laten maken

Eerste indruk

Uw website is vaak het eerste wat mensen van uw bedrijf zien. Natuurlijk wilt u dat de eerste indruk ook meteen een goede is. Uw website moet daarom professioneel zijn en aanzetten tot actie. U wilt natuurlijk niet dat mensen snel weer wegklikken en op de website van de concurrent een order plaatsen.

Meer omzet

Een website kan niet meer worden gezien als alleen een online visitekaartje. U moet uw website zien als uw allerbeste verkoper. Wanneer u een goede website heeft en deze combineert met de juiste online marketing strategie dan zorgt uw website voor meer omzet.

Veel bedrijven halen tegenwoordig een groot deel van hun omzet uit hun website. Waarom zou dat voor uw bedrijf in Bergen op Zoom niet kunnen?

Betere bereikbaarheid

Uw bedrijf is natuurlijk niet altijd geopend. Uw klanten zijn alleen wel 24/7 op zoek naar informatie over de producten of diensten die u aanbiedt. Het is daarom belangrijk dat uw klanten altijd bij u terecht kunnen.

Gelukkig hoeft u dat niet altijd zelf te doen, want uw website is altijd online. Op ieder moment van de dag kunt u uw klanten vertellen wie u bent en wat u precies doet. Het mooie is dat uw klanten daarvoor helemaal niet naar Bergen op Zoom hoeven te komen. Wacht dus niet langer en laat een website maken voor uw bedrijf.

Wanneer u een website wilt laten maken begint het altijd met een goed gesprek. We komen bij u langs in Bergen op Zoom om het maken van de website tot in de kleinste details te bespreken. Dat doen we graag bij u op zaak, want zo krijgen we een gevoel bij uw bedrijf. Dat gevoel kunnen later vertalen in de ‘look en feel’ van uw website.

Nu het meest lastige.. Het webdesign, wat past bij u en nog belangrijker: wat converteert er. Geen zorgen, wij zoeken het voor u uit.

Zodra er een eerste opzet is gemaakt zijn we benieuwd naar uw mening. Zijn er dingen die u liever anders ziet? We horen het graag, want wanneer u ons een website laat maken is het wel belangrijk dat ‘ie aansluit op uw wensen.

Wanneer u tevreden bent en uw wensen zijn vertaald in een nieuwe website voor uw bedrijf in Bergen op Zoom, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe website online komt te staan. En eigenlijk stopt ons werk daar niet mee, want daarna kunnen we de website voor u up-to-date houden en zorgen dat de website goed gevonden wordt in Google en dus nieuwe klanten blijft aantrekken.

Voor het maken van de eerste opzet ontvangen we graag uw content. Daarmee hebben het over foto’s, logo’s en al het andere beeldmateriaal dat u op de nieuwe website wilt plaatsen. We kunnen uw content daarmee vertalen naar een eerste opzet.

Heeft u nog helemaal geen content? Helemaal geen probleem! Ook dat kunnen we namelijk prima voor u verzorgen. Alle content op deze website hebben we namelijk ook zelf gemaakt.

05

Website online gooien!

04

Feedback

03

Meten is weten.

02

Content

01

Kennismaking

ONLINE RESULT

01

CONTENT IS KING

Content is de eerste stap naar resultaat.

02

Creatie

Het samenvoegen van de content met de website is de volgende stap

03

Meten is weten.

Het leuke van ons vak. Alles kan gemeten worden, en dat doen we dan ook.

Website laten maken?

Wanneer u een website wilt laten maken voor uw bedrijf in Bergen op Zoom kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of u kunt ons daarvoor inschakelen. We zijn natuurlijk niet helemaal objectief wanneer we zeggen dat u de klus het beste aan ons kunt overlaten. Maar daar zijn wel een paar hele goede redenen voor:

We weten wat we doen

We doen dit niet voor het eerst. We weten als geen ander wat werkt en wat er exact moet gebeuren om te zorgen dat uw website een succes wordt. Diverse bedrijven maken al gebruik van onze diensten en we staan ook voor u klaar wanneer u een website wilt laten maken voor uw bedrijf in Bergen op Zoom.

We nemen u al het werk uit handen

Wolf Online Marketing neemt u echt al het werk uit handen. We zorgen voor websites die van het scherm afspatten. Ze zijn anders dan die van andere webdesigners en we ontwerpen ze altijd zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Want wat heeft u aan een mooie website zonder bezoekers of conversies?

U kunt blijven doen waar u goed in bent

Het maken van een goede website kost tijd. Helemaal wanneer u zelf eerst het wiel opnieuw moet uitvinden. Tijd is nog altijd geld, zeker voor u als ondernemer. We denken daarom dat u zich beter kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Wanneer u ons uw nieuwe website laat maken, dan kiest u daarmee voor een professionele website die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. De site is geoptimaliseerd voor een hoge plek in de zoekmachines en ook nog eens gericht op maximale conversie. We zijn namelijk ook ondernemers en weten als geen ander dat uw website echt iets moet opleveren.

We onderscheiden ons met een persoonlijke aanpak en gaan altijd verder daar waar andere online marketing bedrijven juist afhaken. We gaan door totdat we het bedoelde resultaat hebben bereikt. Bij ons dan ook geen fratsen, maar gewoon een duidelijke aanpak, precies zoals u van een Zeeuws bedrijf zou verwachten.

Wilt u een website laten maken in Bergen op Zoom? Neem even contact op!

Resultaat

Uniek

Krachtig

FOCUS OP RESULTAAT

Resultaat is het allerbelangrijkste in ons vak. Zo dat is nog eens een uitspraak, is dat niet in elk vak. Jawel! Vandaar dat we altijd het resultaat als uitgangspunt houden. Vrij logisch eigenlijk als u het ons vraagt.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Ik werk als zzp’er, is een website laten maken zinvol?

Hoe zorg ik voor een professionele website?

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Een onderneming kan vandaag de dag simpelweg niet zonder een zakelijke website. De meerderheid van de klanten googelt voordat ze een aankoop doen of vakman bellen. Heeft u als klein bedrijf of zzp ondernemer nog geen eigen website, dan loopt u daardoor waarschijnlijk klanten mis. Zonde natuurlijk, want een website laten maken door een specialist hoeft niet duur te zijn, maar levert zeker meer op.

Een professionele website ziet er niet alleen goed uit, maar functioneert ook nog eens goed. Het aanbieden van goede content, interessante links en een gebruiksvriendelijke website navigatie zorgen ervoor dat uw bezoekers snel kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dat helpt van bezoekers kopers maken. Dat is trouwens niet heel eenvoudig, want alles moet kloppen. Van een website ontwerp dat past bij uw huisstijl tot content op maat die uw klanten aanspreekt. Het maken van uw nieuwe website kunt u daarom het beste uitbesteden. Het bouwen van zakelijke websites is werk voor échte online marketing specialisten.

bottom of page