top of page
website laten maken

Website laten maken Bergen op Zoom

Website laten maken in Bergen op Zoom? Wolf Online Marketing staat voor je klaar. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, passen altijd bij de uitstraling van jouw bedrijf . Wel zo lekker toch?!

Drie goede redenen om een website te laten maken

Eerste indruk

Jouw website is vaak het eerste wat mensen van jouw bedrijf zien. Natuurlijk wilt je dat de eerste indruk ook meteen een goede is. Uw website moet daarom professioneel zijn en aanzetten tot actie.

Meer omzet

Een website kan niet meer worden gezien als alleen een online visitekaartje. Je moet jouw website zien als jouw allerbeste verkoper. Wanneer je een goede website hebt en deze combineert met de juiste online marketing strategie dan zorgt jouw website voor meer omzet.

Betere bereikbaarheid

Jouw bedrijf is natuurlijk niet altijd geopend. Jouw klanten zijn alleen wel 24/7 op zoek naar informatie over de producten of diensten die je aanbiedt. Het is daarom belangrijk dat jouw klanten altijd bij je terecht kunnen. Een website is dan echt wel heel handig.

Wanneer je een website wilt laten maken begint het altijd met een goed gesprek. We komen bij je langs in Bergen op Zoom om het maken van de website tot in de kleinste details te bespreken.

Nu het meest lastige.. Het webdesign, wat past bij u en nog belangrijker: wat converteert er. Geen zorgen, wij zoeken het voor je uit.

Zodra er een eerste opzet is gemaakt zijn we benieuwd naar jouw mening. Zijn er dingen die je liever anders ziet? We horen het graag, want wanneer je ons een website laat maken is het wel belangrijk dat ‘ie aansluit op jouw wensen.

Wanneer jetevreden bent en uw wensen zijn vertaald in een nieuwe website voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom, dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website online komt te staan.

Content is king. Zoals je ziet op de websites die we maken. Een website wordt snel amateuristisch als de content gewoon niet goed is. Gelukkig kan je alles volledig aan ons uitbesteden.

05

Website online gooien!

04

Feedback

03

Meten is weten.

02

Content

01

Kennismaking

Stappenplan

01

CONTENT IS KING

Content is de eerste stap naar resultaat.

02

Creatie

Het samenvoegen van de content met de website is de volgende stap

03

Meten is weten.

Het leuke van ons vak. Alles kan gemeten worden, en dat doen we dan ook. Als je dat wilt natuurlijk.

Website laten maken in Bergen op Zoom?

Wanneer je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf in Bergen op Zoom kun je ervoor kiezen om het zelf te doen of je kunt ons daarvoor inschakelen. We zijn natuurlijk niet helemaal objectief wanneer we zeggen dat je de klus het beste aan ons kunt overlaten.

Nu kunnen we een hele tijd blijven doorpraten, maar elk marketingbureau zegt in principe hetzelfde. Het beste is dan ook om ons te leren in het echt.

Dus zit je te denken om een website te laten maken in Bergen op Zoom. Nodig ons dan uit! Volledig vrijblijvend natuurlijk.

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan. Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

FOCUS OP RESULTAAT

Resultaat is het allerbelangrijkste in ons vak. Zo dat is nog eens een uitspraak, is dat niet in elk vak. Jawel! Vandaar dat we altijd het resultaat als uitgangspunt houden. Vrij logisch eigenlijk als je het ons vraagt.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Bergen op Zoom

Ik werk als zzp’er, is een website laten maken zinvol?

Hoe zorg ik voor een professionele website?

Het maakt niet uit hoe groot jouw bedrijf is. Een onderneming kan vandaag de dag simpelweg niet zonder een zakelijke website. De meerderheid van de klanten googelt voordat ze een aankoop doen of vakman bellen. Heb je als klein bedrijf of zzp ondernemer nog geen eigen website, dan loop je daardoor waarschijnlijk klanten mis.

Een professionele website ziet er niet alleen goed uit, maar functioneert ook nog eens goed. Het aanbieden van goede content, interessante links en een gebruiksvriendelijke website navigatie zorgen ervoor dat jouw bezoekers snel kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dat helpt van bezoekers kopers maken. Dat is trouwens niet heel eenvoudig, want alles moet kloppen. Van een website ontwerp dat past bij jouw huisstijl tot content op maat die jouw klanten aanspreekt.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde